رفتن به مطلب

فروش کارت هدیه 30000 تومنی فعالسازی adsl +یک مودم مجانی adsl شرکت آسیاتک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارت هدیه 30000 تومنی فعالسازی adsl +یک مودم مجانی adsl شرکت آسیاتک مودم روتر +ADSL2 مارك Huawei به ارزش 30 تومن به قیمت 20000 تومن فقط در تهران این کارت هدیه به کسایی تعلق میگیره که رو خطشون adsl ندارن و میخوان برای خطشون adsl بگیرن.

مطمئن باشین که این کارت هدیه فعال میشه چون برای من فعال شد من تضمین میکنم فقط دوستای تهرانی که روی هر خط تلفنشون که adsl نداره برای اطمینان بیشتر هم میتونم بیام صادقیه تحویل حضوری بدم کارتو

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت رو من هم خریداری کردم.

اولا که 5 تومان نه 20 تومان.

دوما در زمان خرید برای جلوگیری از سو استفاده های اهتمالی(امثالکم) شماره خط رو میگیرند. و فقط برای اون خط قابل استفاده هست.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

نه عزیزم من سوال کردم قابل انتقال به خط دیگه هم هست چون اینو من اول برای خط دیگه خونمون خریداری کرده بودم ولی چون کارت ملی صاحب خطو نداشتم زنگ زدم پرسیدم قابل انتقال به خط دیگه ام هست

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

کارت هدیه 30000 تومنی فعالسازی adsl +یک مودم مجانی adsl شرکت آسیاتک مودم روتر +ADSL2 مارك Huawei به ارزش 30 تومن به قیمت 20000 تومن فقط در تهران این کارت هدیه به کسایی تعلق میگیره که رو خطشون adsl ندارن و میخوان برای خطشون adsl بگیرن.

مطمئن باشین که این کارت هدیه فعال میشه چون برای من فعال شد من تضمین میکنم فقط دوستای تهرانی که روی هر خط تلفنشون که adsl نداره برای اطمینان بیشتر هم میتونم بیام صادقیه تحویل حضوری بدم کارتو

سلام boby

من هم 2تا از این کارتها دارم

اگه قبلی ها رو فروختی اینا رو هم بهت بدم بفروشی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...