رفتن به مطلب

چند سوال در مورد revision سی پی یو

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

محمد جان اول از همه نسخه بایوس رو چک کنید اگر 2416 نیست حتما به آخرین ورژن بروزرسانی کنید. از EZ Flash 3 داخل بایوس استفاده کنید.

روش کار هم پس از دانلود و آنزیپ معمولا یه فایل آنزیپ با پسوند CAP. بهتون میده. فایل رو داخل فلش بریزید یا  داخل درایو ها و سپس با انتخابش از محلی که ریختین صبر کنین تا آپدیت و ریست بشه.

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B360M-A/HelpDesk_BIOS/

لینک به دیدگاه

• ارسال 73
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 11 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

فکر کنم Vcore حدود 1.3 بالاست برای فرکانس 4 گیگاهرتز(پیش فرض).

فکر می کنم یک مقدار کمش کنین اوضاع دما بهتر میشه

چند باشه خوبه ؟ کمتر شه تو سرعت تاثیری نداره ؟

البته اینم بگم همه چی به صورت پیش فرض هستش تازه BCLK هم به خاطر xmp میرفت رو 103 من آوردمش رو 100 کلا هیچوقت تو زندگیم هیچ ولتاژیو کم و زیاد نکردم 😅

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

فقط یکعدد هارد بهش وصل هست و یکعدد NVME پایونیر که روش ویندوز میزنم
ویندوزی که الان دارم رو دقیقا به همین صورت که فرمودید نصب کردم و فقط NVME روی مین بود و حتی DVDrw هم ندارم هارد جانبی هم بعد از نصب ویندوز وصل کردم
ویندوز هم آخرین نسخه 10 و اخرین بیلد و آپدیتش هست
کلا میخوام سر به بیابون بزارم خداییش هیچجوره جواب نمیده و پایدار نمیشه به صورت طبیعی کار نمیکنه برای ریست و روشن و خاموش شدن بقیه موارد موردی نداره

سلام

طبق تجربه من ویندوز یکم وقتی هارد دیگه بهش وصل میکنی خنگ میزنه

حالا شما یه بار پیج فایل رو پاک و ریستارت کنید شاید مشکل حل شد(خودم مشکل گیر کردن ویندوز به صورت رندوم داشتم که با این کار رفع شد جالب اینکه هیچ ربطی هم نداشت)

یه دور هم از تو بایوس تنظیمات رو دقیق چک کنید و مستر و اسلیو هارد ها رو چک کند(درضمن هارد دوم نباید اصلا روش سکتور بوت داشته باشه و اینکه نباید MBR باشه چون تو بوت به GPT ارجعیت داره)

دیر جواب دادنم برای سرچ در این باره بود

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

البته اینم بگم همه چی به صورت پیش فرض هستش تازه BCLK هم به خاطر xmp میرفت رو 103 من آوردمش رو 100 کلا هیچوقت تو زندگیم هیچ ولتاژیو کم و زیاد نکردم 😅

خب ولتاژ کم بشه تا یه جاهایی رو سرعت تاثیر نداره(یعنی مثلا شما ممکنه با ۱٫۱ ولت هم بتونید به همین سرعت برسید که نتیجه اون خنک تر کار کردن پردازنده است)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

محمد جان اول از همه نسخه بایوس رو چک کنید اگر 2416 نیست حتما به آخرین ورژن بروزرسانی کنید. از EZ Flash 3 داخل بایوس استفاده کنید.

روش کار هم پس از دانلود و آنزیپ معمولا یه فایل آنزیپ با پسوند CAP. بهتون میده. فایل رو داخل فلش بریزید یا  داخل درایو ها و سپس با انتخابش از محلی که ریختین صبر کنین تا آپدیت و ریست بشه.

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B360M-A/HelpDesk_BIOS/

با سلام
والا نسخه 2416 هست
دیگه واقعاً روی اعصابم رفته برای خودش هر جور دوست داره رفتار میکنه
الان میخوام تاپیک فروشش رو بزنم
ممنونم از راهنمایی تمامی دوستان
فکر کنم تنها راهش این هست بره گارانتی و با پروگرامر روش بایوس بزنن دوباره
کاملاً گیج زدن در بایوس مشهود هست و با کوچکترین تغییر وضعیت تصویر نمیده تا خاموش و روشن بشه و وارد بایوس بشم و از روی بوت اوردرایو بیام بالا
اگر کسی میخوادش بگه براش ارسال کنم قیمت فقط 1 تومن :( تاپیک زده میشه بزودی
4645765.jpg.f14813d5f4474d19cfa7a8bd3a40d5d7.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
والا نسخه 2416 هست
دیگه واقعاً روی اعصابم رفته برای خودش هر جور دوست داره رفتار میکنه
الان میخوام تاپیک فروشش رو بزنم
ممنونم از راهنمایی تمامی دوستان
فکر کنم تنها راهش این هست بره گارانتی و با پروگرامر روش بایوس بزنن دوباره
کاملاً گیج زدن در بایوس مشهود هست و با کوچکترین تغییر وضعیت تصویر نمیده تا خاموش و روشن بشه و وارد بایوس بشم و از روی بوت اوردرایو بیام بالا
اگر کسی میخوادش بگه براش ارسال کنم قیمت فقط 1 تومن :( تاپیک زده میشه بزودی

