رفتن به مطلب

چگونه از سلامت گرافیک مظمئن شم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من کارت گرافیک ASUS GTX 750-FML-1GD5رو خریدم و روی کامپیوتر نصب کردم .

بعد از دو روز، کامپیوتر رو روشن کردم و صفحه روشن نشود و گرافیک روی کارت گرافیک مادربرد اجرا شد .

بعد از تست روی چند کامپیوتر  باز موفق به استفاده از کارت گرافیک نشدم و احتمال سوختگی کارت رو دادم .

بعد از یک ماه دوباره خواستم امتحان کنم و رو کامپیوتر وصل کردم که روشن شد و وارد ویندوز هم شد  و بعد از نصب درایور کارت گرافیک، کامپیوتر رو ریستارت کردم و باز کامپیوتر روی کارت گرافیک مادربرد روشن شد.

آخه چرا روی کارت گرافیک ASUS بالا نمیاره ؟ چرا گرافیک ادای سوخته هارو در میاره ؟ 

چیکار کنم درست شه؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط Mamad00018
لینک به دیدگاه

سلام. در حالت کلی و بدون تنظیم قبلی، وقتی مانیتور رو به خروجی تصویر مادربرد وصل کنید از کارت گرافیک داخل پردازنده استفاده می شه. وقتی به خروجی تصویر کارت گرافیک جداگانه وصل کنید، از اون استفاده می شه.

pmo8_23423.jpg

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، sajad-tnt گفته است :

کارت رو روی چندتا سیستم تست کردید و مشکل وجود داشت؟

تا وقتیکه کابل تصویر رو بجای کارت گرافیک به سوکت مادربرد وصل نکنید خب از گرافیک داخلی نمیشه استفاده کرد؟

شاید منظورتون اینه تصویر دریافتی بی کیفیت بوده و فکر کردید داره روی گرافیک داخلی بالا میاد؟

اگه اینجوری بوده مشکل سخت افزاری داره باید توسط تعمیرکار بررسی بشه.

روی چند کامپیوتر تست کردم 

کابل روی  گرافیک asus بود و سیستم موقع روشن بوق زد ولی صفحه بالا نیومد و کابل رو در همون لحظه که سیستم داشت روشن میشود از روی کارت asus کندمش و روی کارت گرافیک ماردبرد زدم  تصویر اومد 

تصویر بی کیفیت . اصلا بالا نیومد و چراغ مانیتور در حالت چشمک میموند 

لینک به دیدگاه

گرافیک رو میخری 24 ساعت مهلت تست داری باید با برنامه 3dmark تستش میکردی و امتیاز که بهت داد رو تو اینترنت سرچ میکردی متعلق به گرافیک خودتت هست یا نه

با توجه به اینکه روی چند تا سیستم چک کردید و مشکل از کابل و مانیتور نیست ، احتمالا چیپست گرافیک نیم سوز شده

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

احتمال خرابی چیپ هست

آیا میشه کاری کرد یا نه ؟ 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mamad00018 گفته است :

آیا میشه کاری کرد یا نه ؟ 

شدن که میشه باید به تعمیرکار مجرب بدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...