رفتن به مطلب

قرار دادن پردازنده نسل 9 اینتل در مادربوردی با پشتیبانی از نسل 8

Recommended Posts

باعرض درود. میخواهم بدانم اگر من پردازنده ای بخرم که نسل نهم اینتل است و مادربوردی بخرم که از نسل هشتم اینتل پشتبانی میکند چه اتفاقی می افتد؟ اصلا کار خواهد کرد؟ ویندوز اجرا خواهد شد مشکلی نخواهم داشت؟ و اگر هم مشکلی باشد چگونه آن را بر طرف کنم آیا میتوان با آپدیت کردن بایوس مادربورد این مشکل را حل کرد؟ من میخواهم پردازنده CORE I5 9400F و مادربورد ASUS ROG STRIX H370-F GAMING را بخرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

بله با آپدیت بایوس  کار میکنه و مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

سلام 

بله با آپدیت بایوس  کار میکنه و مشکلی نداره

متشکرم.و میتوانید برایم یک پاور خوب نام ببرید من زیاد گشتم اما پاوری تو بودجه 1 میلیون توامن پیدا نکردم برایا ین سیستم مادربورد ASUS ROG  STRIX H370-F GAMING پردازنده CORE I5 9400F یک عدد کارت گرافیک RX580 8GB و دو عدد هم دی وی دی رایتر و یک هاردیسک دو تا اس اس دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پاور خوب 

Green 650ocpt

که البته کارکردشو باقیمت خیلی مناسبتری میتونید پیدا کنید 

۱۰سال هم که گارانتی دارن!,

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

پاور خوب 

Green 650ocpt

که البته کارکردشو باقیمت خیلی مناسبتری میتونید پیدا کنید 

۱۰سال هم که گارانتی دارن!,

در حدود 800 تا 900 وات میتوانید برایم نام ببرید چون گمان نکنم جواب این سیستمی که نام بردم را بدهد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، republice of gamer گفته است :

در حدود 800 تا 900 وات میتوانید برایم نام ببرید چون گمان نکنم جواب این سیستمی که نام بردم را بدهد!

چرا جواب میده وکافیه 

ولی مدل۷۵۰ وات این سری هم میتونید بگیرید 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

چرا جواب میده وکافیه 

ولی مدل۷۵۰ وات این سری هم میتونید بگیرید 

متشکرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب 

650 وات برای سیستمی با یک کارت گرافیک کافیست . اگر قصد sli یا کراس فایر در آینده دارید 850 وات بگیرید.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، farid68 گفته است :

سلام و عرض ادب 

650 وات برای سیستمی با یک کارت گرافیک کافیست . اگر قصد sli یا کراس فایر در آینده دارید 850 وات بگیرید.

متشکرم از پاسخ شما. و جواب  شما درمورد سوال اول بنده چیست؟ آیا با آپدیت بایوس این مشکل حل خواهد شد؟ و من میتوانم پردازنده CORE I5 9400F را روی مادربورد ASUS ROG STRIX H370-F ببندم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله.

با آپدیت بایوس از نسل 9 میشه بر روی مادربورد های نسل 8 استفاده کرد. 

در مورد 9400F دقت کنید باید قیمتی کمتر از 9400 داشته باشد. اگر قیمتش بیشتر بود(در بازار ایران) 9400 تهیه کنید .

لینک به دیدگاه

شما گفتید 9400.من پردازنده ای میخواهم بخرم که پردازنده گرافیکی نداشته باشد چون بلد نیستم کنترلش کنم که در بازی ها روی کارت گرافیک سوویچ کند!در کامپیوتر یکی از دوستانم هم دیدم که یک سری مشکلات وجود داشته و حتی درایور کارت گرافیک انویدیا اش هم اجرا نمی شد و ارور می داد.و توی بازی CALL OF DUTY GHOSTS بسیار ضعیف عمل میکرد حتی روی پایین ترین وضوح .اگر اشتباه نکنم پردازنده اش CORE I3 8100بود و کارت گرافیکش هم جیفورس GTX سری 700 بود با دو گیگبایت حافظه.کلا باید بگویم من اصلا نمیتوانم با پردازنده هایی که گرافیک مجتمع دارند  استفاده کنم.میتوانی در این مورد راهنمایی ام کنی؟

لینک به دیدگاه

سلام. جواب سوال شما درباره مادربورد و سی پی یو در لینک زیر هست:

https://www.asus.com/me-en/Motherboards/ROG-STRIX-H370-I-GAMING/HelpDesk_CPU/

البته ممکنه در مواردی خاص مثل رندرگیری و ... مادربورد نتونه از تمام ویژگی های سی پی یو بهره ببره.

درباره پاور اون هم باید ب دیگر قطعات سیستمت نگاه کرد که بهترین پاورهای موجود در بازار کولر مستر و در رنج پایینتر گرین هست حالا مقدار وات مصرفی شما بستگی به قطعات تون داره.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، republice of gamer گفته است :

شما گفتید 9400.من پردازنده ای میخواهم بخرم که پردازنده گرافیکی نداشته باشد چون بلد نیستم کنترلش کنم که در بازی ها روی کارت گرافیک سوویچ کند!در کامپیوتر یکی از دوستانم هم دیدم که یک سری مشکلات وجود داشته و حتی درایور کارت گرافیک انویدیا اش هم اجرا نمی شد و ارور می داد.و توی بازی CALL OF DUTY GHOSTS بسیار ضعیف عمل میکرد حتی روی پایین ترین وضوح .اگر اشتباه نکنم پردازنده اش CORE I3 8100بود و کارت گرافیکش هم جیفورس GTX سری 700 بود با دو گیگبایت حافظه.کلا باید بگویم من اصلا نمیتوانم با پردازنده هایی که گرافیک مجتمع دارند  استفاده کنم.میتوانی در این مورد راهنمایی ام کنی؟

این کار سختی نیست در ضمن تمامی پردازنده های جدید از گرافیک مجتمع بر سی پی یو بهرمند هستند.

