رفتن به مطلب

تبلیغات جنجالی ASUS برای مادربردهای X570 بر ضد گیگابایت وMSI خبرساز شد!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

e4bddc8b7b3b14f70dbf0e0011670ac5.jpg

داستان از این قرار است که ASUS اسلایدهای بازاریابی بحث برانگیزی را برای مجموعه جدید مادربردهای X570 خود منتشر ساخته است.در این اسلایدها ASUS  ادعا میکند مادربردهای ساخته این کمپانی شامل جنبه های متفاوتی هستند و برخلاف آن مادربردهای ساخته MSI  و GIGABYTE فاقد آنها می باشند.بدیهی است که هر دو کمپانی MSI و گیگابایت ، شکایاتی را در این مورد به AMD مطرح ساخته اند و خواستار رسیدگی به آن شده اند.AMD نیز پس از بررسی های انجام شده ، خواستار حذف این اسلاید ها از طرف ASUS شده است.ASUS نیز پس از درخواست AMD ، اسلایدهای مربوط را از فضای نت پاک سازی کرد.پیش از حذف این اسلایدها ، ASUS خود را به عنوان بهترین سازنده مادربردهای X570 معرفی کرده بود.

ca2329766b493a8bd52db99ff463812f.jpg

653674c5308748c8bb65032a9ecfe896.jpg

منبع :Videocardz

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

0006ASUSX570FightingGuide.jpg

0008ASUSX570FightingGuide.jpg0010ASUSX570FightingGuide.jpg

0009ASUSX570FightingGuide.jpg

مهمترین مسئله استفاده از 8+2  فاز  VRM   و در نتیجه دمای زیاد و  اورکلاک پذیری افتضاح هس ک تو این مدل میان رده از msi  نا امید کنندس

هر چند رده  سری MSI GOD LIKE  و ASUS VII HERO  خیلی به هم نزدیکن و حتی در بعضی موارد MSI بهتر عملکرده

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

هر دو کمپانی MSI و گیگابایت ، شکایاتی را در این مورد به AMD مطرح ساخته اند و خواستار رسیدگی به آن شده اند.

به عبارت دیگه چغلی کردن !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است :

0010ASUSX570FightingGuide.jpg

در 40 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است :

0009ASUSX570FightingGuide.jpg

دیگه شکایت نیاز نبود به فکر اصلاح  دما واصلاح heatsink باشند .خیلی فاجعه هست

لینک به دیدگاه

با توجه به دما و .. حق با ایسوس ولی به نظرم نباید این کارو برای تبلیغات می کرد

اینکار باعث فروش بسیار بسیار کم این مادربرد ها میشه

لینک به دیدگاه

لهیم MOSFET ها فک کنم دیگه به دمایی رسیده که میشه ار روی برد برداشت به راحتی
نیازی به هیتر BGA machine نیست 😇

110 درجه نمیدونم چی بگم

ایسوس مدعی نشده ثابت کرده 😂😅

این فیلمش هیت سینک خداحافظ دما 46 😂😎

لینک به دیدگاه

درود

تمام اسلایدهای ایسوس برای پلتفرم X570 تمام ساختگی و چیزی جزء مارکتینگ تمام دروغ و BS نیست، در بخش نظرات وب سایت منبع به درستی در مورد خجالت آور بودن این اسلایدهای تمام فیک توضیحاتی ارائه شده است!

توضیحات  Buildzoid یکی از اورکلاکرهای معروف  در چنلش

https://youtu.be/zGHheXBMATQ

حتی خود گیگابایت در ردیت به دروغ‌گویی مشهود ایسوس اشاره کرده!

