رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقا چند قطعه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  به همه دوستان عزیز

من این سیستم رو دارم 

Gpu=Gtx 970

ram = 8gb ddr4 singel

Cpu=core i5 6400

motherboard=h110m-c

میخوام گرافیک و سی پی یو رو بفروشم 

و یک رم 8 و گرافیک سی پی یو بخرم . گرافیک رو احتمالا میخوام rx 5700 Fe  بگیرم (نظرتون راجب Fe چیه خیلی با مدل های کاستوم فرق داره ) ؟

سی پی یو رو شما پیشنهاد بدید نمیخوام Ryzen بگیرم چون باید مادربرد رو عوض کنم 

البته نظر خودم  i5 7500 kaby lake هست نمیدونم با مادربرد مچ میشه یا نه ! بودجمم برای سی پی یو حدود 2تومن هست 

ممنون

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

من این سیستم رو دارم 

Gpu=Gtx 970

ram = 8gb ddr4 singel

Cpu=core i5 6400

motherboard=h110m-c

و یک رم 8 و گرافیک سی پی یو بخرم . گرافیک رو احتمالا میخوام rx 5700 Fe  بگیرم (نظرتون راجب Fe چیه خیلی با مدل های کاستوم فرق داره ) ؟

البته نظر خودم  i5 7500 kaby lake هست نمیدونم با مادربرد مچ میشه یا نه ! بودجمم برای سی پی یو حدود 2تومن هست 

ممنون

دارید هزینه میکنید i7 6700 بگیرد . یا اینکه r5 2600 بگیر با b450 سی پی یو 6400 با 7500 انقدر اخنلاف ندارن هر دو 4 هسته ای هستن برای بازی های جدید و اون گرافیکی که در نظر دارید i5 7500 گلوگاه میشه.

i7 6700  هم بگیری باز مقابل r5 2600 ارزش خرید نداره. 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

من این سیستم رو دارم 

Gpu=Gtx 970

ram = 8gb ddr4 singel

Cpu=core i5 6400

motherboard=h110m-c

ممنون

دوست عزیز سری 6 و 7 اینتل با کارتهای جدید گلوگاه دارن و استفاده از اونها توجیه نداره.برید سراغ رایزن یا سری 8 یا 9 اینتل.i5 اصلا توصیه نمیشه

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، zen گفته است :

دارید هزینه میکنید i7 6700 بگیرد . یا اینکه r5 2600 بگیر با b450 سی پی یو 6400 با 7500 انقدر اخنلاف ندارن هر دو 4 هسته ای هستن برای بازی های جدید و اون گرافیکی که در نظر دارید i5 7500 گلوگاه میشه.

i7 6700  هم بگیری باز مقابل r5 2600 ارزش خرید نداره. 

من راجب سی پی یو ها رایزن اطلاعات زیادی ندارم این cpu ها با مادربرد تو یک باکس باهم هستن یا نه جدا هستن ؟!

لینک به دیدگاه

سلام

این تست های نسل 3000 رایزن هستش :

در پست بعدیش هم تست های گیمینگشون قرار داره .

برای ساپورت این پردازنده ه میتونید از مادربردهای AM4 با چیپست های B و X استفاده کنید .

چیپست X570 قابلیت استفاده از فناوری PCIe نسخه 4 رو داره و طبق خبری که همین الان توی فروم بازتاب دادم بعضی از مادربردهای X470 و B450 هم میتونن از این فناوری پشتیبانی کنن :

...................

کارت 5700 یه کارت قدرتمند از نسل ناوی هستش . این کارت برای رزولیشن 4K و 2K ساخته شده . مانیتور شما چه رزولیشنی داره ؟ چقدر بودجه دارید ؟ مدل دقیق پاورتون چیه ؟ بهتره فکر خرید یه رم 8 گیگ دیگه هم باشید .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

این تست های نسل 3000 رایزن هستش :

در پست بعدیش هم تست های گیمینگشون قرار داره .

برای ساپورت این پردازنده ه میتونید از مادربردهای AM4 با چیپست های B و X استفاده کنید .

چیپست X570 قابلیت استفاده از فناوری PCIe نسخه 4 رو داره و طبق خبری که همین الان توی فروم بازتاب دادم بعضی از مادربردهای X470 و B450 هم میتونن از این فناوری پشتیبانی کنن :

...................

