رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم Esport با بودجه 7 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من تا یک هفته آینده میخواستم یه سیستم مناسب عناوین Esport تهیه کنم ، گیم های جدید رو تا حدودی بازی میکنم (حالا تنظیمات گرافیکی بالا پایین بشه مشکلی نداره )منتها بیشتر تمرکزم رو مولتی تسکینگ هنگام انجام تایتل های سبکه( باز بودن مرورگر و دوتا برنامه مرتبط هنگام بازی کردن ) بودجه 7 میلیونی که تعیین کردم یکمم بالاتر میشه ( در حد 300 تومن مثلا ) سمت اورکلاک و اینا هم نمیرم و زیاد اهلش نیستم ( خریدن رم های ارزون تر ) خودم چیزی که تو ذهنم دارم 16gb ram گرافیک rx570 و سی پیو ryzen 2200g این اپشن رو هم در نظر دارم که الان 2400g بگیرم بدون کارت گرافیک و صرف هزینه کمتر و گرفتن یه گرافیک قوی تو 3 ماه اینده ( اگه کسی اینجا از vega 11 استفاده میکرد واسه مدت طولانیی بگه بی زحمت تجربیاتشو ) 

لینک به دیدگاه

دوست من با بودجه،۷،میلیون کارت رو 580 8gb بگیر رم ۱۲ یا ۱۶ بگیر 

Cpu i5 8400 دست دوش گیر بیار یا ryzen 1400 بگیر گرافیک مجزا داری نیازی به amu نداری شما (اگه بودجتون نخورد به مورد اینتل توصیه میکنم i39100f برداری ک کاراییش تفاوت چندانی با i58400 نداره ولی از ryzen 1400 یا حتی 2400 هم بهتره خیالت راحت)

توصیه میکنم کارت گرافیک بردارید با همین هزینه ک دارید میکنید ب فکر amu ها نباشید یدونه i39100 اکبند بردارید با این بودجه راحت میخوره فقط نسل ۹ باید اپدیت بایوس بشه مادربرد

Hdd 1tb seagate بگیر اروزن تره کاراییش از وسترن بلو هم بیشتره 

پاور هم یدونه 750 ocpt دست دو گیر بیاری ردیفه باگارانتی

فقط حواست باشه پاور دیگه خواستی بگیری ب برنز یا گلد و پلاتینیومش توجه کن ببین راندماناش چطوره اون مقدار ولتاژی که رو جعبه زده رو ضربدر راندمانش کن به درصد(راندمانش زیر ۵۵۰ نشه که ممکنه به مشکل بخوری)

مین هم اگه نیاز به Rgb و اورکلاکینگ نداری am4 ساده برای amdیا h310 s2h بردار واسه اینتل ک برخلاف تصور خیلی از دوستان m.2 هم میخوره 

لازم ب ذکره بنده نصف بیشتر قطعاتی رو ک نام بردم خودم دارم پس اگه سوالی بود درخدمتم

یاعلی موفق باشید

لینک به دیدگاه

این سیستم را بخر با یه گرافیک دسته دو rx570 یا rx470. همون 7 تومن در میاد توجه داشته باش که i3 9100 از نظر قدرت با i5 7600یکی هست ولی با قیمت کمتر. بعد پول دستت اومد کافی هست گرافیک را به 1070 ارتقا بدی. خواستی یه گرافیک rx470 giga دارم با گارانتی 1450 تقدیم میشه. 

