رفتن به مطلب

تصویر دادن دیمی سیستم

ap70
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

سیستم من چند روزیه که به صورت چند بار خاموش و روشن کردن ، تصویر میده.

فکر کنم مشکل از گرافیکه.گرافیکم GTX 550 هستش.نیاز به خمیر حرارت داره یا.... وقتی هم که روشن میشه تو بازی ها لگ داره.

اگه میشه کمکم کنید ممنون

لینک به دیدگاه

اگر مال خمیر سیلیکن گرافیک باشه هر موقع که تو بازی میرید هم باید سیستم ریست شه به خاطر دمای کارت 

مشکلی که شما میگید چند بار ریست میکنه تا سیستم بالا میاد باید بخاطر باتری بایوس مادربرد باشه که اینکار. میکنه عوضش کنید حل میشه 

در مورد لگ بازی هم صرفا مربوط به گرافیک نیست ممکنه بخاطر سی پی یو هم باشه 

دما رو از یه نرم افزار (HWINFO) چک کنید !

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

مشکل سیستم شما میتونه از بایوس باشه .

البته مشکل برق رسانی و ایراد فیزیکی پاور هم میتونه دخیل باشه .

شما مشخصات دقیق سیستم رو بنویس .

ضمنن مشخص کن پاورت چه مارکی هست و چقدر توان داره و چقدر کار کرده .

با این برنامه :

میتونی مشخص کنی لگ زدن در بازی مربوط به چیه .

لینک به دیدگاه

بهتره سیستم رو تا قبل کرش ها توسط برنامه هایی همچون msi after burner که دوستمون هم گفتن و برنامه هایی مثل gpu-z و  cpu-z و hardware info تحت نظر داشته باشید

اگر مشکلی از نظر دما نداشتید یه دور ویندوز رو تعویض کنید و درایور ها رو به روز کنید

در صورتی که موارد بالا جواب نداد بایوس رو ریست کنید اگر بازم مشکل پا برجا بود بایوس رو اپدیت کنید

لینک به دیدگاه

در در 14 مرداد 1398 در 09:23، The.13east گفته است :

اگر مال خمیر سیلیکن گرافیک باشه هر موقع که تو بازی میرید هم باید سیستم ریست شه به خاطر دمای کارت 

مشکلی که شما میگید چند بار ریست میکنه تا سیستم بالا میاد باید بخاطر باتری بایوس مادربرد باشه که اینکار. میکنه عوضش کنید حل میشه 

در مورد لگ بازی هم صرفا مربوط به گرافیک نیست ممکنه بخاطر سی پی یو هم باشه 

دما رو از یه نرم افزار (HWINFO) چک کنید !

بله چند بار سیستم خودکار ریست شده

شاید از باطری بایوس باشه.امروز عوض میکنم اگه بازم مشکل داشتم خبر میدم.

ممنون از راهنمایی تون.

لینک به دیدگاه

در در 14 مرداد 1398 در 09:49، big VULTURE گفته است :

مشکل سیستم شما میتونه از بایوس باشه .

البته مشکل برق رسانی و ایراد فیزیکی پاور هم میتونه دخیل باشه .

شما مشخصات دقیق سیستم رو بنویس .

ضمنن مشخص کن پاورت چه مارکی هست و چقدر توان داره و چقدر کار کرده .

با این برنامه :

میتونی مشخص کنی لگ زدن در بازی مربوط به چیه .

CPU Q9560

Motherboard Gigabyte G41

RAM 8GB

GPU GTX 550Ti 1GB (با دوستم جای gtx 560عوض کردمش)

از پاورش هم نیست چون صدای استارت ویندوز میاد.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، MojArch گفته است :

بهتره سیستم رو تا قبل کرش ها توسط برنامه هایی همچون msi after burner که دوستمون هم گفتن و برنامه هایی مثل gpu-z و  cpu-z و hardware info تحت نظر داشته باشید

اگر مشکلی از نظر دما نداشتید یه دور ویندوز رو تعویض کنید و درایور ها رو به روز کنید

در صورتی که موارد بالا جواب نداد بایوس رو ریست کنید اگر بازم مشکل پا برجا بود بایوس رو اپدیت کنید

ویندوز رو هم عوض کردم ولی دمای CPU گاهی اوقات تو بازی سنگین تا 90 هم میره ولی گرافیک بیشتر از 70 نمیره.شاید مشکل بایوس بورد باشه که اونم یه نگاه میندازم.

بابت راهنمایتون ممنون.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، ap70 گفته است :

ویندوز رو هم عوض کردم ولی دمای CPU گاهی اوقات تو بازی سنگین تا 90 هم میره ولی گرافیک بیشتر از 70 نمیره.شاید مشکل بایوس بورد باشه که اونم یه نگاه میندازم.