کارت 5700 یه کارت قدرتمند از نسل ناوی هستش . این کارت برای رزولیشن 4K و 2K ساخته شده . مانیتور شما چه رزولیشنی داره ؟ چقدر بودجه دارید ؟ مدل دقیق پاورتون چیه ؟ بهتره فکر خرید یه رم 8 گیگ دیگه هم باشید .

سلام دوست عزیز ممنون واسه راهنماییتون 

رم که اره 100 در صد میگیرم 

رزولیشنمم 1920*1080 هست 

یکی از دوستان r5 2600 رو معرفی کرد قیمتش هم خوبه فقط میمونه یک مادبرد که نمیدونم باید چی بگیرم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Matin96D گفته است :

سلام دوست عزیز ممنون واسه راهنماییتون 

رم که اره 100 در صد میگیرم 

رزولیشنمم 1920*1080 هست 

یکی از دوستان r5 2600 رو معرفی کرد قیمتش هم خوبه فقط میمونه یک مادبرد که نمیدونم باید چی بگیرم

اگر فقط سیستم رو برای گیم میخواهید مادربرد خیلی مهم نیست . یه مادربرد با چیپست B که بهتره 4 تا اسلت رم داشته باشه مناسب کار شماست .

چنین مادربردی به صورت آک زیر 2 تومن پیدا میشه . برند خیلی مهم نیست اما ایسوس و MSI رو در اولویت قرار بدید . به شرط این که خیلی گرونتر از شرکتهای دیگه نباشن .

................

کارت 5700 برای رزولیشن فول اچ دی زیادی قوی هستش . کارتی در حد و حدود RX590 مناسب شماست .

لینک به دیدگاه

راستی 970 شما از چه برندی هستش ؟

توی چه بازی ای به مشکل برخوردید که به فکر ارتقاء افتادید ؟

اگر امکان داره طبق راهنمایی های این جا :

از سیستمتون توی بازی ها بنچمارک بگیرید و توی همون تاپیک قرار بدید .

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، zen گفته است :

ممنون دوست عزیز برای پیگیری هاتون 

میخواستم بدونم که در حد 1 تومن میشه  مادربردی رو پیدا کرد که از رایزن پشتیبانی کنه ؟! 

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

راستی 970 شما از چه برندی هستش ؟

توی چه بازی ای به مشکل برخوردید که به فکر ارتقاء افتادید ؟

اگر امکان داره طبق راهنمایی های این جا :

از سیستمتون توی بازی ها بنچمارک بگیرید و توی همون تاپیک قرار بدید .

تو بازی ها مثل Metro    

970 ;که هیچی Rx 5700 هم نمیتونه خوب اجراش کنه 

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

ممنون دوست عزیز برای پیگیری هاتون 

میخواستم بدونم که در حد 1 تومن میشه  مادربردی رو پیدا کرد که از رایزن پشتیبانی کنه ؟! 

A320 باید بگیری

https://....ir/internal-hardwares/motherboard/mb-asus-prime-a320m-k

فقط سری a320 دو تا بدی دارن یک اینکه از رایزن 3000 پشتیبانی نمیکنه دوم اینکه قابلیت اورکلاک نداره.

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Matin96D گفته است :

تو بازی ها مثل Metro    

970 ;که هیچی Rx 5700 هم نمیتونه خوب اجراش کنه 

اینجا تست های 5700 هستش :

در نسخه جدید بازی مترو و تحت رزولیشن فول اچ دی کارت 5700 به فریم 67 رسیده .

بازی مترو بسیار سنگین هستش و به خاطر نشون دادن قدرت کارتهای سری 2000 انویدیا از فناوری RT در اون استفاده شده . این مسئله موجب شده حتی با خاموش بودن RT فریم اصلا جالب نباشه .

در هر صورت صحیح نیست که صرفا به خاطر یک بازی 6 - 7 تومن خرج کنید . شما میتونید با خرید یه گرافیک ارزونتر یا حتی یه وگا 56 دست دوم و فقط کمی کاهش تنظیمات گرافیکی در بازی مترو چند تومن صرفه جویی کنید . در همین تست هایی که از 5700 قرار دادم کارت 590 فقط در بازی مترو نتونسته 60 فریم بگیره . حالا به نظرتون فقط یک بازی ارزش این همه هزینه رو داره ؟

در عوض این صرفه جویی شما میتونید با خرید یه مادربرد 2 تومنی تا سالها از ارتقاء مادربرد بی نیاز باشید و هر زمان که به قدرت بیشتری نیاز داشتید با خرید یه پردازنده قوی از سری 3000 رایزن نیازتون رو بر طرف کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...