رفتن به مطلب

انتخاب بین نسل 3 رایزن یا اینتل 9400

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر اساتید ...

من قصد دارم با بودجه 12 - 13 تومن یه کیس جدید سرهم کنم ( فقط کیس خالی )

واقعیت برای انتخاب مادربود و سی پی یو به شدت مردد هستم .. استفاده من هم بیشتر گیم است و و باقی استفاده های روزمره

و عادی .... گرافیک رو 90 % همون rx 580 هشت گیگ انتخاب کنم با 16 گیگ رم و هارد m2 970 evo plus سامسونگ

فقط برای انتخاب سی پی یو مردد هستم ... هیچ تعصبی هم به اینتل یا AMD ندارم و تا حالا طی سال های گذشته هر 2 رو داشتم

گیمر خیله حرفه ای نیستم و خیلی در قید و بند فریم و این مباحث نیستم .. فقط می خام تا چند سال بتونم راحت و بدون لگ بازی کنم و بیشتر می خام بسته به پولی که هزینه می کنم بهترین انتخاب باشه ....

رایزن نسل سوم ryzen 5 3600  یا intel 9400 یا گزینه های دیگه ای که به بودجم بخوره

لینک به دیدگاه

این دو تا cpu با هم قابل مقایسه نیستن و مشخصه که ryzen 5 3600  قوی تره. البته هنوز خیلی توی بازار موجود نیست. اگه می خوای با قیمت مناسب موجود بشه باید تا آخرای تابستون صبر کنی.

برای همین اگه می تونی صبر کنی اونو بگیر.

اگه الان می خوای بخری i7 8700 با مادربرد h370 یا z370 بگیر که قدرتش با 3600 تقریبا یکسانه.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگه دنبال دردسر نیستید و خیالتون میخواد راحت باشه

اینتل بگیرید!,

نظر شخصیه کاملا  

لینک به دیدگاه

سلام

این تاپیک رو مطالعه کن :

............

کلیت امر اینه که پردازنده های مثل 3600 و 8400 و 9900 و پردازنده هایی در این حد و حدود تا 60 فریم هیچ تفاوتی با هم ندارن . حتی تا 120 فریم هم تفاوت ها بسیار بسیار ناچیز هستش .

تحت گرافیک 580 شما توی فول اچ دی هم نمی تونی 120 فریم توی بازی های روز بگیری .

پس با توجه به گرافیک برای شما اون موردی مناسب تر هستش که ارزونتر گیرت بیاد . اگر قصد داری پردازنده مرکزی و مادربرد رو برای مدت زیادی نگه داری بهتره در بین گزینه های موجود اونی رو بگیری که قدرت خام بیشتری داره . بازی ها به اجبار به سمت استفاده از بیشتر از 4 هسته میرن و اهمیت مولتی ترد و قدرت خام بیشتر و بیشتر میشه . پردازنده های رایزن در این مورد از همرده های اینتلیشون بهتر هستند.

نکته بعدی اینه که همیشه قیمت پردازنده رو همراه با قیمت مادربرد حساب کن . اگر قصد اور نداری در پردازنده های اینتل سراغ نسخه K نرو و مین سری Z هم نخر . در ای ام دی هم چیپست B بهترین انتخاب هستش . فقط سعی کن مادربردت 4 اسلت رم رو داشته باشه و ترجیحا از سری 400 خرید کن .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

GeekBench:

SingleCore:

Intel 9400:  5694

AMD 3600:   6715

MultiCore:

Intel 9400:   23040

AMD 3600: 34022

:PassMark

FSF.thumb.jpg.ba7e0b0679d1458c483c68eff35a6e58.jpg

TDP:

Intel 9400:   65W

AMD 3600: 65W

قیمت:

Intel 9400:   200$

AMD 3600: 200$

باور عامه بر اینه ک اگ میخای ر احت باشی اپل بگیر، سونی بگیر یا اینتل بگیر و در برابرش نصف کارایی در برابر قیمت داشته باشO.o

مطمعن باش 3600 نسبت ب 9400  چ تو گیم و چ تو ورک لود عملکرد بهتری داره

پ.ن: همیشه قبل خرید میگم برند بره ب درک¬¬

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

سلام 

اگر استفاده فقط گیمینگه پردازنده های اینتل همچنان فریم بیشتری بهتون میدن و گرافیک رو بیشتر زیر لود میبرن 

