رفتن به مطلب

مشکل جدید با پروفایل XMP

K1lleR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. جدید وقتی پروفایل XMP روشن باشه سیستم وسط گیم بلو اسکرین Memory error میده!

یه مدتی خاموشش کردم و مشکلی نداشتم تا این که اخیرا مجددا روشنش کردم و وسط گیم دوباره بلو اسکرین داد و بوت ویندوز با مشکل مواجه شد...

مجبور شدم windows رو عوض کنم و دیگه جرأت ندارم روشنش کنم 😂😂

ویرایش شده توسط K1lleR
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، K1lleR گفته است :

سلام دوستان. جدید وقتی پروفایل XMP روشن باشه سیستم وسط گیم بلو اسکرین Memory error میده!

یه مدتی خاموشش کردم و مشکلی نداشتم تا این که اخیرا مجددا روشنش کردم و وسط گیم دوباره بلو اسکرین داد و بوت ویندوز با مشکل مواجه شد...

مجبور شدم windows رو عوض کنم و دیگه جرأت ندارم روشنش کنم 1f602.png1f602.png

رماتو بصورت تک ماژول با memtest بذار تست ببین به مشکل نخورده باشن.

لینک به دیدگاه

xmp  میاد رم رو خودکار اورکلاک می کنه. بردهای MSI رو نمی دونم ولی برای asus وقتی داری xmp رو روشن می کنی، موقع سیو کردن توی بایوس می نویسه چه تغییراتی داده و مثلا فرکانس رم رو چند کرده و... می تونی قبل فعال کردن تنظیم ها رو یاداشت کنی و خود xmp رو فعال نکنی. بعد همین تنظیم ها رو به مقدار کمتر دستی انجام بدی. یعنی مثلا اگه خودش گفته رم ها روی فرکانس 3200 باشه، شما یه درجه بزار پایین تر مثلا 3000 و تست کن. 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، K1lleR گفته است :

مجبور شدم windows رو عوض کنم و دیگه جرأت ندارم روشنش کنم 1f602.png1f602.png

مدل رم ها ، فرکانس و تایمینگشون چیه؟

بایوس مادربرد آپدیت هس؟

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

رماتو بصورت تک ماژول با memtest بذار تست ببین به مشکل نخورده باشن.

همین الان هر دورو به صورت تک ماژول تست گرفتم (هر تست حدود ۳-۴ ساعت طول کشید) و هیچ اروری گزارش نداد!!! به صورت ۲ ماژول تست بزنم؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است :

مدل رم ها ، فرکانس و تایمینگشون چیه؟

بایوس مادربرد آپدیت هس؟

مدلش تو پروفایلم هست

2400mhz

Cl11

بایوس هم فکر کنم اپدیت باشه. تا الان مشکلی با بایوس نداشتم

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، amir44 گفته است :

xmp  میاد رم رو خودکار اورکلاک می کنه. بردهای MSI رو نمی دونم ولی برای asus وقتی داری xmp رو روشن می کنی، موقع سیو کردن توی بایوس می نویسه چه تغییراتی داده و مثلا فرکانس رم رو چند کرده و... می تونی قبل فعال کردن تنظیم ها رو یاداشت کنی و خود xmp رو فعال نکنی. بعد همین تنظیم ها رو به مقدار کمتر دستی انجام بدی. یعنی مثلا اگه خودش گفته رم ها روی فرکانس 3200 باشه، شما یه درجه بزار پایین تر مثلا 3000 و تست کن. 

چشم این طوری هم تست میکنم ولی مشکل عجیب اینه با این پروفایل xmp حدود ۵ سال هیچ مشکلی نداشتم. یه مرتبه این طوری شد...

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، K1lleR گفته است :

همین الان هر دورو به صورت تک ماژول تست گرفتم (هر تست حدود ۳-۴ ساعت طول کشید) و هیچ اروری گزارش نداد!!! به صورت ۲ ماژول تست بزنم؟

نه کافیه. کاملا سالمه. پس مشکل از سمت دیگه ای هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، K1lleR گفته است :

چشم این طوری هم تست میکنم ولی مشکل عجیب اینه با این پروفایل xmp حدود ۵ سال هیچ مشکلی نداشتم. یه مرتبه این طوری شد...

با توجه به اینکه قبلا مشکل نداشتید و الان هم رم ها رو تک ماژول تست کردید به نظر مشکل ار خود برداصلی هست

به جهت اطمینان خاطر رم‌ها رو تکی با پروفایل xmp فعال چک کنید(نیاز به تست نیست فقط بوت بشه سیستم عامل و بتونید مثلا مرورگر رو باز کنید کفایت میکنه)

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

مشکل پشت مشکل 😂

من 2 تا ماژول رو گزاشتم سر جاش بعد دیدم دیگه سیستم روشن نمیشه! به محض اینکه روشن میشد، چند ثانیه بعد اتوماتیک خاموش میشد... و دوباره مجددا خودکار روشن میشد. ولش میکردم برا خودش تا صبح خاموش روشن میشد 😅

باطری رو در اوردم تا بایوس ریست بخوره و الان ظاهرا مشکلی نیست و توی محیط ویندوزم. البته XMP خاموشه ولی 2 تا ماژول روی برده.

من حس میکنم این مشکلات بخاطر برقیه که جدیدا توی سطح کیس پخش میشه! به هرجا دست میزارم برق میده. اصلا یه وضعیه! شلنگ های واتر کولر رو هم که پلاستیکیه دست میزنم برق میده LUL (علم فیزیک رو یک تنه سیستمم زیر سوال برده 😁)

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، K1lleR گفته است :

مشکل پشت مشکل 1f602.png

من 2 تا ماژول رو گزاشتم سر جاش بعد دیدم دیگه سیستم روشن نمیشه! به محض اینکه روشن میشد، چند ثانیه بعد اتوماتیک خاموش میشد... و دوباره مجددا خودکار روشن میشد. ولش میکردم برا خودش تا صبح خاموش روشن میشد 1f605.png

باطری رو در اوردم تا بایوس ریست بخوره و الان ظاهرا مشکلی نیست و توی محیط ویندوزم. البته XMP خاموشه ولی 2 تا ماژول روی برده.

من حس میکنم این مشکلات بخاطر برقیه که جدیدا توی سطح کیس پخش میشه! به هرجا دست میزارم برق میده. اصلا یه وضعیه! شلنگ های واتر کولر رو هم که پلاستیکیه دست میزنم برق میده LUL (علم فیزیک رو یک تنه سیستمم زیر سوال برده 1f601.png)

خب پس پاورتون اتصال به کیس داره(برق میندازه تو کیس) باید پیدا کنید و رفعش کنید ممکنه قطعات رو بسوزونه!

ایا اتصال زمین کیستون درسته؟

لینک به دیدگاه

دوستان من هم یه مشکلی دارم با xmp اینجا  بگم:

رم های من جی اسکیل 2400mhz ddr3 cl10 هست، مین z77v و پردازنده 3570، مشکل اینه که ایکس ام پی  نهایت نهایت  روی 2100  مگاهرتز و CL9 جواب میده حتی یک مگاهرتز بالاتر از این مقدار ویندوز لود نمیشه (حتی با تایمینگ های 11 و بالاتر) و سیستم میره تو حالت ریستارت پیاپی تا اینکه تنظیمات رو از روی دکمه مموری  تست روی مادربرد به حالت اولیه برگردونم! مشکل از کجاست؟؟ مین تا 2400 مگاهرتز رو ساپورت میکنه همینطور پردازنده های سری  3 و 4 اینتل، چیزی هست که با دستکاری بشه رو اون فرکانس رفت؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...