رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان تصمیم گرفتم لوله های کولر سه ساله سیستم شخصیم رو عوض کنم و از لوله های شفاف استفاده کنم  و از یه مایع کولادست ساز خودم توش استفاده کنم که با ال ای دی های ابی سیتم بخونه

نام کولر : DeepCool Maelstrom 240T

قبل عمل :

lio-1.thumb.jpg.e2e4f9fe316c1041d6ff595a44f07e41.jpg

بعد از عمل :

lio-2.thumb.jpg.82c6051a50dfb70662d497b22a033ec1.jpg

البته کل سیستم هم حسابی تمییز شد و سخت ترین بخش کار هوا گیری رادیات بود

اینم از نتایج :

قبل :

Capture.thumb.JPG.5ce743e9d561479a71722aa0c60749d7.JPG

بعد :

2.thumb.JPG.b8fee75be4a0e730939cfa08d4c6e796.JPG

لینک به دیدگاه

بسیار عالی. فقط به نظرم حتما دوره ای اتصال ها رو چک کن چون بست های کارخونه خیلی قوی و خوب هستن ولی اونی که آدم می بنده ممکنه نشت کنه البته شما احتمالا خودت اوستایی و حواست هست. در کل خسته نباشی .

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

بسیار عالی. فقط به نظر حتما دوره ای اتصال ها رو چک کن چون بست های کارخونه خیلی قوی و خوب هستن ولی اونی که آدم می بنده ممکنه نشت کنه البته شما احتمالا خودت اوستایی و حواست هست. در کل خسته نباشی .

اره درسته ممنون از نظرت

لینک به دیدگاه

سلام ...

بست هایی که بستین اصلا قابل اعتماد نیستن  . چون به علت وجود پیچ / قسمت زیر پیچ فشاری روش نیست!!!

از این بستهای فشاری انبردستی ماشین ببندین  که فشار رو به شکل اصولی به دور تا دور شیلنگ وارد میکنه .

t8f0_1.jpg

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، rahman1700 گفته است :

سلام ...

بست هایی که بستین اصلا قابل اعتماد نیستن  . چون به علت وجود پیچ / قسمت زیر پیچ فشاری روش نیست!!!

از این بستهای فشاری انبردستی ماشین ببندین  که فشار رو به شکل اصولی به دور تا دور شیلنگ وارد میکنه .

t8f0_1.jpg

خیلی ممنون میرم دنبالش حتما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز والا با این قیمت ها تصویر کارتون رو دیدم دست و پام شل شد 😋

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

کولانت از کجا تهیه کردید؟

سلام خودم تهیه کردم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Uranium گفته است :

درود دوست عزیز والا با این قیمت ها تصویر کارتون رو دیدم دست و پام شل شد 1f60b.png

قابل دار نیست 😗

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام پیشنهاد میکنم از این بست پلاستیکی ها استفاده کنید تا سطح فلزی بست زیاد به مادربرد  اتصال نداشته باشه و یه کمکی هم کرده باشین به مادینگ سیستم تون و کار زیبا از آب دربیاد.

اینم عکسش

1915262147_------010011---25.jpg.e1bcb24a6b3f5e248146138c34b85b63.jpg

ویرایش شده توسط behnamfrozen
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

ببخشید دوستان هرکی یه مدل بست گفتن حالا منم پیشنهادی دارم تو این مورد البته نمیدونم مناسب هست یا نه اما گفتنش(نشون دادنش) بنظر خودم بد نبود

این بست شبیه گلند هست که برای زخمی نشدن کابل برق در ورودی تخته کلم موتور الکتریکی بیشتر 1اسب به بالا استفاده میشه(دوستان برقی کاملا متوجه هستن) تو اینترنت همین کلمه رو سرچ کنید نمونش هست

این بست مربوط به کارواش خونمون هست که همون طور که مشخصه شلنگ رو که وارد میکنی داخلش  و مهره رو پشتش میبندی کاملا بعد از چند بار چرخوندن محکم میشه و یه قطره آبم ازش بیرون نمیاد(فشار کامل به صورت 360درجه رو لوله میاره)

دیگه هم برای جمع کردن کارواش و باز کردنش نیازی نداری دست به اون مهره بزنی (همین طوری به خود لوله برای همیشه متصل باشه مشکلی پیش نمیاد)فقط با سر این قطعه رو فشار به عقب بدی وراحت جدامیشه بخش نرومادگیش خودش حالت شبیه به قفل شدن داره این مورد اگر شبیهش گیر بیاد خیلی عالی هست کاملا با اطمینانم هست

من تو یوتیوب افرادی که ماد میکردن کیس رو دیدم از همچین بستی استفاده میکردن البته سایز قطعشون کوچک ترازاین مورد بوده(به رنگ سیاه و طلایی) این قطعه برای لوهای آب معمولی استفاده میشه 

عکس ها واضح تر میتونه حرف بنده رو برسونه

IMG_20190915_131132.jpg

IMG_20190915_131208.jpg

IMG_20190915_131301.jpg

IMG_20190915_131312.jpg

IMG_20190915_131319.jpg

IMG_20190915_131057.jpg

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...