Screenshot_20190808_161601_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20190808_161552_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20190808_161608_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

اگر قصد خرید کارت گرافیک مجزا دارید خرید APU چندان توصیه نمیشه ( منظور از APU تلفیق CPU و GUP در یک تراشه هستش مثل همون 2200G که اون G نشان دهند  GPU همراه CPU هستش )

2400G پرفورمنس خوبی داره ( به نسبت قیمتش ) اما جدیدا با 3400G جایگزین شده . 3400G قویتر و 20 دلار ارزونتر هستش :

مشکل اینه که مادربردهای ای ام دی گرون هستند ( در ایران ) .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

اگر قصد خرید کارت گرافیک مجزا دارید خرید APU چندان توصیه نمیشه ( منظور از APU تلفیق CPU و GUP در یک تراشه هستش مثل همون 2200G که اون G نشان دهند  GPU همراه CPU هستش )

2400G پرفورمنس خوبی داره ( به نسبت قیمتش ) اما جدیدا با 3400G جایگزین شده . 3400G قویتر و 20 دلار ارزونتر هستش :

مشکل اینه که مادربردهای ای ام دی گرون هستند ( در ایران ) .

تشکر از وقت گرامیتون 

قصدم خرید گرافیک مجزا هست قطعا ، منتها میگم من که دارم هزینه میکنم با یه apu کارمو راه بندازم و چند ماه بعدش یه گرافیک عمری بندازم 

با  ASUS PRIME A320M-K هم فکر کنم کارم راه بیفته چون اهل اورکلاک نیستم ( قیمت پایین) نظر شما چیه ؟

در 3 ساعت قبل، zen گفته است :

این سیستم را بخر با یه گرافیک دسته دو rx570 یا rx470. همون 7 تومن در میاد توجه داشته باش که i3 9100 از نظر قدرت با i5 7600یکی هست ولی با قیمت کمتر. بعد پول دستت اومد کافی هست گرافیک را به 1070 ارتقا بدی. خواستی یه گرافیک rx470 giga دارم با گارانتی 1450 تقدیم میشه. 

ممنون از وقتتون 

سیستم قابل قبولیه ( هارد 2ترا نیاز نمیشه یه 2 اکسترنال دارم )  منتها من چون قصد خرید  قرار دادی (کاملا نقد نیست ) رو دارم نمیتونم گرافیک رو دست دوم بگیرم و تقریبا این کانفینگ از بودجه مورد نظرم فرا تر میره با گرافیک نو 

در 3 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

دوست من با بودجه،۷،میلیون کارت رو 580 8gb بگیر رم ۱۲ یا ۱۶ بگیر 

Cpu i5 8400 دست دوش گیر بیار یا ryzen 1400 بگیر گرافیک مجزا داری نیازی به amu نداری شما (اگه بودجتون نخورد به مورد اینتل توصیه میکنم i39100f برداری ک کاراییش تفاوت چندانی با i58400 نداره ولی از ryzen 1400 یا حتی 2400 هم بهتره خیالت راحت)

توصیه میکنم کارت گرافیک بردارید با همین هزینه ک دارید میکنید ب فکر amu ها نباشید یدونه i39100 اکبند بردارید با این بودجه راحت میخوره فقط نسل ۹ باید اپدیت بایوس بشه مادربرد

Hdd 1tb seagate بگیر اروزن تره کاراییش از وسترن بلو هم بیشتره 

پاور هم یدونه 750 ocpt دست دو گیر بیاری ردیفه باگارانتی

فقط حواست باشه پاور دیگه خواستی بگیری ب برنز یا گلد و پلاتینیومش توجه کن ببین راندماناش چطوره اون مقدار ولتاژی که رو جعبه زده رو ضربدر راندمانش کن به درصد(راندمانش زیر ۵۵۰ نشه که ممکنه به مشکل بخوری)

مین هم اگه نیاز به Rgb و اورکلاکینگ نداری am4 ساده برای amdیا h310 s2h بردار واسه اینتل ک برخلاف تصور خیلی از دوستان m.2 هم میخوره 

لازم ب ذکره بنده نصف بیشتر قطعاتی رو ک نام بردم خودم دارم پس اگه سوالی بود درخدمتم