اما اگر استفاده های سنگین و رندرینگ هم دارید در کنار گیمینگ ای ام دی همیشه هسته های بیشتری رو نسبت به قیمت در اختیارتون قرار میده که برای workstation بهتر هستن 

ولی در کل رایزن آینده نگرانه تر هست البته در حال حاظر  رایزن ۳۶۰۰ قیمتش ۱۹۹ دلار هست و i5 9400f قیمتش ۱۴۹ دلار و همچنین مادربرد های رایزن گرون تر از اینتل هستند 

لینک به دیدگاه

برگردیم به دوران قدیم،رایزن ۳۶۰۰میشد ۸۰۰تومن یدونه مادر بورد b450هم ۴۰۰تومن رم ۱۶هم ۷۰۰تومن ،گرافیک ۲۶۰۰ هم حدود ۱۵۰۰،پاور ۷۰۰وات ۳۵۰ کیس خوبم ۳۰۰ با بقیه چیزاشم حول ۴۵۰۰ در میومد یه کیس عالی ۴۵۰۰ فقط...

راست میگن ایران تنها جاییه که هر چی تاریخو بری عقب تر انگاری داری به اینده میری

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

این تاپیک رو مطالعه کن :

............

کلیت امر اینه که پردازنده های مثل 3600 و 8400 و 9900 و پردازنده هایی در این حد و حدود تا 60 فریم هیچ تفاوتی با هم ندارن . حتی تا 120 فریم هم تفاوت ها بسیار بسیار ناچیز هستش .

تحت گرافیک 580 شما توی فول اچ دی هم نمی تونی 120 فریم توی بازی های روز بگیری .

پس با توجه به گرافیک برای شما اون موردی مناسب تر هستش که ارزونتر گیرت بیاد . اگر قصد داری پردازنده مرکزی و مادربرد رو برای مدت زیادی نگه داری بهتره در بین گزینه های موجود اونی رو بگیری که قدرت خام بیشتری داره . بازی ها به اجبار به سمت استفاده از بیشتر از 4 هسته میرن و اهمیت مولتی ترد و قدرت خام بیشتر و بیشتر میشه . پردازنده های رایزن در این مورد از همرده های اینتلیشون بهتر هستند.

نکته بعدی اینه که همیشه قیمت پردازنده رو همراه با قیمت مادربرد حساب کن . اگر قصد اور نداری در پردازنده های اینتل سراغ نسخه K نرو و مین سری Z هم نخر . در ای ام دی هم چیپست B بهترین انتخاب هستش . فقط سعی کن مادربردت 4 اسلت رم رو داشته باشه و ترجیحا از سری 400 خرید کن .

موفق باشید .

اگر بخام از سایت های واسط که از آمازون خرید می کنند تهیه کنم دسترسی با قیمت مناسب به پرچم داران نسل قدیم AMD هم خواهم داشت ...

بین RYZEN 7 2700 و RYZEN 5 3600 الویت با نسل جدید است ؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، yebordi گفته است :

اگر بخام از سایت های واسط که از آمازون خرید می کنند تهیه کنم دسترسی با قیمت مناسب به پرچم داران نسل قدیم AMD هم خواهم داشت ...

بین RYZEN 7 2700 و RYZEN 5 3600 الویت با نسل جدید است ؟

چند نکته .

3600 جانشین 2600 شده جانشین 2700 هم 3700 هستش . ما در نسل 3000 یک جهش مناسب رو داریم اما به این معنا که شما هر پردازنده رو با جانشینش مقایسه کنی نه این که یه لول بیای پایین .

3600 که جانشین 2600 شده از 2600 که چه عرض کنم از 2700 هم تا حدودی قویتره اما این اختلاف چشمگیر نیست ( قدرت خام مورد نظره ) . 3600 مثل 2600 دارای 6 هسته می باشد اما 2700 یه 8 هسته ای هستش ) در واقع برتری 3600 به 2700 در قیمت کمتر هستش ( این مورد با توجه به کاهش قیمت سری 2000 فعلا وجود نداره ).

سری 3000 داری بروزرسانی هایی هستند که موجب بهینه تر شدن اونها شده . مثلا فریم بهتری در بازی ها می گیرن و .... . این موجب میشه حتی در قیمت یکسان هم 3600 به 2700 برتری هایی داشته باشه . اما در کلیت شبیه هم هستند .