وسط صفحه کلیک راست کرده و گزینه nVidia Control Panel را انتخاب کنید .

1 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

2. کمی صبر کنید تا پنجره تنظیمات باز شود . سپس سمت چپ گزینه های مربوط به تنظیمات را می توانید مشاهده کنید . بر روی گزینه Manage 3D Settings کلیک کنید . تنظیمات این گزینه وسط صفحه نمایش داده می شود .
به سربرگ Global Settings رفته از لیست Preferred Graphics Processor گزینه Auto-Select را انتخاب کنید . اینطوری سیستم عامل خودش متوجه میشه که چه زمانی باید بین دو گرافیک سوئیچ انجام بده .

2 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

3. اگر بخواهید یک برنامه به صورت مستقیم از طریق یک گرافیک اجرا بشه باید بر روی آیکون برنامه کلیک راست کرده و با انتخاب گزینه Run with graphics processor گزینه اول را انتخاب کنید .

3 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

4. این امکان در nVidia Control Panel هم وجود داره یک به صورت دستی مشخص کنید که همیشه یک نرم افزار با چه گرافیکی کار کنه . به تصویر زیر دقت کنید .

4 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، pesari_az_kelachai گفته است :

این کار سختی نیست در ضمن تمامی پردازنده های جدید از گرافیک مجتمع بر سی پی یو بهرمند هستند.

وسط صفحه کلیک راست کرده و گزینه nVidia Control Panel را انتخاب کنید .

1 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

2. کمی صبر کنید تا پنجره تنظیمات باز شود . سپس سمت چپ گزینه های مربوط به تنظیمات را می توانید مشاهده کنید . بر روی گزینه Manage 3D Settings کلیک کنید . تنظیمات این گزینه وسط صفحه نمایش داده می شود .
به سربرگ Global Settings رفته از لیست Preferred Graphics Processor گزینه Auto-Select را انتخاب کنید . اینطوری سیستم عامل خودش متوجه میشه که چه زمانی باید بین دو گرافیک سوئیچ انجام بده .

2 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

3. اگر بخواهید یک برنامه به صورت مستقیم از طریق یک گرافیک اجرا بشه باید بر روی آیکون برنامه کلیک راست کرده و با انتخاب گزینه Run with graphics processor گزینه اول را انتخاب کنید .

3 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

4. این امکان در nVidia Control Panel هم وجود داره یک به صورت دستی مشخص کنید که همیشه یک نرم افزار با چه گرافیکی کار کنه . به تصویر زیر دقت کنید .

4 آموزش سوئیچ کردن بین گرافیک Nvidia و Intel لپ تاپ

این مال لپتاپ هست در کامپیوتر اگر کابل تصویر به گرافیک وصل باشه گرافیک داخلی خاموش میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در 2 ساعت قبل، republice of gamer گفته است :

من گفتم درصورت  ارزان تر نبودن 9400f در ایران .

پردازنده های بدون گرافیک در اینتل به جهت ارزان تر شدن پردازنده ها در سری 9 تولید شده و تا جایی که اطلاع دارم سری های قبلی core i به استثنای نسل اول همگی دارای پردازنده گرافیکی هستند ومشکلی هم با کارت گرافیک ندارند.

مشکلاتی که گفتید بیشتر در لپتاپ ها اتفاق می افتد که دوستان راه حل  سوییچ گرافیک رو توضیح دادند. در PC درایور با آپدیت ویندوز ( یک آپدیت 200 300 مگابایتی) خود به خود نصب میشود( در مورد nvidia که اینطور هست، AMD رو مطمئن نیستم) اگر هم  به هر دلیلی به صورت اتوماتیک نصب نشود ، نصب درایور  به صورت دستی کار پیچیده ای نیست. و من تا به حال به مشکلی در این رابطه نخورده ام چون با نصب کارت گرافیک و گرفتن خروجی از آن، کارت گرافیک داخلی به صورت پیش فرض از کار می افتد.

ویرایش شده توسط farid68
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، farid68 گفته است :

من گفتم درصورت  ارزان تر نبودن 9400f در ایران .

پردازنده های بدون گرافیک در اینتل به جهت ارزان تر شدن پردازنده ها در سری 9 تولید شده و تا جایی که اطلاع دارم سری های قبلی core i به استثنای نسل اول همگی دارای پردازنده گرافیکی هستند ومشکلی هم با کارت گرافیک ندارند.

مشکلاتی که گفتید بیشتر در لپتاپ ها اتفاق می افتد که دوستان راه حل  سوییچ گرافیک رو توضیح دادند. در PC درایور با آپدیت ویندوز ( یک آپدیت 200 300 مگابایتی) خود به خود نصب میشود( در مورد nvidia که اینطور هست، AMD رو مطمئن نیستم) اگر هم  به هر دلیلی به صورت اتوماتیک نصب نشود ، نصب درایور  به صورت دستی کار پیچیده ای نیست. و من تا به حال به مشکلی در این رابطه نخورده ام چون با نصب کارت گرافیک و گرفتن خروجی از آن، کارت گرافیک داخلی به صورت پیش فرض از کار می افتد.

یه نکته مهم درباره قیمت 9400 نسبت به 9400F همین موضوع قیمت هستش که بو داره دوستان
الان 9400F چرا همه جا گرونتر از نسخه 9400  هست ؟
کسی دلیلش رو میدونه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...