یاعلی موفق باشید

تشکر از وقت گرامیتون

اتفاقا خیلی دوست دارم rx580 sapphire رو بگیرم منتها بودجم نمیکشه ، اکثر قطعاتی که زحمت کشیدین شما فرمودین دست دو بوده و من قصد خرید نو رو دارم ( جنوبی ترین نقطه ایرانم به صورت محلی چندان فروشنده منصف و خوبی پیدا نمیشه و تنوع به شدت پایینه و اینکه مشکلم اینه کاملا نقدی نمیخوام خرید کنم و در حال حاضر نقدینگیم 7 میلیون نیست )

من از cpu زیاد کار نمیکشم و حساسیت کمتری دارم رو این قطعه منتها چون تو گیم درگیر میشه زیادی نمیتونم پایین در نظر بگیرمش 

ویرایش شده توسط exodier
لینک به دیدگاه

دوست من توصیه میکنم از مغازه دار های شهرتون قطعات نخرید بالای ۸ میلیون باهاتون میفته اونا واسطه عن !

مقداد ایتی

لیون کامپیوتر اکثر قطعاتی ک بخاین رو دارن مطمئن هم هستن من خودم نزدیک ۷ ۸ میلیون ازشون خرید داشتم

ولی i39100 یادت نره😉

فیلم هاش توی youtube ببین متوجه میشی چی گفتم

لینک به دیدگاه

سلام  . از لیون و فافا میتونید خرید کنید ولی بهتون توصیه میکنم از مقداد آی تی خرید نکنید . پدری از بنده درآوردن که بدون سیستم بمونم سمت این سایت نمیرم . بماند که جنس کارکرده به اسم آک بهم انداختن 13 روز علافم کردن آخرشم رفتم دفترشون و با دعوا و سرو صدا پولم رو پس گرفتم 

لینک به دیدگاه

بنده جای شما باشم کلشو دست دو از همین لیون میگیرم

هم قطعات قویتر گیرتون میاد

هم قیمت پایین تر

لینک به دیدگاه

سلام داداش. اگه قصدتون خرید قسطی هست. به شرایط لیون هم نیم نگاهی داشته باشید (مقدار سودی که اون مغازه دار شهرتون میکشه روش و لیون رو حساب کنید اگه حدودا 100 هزارتومان هم لیون بیشتر می‌شد سودش بازم از لیون بگیرید به نظرم 

البته بسیار دردسر داره 

که فکر میکنم از شهر خودتون بگیرید راحتتره

ولی گفتم بازم پیشنهاد بدم شاید به کارتون بیاد

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، exodier گفته است :

تشکر از وقت گرامیتون 

قصدم خرید گرافیک مجزا هست قطعا ، منتها میگم من که دارم هزینه میکنم با یه apu کارمو راه بندازم و چند ماه بعدش یه گرافیک عمری بندازم 

با  ASUS PRIME A320M-K هم فکر کنم کارم راه بیفته چون اهل اورکلاک نیستم ( قیمت پایین) نظر شما چیه ؟

خوشبختانه طبق اطلاعاتی که ایسوز منتشر کرده مادربردهای A320 این شرکت برخلاف سایر شرکت ها از پردازنده های سری 3000 رایزن پشتیبانی می کنند :

اگر 2400G رو بخرید که کلا مشکلی نخواهید داشت .

این که بنده میگم 3400G با کارت گرافیک جالب نیستش نه از این جهت که بازی ها رو ران نکنه . توی 60 فریم و با کارتی در حد RX 580 تفاوت چندانی بین این پردازنده و پردازنده هایی با چند برابر قیمتش وجود نداره . مسئله سر اینه که مقداری از پولی که شما قصد خرج کردنش رو دارید برای قدرت گرافیک سرخود پردازنده رفته اما شما بعد از خریدن کارت گرافیک مجزا ازش استفاده نمی کنید .