چرا اینقدر بی‌اعصاب؟ ببر گارانتی درست می‌شود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

چرا اینقدر بی‌اعصاب؟ ببر گارانتی درست می‌شود.

یکدفعه رفتم لایف
یک مشت بلا نسبت همه اعضا ... هستن و دفعه اخر هم دعوام شد اونجا سر مین H110M-C
 با ضرر بفروشمش بهتره حداقل از جیبم میره ولی از جونم نمیره با اعصاب خورد

یک مورد دیگه این هست که چراغ های روی مادربرد(صدای مادربرد) هم همیشه روشن هستن حتی وقتی داخل بایوس تنظیم میشه که خاموش باشن
احساس مسئولیت داخلش موج میزنه :D

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

یکدفعه رفتم لایف
یک مشت بلا نسبت همه اعضا ... هستن و دفعه اخر هم دعوام شد اونجا سر مین H110M-C
 با ضرر بفروشمش بهتره حداقل از جیبم میره ولی از جونم نمیره با اعصاب خورد

یک مورد دیگه این هست که چراغ های روی مادربرد(صدای مادربرد) هم همیشه روشن هستن حتی وقتی داخل بایوس تنظیم میشه که خاموش باشن
احساس مسئولیت داخلش موج میزنه :D

بایوس رو دانگرید کردید ؟ یکبار هم تست کنید با دانگرید بایوس به همون نسخه های اولیه مثل 1405 یا 2201 شاید مشکل از این باشه

سایت asrock نوشته وقتی سیستم داره بدون هیچ مشکلی کار میکنه پیشنهاد نمیشه که بایوس رو ارتقا بدید منم واسه همین هیچوقت ارتقا ندادم شاید برا شما هم همینطور باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

بایوس رو دانگرید کردید ؟ یکبار هم تست کنید با دانگرید بایوس به همون نسخه های اولیه مثل 1405 یا 2201 شاید مشکل از این باشه

سایت asrock نوشته وقتی سیستم داره بدون هیچ مشکلی کار میکنه پیشنهاد نمیشه که بایوس رو ارتقا بدید منم واسه همین هیچوقت ارتقا ندادم شاید برا شما هم همینطور باشه

معمولا ایسوس اجازه به دانگرید نمیده!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، hesam_z گفته است :

البته اینم بگم همه چی به صورت پیش فرض هستش تازه BCLK هم به خاطر xmp میرفت رو 103 من آوردمش رو 100 کلا هیچوقت تو زندگیم هیچ ولتاژیو کم و زیاد نکردم 1f605.png

از داخل بایوس و قسمتی که مربوط به تنظیمات اورکلاک هست core Voltage یا Vcore یا چیزی مشابه این هست که مقدار مقابلش روی Auto هست که باید یا ofset یا manual داشته باشه. بذارید رو manual و رقمی پایین تر براش انتخاب کنید مثلا 1.250 بعد با F10 ذخیره کنید و وارد ویندوز بشید و همون تست قبلی رو دوباره اجرا کنید و ببینید ولتاژ در پیک به چه مقدار میرسه و تاثیرش بر دماها چطور بوده. بعد مشکلی در پایداری نداشتین میتونید مجدد همین روند رو ادامه بدید و پله پله مثلا 20 صدم ولت ولتاژ را کاهش بدید تا به ناپایداری در تست رسیدید ولتاژ رو به دو مرحله قبل برگردونید که مطمئن باشید مشکلی از بابت کاهش ولتاژ نداشته باشید.

در 11 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

در مورد بایوس معمولا سازنده ها چون امکان داره به هنگام ارتقا مشکلی از روی اشتباه کاربری پیش بیاد همیشه توصیه می کنند که اگر مشکلی ندارید بروز نکنید. بخصوص با میکروکدهای جدید که باید همزمان ME بروز نصب بشه و همینطور ویندوز 10 که خودش سراسر باگه و با هر تغییر در شماره ساخت نیاز مبرم در بروزرسانی درایورها داره امکان داره مشکلات بیشتر بشه تا کمتر...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه اجازه دانگرید نمیده  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان که 9400F دارید برای مقایسه ipc  لطفا تست ساده از نرم افزار CPU-Z تب بنچ بگیرید.

screen999.thumb.jpg.89fdcfd8002ffd7102dd4b9881c00d9a.jpg

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، HeX گفته است :

دوستان که 9400F دارید برای مقایسه ipc  لطفا تست ساده از نرم افزار CPU-Z تب بنچ بگیرید.

