رفتن به مطلب

مشکل در نرم افزار RGB Fusion

Alireza631
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود

بنده نرم افزار RGB Fusion رو دانلود کردم ولی بنظر میرسه در آپدیت اخیر تقریبا هیچ امکانی برای کنترل کامل نورپردازی مادربورد در اون وجود نداره و بسیار محدود شده! با ترفندی نسخه قدیمی تر رو نصب کردم و متاسفانه روی پیغام Please wait ... گیر میکنه

عکس زیر گویای مشکل هست (منبع اینترنت)

553743421_Screenshot_20190722-12280001.thumb.png.c20835c5db391eb1274831dad487d0dc.png

مادربورد Gigabyte B360 HD3 هست و این قابلیت رو کامل ساپورت میکنه

کسی هست که این مشکل رو حل کرده باشه؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

کسی ندونست ؟

درود 

گیگا توی نسخه جدید ی کمی خلاصه تر کرده  منم مین  Z370 ultragaming دارم همین جوریه  می تونین از همون نسخه قدیمی استفاده کنید 

image.thumb.png.cd214413f88aa889eb0a8e4e580d0ec1.png

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 31 تیر 1398 در 23:33، Saman.Kh گفته است :

درود 

گیگا توی نسخه جدید ی کمی خلاصه تر کرده  منم مین  Z370 ultragaming دارم همین جوریه  می تونین از همون نسخه قدیمی استفاده کنید 

بنده بررسی کردم و متوجه شدم ورژن جدید مشکلی نداره ، در واقع rgb fusion برای مادربرد های رده پایینتر امکانات و افکت های کمتری داره ،
برای مادربرد بنده فقط افکت color cycle در دسترسه! که امیدوارم حداقل تغییر رنگها با جلوه fade همراه باشه
ممنون از راهنمایی

image.thumb.png.406a683c2bd427dcaf1a33cdccfb7e14.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...