متاسفانه هنوز پایین رده های سری 3000 مثل 3300 و 3200 عرضه نشدن . وگرنه این پردازنده ها میتونستن با هزینه کمتری قدرتی در حد همون 3400G رو فراهم کنند . با این وجود اگر فعلا قصد خرید کارت ندارید پردازنده 3400G میتونه به شما کمک کنه . فقط شما نیاز به رم دوال دارید . حتما سعی کنید رم شما از 2 عدد 8 گیگ ساخته بشه .

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، exodier گفته است :

سلام دوستان 

من تا یک هفته آینده میخواستم یه سیستم مناسب عناوین Esport تهیه کنم .

سلام

برای این بازی ها باید به لوازم جانبی مخصوصا موس هم دقت کنید.

فقط موس کیبورد موس پد و هدست حداقل 1 تا 1.5 میلیون پولشون میشه. موس رو حتما یه چیز خوب مثل g403 تهیه کنید.

در 12 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

توانی که برای پاور گفته میشه توان خروجیشه و راندمان کمتر فقط باعث مصرف برق بیشتر میشه.

یعنی یه پاور 500 وات با راندمان 90 درصد خروجیش 500 واته و ورودیش 555 وات

لینک به دیدگاه

میتونی این قطعات را با 6850 جمع کنی. سی پی یو g5400 از نظر قدرت با i3 7100 یکی هست. 

Screenshot_20190809_124425_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20190809_124418_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20190809_124413_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20190809_124409_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

دوست من توصیه میکنم از مغازه دار های شهرتون قطعات نخرید بالای ۸ میلیون باهاتون میفته اونا واسطه عن !

مقداد ایتی

لیون کامپیوتر اکثر قطعاتی ک بخاین رو دارن مطمئن هم هستن من خودم نزدیک ۷ ۸ میلیون ازشون خرید داشتم

ولی i39100 یادت نره1f609.png

فیلم هاش توی youtube ببین متوجه میشی چی گفتم

نه اونجوری که فکر میکنید هم نیست تقریبا از تنها چیزی که مطمئنم اینه که پول اضافه به واسطه جماعت نمیدم خیالتون راحت :)) من اگه پولم کامل نقد بود از همین لیون میخریدم مشکلی نبود 

9100 i3 رو بین گزینه هام نداشتم ولی بعد از پیشنهاد شما چشم مد نظر قرار میدم 

در 9 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

سلام  . از لیون و فافا میتونید خرید کنید ولی بهتون توصیه میکنم از مقداد آی تی خرید نکنید . پدری از بنده درآوردن که بدون سیستم بمونم سمت این سایت نمیرم . بماند که جنس کارکرده به اسم آک بهم انداختن 13 روز علافم کردن آخرشم رفتم دفترشون و با دعوا و سرو صدا پولم رو پس گرفتم 

ای بابا تو این وضعیت آدم از معتبر ترین جاها هم نمیتونه یه خرید راحت داشته باشه مثل این که ، ممنون از پیشنهادتون منتها من محل خریدم از همین الان مشخصه فقط مونده به یه کانفینگی برسم که نه سیخ بسوزه نه کباب !

در 5 ساعت قبل، centenario گفته است :

بنده جای شما باشم کلشو دست دو از همین لیون میگیرم

هم قطعات قویتر گیرتون میاد

هم قیمت پایین تر

رو این موضوع حساس نیستم که دست دو بگیرم یا نو منتها فعلا شرایطشو ندارم ، ممنون از پیشنهادتون 3>

در 4 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داداش. اگه قصدتون خرید قسطی هست. به شرایط لیون هم نیم نگاهی داشته باشید (مقدار سودی که اون مغازه دار شهرتون میکشه روش و لیون رو حساب کنید اگه حدودا 100 هزارتومان هم لیون بیشتر می‌شد سودش بازم از لیون بگیرید به نظرم 

البته بسیار دردسر داره 

که فکر میکنم از شهر خودتون بگیرید راحتتره

ولی گفتم بازم پیشنهاد بدم شاید به کارتون بیاد

سود لیون خیلی بیشتره حساب کردم از قبل ، وریفای شدن چک من ( 1 ماه پیش دسته چک گرفتم ) و انجام خرید یه پروسه زمان بریه فکر کنم  

ممنون از پیشنهادتون 3>

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

خوشبختانه طبق اطلاعاتی که ایسوز منتشر کرده مادربردهای A320 این شرکت برخلاف سایر شرکت ها از پردازنده های سری 3000 رایزن پشتیبانی می کنند :

اگر 2400G رو بخرید که کلا مشکلی نخواهید داشت .

