رفتن به مطلب

نحوه سوییچ بین پردازنده گرافیکی cpu و gpu

Recommended Posts

باعرض درود.من اگر بخواهم پردازنده core i5 8400 را بخرم و مادربورد asus z370 tuf gameing pro و کارت گرافیک amd radeon rx580  چگونهاز کارت گرافیکم استفاده کنم و پردازنده گرافیکی cpu ا غیرفعال کنم؟ آیا در اجرای بازی ها ممکن است پردازنده گرافیکی اینتل به جای کارت گرافیک کار کند؟  

و سوال دیگری دارم:برای کارت گرافیک RX580 8GB چه پاوری را با بودجه 1.000.000میلیون تومانی برایم پیشنهاد میکنید؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، republice of gamer گفته است :

باعرض درود.من اگر بخواهم پردازنده core i5 8400 را بخرم و مادربورد asus z370 tuf gameing pro و کارت گرافیک amd radeon rx580  چگونهاز کارت گرافیکم استفاده کنم و پردازنده گرافیکی cpu ا غیرفعال کنم؟ آیا در اجرای بازی ها ممکن است پردازنده گرافیکی اینتل به جای کارت گرافیک کار کند؟  

و سوال دیگری دارم:برای کارت گرافیک RX580 8GB چه پاوری را با بودجه 1.000.000میلیون تومانی برایم پیشنهاد میکنید؟

در مورد نحوه سوییچ نمیدونم تنظیمات خاصی داره یانه ، اما شما وقتی گرافیک رو به درستی در پورت PCI نصب کنید ، خودش روی گرافیک سوییچ میشه و نیاز به کار خاصی نیست
برای پاور ، نمونه های زیر برای این کارت مناسب هستند

Green 600b-hp-Plus Modular Computer Power Supply
Cooler Master Masterwatt 650W Bronze PSU
Cooler Master MasterWatt 650 TUF Gaming Edition

لینک به دیدگاه

با درود

به صورت اتوماتیک و عمومی شما اگر گرافیک رو به مادربرد وصل کنید و خروجی تصویر رو از کارت گرافیک بگیرید فقط کارت گرافیک پردازش گرافیکی رو برای شما انجام میده

پاور هم گرین  خوبه کلا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...