رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید رایزر 008s یا مدلهای بهتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان عزیز

من تصمیم دارم برای گیم و زیبایی کیسم از تبدیل pci express استفاده کنم و مدلی که بهم پیشنهاد شد رایزر 008s بود که ۱۳۰ تومن قیمت دادن، البته قبلش گفتن این محصول برای ماینرها استفاده میشه و کمتر از ۸ عدد نمیتونیم بفروشیم، خلاصه با خواهش راضی شد که یدونه بهم بده.

حالا میخام ببینم آیا ارزش داره برای گیم ازش استفاده کنم گرافیکمم GTX 1080 G1 و کیسمم Thermaltake F31 temperd glass هستش.

اگر مدله بهتر از این هم بود بهم بگید ممنون میشم.

چون برای گیمینگ میخاستم گفتم اینجا مطرح کنم و بخش ماینینگ و فاکتور گرفتم

با تشکر.

ویرایش شده توسط PC Baz
لینک به دیدگاه

کسی که چیزی نگفت و مجبور هم نبود بگه!!!

رایزرو خریدم و متصل کردم، ولتاژ و تستهایی که با D3mark روی نرمال که گرفتم خوب بوده، فقط از پاور یکم میترسم که اگر برم تو بازی ای مثلا GTA  آیا بهش فشار میاد یا نه؟؟!

کسی هست که رایزر رو برای گیمینگ استفاده کرده باشه؟؟؟؟ 

البته همون ماین کردن با رایزر به اندازه کافی فشار میاره روی کارت تازه اونم چند تا کارت روی برد هستش. حالا خدا کنه که خوب کار کنه.

شونه برای کابل PCi نداشتم با همون بست کمر بندی بستم فعلا.  نخندین خواهشا، مرسی اه   :D

20190825_215647.thumb.jpg.4ca1663fad5db468821659e2a96b5cf8.jpg

ویرایش شده توسط PC Baz
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

شما گرافیکت رو از16x  تبدیل به 1x کردی

با افت کارای و لگ تو بازی مواجه خواهی شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب

تا اونجایی که اطلاع دارم این رایز (اگر همون رایزهای معمول ماینینگ هست) که از حالت 1x استفاده میکنه باعث افت شدید عملکر در گیم میشه. رایزهای مخصوصی هست که هر 16x رو منتقل میکنه که استفاده از  اونها رو هم  توصیه نمیکنم.

تفاوت ماینینگ و گیمینگ این هست که تمام پردازش در ماینینگ در همون کارت گرافیک اتفاق میوفته و فقط نتیجه رو انتقال باید بده ولی در گیم تمام اجزای سیستم با هم در گیر میشن و نیاز به ارتباط سریع دارن.

ویرایش شده توسط farid68
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان، آره خودمم دارم متقاعد میشم، متاسفانه مدلهای بهتریو پیدا نکردم و صرفا جهت تجربه و زیبایی کیس تهیه کردم و قبلش هم میدونستم برای گیم روی اسلات x1 و با USB 3 نباید حساب باز کرد، مخصوصا که من روی 2K و با Display Port بازی میکنم و فشار بیشتر وارد میشه.

گرافیکمم قابلیت RGB آنچنانی نداره و زیاد جالب به نظر نمیاد.

الان که داشتم بازی میکردم فریم 10 /11 تا تفاوت داره با 16x ، و تنها چیزی که اذیت میکنه Power Usage هستش که High و Very High میشه تو Task Manager حتی الان که چند تا تب در کروم باز هستش High میشه.

عملکرد گرافیک از نظر دما و ولتاژ تغییره محسوسی نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...