رفتن به مطلب

تفاوت درگاه PCIE 2 & PCIE 3در عملکرد های مختلف

Recommended Posts

باعرض درود و خسته نباشید خدمت همه.این را میدانم که سرعت درگاه PCIE 2 500مگابایت برثانیه و PCIE 3 1گیگابایت بر ثانیه است. و بنده مادربورد gigabayte 965p-dq6 دارم که فکر کنم درگاه PCIE 2 داشته باشد و قصد خرید کارت گرافیک AMD RADEIN RX580 8GB را دارم 8 گیگابات هم رم DDR2 با باس 800 دارم و پردازنده ام هم CORE 2 QUAD Q6600 است که4هسته  با 4 رشته پردازش فرعی دارد  و فرکانس هسته هایش هم 2.4 گیگاهرتز است  و 8 مگابایت کش L2 دارد کارت گرافیکی که ذکر کردم PCIE 3 دارد.و قصد خرید پردازنده CORE 2 QUAD Q9650 را دارم که 4 هسته را دارد  اما فرکانسس 3.00 گیگاهرتز است و 12 مگابایت حافظه کش ;2 دارد و لیتیوگرافی اش از 65 نانومتر به 45 نانومتر رسیده است و توان حرارتی اش هم 95W می باشد. لطفا پاسخ دهیدآیا این درگاه قدیمی PCIE 2 عملکرد را کاهش نمیدهد؟ اگر میدهد تا چه میزان و در چه بازی هایی؟ بازی هایی که سرعت بیشتر گرافیکی میخواهند یا حافظه ویدیویی بیشتر؟

لینک به دیدگاه

سلام

طبق اونچه که من تا الان متوجه شدم اگر قصد استفاده از ۲ کارت گرافیک و بیشتر ندارید خیلی مهم نیست(مخصوصا اگه گرافیکتون خیلی قوی هم نباشه)

تقریبا تفاوتش در حد ۲−۳ درصد هست!

https://www.gamersnexus.net/guides/3366-nvlink-benchmark-rtx-2080-ti-pcie-bandwidth-x16-vs-x8

اینجا پهنای باند ۸ ایکس برابر پهنای باند PCI-E 2.0 هست(تست کامل و جامعی هم هست)

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، republice of gamer گفته است :

باعرض درود و خسته نباشید خدمت همه.این را میدانم که سرعت درگاه PCIE 2 500مگابایت برثانیه و PCIE 3 1گیگابایت بر ثانیه است. و بنده مادربورد gigabayte 965p-dq6 دارم که فکر کنم درگاه PCIE 2 داشته باشد و قصد خرید کارت گرافیک AMD RADEIN RX580 8GB را دارم 8 گیگابات هم رم DDR2 با باس 800 دارم و پردازنده ام هم CORE 2 QUAD Q6600 است که4هسته  با 4 رشته پردازش فرعی دارد  و فرکانس هسته هایش هم 2.4 گیگاهرتز است  و 8 مگابایت کش L2 دارد کارت گرافیکی که ذکر کردم PCIE 3 دارد.و قصد خرید پردازنده CORE 2 QUAD Q9650 را دارم که 4 هسته را دارد  اما فرکانسس 3.00 گیگاهرتز است و 12 مگابایت حافظه کش ;2 دارد و لیتیوگرافی اش از 65 نانومتر به 45 نانومتر رسیده است و توان حرارتی اش هم 95W می باشد. لطفا پاسخ دهیدآیا این درگاه قدیمی PCIE 2 عملکرد را کاهش نمیدهد؟ اگر میدهد تا چه میزان و در چه بازی هایی؟ بازی هایی که سرعت بیشتر گرافیکی میخواهند یا حافظه ویدیویی بیشتر؟

دوست عزیز pci3 و2 2-3 درصد هست حداکثرو شما نگران pci نباش نگران اون سی پی یوحتی اگه 9650باشه) باش ک خیلی ضعیف تر از اونچیزی هست ک بخواد با اون سی پی یو گرافیکو جواب بده

همیشه سعی کن تعادل رو حفظ کنی تو انتخاب قطعات

فک نکنم بیشتر از 50-60 درصد بتونه لود کنه گرافیک با این سی پی یو والباقی از 100درصد از دستت میره

بنظرم حداقل اگر بودجه کم دارید با توجه بقضیه p/p تو وضع بازار الان یه i5 2400 بگیر+مین h61+با یه rx 470 4GB 

خرج رو این سوکت بقول قدیمیا خرج آفتابه لگن هسش

ویرایش شده توسط ♥ AGENT47 ♥
لینک به دیدگاه

و ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم برای این مادربوردی که نام مادربوردم gigabayte 965p-dq6 و با پردازنده 95w و رم ddr2 و یک عدد کارت گرافیک  rx580 8gb  و حدود 4 تا فن بزرگ کننک کننده داخل کیس و یک هارد دیسک و یک اس اس دی به چه میزان برق نیاز دارم چه پاوری تهیه کنم؟ لطفا چند مورد برایم نام ببرید قیمتش هم تا 1.200.000میلیون تومان حاضر هستم.باسپاس

