رفتن به مطلب

فروش اسپیکر Anker Flare

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

اسپیکر Anker Flare زیر جهت فروش موجود است.

اسپیکر ۳ روز هست خریداری شده ،فاکتور هم خدمت خریدار ارائه خواهد شد.

همراه با ۱۸ ماه‌ گارانتی ایستا.

طبق تستی که خودم از این اسپیکر گرفتم حجم صدای بسیار بالا با بیس لرزشی داره، برد بلوتوث بسیار زیاد، نورپردازی RGB که از داخل اپ موبایل مخصوص خودش قابل برنامه ریزی هست، همینطور قابلیت تنظیم اکولایزر داخلی از طریق اپ موبایل رو داره.ضد اب با استاندارد ipx7.

قیمت اکبند رو‌از دیجیکالا میتونید استعلام کنید.

قیمت ۸۵۰ هزار تومان.

IMG_20190820_155119_680.jpg

IMG_20190820_155123_916.jpg

IMG_20190820_155121_089.jpg

IMG_20190820_155122_741.jpg

لینک به دیدگاه

سلام ، چرا دارید میفروشید؟ من قبلا قصد خرید این اسپیکر رو داشتم گفتم از شما بپرسم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام ، چرا دارید میفروشید؟ من قبلا قصد خرید این اسپیکر رو داشتم گفتم از شما بپرسم.

سلام عزیز، والا اسپیکر ایرادی نداره و تو رنج قیمت خودش بهترین و به نظر من در مقایسه با تنها رقیبش یعنی jbl flip4 برتری کامل هم از چندین نظر داره، طراحی ۳۶۰ درجه که صدای فراگیر تری داره  و صرف نظر از اینکه اسپیکر به کدوم سمت باشه از همه جهات صدا به صورت یکنواخت شنیده میشه، حجم صدا ی بیشتر بیس نرم تر نسبت به jbl که بیس اغراق شده ایی داره، اپ کاربردی تر و نورپردازی RGB که تو نسخه گران قیمت تر jbl یعنی مدل پالس فقط شاهدش هستیم. علت فروش هم خرید اسپیکر رده بالای hi-fi بوکشلف هست.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

کاهش قیمت به ۷۵۰ هزار تومان

دوستان این اسپیکر از خیلی از اسپیکر های رو میزی از برند های متفرقه و حتی ادیفایر هم قیمت خودش صدای بهتری داره به اضافه اینکه پرتابل هم هست..

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...