رفتن به مطلب

مشکل فریز شدن کامپیوتر و رفتن رو یه صفحه با رنگ رندوم (تصادفی)

Plm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام علیکم. 

(نمیدونم به این مشکل بگم فریز یا کرش. منو به بزرگی خودتون ببخشید!)
عرضم به خدمتون که یه سیستم زغالی LGA 775 دارم که این گوشه موشه ها مونده بود خاک میخورد برای همین از چند هفته پیش شروع کردم یکم سرحالش بیارم تا برای کارای ساده مثل فیلم دیدن یا همین وبگردی استفادش کنم.
همه چی داشت خوب پیش میرفت که برداشتم ویندوز رو عوض کردم. از 10 رفتیم به 7. همینجا بود که مشکل شروع شد. یه روز بعد اینکه ویندوز 7 رو نصب کردم دیدم کامپیوتر شروع کرد همینجوری، یهویی و خود به خود فریز شدن ولی بصورت عجیب و غریب....

1- یکی از نکته های جالب اینه که هر موقع فریز میشه صفحه مانیتور به یه رنگ خاص در میاد. مثلا موقع بازدید از لیون اگه فریز بشه صفحه طوسی رنگ میشه، بعضی جاها صفحه سیاه میشه، بعضی جاها رنگهایی مثل صورتی کمرنگ یا نارنجی و...!! ترکیب دوتا رنگ هم نیستا، فقط یک رنگ تک، کل صفحه.

2- اصلا و اصلا مشخص نمیکنه کی قراره فریز بشه. ممکنه سیستم Idle باشه، ممکنه در حال وبگردی باشم این اتفاق بیوفته، حتی دوبار موقع بازدید از لیون این اتفاق افتاد! 😂
3- وقتی فریز میشه دکمه Restart کیس عملا به چغندر قند تبدیل میشه. وقتی روش میزنم سیستم میره رو حالت Power Saving Mode. (مانیتور LG دارم) و سیستم اصلا ریستارت نمیشه. برای همین مجبور میشم دکمه Power رو چند ثانیه نگه دارم تا سیستم خاموش شه.
4- موقع فریز شدن کیبورد هم خاموش میشه. هر صدا یا اهنگی هم که در حال پخشه قطع میشه. فن سی پیو کار میکنه و چراغ Power (یه چراغ سبزرنگه راستشو بخواید نمیدونم اسم دقیقش چیه) مادربرد هم روشنه.
5- این مشکل اتفاق نمیوفته ولی اگه اتفاق بیوفته بدجور و پشت سرهم میوفته! یعنی سیستمو دوباره روشن میکنم باز هم بعد یه مدت کوتاه فریز میشه. یه چیزی که متوجه شدم اینه که بعد اینکه سیستم فریز شد و سیستمو خاموش کردم اگه پاور رو با دکمه اش برای چند ثانیه خاموش کنم و دوباره روشن کنم مشکل رفع میشه و تا چند وقت دیگه فریز اتفاق نمیوفته. (در حالی که تا قبل این هی پشت سرهم فریز میشد)
6- این مشکل فقط تو محوطه ویندوز نیست بلکه یه دوسه بار دیدم تو صفحه BIOS اتفاق افتاد.

• چیزهایی که لازم به ذکره:

1- میدونم که مشکل از مانیتور یا رم نیست. 
مانیتور رو با یه سیستم دیگه تست کردم + اگه مشکل مانیتور بود پس چرا هم صدا هم کیبورد و هم دکمه ریستارت باهم میرن؟
رم هارو هم همین امروز عوض کردم ولی بازم اتفاق افتاد. (ممکنه مشکل از اسلات رم باشه؟)

2- هرچیزی که رو کامیپوتر بود رو در اوردم. CD-ROM و... الان فقط قطعات اصلی رو سیستم هستن. ولی باز هم اتفاق میوفته.

3- ترمال پیست هم عوض کردم ولی خب از اولش معلوم بود تاثیر نداره. 😄

4- ویندوز رو چندین با عوض کردم. 

این هم مشخصات سیستم:

Intel E5200
Intel G33/G31
P5KPL-AM
Kingstone DDR2 2GBx2 (رم های جدید)
TSCO TP 570W (خودم احتمال میدم از پاور باشه)

فقط میمونه پاور، مادربورد و هارد و CPU و کارت گرافیک نداشته ام.
که به احتمال زیاد یا مشکل از پاوره یا مادربورد. نظر شما چیه؟

خیلی خیلی ممنونم!

ویرایش شده توسط Plm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...