پس انتخاب بین 2700 و 3600 انتخاب بین 2 پردازنده همرده هستش و در قیمت مشابه چندان فرقی نمی کنه که کدوم رو انتخاب کنید .

این تست های اصلی و غیر گیمینگ 3600 هستش :

در این تست ها گاهی 3600 بهتره گاهی 2700 .

این تست های گیمینگ این دو پردازنده هستش :

در این مورد برتری با 3600 هستش . البته این تست ها اهمیت کمتری نسبت با تستهای بالا دارن .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

چند نکته .

3600 جانشین 2600 شده جانشین 2700 هم 3700 هستش . ما در نسل 3000 یک جهش مناسب رو داریم اما به این معنا که شما هر پردازنده رو با جانشینش مقایسه کنی نه این که یه لول بیای پایین .

3600 که جانشین 2600 شده از 2600 که چه عرض کنم از 2700 هم تا حدودی قویتره اما این اختلاف چشمگیر نیست ( قدرت خام مورد نظره ) . 3600 مثل 2600 دارای 6 هسته می باشد اما 2700 یه 8 هسته ای هستش ) در واقع برتری 3600 به 2700 در قیمت کمتر هستش ( این مورد با توجه به کاهش قیمت سری 2000 فعلا وجود نداره ).

سری 3000 داری بروزرسانی هایی هستند که موجب بهینه تر شدن اونها شده . مثلا فریم بهتری در بازی ها می گیرن و .... . این موجب میشه حتی در قیمت یکسان هم 3600 به 2700 برتری هایی داشته باشه . اما در کلیت شبیه هم هستند .

پس انتخاب بین 2700 و 3600 انتخاب بین 2 پردازنده همرده هستش و در قیمت مشابه چندان فرقی نمی کنه که کدوم رو انتخاب کنید .

این تست های اصلی و غیر گیمینگ 3600 هستش :

در این تست ها گاهی 3600 بهتره گاهی 2700 .

این تست های گیمینگ این دو پردازنده هستش :

در این مورد برتری با 3600 هستش . البته این تست ها اهمیت کمتری نسبت با تستهای بالا دارن .

سپاس بابت پاسخت ... صبر می کنم ببینم بالاخره قیمت ایران چقدر خواهد بود .... برای مادربورد به نظرتون من که قصد استفاده از گرافیک rx580 دارم و قطعا تا چند سال ( شاید تا آخر عمر سیستم مورد نظر ) نمی خواهم آپگریدی داشته باشم می تونم از مادربورد سری x470 استفاده کنم یا حتما به فکر x570 باشم .... همه بدبختی ها بخاطر محدودیت مالیه .... x570 خیلی گرونه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، yebordi گفته است :

سپاس بابت پاسخت ... صبر می کنم ببینم بالاخره قیمت ایران چقدر خواهد بود .... برای مادربورد به نظرتون من که قصد استفاده از گرافیک rx580 دارم و قطعا تا چند سال ( شاید تا آخر عمر سیستم مورد نظر ) نمی خواهم آپگریدی داشته باشم می تونم از مادربورد سری x470 استفاده کنم یا حتما به فکر x570 باشم .... همه بدبختی ها بخاطر محدودیت مالیه .... x570 خیلی گرونه

سوکت AM4 قرار تا سال 2020 پشتیبانی بشه .

حالا من دقیق نمی دونم که پردازنده های نسل 4000 رایزن هم بر اساس همین سوکت عرضه میشن یا خیر . پس این احتمال وجود داره که حتی چیپست X570 هم از پردازنده های نسل بعد پشتیبانی نکنه .

اما نکته مهم و اساسی اینجاس که تحت سوکت AM4 شما میتونید با یه مادربرد با چیپست B از پردازنده هاس سری 3000 استفاده کنید و از اونجایی که ما در سری 3000 رایزن پردازنده 16 هسته ای هم داریم ( هنوز لانچ نشده اما از راه میرسه ) پس بسیار بعید هستش که تا 5 یا حتی 10 سال آینده هم شما مشکلی در پرفرومنس پردازنده مرکزی داشته باشی . به عبارت دیگه شما الان یه مادربرد 2 تومنی میگیری و در آینده هر وقت لازم شد پردازنده رو ارتقاء میدی تا این که پردازنده 16 هسته ای رایزن رو بگیری و هر وقت پردازنده 16 هسته ای هم گلوگاه شد میری سراغ یه سوکت و چیپست جدید تر .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سوکت AM4 قرار تا سال 2020 پشتیبانی بشه .