سلام من که نفهمیدم IPC یعنی چی ولی اینم از تست:

cpuz.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hesam_z گفته است :

cpuz.jpg

این اژه مخفف Instructions per cycle به معنی تعداد دستورات اجرا شده در واحد پردازش یا سیکل هست.

مثلا پردازنده شما که میتونه ۴ گیگاهرتز سرعت داشته باشه چیزی نزدیک به ۴ میلیارد عمل در ثانیه میتونه انجام بده اما این عمل ها به ریز دستوراتی تقسیم میشوند که اون ریز دستورات رو Instructions per cycle یا همون IPC میگن، هرچه این تعداد بیشتر باشه قدرت پردازنده در اجرای تک نخ بیشتر هست(البته تو چند نخی هم تاثیر داره ولی خیلی خیلی کمتر محسوس هست)

اگر خیلی کنجکاو هستید فرمول محاسبش هم به شکل زیر هست:

{\displaystyle {\text{IPS}}={\text{sockets}}\times {\frac {\text{cores}}{\text{socket}}}\times {\text{clock}}\times {\frac {\text{Is}}{\text{cycle}}}}

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 45 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

cpuz.jpg

متشکر.

پردازنده ی بسیار خوبی هست و از نظر عملکرد تک نخ با رایزن 1600 در فرکانس 4.1 گیگاهرتز برابری می کنه. با توجه به اینکه عملکرد اینتل معمولا در سرعت کش و زمان دسترسی رم خیلی بهتر هست میشه گفت این پردازنده ایده آل ترین انتخاب برای گیمر های با بودجه میانه در ایران هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مادربرد خدا بیامرز شد و گارانتی لازم دوستان
حالا بغیر از برند اسوس چند تا مین خوش قیمت که NVME رو درست حسابی ساپورت کنه معرفی کنید با سپاس
مین هایی که معرفی میکنید قیمتش معقول باشه و در بازار هم موجود باشه حتماً
با سپاس فراوان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان با توجه به فوت جوان از دست رفته
منتظر پیشنهادات شما هستم که چه مادربردی تهیه کنم
گزینه ها بسیار محدود هستن اونجور که خودم دیدم
ممنون میشم کمک کنید
با سپاس

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، HeX گفته است :

Screenshot_16.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
ممنون میشم کمک کنید
با سپاس

درود.

پیشنهاد میکنم z370 بگرید که بتونید اور کنید. 

مدل پیشنهادی بنده:

Z370-hd3 

قیمت 1890 تومان اکبندش گیر میاد. 

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 58 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

درود.

مدل پیشنهادی بنده:

Z370-hd3 

والا CPU 9400 هست و قابلیت اور نداره
البته خودم هم مقداری نظرم روی برد های ارزون سری Z 370 بازار هست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

والا CPU 9400 هست و قابلیت اور نداره
البته خودم هم مقداری نظرم روی برد های ارزون سری Z 370 بازار هست

البته بازم مقداری اور میشن.. بله واقعا ارزش دارن برد های z370، علاوه بر اور، فرکانس بالایی از رم هارا پشتیبانی میکنن. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سپاسگزارم بابت راهنماییتون 

دوستان دیگر نظری ندارن ؟

یه سوال دیگه اینکه ایا همه مین های چیپ H310بازار که از رابط m2استفاده میکنند 

همشون 2x ساپورت میکنند یا اینکه مدلی هم هست داخل بازار که x4 پشتیبانی کنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
ممنون میشم کمک کنید
با سپاس

درود

عزیز جان بودجه ات رو مشخص کن. من نظرم روی بردی هست که از نظر امکانات بروز باشه. فرکانس رم بالا ساپورت بکنه. چون مدار تغذیه معمولی هم برای پردازنده شما کافی هست و از جهتی چون نیاز به اور ندارید جواب کارتون رو میده.

در 6 ساعت قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

Screenshot_16.png

عزیز جان پردازنده شما در فرکانس برابر و در مقایسه با  رایزن 1600 و اینتل 9400  در پردازش تک رشته قدرت کمتری داره ولی خب پردازنده ضریب باز مزیتش همین فرکانس 5.1 گیگاهرتزی هست که شما داری.

گرچه من هرچی بازیهای روز رو چک می کنم 6 هسته واقعی نیاز روز بازیها شده و البته 4 هسته واقعی با 8 ترید هم با فرکانس بالا تا حد زیادی فعلا جواب میده ولی در یکی دو سال آینده مطمئن باشید مجبور به تعویض پلتفورم هستید.