این که بنده میگم 3400G با کارت گرافیک جالب نیستش نه از این جهت که بازی ها رو ران نکنه . توی 60 فریم و با کارتی در حد RX 580 تفاوت چندانی بین این پردازنده و پردازنده هایی با چند برابر قیمتش وجود نداره . مسئله سر اینه که مقداری از پولی که شما قصد خرج کردنش رو دارید برای قدرت گرافیک سرخود پردازنده رفته اما شما بعد از خریدن کارت گرافیک مجزا ازش استفاده نمی کنید .

متاسفانه هنوز پایین رده های سری 3000 مثل 3300 و 3200 عرضه نشدن . وگرنه این پردازنده ها میتونستن با هزینه کمتری قدرتی در حد همون 3400G رو فراهم کنند . با این وجود اگر فعلا قصد خرید کارت ندارید پردازنده 3400G میتونه به شما کمک کنه . فقط شما نیاز به رم دوال دارید . حتما سعی کنید رم شما از 2 عدد 8 گیگ ساخته بشه .

اقتصادی ترین مین بورد واسه من اگه خواستم رایزن ببندم هم همینه انگار 

متوجه هستم منظورتونو ، تقریبا 700 تومن میره واسه vega 11  و اون 2-3 ماهی که بدون کارت مجزا سپری میکنم ( از نظر اقتصادی )  

رم رو همون 2 تا 8 میبندم حالا به هر کانفینگی برسم تنها انتخابم همینه چون تاریخ مصرف 8 گیگ به نظرم تموم شده 

در 2 ساعت قبل، arman1234 گفته است :

سلام

برای این بازی ها باید به لوازم جانبی مخصوصا موس هم دقت کنید.

فقط موس کیبورد موس پد و هدست حداقل 1 تا 1.5 میلیون پولشون میشه. موس رو حتما یه چیز خوب مثل g403 تهیه کنید.

توانی که برای پاور گفته میشه توان خروجیشه و راندمان کمتر فقط باعث مصرف برق بیشتر میشه.

یعنی یه پاور 500 وات با راندمان 90 درصد خروجیش 500 واته و ورودیش 555 وات

با همین لوازم جانبی  درویشانه ای که من دارم تو بالاترین سطح از رنک جهانی ( تاپ 200 سرور اروپا  و  امریکا  ) رقابت میکردم ( قهرمان wesg رو 6 ، 7 باری زدم   :دی )  و نهایتا یه موس بهتر تهیه کنم 

لوازمی که شما میفرمایید برای شوتر بازاست :))

در ۱ ساعت قبل، zen گفته است :

میتونی این قطعات را با 6850 جمع کنی. سی پی یو g5400 از نظر قدرت با i3 7100 یکی هست. 

ممنون از وقتتون ، به نظرت نمیشه یه فکری برای cpu کرد ؟  برای rx570  گلوگاهه ، نیست ؟

ویرایش شده توسط exodier
لینک به دیدگاه

عزیز سی پی یو g5400 با i3 7100 یکی و با گرافیک rx570 جای نگرانی نیست. من که بهت پیشنهاد هم دادم گرافیک را rx470 یا rx570 دسته دو بردار و سی پی یو را i3 9100f. ولی اگه میخوای همه قطعات نو باشن بهترین کانفیگ همونی هست که بهت گفتم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...