رفتن به مطلب

فروش پردازنده 1700 رایزن و مادربرد x470 و رم (پیش فروش و سفارش فلش مموری)

Nima2007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

علت فروش  : خرید و سفارش سیستم جدیدتر !

پردازنده 1700 رایزن دست دو هست به همراه فنش، دست خودم بوده نهایت استفادش چندتا بازی باهاش تموم شده  و 90 درصد استفادش فیلم اجرا میکرده این چند وقت هنوز از گارنتیش خیلی مونده در واقع گارانتی داره دیگه...😅

مادربرد هم asus x470 TUF gaming plus هست که گارانتی  یدونه نو برا م فرستاده که باز کردم یه هفته استفاده شده در واقع نو هست دیگه...!

یه پک رم 3200 rgb gskill 2*8 هم موجود هست اونم اگه کسی به قیمت مناسبی بخواد بهش میدم چون اضافس الکی 32 گیگ رم برا فیلم دیدن می خوام چیکار نهایت دوتا بازی هم انجام بدم که 16 گیگ بسمه!

هرکی سه تارو با هم بخواد پست مهمون من و یه تخفیه جزیی هم می تونم بدم به خریدار واقعی بخاطر کاهش قیمت ادلار(هر سه رو هم 8 7.300 تومن میدم  به خریدار واقعی)

توجهات :  جنگ اول به از صلح اخر هست 😅

اول واریز بعد ارسال، نخواستین با واسطه لیون هم میشه معامله کرد پا خودتون هزینش البته !

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B8%DB%%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B8%DB%

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

بالا

(هر سه رو هم 8 تومن میدم  به خریدار واقعی)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه
در 19 ساعت قبل، T.rex گفته است :

سلام دوست من .پردازنده رو تکی چند میفروشید؟

درود

قیمت مد نظرتون رو پ.خ کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان قیمت مد نظرتون رو پ.خ کنید.

من هر سه رو رو هم حدود 7.5 می خوام بفروشم نهایتش.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود

آپ

......................................

دوتا مادربرد رو هم بصورت مسافری قراره بیان یکیش مال خودمه یکیشم می فروشم ...! قیمت هم حدود 7-6.5 در میاد هرکی خواست میتونه خبر بده تا اخر ماه وقت دارید اگه خواستین میتونین برد قویتر هم بخواید وگرنه همین دوتا وارد میشه !

ASRock X570 Taichi - AMD

ROG STRIX X570-E GAMING

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

up

................

دوتا مادربرد رو هم بصورت مسافری قراره بیان یکیش مال خودمه یکیشم می فروشم ...! قیمت هم حدود 7-6.5 در میاد هرکی خواست میتونه خبر بده تا اخر ماه وقت دارید اگه خواستین میتونین برد قویتر هم بخواید وگرنه همین دوتا وارد میشه !

ASRock X570 Taichi - AMD

ROG STRIX X570-E GAMING

اتمام (خارج از فروم فروش رفتند.)

فلش مموری های Patriot 256GB Supersonic Rage Elite  پیش فروش می شود.(نهایتا 5 عدد هست پس سریعا اقدام کنید) ویرایش 4 3 عدد مونده 

بدون جعبه و خود فلش فقط تحویل داده میشود چون بصورت مسافری هستند و نو بودن کالا تضمین میشود.

قیمت 800  تومن.

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 ساعت قبل، mehdi over گفته است :

سلام رایزن فروش رفته؟

درود

خیر رایزن و برد و رمش موجود هست...

یک سری برد های x570 نا موجود در بازار ایران بود که پیش سفارش می گرفتم که فروش رفتند.

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

تک فروشی هم داریم.

سلام مادربرد چند؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 4 مهر 1398 در 15:18، Nima2007 گفته است :

up

................

ASRock X570 Taichi - AMD

ROG STRIX X570-E GAMING

فلش مموری های Patriot 256GB Supersonic Rage Elite  پیش فروش می شود.(نهایتا 5 عدد هست پس سریعا اقدام کنید) ویرایش 4 3  2 عدد مونده 

بدون جعبه و خود فلش فقط تحویل داده میشود چون بصورت مسافری هستند و نو بودن کالا تضمین میشود.

قیمت 800  تومن.

لینک به دیدگاه

در در 28 تیر 1398 در 18:39، Nima2007 گفته است :

یه پک رم 3200 rgb gskill 2*8 هم موجود هست اونم اگه کسی به قیمت مناسبی بخواد بهش میدم چون اضافس الکی 32 گیگ رم برا فیلم دیدن می خوام چیکار نهایت دوتا بازی هم انجام بدم که 16 گیگ بسمه!

با سلام

اگر 32 گیگ رو فروش داشتین قیمت رو پ.خ کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان قیمت ها ذکر شده در پست های قبلی  و فقط همون موارد فروش میرسند پس درخواست غیره نفرمایید چون یا موجود نیست یا امکان فروش  چیز دیگه ای نیست.

اگه قیمت ها بنظرتون معقول نمیاد میتونید قیمت معقول مد نظرتون رو با توجه به قیمت بازار ایران نه خارج در پ.خ ارسال کنید... ممنون

لینک به دیدگاه

در در 28 تیر 1398 در 18:39، Nima2007 گفته است :

درود

علت فروش  : خرید و سفارش سیستم جدیدتر !

پردازنده 1700 رایزن دست دو هست به همراه فنش، دست خودم بوده نهایت استفادش چندتا بازی باهاش تموم شده  و 90 درصد استفادش فیلم اجرا میکرده این چند وقت هنوز از گارنتیش خیلی مونده در واقع گارانتی داره دیگه...1f605.png

مادربرد هم asus x470 TUF gaming plus هست که گارانتی  یدونه نو برا م فرستاده که باز کردم یه هفته استفاده شده در واقع نو هست دیگه...!

هرکی سه تارو با هم بخواد پست مهمون من و یه تخفیه جزیی هم می تونم بدم به خریدار واقعی بخاطر کاهش قیمت ادلار(هر سه رو هم 8 7.5 تومن میدم  به خریدار واقعی)

توجهات :  جنگ اول به از صلح اخر هست 1f605.png

اول واریز بعد ارسال، نخواستین با واسطه لیون هم میشه معامله کرد پا خودتون هزینش البته !

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B8%DB%%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B8%DB%

%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%

سلام الان آکبند باندل شما آکبندش درسایت مالتینا البته با پردازنده 2700 کمتر از 6 تومن قیمت میخوره .

قیمت آخرتون رو پخ کنید ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 2 آبان 1398 در 20:20، esy2011 گفته است :

سلام الان آکبند باندل شما آکبندش درسایت مالتینا البته با پردازنده 2700 کمتر از 6 تومن قیمت میخوره .

قیمت آخرتون رو پخ کنید ممنون

درود

خدمت شما عرض کنم شما از همون مالتینا خرید کنید، اینجا قیمته ها بر اساس قیمت های داخل و سایت ها ی معروف هست نه قیمت های امازون و غیره چون از همینجا خریدم این هارو...خواستی بخری از اونور ارزونتر از امازون هم پیدا میشه کرد اگه بگردی یا باندل بگیر تخفیف داره.😊

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...