رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقا سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام سیستم الانم اینه:

ryzen 1300x 4c/4t

main a320 msi

قبلا با 1060 سیستم بسته بودم جدیدا 1070 گرفتم

gtx 1070 msi gaming x

ram 8 ddr4 2400 1*8 gb

win 10 on ssd 60 gb

power 480 green 80 plus

monitor full hd samsung 60hz

همه بازی ها الترا 60 جوابه گاهی افت فریم 2.3 ثانیه ای میده . vsync روشنه و 60 فریمه. با یه هزینه حدود 500 تومن بنظرتون cpu  رو ببرم بالاتر  یا رم رو دوکانال کنم بشه 16 گیگ ؟کدوم بیشتر تاثیر داره؟ مینم دوکانال ساپورت میکنه

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

سلام سیستم الانم اینه:

ryzen 1300x 4c/4t

main a320 msi

gtx 1070 msi gaming x

ram 8 ddr4 2400 1*8 gb

win 10 on ssd 60 gb

power 480 green 80 plus

همه بازی ها الترا 60 جوابه گاهی افت فریم 2.3 ثانیه ای میده . vsync روشنه و 60 فریمه. با یه هزینه حدود 500 تومن بنظرتون cpu  رو ببرم بالاتر  یا رم رو دوکانال کنم بشه 16 گیگ ؟کدوم بیشتر تاثیر داره؟ مینم دوکانال ساپورت میکنه

درود 
حتما CPU رو ارتقا بدید

لینک به دیدگاه

سلام و درود

قطع به یقین CPU نیاز به ارتقا داره. 

-----

تست گلوگاه قطعات
https://thebottlenecker.com/calculator

از این سایت استفاده کنید به کارتون میاد. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

نظر منو بخای مهمترین کار ارتقای رمه. افت فریمتم بخاطر رمه.

8 گیگ کمه. پردازنده رو 9900کی هم بگیری چون رمت کمه افزایش کارایی نمیبینی!

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام

من باشم اول سراغ رم میرم .

رم تک کاناله اصلا جالب نیست .

...............

بهتره قبل از هر اقدامی از طریق برنامه MSI Afterburner میزان زیر لود رفتن سیستم رو بررسی کنید :

...........

آنلاین بازی می کنید ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

آنلاین بازی می کنید ؟

انلاین بازی کنه یا نکنه درهرصورت رمش  گلوگاهه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

انلاین بازی کنه یا نکنه درهرصورت رمش  گلوگاهه.

اگر آنلاین بازی کنه CPU هم گلوگاهه ! وگرنه بعید میدونم با قفل فریم توی 60 مشکل خاصی داشته باشن .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

اگر آنلاین بازی کنه CPU هم گلوگاهه ! وگرنه بعید میدونم با قفل فریم توی 60 مشکل خاصی داشته باشن .

والا 1300 ایکس راحت تا 70-80 فریم ساپورت میکنه. من خودم بشخصه داشتمش با کارت rx580

مشکل ایشون همون رمه اول رمو ارتقا بده شاید نیازی به پردازنده هم نبود

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

والا 1300 ایکس راحت تا 70-80 فریم ساپورت میکنه. من خودم بشخصه داشتمش با کارت rx580

مشکل ایشون همون رمه اول رمو ارتقا بده شاید نیازی به پردازنده هم نبود

برای همین از ایشون خواستم با MSI Afterburner از سیستم تست بگیره و دیگه این که در آنلاین پردازنده بیشتر زیر لود میره . با دونستن این دو مورد تا حدودی میشه پیش بینی کرد که با صرفا ارتقاء رم مشکل حل میشه یا نه . نخواستم ایشون رو بفرستم یه رم بخره بعد ببینه لگ سر جاشه .🙁

لینک به دیدگاه

من اطلاعات زیادی ندارم  ولی اصلا نمیفهمم چرا یه عده میگن سی پی یو !!!! معلومه که رم ! رم ۸ الان به راحتی پر میشه من حتی ۱۱.۵ گیگ رو دیدم به چشم ... من ۸ گیگ داشتم دقیقا مشکل شمارو داشتم رم با اینکه پر نمیشد ولی افت فریم شدید داشتم رم رو کردم ۱۶ حل شد 

پ.ن : سی پی یو شما قدرت کمی نداره دشت کمش نگیرید فکر میکنم راحت از ۹۰/۹۵ درصد 1070 میتونید استفاده کنید 

ویرایش البته اینم بگم رم من 2×4 بود شرایط شما بدتره حتما ۲ کانال استفاده کنید تاثیر خیلی خوبی مخصوصا برای رایزن داره

ویرایش شده توسط alieghbali07
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

سلام سیستم الانم اینه:

ryzen 1300x 4c/4t

main a320 msi

gtx 1070 msi gaming x

ram 8 ddr4 2400 1*8 gb

win 10 on ssd 60 gb

power 480 green 80 plus

دوست عزیز با سلام

ابتدا رم رو کاناله کنید و بعد هم برید سراغ سی پی یو.

