رفتن به مطلب

(کمک) برای ساخت واترکولر

ExoTicBoy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان عزیز

چند وقتی هست که دنبال واترکولر مناسب بودم که متاسفانه هرچی صبر کردم که شرایطش جور بشه برای خریدش نشد😓! به این فکر افتادم که خودم بسازمش 😀

واتر کولر فعلیم Cooler master Master Liquid Pro 140 هستش و  بلاک این رو میخوام که مسی هست رو جدا و تو لوپ استفاده کنم و برای رادیات هم رادیاتورماشین (مسی اگه گیر آوردم)  در نظر گرفتم.

پمپ هم یه چیز مناسب پیدا میکنم یا پیشنهادی دارید بگید!

و یه سوال اساسی که برام پیش اومد این هست  از چه کولانتی استفاده کنم؟! 

میشه از کولانت راد ماشین استفاده کرد؟

لطفا کسایی رو که تو این زمینه اطلاع دارن رو تگ کنین.

منتظر نظراتتون هستم 😊

باسپاس.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ExoTicBoy گفته است :

درود بر دوستان عزیز

چند وقتی هست که دنبال واترکولر مناسب بودم که متاسفانه هرچی صبر کردم که شرایطش جور بشه برای خریدش نشد1f613.png! به این فکر افتادم که خودم بسازمش 1f600.png

واتر کولر فعلیم Cooler master Master Liquid Pro 140 هستش و  بلاک این رو میخوام که مسی هست رو جدا و تو لوپ استفاده کنم و برای رادیات هم رادیاتورماشین (مسی اگه گیر آوردم)  در نظر گرفتم.

منتظر نظراتتون هستم 1f60a.png

باسپاس.

سلام برادر گل

میگم شما با توجه به ایده هایی که  دارین 

در طی  فرایند ساخت و اجرا

اگه همین طوری پیش برین احتمالا به جای استفاده از کیس

مجبور میشین از شاسی بدنه  پراید  استفاده بفرمایید 

به هر روی امیدوارم طرح موفقی بشه 

با آرزوی موفقیت

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

تا قبل گرونی منم خیلی دنبال ساختش بودم اما یه اشتباه تو نصب و نشتی =😔

الانم با این قیمتها اصلا بهش فکر نمیکنم 

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

سلام برادر گل

میگم شما با توجه به ایده هایی که  دارین  در طی  فرایند ساخت و اجرا   اگه همین طوری پیش برین احتمالا به جای استفاده از کیس مجبور میشین از شاسی بدنه  پراید  استفاده بفرمایید 

تا اونجا که من میدونم برای ساخت واتر کولر میشه از رادیات ماشین استفاده کرد. انتظار داشتین مثلا خودشون تولید کنن رادیات رو؟ 

برای کیس هم حتما به گوش سایپا میرسونم یه کیس برا شما تولید کنه از بدنه پراید ظاهرا شما هم نیاز دارین.  D :

در ۱ ساعت قبل، ExoTicBoy گفته است :

درود بر دوستان عزیز

چند وقتی هست که دنبال واترکولر مناسب بودم که متاسفانه هرچی صبر کردم که شرایطش جور بشه برای خریدش نشد1f613.png! به این فکر افتادم که خودم بسازمش 1f600.png

باسپاس.

سلام.

داداش یوتیوب رو چک کن.

پره از این جور چیزا . کلی ویدیو برای ساخت واتر کولر هست تو یوتیوب. یه مدت خودم داشتم اینجور ویدیو ها رو میدیدم.

ولی در کل چیزی  که یادمه اینه که میشه از آب مقطر استفاده کرد و ضد یخ ماشین.تقریبا 50-50 ترکیب کنین حله. برای پمپ هم یه پمپ اکواریوم مناسبه.

در کل برای جزییات بیشتر توی یوتیوب رو بگردین.

واتر کولری که الان دارین از نظر من اوکیه در کل ساخت واتر کولر سخت تر از چیزیه که به نظر میاد.

ویرایش شده توسط ARMAN - H
لینک به دیدگاه

به نظرم بجای استفاده از رادیاتور ماشین 

از رادیاتور های خنک کننده روغن یا رادیاتور های موتور سنگین استفاده کنید هم کوچیک ان هم خنک کنندگی خوبی دارند 

لینک به دیدگاه

توصیه نمیکنم اینکارو انجام بدید

چون ساخت واتر کولر دردسر زیادی داره و از طرفی در نهایت نه تنها کارایی بالایی دریافت نمیکنید در خنک سازی بلکه نویز زیادی هم قطعا خواهید داشت در کار نهایی

جدای از این ها ریسک نشتی واتر کولر بماند

لینک به دیدگاه

یادم رفت بگم که اکسترنال میخوام بسازم و کیس و نویزش مهم نیست برام ! 

