رفتن به مطلب

چگونه مثل یک حرفه ای در لیون کامپیوتر بیزنس کنیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، mَd گفته است :

بله کمی فرق میکنه مثال زدم من 

کالا نسبت به قیمت اولیه و میزان درصد استفاده، قیمت دست دوم میخوره  نه میزان علایق و تمایلات شخص اینکه تو بازار چه قیمتی شبیه این اجناس مبادله میشه بعد معدل بگیری براش قیمت بزنی

درستی یا غلطی عرف رو ‌‌‌شما تعیین نمیکنی بازار تعیین میکنه

این چیزایی که شما میگی هیچ کمکی به معامله نمیکنه استاندارد سازی معامله باید در قانون بازارچه انجام بشه اینکه با الفاظ احمق و نوب بخوایم به کسی فروش و خرید یاد بدیم یه شکست بیشتر نیست

تمامی قوانین نیاز توسط تیم لیون نوشته و اعلام شده اصلا لازم به این اطلاعیه نیست  هر تغیری هم بخواد صورت بگیره باید در قوانین بازارچه صورت بگیره. قوانین بازارچه هم دست فروشنده رو برای قیمت گذاری باز گذاشته حالا شما مشکل داری یا ایده داری به مدیریت بگو. ^_^

اینم ایدیشون @Hamed

این مقاله فقط برای کساییه که می‌خوان حرفه ای کار کنندربطی به قانون و ایده و اینا نداره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

کلا مقاله  جالبی نبود و در نهایت هیچ جمع بندی هم نداشت . نه کسی که گرون میده آماتوره نه کسی که تخفیف میخاد . به اشتباه این جای تخفیف و .. شکل گرفته و اونقدر بعضی افراد توش ممارست دارن که بیشتر شبیه گدایی کردن میمونه. این کابران حرفه ای هم که  توی مثال های بالا اورده شده بیشتر از هرکس دیگه ای به موقعش چونه میزنن. کم خرید و فروش نکردیم چه اینجا چه دیوار و دلال های محترم زیادی زنگ زدن  به اسم بدبختم و سربازم و دانشچوام از شهرستان میام درخواست تخفیف کردن. شما قیمت مناسب 1800 هم رو کارت بزنی 1700 هم بزنی باز یکی میاد میگه 1400 میدی؟؟   چه خوب چه بد همینه  . بهتر اونقدر با کلمات بازی نکنیم. فروم یه سری قوانین داره .  بهتره توی زندگیمونم یاد بگیریم همونجور که شما توی بقالی تخفیق  نمیگیری سعی کن هیچ جا دیگم نگیری. فروشنده جنسش گرون باشه نمیخرن ازش والسلام.

تو لیون کسی که گرون میده آماتوره چون داره سعی می کنه بزرگ های ذغال فروشی ایران رو سیاه کنه

چیزایی هم که گفتید همه دردسر های خرید و فروش تو دیوار و شیپور و ایناست 

کسی که حرفه ای داره کار می کنه وقت و حوصله چونه زدن نداره

اکانت شمارو دیدم شما تا حالا خرید و فروشی نداشتید 

ولی تو لیون اگه درخواست قیمت کمتر میدن دنبال تخفیف نیستن

تخفیف برای وقتیه که کسی اون کالا رو در هر صورت میخواد و میخواد زرنگی کنه با چونه زدن پول کمتری پرداخت کنه 

اما این درخواست قیمت های کمتری که تو لیون می بینید همون طور که تو مقاله گفتم منظور اینکه این کالا حداکثر  تا این قیمت برای من ارزش خرید داره شما می تونید تایید کنید یا رد کنید وقتت دو طرف هم گرفته نمیشه چون یه اره و نه و قیمت دهی سادست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

ممنون که نظر شخصیت رو با بچه های لیون درمیون گذاشتی.

قیمت یه کالا رو عرضه و تقاضا تعیین می کنه. همین موارد در بورس هست در بازار طلا و سکه هست و ... .

اینکه لفظ نوب و ... نسبت بدیم به افراد مشکلی رو حل نمی کنه و فقط تحمیل عقاید شخصی هست.

یه قانون کلی هست و فروشنده هر قیمت که دوست داره می تونه رو کالاش بذاره. اینکه چه قیمتی بذاره دست خودشه. خریدار هم می گرده و اگه قیمت مدنظرش رو دید معامله می کنه. ینی وقتی قیمت فروشنده و خریدار باهم مساوی شد معامله انجام میشه. دیگه اما اگر نداره. فروشنده قیمت بالا بده جنسش رو دستش باد می کنه خریدار هم قیمت پایین بده جنس رو نمی تونه تهیه کنه.

