رفتن به مطلب

Pc یا کنسول؟

Danial2657
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید 
من بین دو راهی خرید x box one s و یا ارتقای pc موندم مشخصات سیستمی که ميخوام واس گیم داشته باشم به این صورته 
Main :P61_a_d3 
Cpu:I5 3570 
Graphic:gtx 960 4 gig
Ram 12 

هزینه جفتش تقریبا یکسانه
ميخواستم اگ امکانش هست قدرت، اینده نگری و هر چیز دیگ ای راجع به انتخاب بین کنسول یا ارتقای سیستمم هست رو مقایسه بشه و نظر شما رو بدونم با سپاس فراوان 

لینک به دیدگاه

درود

شاید این تاپیکها به کارتان بیایند

لینک به دیدگاه

الان هزینه ی خرید پی سی شاید گرونتر دربیاد ولی در طولانی مدت صد در صد ارزونتر تموم میشه برات. اگه دنبال کنسول هستی هم طرف وان اس نرو، پلی 4 بگیر

لینک به دیدگاه

در در 30 مرداد 1398 در 22:08، Danial2657 گفته است :

سلام و عرض خسته نباشید 
من بین دو راهی خرید x box one s و یا ارتقای pc موندم مشخصات سیستمی که ميخوام واس گیم داشته باشم به این صورته 
Ram 12 

هزینه جفتش تقریبا یکسانه
ميخواستم اگ امکانش هست قدرت، اینده نگری و هر چیز دیگ ای راجع به انتخاب بین کنسول یا ارتقای سیستمم هست رو مقایسه بشه و نظر شما رو بدونم با سپاس فراوان 

درود
به نظر من کنسول بگیرید بهتره

لینک به دیدگاه

در در 30 مرداد 1398 در 21:08، Danial2657 گفته است :

سلام و عرض خسته نباشید 
Ram 12 

هزینه جفتش تقریبا یکسانه

سلام،

همین سیستم خوبه ، مثل مال خودم

پاور رو نگفتی ؟

بعدا یه ssd240 براش بگیر  و یه گرافیک 480 یا 580 یا 1060 برا بازی ، بیشتر انحصاری های ایکس باکس وان  هم برا کامپیوتر هست و کرک هم‌شدن ، کنسول پلستیشن بهتر ، انحصاری هم داره ، ولی کامپیوتر برات یهتر هست.

یه دسته خوب هم بگیر مثلا تسکو که اتوماتیک بازی ها رو بشناسه و راحت بشین بازی کن ، البته خودم دسته وان اس دارم اعالیه ، الان گرون شده حدود 500 هست .

لینک به دیدگاه

سلام

اگر با پی سی تنها قصد بازی کردن کردن دارید به نظرم اصلا سمت ارتقاش نرید. اگر بخاید یک پی سی خوب ببندید باید چیزی حدود5 تومن واسه ارتقا سیستم حال حاضرتون بزارید. در صورتی که خرید ps4 یا xbox معمولی 3.5 بیشتر نمیشه ( مدل پرو و X حدود 5 میل آب میخوره که به نظرم ارزشش رو کمتر می کنه و پول  زیادیه)

همون طور که دوستان هم گفتن به نظرم پی اس 4 انتخاب عاقلانه تره ای.کنسول مایکروسافت این نسل حسابی گند زد و اصلا پیشنهاد نمیکنم سمتش برید. پلی 4 انتخاب بسیار منطقی تر و بهتریه و انحصاری هایی  داره که ارزشش رو صدچندان می کنه و کاملا به  Xbox می چربه.

بحث بازی های گرون پی اس 4 ام می تونید با خرید اکانت اشتراکی یا از این هکی ها حل کنید و اصلا هزینه بر دار نیست.

بحث آخر اینکه احتمالا پی اس 4، دو یا حداکثر سه سال دیگه عمرش مونده و کنسولای نسل بعد بوشون کم کم داره مییاد. حتما اینم مد نظر داشته باشید.

ویرایش شده توسط Hadi ABD
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز الآن موقع کنسول خریدن نیست چون آخر نسل هستیم و بزودی کنسولای نسل بعدی معرفی میشن

در مورد خرید کنسول یا ارتقا pc مسئله سلیقه و جیب هست، شما کنسول بخری باید به فکر پول بازی اوریجینال یا ریسک اکانت هکی باشی!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...