بابت راهنمایتون ممنون.

دمای پردازندتون زیاده!

حتی برای مدلی مثل q9560!

به نظرم خنک کننده پردازنده رو از نظر عدم گرفتگی به خاطر گردوخاک چک کنید و خود فن اون رو هم بررسی کنید!

گرافیکتون به نظر خوبه(اگر زیر لود ۱۰۰ درصد باشه این دما)

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MojArch گفته است :

دمای پردازندتون زیاده!

حتی برای مدلی مثل q9560!

به نظرم خنک کننده پردازنده رو از نظر عدم گرفتگی به خاطر گردوخاک چک کنید و خود فن اون رو هم بررسی کنید!

گرافیکتون به نظر خوبه(اگر زیر لود ۱۰۰ درصد باشه این دما)

بله متاسفانه CPU من فنش مشکل داشته و با نرم افزار که چک کردم فقط 2300 دور میچرخه.مجبورم فن رو عوض کنم ولی قبلا اینطور نبود نمیدونم چرا اینطور شد.

من فقط دو بازی سنگین(GTA V و PUBG) بازی میکنم اونم که گرافیک بازی هم رو مدیام هست و چه شود که دماش تا 75 بره اونم وقتی سرور شلوغه!

اولش فکر کردم از گرافیکه که تصویر نمیده چون بوق مادربرد درست بود.به یکی از دوستام که خدمات داره همین مشکل رو گفتم و گفتش که باید خمیر بزنم که همینکار هم کردم ولی نشد و بازم بهش گفتم و گفت بیار ببینمش و بیخالش شدم(چون وقت ندارم سرکار میرم و محل کارمم دوره نمیخوام درگیر ایراد سیستمم باشم)

باطری بایوس هم عوض کردم ولی بی تاثیر بود.صددرصد از فنش هست .(یه زره هم صدا میده)

به هر حال ازتون بابت این همه کمک ممنونم.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، ap70 گفته است :

بله متاسفانه CPU من فنش مشکل داشته و با نرم افزار که چک کردم فقط 2300 دور میچرخه.مجبورم فن رو عوض کنم ولی قبلا اینطور نبود نمیدونم چرا اینطور شد.

من فقط دو بازی سنگین(GTA V و PUBG) بازی میکنم اونم که گرافیک بازی هم رو مدیام هست و چه شود که دماش تا 75 بره اونم وقتی سرور شلوغه!

اولش فکر کردم از گرافیکه که تصویر نمیده چون بوق مادربرد درست بود.به یکی از دوستام که خدمات داره همین مشکل رو گفتم و گفتش که باید خمیر بزنم که همینکار هم کردم ولی نشد و بازم بهش گفتم و گفت بیار ببینمش و بیخالش شدم(چون وقت ندارم سرکار میرم و محل کارمم دوره نمیخوام درگیر ایراد سیستمم باشم)

باطری بایوس هم عوض کردم ولی بی تاثیر بود.صددرصد از فنش هست .(یه زره هم صدا میده)

به هر حال ازتون بابت این همه کمک ممنونم.

خواهش

خب فن پردازندتون خاک گرفته(احتمال بالا) یا اینکه اون ریز بلبرینگ هاش اسیب دیدن

صدا هم که گفتید داره صد درصد ایراد از فن هست

حالا مشکل مشخص شد راه حلش بسیار ساده است.

خمیر پردازنده رو با مدل مرغوب عوض کنید(مثلا Z5 یا Z9 دیپ کول) و فن رو هم اگر تمیز کردید اوکی شد که هیچی در غیر اینصورت باید تعویض کنید

لینک به دیدگاه

در در 15 مرداد 1398 در 21:51، MojArch گفته است :

خواهش

خب فن پردازندتون خاک گرفته(احتمال بالا) یا اینکه اون ریز بلبرینگ هاش اسیب دیدن

صدا هم که گفتید داره صد درصد ایراد از فن هست

حالا مشکل مشخص شد راه حلش بسیار ساده است.

خمیر پردازنده رو با مدل مرغوب عوض کنید(مثلا Z5 یا Z9 دیپ کول) و فن رو هم اگر تمیز کردید اوکی شد که هیچی در غیر اینصورت باید تعویض کنید

بله کلا فن رو عوض کردم و خمیر CPU هم زدم

مشکل حل شد ممنون

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ap70 گفته است :

بله کلا فن رو عوض کردم و خمیر CPU هم زدم

مشکل حل شد ممنون

بسیار عالی

شُکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...