لینک به دیدگاه

تنها کمک من اینه که زحمت درست کردن لوله و .. به خودتون ندید

برید ابزار فروشی شلنگ حیاط بخرید

کارتون راه میوفته

زیبا . آسان . مطمئن

🤣

توی فروم هم چند تا تاپیک قدیمی هست که با بی مصرف ترین وسایل این کارو رو کردن 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ExoTicBoy گفته است :

درود بر دوستان عزیز

باسپاس.

مدل CPU چیه شاید همین واتر کولر به کار بیاد

دیگه دنگ فنگ نشتی هم نداره

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Wall Breaker گفته است :

مدل CPU چیه شاید همین واتر کولر به کار بیاد

دیگه دنگ فنگ نشتی هم نداره

7820x

لینک به دیدگاه

اینم عکس کیسم

aa9t_20190721_135704.jpg

ویرایش شده توسط ExoTicBoy
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، ExoTicBoy گفته است :

اینم عکس کیسم

aa9t_20190721_135704.jpg

چکاریه خب یه پمپ و یه بلاک و رادیات نسبت به خرجی که واسه این سیستم کردی چیزی نیست که عوضش خیالتم راحت زیبایی کیستم تهدید نمیشه.پمپ و راد خوش قیمتم بگردی می تونی دست 2 بخری.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، ExoTicBoy گفته است :

درود بر دوستان عزیز

اگر صرف اون تجربه DIY بخوای بسازی بسیار خوب و عالی هم هست! اما اگر میخوای صرفه جویی کنی من زیاد موافق نیستم!

برای این منظور من ۳ نوع رادیات رو پیشنهاد میکنم

۱− رادیات گیربکس خودرو که هم کوچیکه و هم توان خنک سازی خوبی داره و اگه درست یادم باشه قطر لوله هاش باید با تیوپ های واتر کولهای عادی یکی باشه

۲- همونطور که یکی از دوستان گفتن رادیات موتور(حالا یا سنگین یا نمونه های سبک که با آب خنک میشن)

۳− رادیات ماشین که خودتونم اشاره کردید

در مورد رادیات ماشین یه نکته مثبتی که داریه به خاطر حجم بالای آب شما تو فشار هم دمای بالایی نخواهید داشت(فرض کنید یه CPU رو با ۴ تا رادیات ۳۶۰ که به هم به صورت موازی یا سری(سری توصیه میشه) وصل شده باشن خنک کنید، تو تست با ۹۹۰۰ کی زیر بار بع ۴۰ درجه هم نرسیده) درضمن میتونید یه فن بزرگ با دور پایین در نتیجه نویز و صدای high peach  کمتر)

مایع خنک کننده استاندارد همون اب مقطر(حالا ۲ بار تقطیر یا کمتر و بیشتر انچنان تاثیر نداره) و البته میشه از کولانت رادیات خودرو هم بهره جست ولی خب باید ببینید در طولانی مدت با قطعات مدار خنک کننده چطور سازگاری خواهد داشت!

باسپاس.

اینم بگم کار سختی در پیش دارید ولی از اونور اگه درست پیش برید و البته نقشه داشته باشید در آخر لذت بسیار خواهید برد!

پ.ن:خنک کننده خودرو با توجه به تست هایی که من دیدم کاملا مثل باقی خنک کننده های سیستم کار میکنه حتی در شرایطی بهتر هم عمل میکنه

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

اینم بگم کار سختی در پیش دارید ولی از اونور اگه درست پیش برید و البته نقشه داشته باشید در آخر لذت بسیار خواهید برد!

پ.ن:خنک کننده خودرو با توجه به تست هایی که من دیدم کاملا مثل باقی خنک کننده های سیستم کار میکنه حتی در شرایطی بهتر هم عمل میکنه

حتما ایده مو عملی خواهم کرد!

مرسی بابت توضیحات😊😊

ویرایش شده توسط ExoTicBoy
لینک به دیدگاه

در در 29 تیر 1398 در 16:47، ExoTicBoy گفته است :

درود بر دوستان عزیز

باسپاس.

این تاپیک بنده هست که کولر خودمو تغییرات دادم

از کولانت خودم اضافه دارم خیلی هم خوب جواب داده اگه خواستید در خدمتم مشخصات کلیش هم :

اب دی یونیزه چهاربار تقطیر هست با سی در صد متانول و مواد کاهنده کشش سطی با مواد مناسب برای جلوگیری از خوردگی رادیات الومینیومی و مسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...