در 5 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود.

مدل پیشنهادی بنده:

Z370-hd3 

برد بدی نیست و فکر کنم تو بازار کمی پایین تر هم بتونه تهیه کنه. ولی امکانات جانبی مثل صوت و لن برد با توجه به اینکه Z370 هست خیلی بروز نیست و از تراشه های قدیمی تر استفاده شده.

در 3 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

البته بازم مقداری اور میشن.. بله واقعا ارزش دارن برد های z370، علاوه بر اور، فرکانس بالایی از رم هارا پشتیبانی میکنن. 

پردازنده ضریب بسته که اور خاصی نمیشه. میتونه در همون فرکانس 4.1 از پردازنده بهره بگیره. مگر با  افزایش 2-3 مگاهرتزی Bclk که  اونقدری تفاوت در کارایی حس نمیشه و ارزشش رو نداره.

سپاسگزارم بابت راهنماییتون 

دوستان دیگر نظری ندارن ؟

یه سوال دیگه اینکه ایا همه مین های چیپ H310بازار که از رابط m2استفاده میکنند 

همشون 2x ساپورت میکنند یا اینکه مدلی هم هست داخل بازار که x4 پشتیبانی کنه؟

یبار هزینه کن و دیگه سراغ بردهای رده پایین نرو/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

عزیز جان بودجه ات رو مشخص کن. من نظرم روی بردی هست که از نظر امکانات بروز باشه. فرکانس رم بالا ساپورت بکنه. چون مدار تغذیه معمولی هم برای پردازنده شما کافی هست و از جهتی چون نیاز به اور ندارید جواب کارتون رو میده.

عزیز جان پردازنده شما در فرکانس برابر و در مقایسه با  رایزن 1600 و اینتل 9400  در پردازش تک رشته قدرت کمتری داره ولی خب پردازنده ضریب باز مزیتش همین فرکانس 5.1 گیگاهرتزی هست که شما داری.

گرچه من هرچی بازیهای روز رو چک می کنم 6 هسته واقعی نیاز روز بازیها شده و البته 4 هسته واقعی با 8 ترید هم با فرکانس بالا تا حد زیادی فعلا جواب میده ولی در یکی دو سال آینده مطمئن باشید مجبور به تعویض پلتفورم هستید.

برد بدی نیست و فکر کنم تو بازار کمی پایین تر هم بتونه تهیه کنه. ولی امکانات جانبی مثل صوت و لن برد با توجه به اینکه Z370 هست خیلی بروز نیست و از تراشه های قدیمی تر استفاده شده.

پردازنده ضریب بسته که اور خاصی نمیشه. میتونه در همون فرکانس 4.1 از پردازنده بهره بگیره. مگر با  افزایش 2-3 مگاهرتزی Bclk که  اونقدری تفاوت در کارایی حس نمیشه و ارزشش رو نداره.

یبار هزینه کن و دیگه سراغ بردهای رده پایین نرو/

اقا معین عزیز من فردا دارم میرم برای خرید 

گزینه اول هم 

B360 pro vdhازmsi هست 

ولی شما هم یکی دو مدل خوش قیمت معرفی بفرمائید مد نظر داشته باشم 

زیر 2تومن 

چون باید یک سی پی یو پنتیوم هم بگیرم  برای بایوس زدن روی مین چون فکر نمیکنم 9400رو با بایوس کارخونه ساپورت کنه:(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا معین عزیز من فردا دارم میرم برای خرید 

گزینه اول هم 

B360 pro vdhازmsi هست 

ولی شما هم یکی دو مدل خوش قیمت معرفی بفرمائید مد نظر داشته باشم 

زیر 2تومن 

چون باید یک سی پی یو پنتیوم هم بگیرم  برای بایوس زدن روی مین چون فکر نمیکنم 9400رو با بایوس کارخونه ساپورت کنه:(

محمد جان این گزینه چیزی نیست که دنبالش هستی! ولتاژ رگلاتورش یه هیت سینک ساده نداره و امکانات جانبیش کاملا مشخص هست یه برد رده پایین هست که خواستن از سرتهش بزنن که قیمتش مناسب باشه.

شما پردازنده پنتیوم نیاز نیست بگیری! از فروشنده تضمین بگیر که بایوس بروز بهتون بده و توضیح بدید برای کارکرد با 9400 میخواهید.

نظر بنده بر این هست یه برد بهتر بگیرید. چون واقعا همیشه از محصولات رده پایین که خریدید عدم رضایت داشتید و چندین بار برای یک قطعه هزینه کردید.

یه مثل اونطرف آبی هست که میگن : " ما آنقدر پولدار نيستيم كه جنسِ ارزان بخريم"

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...