رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خرید کیس با تهویه مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

جهت سیستم گیمینگ دنبال یک کیس خوب میگردم که تهویه خوبی داشته باشد و از همه مهمتر ورود گرد خاک به داخل کیس پایین باشه، (کیس در مغازه و زیر میز قرار خواهد گرفت) 

پس ظاهر کیس اصلا مهم نیست فقط تهویه خوب و عدم ورود گردوغبار به داخل کیس فول سایز هم باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسته به بودجتون و نیاز و سلیقتون باید انتخاب کنید! 
خیلی گسترده اس :D
پیشنهاد من Green Striker هستش که هم قیمتش مناسبه  و هم آپشنای لازمو داره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HosseiNFasteR گفته است :

بسته به بودجتون و نیاز و سلیقتون باید انتخاب کنید! 
خیلی گسترده اس :D
پیشنهاد من Green Striker هستش که هم قیمتش مناسبه  و هم آپشنای لازمو داره

بودجه در حد همین کیسی که فرمودید باشه خوبه اگر چیز مناسبتری هم باشه تا ا تومن هم اوکی هست،خودم این کیس مد نظرم بود ولی جلو کیس تمام خاک گیر هست و همچنين گرین z4 اما این هم فکر کنم مشکل ورود گرد و خاک داشته باشه چون همون طور که عرض کردم کیس در مغازه زیر میز قرار خواهد گرفت که گرد و خاک به علت حضور با کفش چیز طبیعی هست. کیسی میخوام که از نظر عدم ورود گرد خاک حرف اول رو بزنه

یعنی درز و مرز و اینا زیاد نداشته باشه فقط ورودی هوا از سمت فن های کیس باشه که بشه با فیلتر از ورو گرد و غبار جلوگیری کرد، اگر کسی هم فیلتر های خاصی میشناسه لطفا راهنمایی کنه

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

دوستان نظری نداشتند؟ 

کیس z3 کریستال چطور هست جلوی کیس شیشه هست؟ هوای ورودی  فن های جلو از کجا تامین میشه اگر جلوشون شیشه هست؟ 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، amirreza گفته است :

دوستان نظری نداشتند؟ 

کیس z3 کریستال چطور هست جلوی کیس شیشه هست؟ هوای ورودی  فن های جلو از کجا تامین میشه اگر جلوشون شیشه هست؟ 

با سلام و درود

هوای این کیس از کنار همون شیشه به داخل کشیده میشه و اکثرا این مدل کیس ها به دلیل فضای کم مکش خوب جریان هوا رو برقرار نمیکنن !

ببین دوست عزیز در مورد گرد و خاک هیچ کیسی تو دنیا نیست که گرد و خاک نگیره تنها راه برای دوری از خاک سرویس کیس در مدت محدوده  مثلا هر هفته درب کیس رو باز کنید و یه بلوئر بگیرید تا همیشه کیستون تمیز بمونه یه کار دیگه قرار دادن کیس در محلیه که خاک کمتری بگیره ( معمولا طبق تجربه خودم روی زمین بیشترین گردو خاک رو میگیه  چون یکم راهم که آدم میره گردو خاک بلند میشه فن کیس سریع میکشه داخل ! )، راه دیگه کم کردن دور فن یا تعداد فنای کیس هست ، هرچی مقدار هوای جریانی تو کیس بیشتر باشه خاک بیشتریم میگیره پس اگر بتونید کولینگ قطعاتتون رو در حد مناسبی نگه دارید و باهاش دور فنای کیس رو هم پایین بیارید به شدت خاک ورودی کم میشه !

فیلتر های کیس اکثرا تو یه مایه هستن و تفاوت خاصی رو رقم نمیزنه براتون ( بخواید فیلتر سفارشیم خودتون درست کنید یکم تاثیر میذاره ولی قدرت مکشم کم میکنه تو زحمتم میفتید ) ، کلام آخر اگر به دنبال کیسی هستید که سال تا ماه گردگیریش نکنید و خاکم نگیره اصلا وجود نداره بهترین روش همون گرد گیری منظم هست ( شما هفته ای 5 دقیقه وقت بذار تمیز کن عین عروش میمونه کیست ☺️ ) و برای راحت بودنتون سعی کنید کیسی رو انتخاب کنید که تمیز کردنش راحت باشه مثلا سریع بشه فیلتر و فناش رو باز کرد واسه سرویس حالا مدل انتخابی سلیقه خودتونه قبلش تحقیق کنید

موفق باشید . 😉

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...