بهتره سخت نگیریم. آگهی های فروش رو نگاه کنیم هر کدوم قیمت مناسبی می داد باش معامله کنیم. نیازی به مبارزه و کل کل با افرادی که قیمت پرت می دن نیست. جنسش رو دستش باد کنه سر عقل میاد. کسی هم بز خری می خواد بکنه جنس گیرش نیاد سر عقل میاد.

این مقاله برای مبارزه و این داستان ها نیست 

فقط یه آموزش کوتاه و سادست که افرادی که دوست دارن تو لیون خرید و فروش کنند و بلد نیستن یاد بگیرن چجوریه

حرف شما هم درسته اینجا چون سطح کار حرفه ای هست اگه قیمت بالا بدید می فهمن نوب هستید و طمع دارید یه آدم کم خرد بیاد این کالا رو گرونتر از شما بخره و میرید تو لیست سیاه که باهاتون معامله نمی‌ کنند یا اینکه سفت و سخت می کنن

نوب هم معنی بدی نمیده 

نوب یعنی سایه 

غیر حرفه‌ ای ها هم تو خرید و فروش مثل سایه هستن 

وجود دارن ولی کار خاصی نمی کنن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

عرفی دیگه باقی نمونده . قیمت ها همگی شده قیمت دلالی. کسی به کارکرد توی اون مثال بالا نگاه نمیکنه.

خب نسبت به عرضه و تقاضا چون بیشتر دوستان مغازه و دفتر خرید فروش دارند خیلی کالا قیمت دلالی دارند مثل کارت گرافیک های انویدیا که خواهان زیاد دارن و گرون تر از قدرتی که دارن به فروش می رن

یا سری چیزا قیمتشون پایین تره تا جا برای دلالی بمونه 

در واقع این دلالی نیست شما اسمش رو می‌زاید دلالی 

منی که مغازه دارم و خرده فروشی می کنم باید از یه جا جنسم رو‌ تهییه کنم و به قیمتی تهییه کنم که بتونم فروش داشته باشم

یا اصلا یه کالایی دارم که اینجا فروش ندارم و جای دیگه خوب می فروشه یا یه کالایی نیاز دارم که در حال حاضر مشتری داره و همکار دیگه ای ممکنه بیکار تو مغازه داشته باشه 

برای همین میام لیون و کالاهای موجود و نیاز های مردم رو به اشتراک بزارم که با سریعترین زمان و کمترین قیمت تهییه کنم 

من دلال نیستم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

اهوازیم دلیلی نداره علاالدین کار کرده باشم

گوشی موبایل  نو جای چونه زدن نداره،جنس با قیمت ثابت جای چونه زدن نداره،اما قطعا جنس دست دو جاش رو داره چون قیمت ثابت نداره،نمیتونی همزمان بگی رم ddr4 که عمرش نهایت ۴ساله با رم ddr3 که خدا میدونه فقط یه مقدار کم کنی، پردازنده ۳۰درصد کم کنی و همزمان هم بگی لباس دست دو (شلیش)۳۰درصد 

در مورد دیجی کالا هم خوب نگشتی ،وگرنه یه مورد بود هنزفری گرفتم ۴۰تومن بود pistonfit,همراه باش یدونه دیگه هم داد،هردوتاشونم سالم دارن کار میکنن

اونجوری که شنیدم هم برو بچ علا الدین زیاد دستشون کجه،البته بلا نسبت

درکل این نظر شماست،نظر بقیه فرق میکنه،اگه شما با این نظرتون فکر میکنید حرفه ای هستید،پس منم میتونم به خودم بگم حرفه ای

خب نظر شما درسته که گوشی نو جای چک و چونه نداره و قیمتش مشخصه ولی آدم های غیر حرفه ای دوست دارن چک‌ و چونه بزنن پس فروشنده قیمت رو بالا تر میگه که جا برای چک و چونه بمونه 

علاالدین داستانش اینکه طبقات پایین خورده فروشی برای آدم های معمولیه که دنبال چونه زدن هستن 

تو طبقات پایین دنبال آدم نوب می گردن و با تمام توان هرچقدر که بتونن به روش های مختلف ازش سود بیشتر می گیرند

شاید بشه گفت به کثیف ترین روش های ممکن سعی می کنن بیشترین سود رو از آدم های معمولی بگیرند 

هرچقدر هم دوست داشته باشید میتونید چک و چونه کنید 

اونا بلدن چجوری پولشون رو بگیرن 

حتی ممکنه با چک و چونه قیمتی کمتر از قیمت خرید موبایل بهتون بگن بعد پول دادن با اسم ترفندی به اسم ست آپ باکس از افراد پول می گیرند 