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/chrj2y/something_gigabyte_msi_and_amd_do_not_want_you_to/eux0kto/

image.thumb.png.577b90c06c32634f0e3679793b1a432f.png

اسلایدهای قبلی ایسوس در خصوص دمای VRM و طبق معمول دروغگویی تحت عنوان برند برتر

47c9a182aedd58d2891b38787dab64ecbcf533078dc9da8b7b3cdc5ee5c6badf.thumb.jpg.2f022b356c850c6182789739f7207a16.jpg

f210857896aafc77da02ec13b45a223dcb7bb52ebdbe1c6eca438d42123b6f61.thumb.jpg.f1ee017b3ffb721ee37b2786804c7d53.jpg

توضیحات  Hardware Unboxed یکی دیگر از چنل‌های معتبر فعال در مورد تست دمایی VRM برخلاف گفته‌های ایسوس

https://www.youtube.com/watch?v=EqQcgwz1hYA

ویرایش شده توسط ℛ𝒪𝒩ℐ𝒩
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ℛ𝒪𝒩ℐ𝒩 گفته است :

درود

تمام اسلایدهای ایسوس برای پلتفرم X570 تمام ساختگی و چیزی جزء مارکتینگ تمام دروغ و BS نیست، در بخش نظرات وب سایت منبع به درستی در مورد خجالت آور بودن این اسلایدهای تمام فیک توضیحاتی ارائه شده است!

توضیحات  Buildzoid یکی از اورکلاکرهای معروف  در چنلش

https://youtu.be/zGHheXBMATQ

حتی خود گیگابایت در ردیت به دروغ‌گویی مشهود ایسوس اشاره کرده!

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/chrj2y/something_gigabyte_msi_and_amd_do_not_want_you_to/eux0kto/

image.thumb.png.577b90c06c32634f0e3679793b1a432f.png

اسلایدهای قبلی ایسوس در خصوص دمای VRM و طبق معمول دروغگویی تحت عنوان برند برتر

47c9a182aedd58d2891b38787dab64ecbcf533078dc9da8b7b3cdc5ee5c6badf.thumb.jpg.2f022b356c850c6182789739f7207a16.jpg

f210857896aafc77da02ec13b45a223dcb7bb52ebdbe1c6eca438d42123b6f61.thumb.jpg.f1ee017b3ffb721ee37b2786804c7d53.jpg

توضیحات  Hardware Unboxed یکی دیگر از چنل‌های معتبر فعال در مورد تست دمایی VRM برخلاف گفته‌های ایسوس

https://www.youtube.com/watch?v=EqQcgwz1hYA

اگ دقت کنی همین اورکلاکر هم تایید میکنه ک در این چند مدل میانرده (ن b450 ک اسلایشو گذاشتی)  vrm استفاده شده ایسوس  بهتر از دو مدل دیگس هر چند ممکنه با توجه ب ولتاژ اتوماتیک استفاده شده این دما بدست اومده باشه و خب هیچ اورکلاکری  ولتاژ  اتوماتیک ۱.۳۵ با این فرکانس استفاده نمیکنه و اینجاس ک مشخصه ایسوس کمی شیطنت کرده

دوس ندارم اینو بگم ولی msi  تو  بعضی PCB های میان رده  ب مدار تغذیه توجه نمیکنه و همین میشه عامل خرابی بیشتر قطعات

مثلا Hassan.SK یکی از دوستان همین فروم  کارت msi دارن وبا توجه ب توضیحاتی ک دادن احتمالش زیاده بخاطر دمای بالای  vrm آسیب دیده باشه موردی ک توی همرده قیمتی سافایر نیتروپلاس خیلی بهتر از ارمور و گیمینگ ایکس msi و حتی ایسوس استفاده شده

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است :

اگ دقت کنی همین اورکلاکر هم تایید میکنه ک در این چند مدل میانرده (ن b450 ک اسلایشو گذاشتی)  vrm استفاده شده ایسوس  بهتر از دو مدل دیگس هر چند ممکنه با توجه ب ولتاژ اتوماتیک استفاده شده این دما بدست اومده باشه و خب هیچ اورکلاکری  ولتاژ  اتوماتیک ۱.۳۵ با این فرکانس استفاده نمیکنه و اینجاس ک مشخصه ایسوس کمی شیطنت کرده

دوس ندارم اینو بگم ولی msi  تو  بعضی PCB های میان رده  ب مدار تغذیه توجه نمیکنه و همین میشه عامل خرابی بیشتر قطعات

