رفتن به مطلب

نیاز به مشاوره برای انتخاب مانیتور بین FHD و QHD 2k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید

دوستان من بعد از تحقیق های بسیار بین برندهای مانیتور Benq رو انتخاب کردم حالا  بین انتخاب دو مدل اون گیر کردم

یکی GW2765HT 2K که QHD و 2کا هستش

دیگری GW2780 27Inch که فول اچ دی هستش

مورد اول رزولوشن بالاتری داره و البته تعداد رنگ بالاتر و همینطور ارتفاع پایه قابل تنظیم

مورد دوم حداقل 1 میلیونی ارزونتر هست

چیزی که من رو مردد کرده اینه که در اینترنت یکسری نظر خوندم راجع به اینکه در رزولوشن های بالاتر از full HD یعنی 2k و 4k مشکلاتی در شمایل و کیفیت نرم افزارها پیش میاد ، به عبارت دیگه بسیاری از برنامه های گرافیکی و سه بعدی برای این رزولوشن طراحی نشدن و باعث بهم ریختگی یا نمایش کیفیت پایین محیط کار نرم افزارها میشه

همینطور در صورتی که کیفیت ورودی ( فیلم ، عکس و بازی ) نتونه رزولوشن بالاتر از full HD رو ارائه بده اونوقت بدتر بجای اینکه از کیفیت بالا و رزولوشن لذت ببری بدتر باعث دیده شدن با کیفیت ضعیف و تبدیل به نقطه ضعف میشه

میخوام ببینم ایا این درسته ؟؟ آیا هنوز از نظر نرم افزاری و بازی و فیلم به اون حدی رزولوشن های بالاتر از full HD فراگیر نشده و بدتر تو ذوقم میخوره که اگر اینطوره همون مانیتور full HD رو بردارم که ارزونترم هست

لینک به دیدگاه

منم موقع خرید توی همین فکرها بودم. نکته که ای که باید بهش توجه بکنی اینه که کاربردت چیه؟ اگه بیشتر گیم هستش، خب 2K بهتره و کیفیت بهتری برای اجرای بازی ها داره ولی نقطه ضعف هم داره.

اول همونه که خودت گفتی، یعنی بیشتر فیلم ها و سریال ها معمولا با کیفیت 1080P هستن که برای مانیتور 2K کمه و چون دیدن فیلم با کیفیت پایین روی یه مانیتور که کیفیتش بالاتره باعث می شه تصویر یکم بد دیده بشه، من پیشنهاد نمی دم.

یه نکته دیگه هم اینه که اجرای بازی با رزولوشن 2K کارت گرافیک قوی تری می خواد و فریم کمتری هم می گیری و مجبور می شی تنظیم های بازی رو کم کنی.

برای همین من اون موقع تصمیم گرفتم  FHD بگیریم و سراغ 2k یا 4k نرم، چون شاید یکم زود باشه. ممکنه مثلا چند سال دیگه 2k استاندارد بشه ولی فعلا همون FHD عالیه. پیشنهاد می دم به جای 2k یه مانیتور FHD با فریم ریت بالاتر مثلا 120 یا 144 بگیری.

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرتون

من بیشتر کارم طراحی گرافیک و تا حدودی تدوین ویدیو و وب گردی و ... هست

بازی هم میکنم ولی بازی خور نیستم و خیلی برام مهم نیست

اینکه میگین با فریم ریت بالاتر مثلا 120 بگیرم منظورتون پنل هایی غیر از Ips هست که برای گیم هست بیشتر ؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Arioman گفته است :

ممنون از نظرتون

من بیشتر کارم طراحی گرافیک و تا حدودی تدوین ویدیو و وب گردی و ... هست

بازی هم میکنم ولی بازی خور نیستم و خیلی برام مهم نیست

اینکه میگین با فریم ریت بالاتر مثلا 120 بگیرم منظورتون پنل هایی غیر از Ips هست که برای گیم هست بیشتر ؟

خب اگه استفاده اصلی گیم نیست، همون 60hz به خوبی جواب می ده و همین که خودتون پیدا کردین مناسبه. ضمنا می گید تدوین ویدیو، طراحی، گرافیک و... پس فیلم یا ویدیوهایی که می بینید احتمالا تمام صفحه نیست. 

با توجه به همه اینا فکر می کنم برای شما مانیتور 2k  گزینه بهتری باشه. فقط برای اون بحث راجب کوچیک بودن دگمه ها باید برنامه مورد نظر خودتون رو بررسی کنید، اکثرا در نسخه های جدید برنامه ها این مشکل ها رو حل کردن و این بیشتر برای 4k خودش رو نشون می ده که با FHD خیلی تفاوت داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...