سی پی یو شما گلوگاه زیادی داره و باید عوض بشه.رایزن 1600 کاملا برای شما مناسبه و هزینه تعویض زیادی نداره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

من باشم اول سراغ رم میرم .

رم تک کاناله اصلا جالب نیست .

...............

بهتره قبل از هر اقدامی از طریق برنامه MSI Afterburner میزان زیر لود رفتن سیستم رو بررسی کنید :

...........

آنلاین بازی می کنید ؟

انلاین اره اکثرا آنلاینه . بیشتر فورزا ۴ میزنم  جاهای شلوغ توی ریس یه افت فریم یکنواخت تا ۵۰یا ۴۵ حتی میندازه . جاهای خلوت با msaa 8x هشتاد نود فریمم میده . تو فورزا که افتر برنر کار نمیکنه . تو نسخه دمو که میشد تست گرفت ۱۲/۵ گیگ پیج فایل هم تولید میکرد .  الان اکثرا cpu نود درصد به بالا پر میشه حتی جاهای خلوت بازی و گراف نهایت ۶۰ یا ۷۰درصد پرکنه . بازی دیگه هم که مشکل داشتم بتل v بود که نقاطی که فیلم داشت به خصوص  کلا تیکه تیکه میشد شبیه اجرای فیلم از رو‌cd خش دار . ولی خود بازی خیلی بهتر اجرا میشد.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

تو نود درصد بازیا مشکلی ندارم  ولی بازیای جدید مثل مترو دیگه  اونقدرها خوشگل پلی نمیشن   . این لگ شدن هم نمیدونم بیشتر از cpu‌هست یا رم. من خودمم نظرم رو  ارتقا رم هست .

لینک به دیدگاه

تو نود درصد بازیا مشکلی ندارم  ولی بازیای جدید مثل مترو دیگه  اونقدرها خوشگل پلی نمیشن   . این لگ شدن هم نمیدونم بیشتر از cpu‌هست یا رم. من خودمم نظرم رو  ارتقا رم هست .

انلاین اره اکثرا آنلاینه . بیشتر فورزا ۴ میزنم  جاهای شلوغ توی ریس یه افت فریم یکنواخت تا ۵۰یا ۴۵ حتی میندازه . جاهای خلوت با msaa 8x هشتاد نود فریمم میده . تو فورزا که افتر برنر کار نمیکنه . تو نسخه دمو که میشد تست گرفت ۱۲/۵ گیگ پیج فایل هم تولید میکرد .  الان اکثرا cpu نود درصد به بالا پر میشه حتی جاهای خلوت بازی و گراف نهایت ۶۰ یا ۷۰درصد پرکنه . بازی دیگه هم که مشکل داشتم بتل v بود که نقاطی که فیلم داشت به خصوص  کلا تیکه تیکه میشد شبیه اجرای فیلم از رو‌cd خش دار . ولی خود بازی خیلی بهتر اجرا میشد.

مشکل شما به رم و CPU مربوط میشه . البته خیلی واضحه که رم اولویت بیشتری داره و باید این با ارتقاء این قطعه شروع کنید .

شما فعلا یه رم مناسب میخری . احتمالا تا 90 درصد مشکلاتت حل میشه برای اون 10 درصد باقی مونده میتونی با خرید CPU مشکل رو حل کنی .

راستی پاورت لب مرزه .

از اونجایی که با خرید رم بیشتر و CPU قویتر و زیرلود رفتن بیشتر گرافیک به برق بیشتری نیاز پیدا می کنی احتمال داره پاورت کم بیاره .

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

گرامی به هیچ عنوان از Anti Aliasing استفاده نکنید شما با تکنیک MSAA 8x داری 8 برابر رزولیشن رندر میگیری که قطعا باعث FPS Drop میشه 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Slasher گفته است :

گرامی به هیچ عنوان از Anti Aliasing استفاده نکنید شما با تکنیک MSAA 8x داری 8 برابر رزولیشن رندر میگیری که قطعا باعث FPS Drop میشه 

گراف هیچ مشکلی نداره حتی 1060 هم الترا و msaa 8 جوابه . الان 1070 بیشتر از 70 پر نمیکنه حتیاکثرا 50-60 درصده. ولی بین سیپیو و رم گلوگاه دارم  میخاستم ببینم کدوم اولویت بیشتری داره برا ارتقا

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

1f644.png

الان مشکل شما چیه ؟

رم اولویت بیشتری داره .

اگر هنوز شک دارید تاپیک رو به صورت نظر سنجی در بیارید .

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...