رفتن به مطلب

فن ۶ پین گرین !؟!؟

Recommended Posts

سلام عزیزان من چند روز پیش green rgb kit خریداری کردم، این کیت قابلست اضافه کردن ۶ تا فن دیگه رو داره، ولی من هرچی میگردم فن ۶ پین پیدا نمیکنم !!! یعنی باید یه کیت دیگه خریداری کنم؟ میشه این فن هارو تکی گرفت؟ یا ۴ پین میشه وصل کرد؟!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، alieghbali07 گفته است :

سلام عزیزان من چند روز پیش green rgb kit خریداری کردم، این کیت قابلست اضافه کردن ۶ تا فن دیگه رو داره، ولی من هرچی میگردم فن ۶ پین پیدا نمیکنم !!! یعنی باید یه کیت دیگه خریداری کنم؟ میشه این فن هارو تکی گرفت؟ یا ۴ پین میشه وصل کرد؟!

سلام ، فقط فن های گرین‌ بهش میخوره.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، alieghbali07 گفته است :

سلام

فن های مسترتک هم بهشون میخوره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، nobody گفته است :

سلام

فن های مسترتک هم بهشون میخوره

ممنونم، مسترتک ایرانیه درسته؟ کیفیتش خوبه؟

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، alieghbali07 گفته است :

ممنونم، مسترتک ایرانیه درسته؟ کیفیتش خوبه؟

برند «مسترتک» (Master Tech) در سال 1395 فعالیت خود در زمینه محصولات جانبی شروع کرد. تمامی محصولات مستر تک با کیفیت مرغوب و با قیمت مناسب توسط متخصصین ایرانی تولید و از طریق شرکت توسعه تجارت رایانه آپادانا توزیع می‌شوند. لازم به ذکر است این برند با استاندارهای بین الملی در این مدت کوتاه توانسته سهم قابل توجهی از بازار رقبا و محصولات خارجی گرفته و جای خود را در سبد مصرف کنندگان کالای با کیفیت ایرانی باز کند.

این چیزیه که تو دیجیکالا بود

منم خودم کیس خریدم از این برند و بنظرم با اون پولی که من دادم اون سال خیلی می‌ارزید نسبت به قیمت  

فن هاشم راضی کننده بودند

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...