حالا من دقیق نمی دونم که پردازنده های نسل 4000 رایزن هم بر اساس همین سوکت عرضه میشن یا خیر . پس این احتمال وجود داره که حتی چیپست X570 هم از پردازنده های نسل بعد پشتیبانی نکنه .

اما نکته مهم و اساسی اینجاس که تحت سوکت AM4 شما میتونید با یه مادربرد با چیپست B از پردازنده هاس سری 3000 استفاده کنید و از اونجایی که ما در سری 3000 رایزن پردازنده 16 هسته ای هم داریم ( هنوز لانچ نشده اما از راه میرسه ) پس بسیار بعید هستش که تا 5 یا حتی 10 سال آینده هم شما مشکلی در پرفرومنس پردازنده مرکزی داشته باشی . به عبارت دیگه شما الان یه مادربرد 2 تومنی میگیری و در آینده هر وقت لازم شد پردازنده رو ارتقاء میدی تا این که پردازنده 16 هسته ای رایزن رو بگیری و هر وقت پردازنده 16 هسته ای هم گلوگاه شد میری سراغ یه سوکت و چیپست جدید تر .

سپاس بابت پاسخت .... بین 2 مادربوردی که در زیر لینکش رو می گذارم به نظرتون کدوم مورد تایید است ؟ گزینه اول خوش قیمت و امکانات خوبی دارد

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/amd/asus/socket-am4/asus-tuf-b450m-plus-am4-gaming-mainboard.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/amd/asus/socket-am4/asus-rog-strix-b450-f-gaming-mainboard.html#

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، yebordi گفته است :

سپاس بابت پاسخت .... بین 2 مادربوردی که در زیر لینکش رو می گذارم به نظرتون کدوم مورد تایید است ؟ گزینه اول خوش قیمت و امکانات خوبی دارد

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/amd/asus/socket-am4/asus-tuf-b450m-plus-am4-gaming-mainboard.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/motherboard/amd/asus/socket-am4/asus-rog-strix-b450-f-gaming-mainboard.html#

هر دوتا خوبن . به نظرم من برای گیمینگ همین که یه مادربرد متوسط گیر آدم بیاد کافی هستش .

شما میتونی توی برند MSI هم بردهای خوبی پیدا کنی . البته ایسوز هم عالیه .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

هر دوتا خوبن . به نظرم من برای گیمینگ همین که یه مادربرد متوسط گیر آدم بیاد کافی هستش .

شما میتونی توی برند MSI هم بردهای خوبی پیدا کنی . البته ایسوز هم عالیه .

سپاس  بابت پاسخت .... آخرین سوالم آیا فن های فابریکی و اصطلاحا استوک سی پی یو رایزن نسل سوم 3600 ( مدل ساده ) برای خنک کردن سی پی یو کفایت می کنه ؟ من اهل اورکلاک نیستم ... اگر قرار باشه فن تهیه کنم بیشتر نظرم روی فن های بادی گرین مدل نوتوس 400 است .. ولی در صورتی هزینه اضافه برای فن می کنم که فن های استوک خود رایزن ضعیف باشند

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، yebordi گفته است :

سپاس  بابت پاسخت .... آخرین سوالم آیا فن های فابریکی و اصطلاحا استوک سی پی یو رایزن نسل سوم 3600 ( مدل ساده ) برای خنک کردن سی پی یو کفایت می کنه ؟ من اهل اورکلاک نیستم ... اگر قرار باشه فن تهیه کنم بیشتر نظرم روی فن های بادی گرین مدل نوتوس 400 است .. ولی در صورتی هزینه اضافه برای فن می کنم که فن های استوک خود رایزن ضعیف باشند

مشکلی نیست . پردازنده های رایزن مصرف کم و دمای مناسبی دارن مخصوصا میان رده ها که به نسبت پرفورمنسشون خیلی خوب عمل می کنن.

پردازنده 3600 هم طبق بعضی از تست ها با کولر استوک و فرکانس دیفالت ، حداکثر به دمای 72 درجه میرسه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...