مثلا Hassan.SK یکی از دوستان همین فروم  کارت msi دارن وبا توجه ب توضیحاتی ک دادن احتمالش زیاده بخاطر دمای بالای  vrm آسیب دیده باشه موردی ک توی همرده قیمتی سافایر نیتروپلاس خیلی بهتر از ارمور و گیمینگ ایکس msi و حتی ایسوس استفاده شده

دوست عزیز تجربه هر کس  به هر برندی کاملا نسبی هست و من همیشه گفتم هر برندی ممکنه تو هر بازه ای یه محصول برتر از بقیه با توجه به نیازهای شما داشته باشه 

اما تجربه شخصی من با asus  که 1سال اذیتم کرد این بود که من یه برد b350 strix داشتم و به هیچ عنوان رم من رو با فرکانس 3200 بصورت پایدار ساپورت نکرد و مجبور بودم با فرکانس 3000 باهاشون کار کنم که اونم بعضی وقتا blue screen میداد اما بالاخره از همین فروم یه برد دست دوم msi b350 pro carbon خریدم و با یه کلیک ساده و فعال کردن xmp رمم 3200 موند و تا الان که نزدیکه 7 8ماه مشکلی نداشتم به هیچ عنوان  ،

asus فقط نرم افزار auura که برای rgb هستش واقعا کامله و بنظرم یه سرو گردن از بقیه بالاتره وگرنه تو بقیه موارد همه ی شرکتها سعی دارند همیشه بهترین رو عرضه کنن.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، elnino99 گفته است :

دوست عزیز تجربه هر کس  به هر برندی کاملا نسبی هست و من همیشه گفتم هر برندی ممکنه تو هر بازه ای یه محصول برتر از بقیه با توجه به نیازهای شما داشته باشه 

اما تجربه شخصی من با asus  که 1سال اذیتم کرد این بود که من یه برد b350 strix داشتم و به هیچ عنوان رم من رو با فرکانس 3200 بصورت پایدار ساپورت نکرد و مجبور بودم با فرکانس 3000 باهاشون کار کنم که اونم بعضی وقتا blue screen میداد اما بالاخره از همین فروم یه برد دست دوم msi b350 pro carbon خریدم و با یه کلیک ساده و فعال کردن xmp رمم 3200 موند و تا الان که نزدیکه 7 8ماه مشکلی نداشتم به هیچ عنوان  ،

asus فقط نرم افزار auura که برای rgb هستش واقعا کامله و بنظرم یه سرو گردن از بقیه بالاتره وگرنه تو بقیه موارد همه ی شرکتها سعی دارند همیشه بهترین رو عرضه کنن.

منم نگفتم تو همه چی ایسوس بهتره هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشونو دارن و هر کس بهتره  بسته ب نیاز و بودجش  انتخاب بکنه ن بسته ب برند 

اما باز میگم تو بحث  VRM ک بعد از چیپست شاید بشه گفت مهمترین قسمت مادربرد هس معمولا  ایسوس بهتر عمل میکنه

تو ی سری امکانات خاص  مث اسلات  PCIE  تو سری پرچمدار  MSI God Like بهتر عمل میکنه هر چند همونم تو مدار تغذیه ضعف هایی داره

بین مدل های میان رده های رنج  250-300 دلار  تا اینجا  ASrock X570 Taichi تقریبا میشه گفت بهترین بوده با توجه ب پاور استیج 14 فاز BIOS Flashback ،Thunderbolt، Wi-Fi 6، 4666+OC امکانات غنی ، مدار تغذیه با کیفیت در کنار قیمت مناسب

پ.ن: احتمالا ب همین خاطر ایسوس این مدل ازراک رو تو مقایسه نیاورده

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

باید منتظر گیابایت و msi باشیم

ببینیم کی اسکی میرن بدون هیتسینک 😂😂

لینک به دیدگاه

چه تبلیغ چرتی خخخخخ

ابرو ریزیه این تبلیغ باو 

تو عمرم تبلیغ مادربورد آنقدر داغون ندیدم 

فکر کنم دادن صدا و سیما براشون ساخته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...