لینک به دیدگاه

باعرض پوزش من اگر بخواهم پردازنده core i5 2400 بخرم نه براین آن و حتی باید برای مادربورد جدید هم پول بدهم, و آن کارت گرافیک و پاور و اس اس دی و کیس جدید و بزرگ باید  باید حدود 7 میلیون تومان تا 8 میلیون تومان پرداخت کنم!و این پردازنده ای که نام بردید 4 هسته 4 رشته ای با فرکانس 2.5 گیگاهرتز زده تا اورکلاک به 3.4 هم میرسد 6 مگابایت کش هوشمند دارد. من میتوانم همان core 2 quad q9650 را که 4 هسته دارد و فرکانسس 3.00 گیگاهرتز است را تا 3.4 گیگاهرتز از طریق بایوس و تنظیمات کامپیوتر اورکلاک کنم و 12 مگابایت کش هم دارد . من الان اگر بخواهم فقط اون کارت گرافیک و پاور و اس اس دی بخرم حدود 4.500.000میلیون تومان خرج برم خواهد داشت.و آیا شما به خواتر نسل این پردازنده میگویید ضعیف است؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، republice of gamer گفته است :

باعرض پوزش من اگر بخواهم پردازنده core i5 2400 بخرم نه براین آن و حتی باید برای مادربورد جدید هم پول بدهم, و آن کارت گرافیک و پاور و اس اس دی و کیس جدید و بزرگ باید  باید حدود 7 میلیون تومان تا 8 میلیون تومان پرداخت کنم!و این پردازنده ای که نام بردید 4 هسته 4 رشته ای با فرکانس 2.5 گیگاهرتز زده تا اورکلاک به 3.4 هم میرسد 6 مگابایت کش هوشمند دارد. من میتوانم همان core 2 quad q9650 را که 4 هسته دارد و فرکانسس 3.00 گیگاهرتز است را تا 3.4 گیگاهرتز از طریق بایوس و تنظیمات کامپیوتر اورکلاک کنم و 12 مگابایت کش هم دارد . من الان اگر بخواهم فقط اون کارت گرافیک و پاور و اس اس دی بخرم حدود 4.500.000میلیون تومان خرج برم خواهد داشت.و آیا شما به خواتر نسل این پردازنده میگویید ضعیف است؟

خب نسل Core 2 quad بسیار قدیمی هست و سری Core i ها به راحتی از اون قوی تر هستند.

اگر بودجه کافی در اختیار دارید بهترین کار تغییر به نسل جدید هست در غیر این صورت خرید اون گراف عملا همونطور که دوستمون گفتن هزینه اضافه هست!

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، republice of gamer گفته است :

عزیز همه چی فقط عدد و رقم نیست! منم 1060 دارم و 2500k که تا 4.4 اورش کردم تا جوابگو باشه(ssd) هم ندارم کلا سری core i یه سرو گردن بالاتر هست

قرار نیست زیاد خرج کنید یه مادربرد 600 سی پی یو 750 و 8 گیگ رم 450 (در ضمن قطعات خودت.نم میفروشید ssd میگیرید)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز Q9650 آشغاله و بدرد بازی نمیخوره ، یک سال این پردازنده رو داشتم بازی واچ داگز یک رو با گرافیک 280x شاید 20 فریم یا کمتر میگرفتم ، تا اینکه مادربرد و پردازنده رو عوض کردم تازه متوجه شدم عجب آشغالی بوده سیستم قبلی ، نگاه به 4 هسته و 12 مگ کشش نکن تو بازی بدرد نمیخوره ، پیشنهاد من حتی نمیخوای هزینه کنی خرید G2030 سوکت 1155 هست

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، republice of gamer گفته است :

کاری ب سایت  pc-builds ندارم ولی همه چی هسته ، فرکانس  و کش  نیس، مهم تر از اون معماری پردازندس  و با ارتقا ب 9650  فک نکنم آنچنان تغییری ایجاد بشه

safasf.thumb.jpg.a8186719cbb5707535c85f5c39674ee7.jpg

GoW_1060.png

لینک به دیدگاه

شما فقط بفرمایید حداکثر چقد میخوای هزینه کنی؟ چه رزولوشنی بازی میکنی؟ قطعات چی میخوایید؟ کیس کامل ظاهرا درسته؟ 

تا مختصر و مفید راهنمایی  بکنیم 

ویرایش شده توسط ♥ AGENT47 ♥
لینک به دیدگاه

در جواب AGENT47 بنده میخواهم بازی GHOST RECON WILDLANDS را که از GTA V و سنگین تر است را بالاترین گرافیک در رزولوشن 1080P اجرا کنم و بالای 20 فریم بگیرم. مادربوردم gigabayte 965p-dq6 هست و پردازنده ام CORE 2 QUAD Q6600 , و کارت گرافیکم AMD HD 5570 1GB است  و حداکثر میخواهم 7 میلیون توامن خرج کرده باشم.لطفا راهنمایی ام کنید.باتشکر

لینک به دیدگاه

شما باید صد در صد پلتفرم رو ارتقا بدید .........

پیشنهاد من اینه که گرافیکو دست دو بخرید راحت با دو تومن میشه خریدش.میمونه 5 تومن دیگه که راحت میشه باهاش یه پلتفرم 1151  نسل 8 خرید.پول برا پاور هم میمونه.

اگه سیستم خودتون هم بتونید بفروشید پولشو میشه گذاشت رو بودجه گرافیک.

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...