شیوه ست آپ باکس فقط تو طبقات پایین علاالدین معنی میده 

اگه از اونجا تا حالا خرید نکردید این کلمه براتون معنی نمی ده 

توضیح کوتاهش اینکه قیمت رو حتی از قیمت خرید هم کمتر میدن ولی بعد میگن برای راه‌اندازی گوشی شما نیاز به ست آپ باکس دارید و ست آپ باکس انقدر قیمتشه 

ازشون بپرسید چی هست می گن فعال سازی  ای هست که بدون اون کار نمی کنه گوشی و حالا هرکی یه شاخ و برگی بهش میده 

اگه بگید نمی خواهم هم میگن نمیشه نمی فروشیم باید بخرید 

گوشی 2 تومنی رو با چک و چونه 1.9 قیمت می گیرید ولی بعد باید 400 پول ست اپ باکس بدید که اصلا وجود خارجی نداره خخخخخ

اما راز آخرین طبقه 

آدم های غیر حرفه ای از طبقه آخر خبر ندارند چون تو همون طبقات پایین شکار می شن 

یا حتی اگه برسن هم اصلا حال نمی کنن و بر می گردن پایین چون اونجا کسی اصلا وقت برای صحبت و سوال و حتی سلام هم نداره

اونجا اصلا برای خرید خرد نیست بلکه برای خرید عمده و تعداد حرفه ای هاست

اونجا هر ثانیه ارزش داره برای همین یا قیمت و مدل گوشی و گارانتیش رو روی کاغذ زدن شما بدون حرف زدن باید نگاه کنید و اگه میخواید تعدادش رو بگید و پول رو کارت به کارت کنید و کالا رو تحویل بگیرید 

یا اگه کاغذ نداره بدون سلام و چاق سلامتی و سوال در مورد اینکه این گوشی مشخصاتش چیه و چجوریه و بده دستم ببینم از این جور چیزا فقط باید مدل گوشی رو بگی طرف هم فقط قیمت رو میگه 

اونجا بفهمن حرفه نیستید اصلا نمی فروشن بهتون 

چون اصلا کارشون دردسر نیست و مثل طبقات پایین پول دردسر نمی گیرن

فقط بعضی ها آخر وقت که بیکار می شن یا کلا تایم بیکاری فروش خرده اونم به  آدم مصرف کننده حرفه ای دارن و میگن گوشی حتی اگه شکستن تحویل گرفتی هم به ما ربطی نداره و حوصله سر و کله زدن نداریم چون پولش رو نمی گیرن 

در غیر این صورت اصلا غیر تعداد و عمده نمی فروشن 

اونجا جای حرف ای هاست و  وقت آنقدر ارزش داره که کسی وقت پول شمردن هم نداره چه برسه به اینکه بخان بر عکس اون چیزی که شما گفتید چک و چونه کنن

حتی وقت شمردن پول رو هم ندارن !

وقت شمردن پول

برای همین فقط  کارت به کارت قبول می کنن که از قبل مقدار پول مشخص و حساب شدست

من میگم حرف های ها وقت شمردن اسکناس هم ندارند شما می گید به وقتش چک‌ و چونه می کنند 

من چند سال تا قبل ریجستری اونجا کار می کردم بعد دیگه اصلا حوصله دردسر ریجستری و اینارو نداشتم هزینه زندگی دو تهران هم بخواطر قیمت دلار داشت احمقانه می شد پس پول هایی که در آوردم رو دادم تو شهر خودم زدم تو کار مورد علاقم یعنی کامپیوتر و الحمدالله تونستم روزی چند نفر رو که خدا داده من بینشون تقسیم کنم 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

بیزنس حرفه ای یعنی حرفت حرف باشه.

اگر مزایده میزاری، مردونه به برنده مزایده قطعه رو بدی، نه اینکه چون به اون قیمت مورد نظرت نرسیده، قیمت و شرایط رو عوض کنی که ندی

اگر حرف زدی فلان قیمت و کسی خواست، پسفردا نزنی زیرش

اگر به کسی قول دادی، سر قولت وایسی

اگر جنست مشکل داره، حتی موارد جزیی، با عکس و فیلم و توضیح همه ی شرایط رو به خریدار بگی

بیزنس حرفه ای یعنی اگر کالایی که داری میفروشی چند مدل ازش وجود داره، وقت بگذاری و به تفصیل توضیح بدی

خیلی ممنون 

برنامه داشتم که در مورد این چیزا هم بنویسم که یادم رفته بود 

خیلی متشکرم که گفتید 

دوستان ایشون نمونه یه حرفه ای کار هستند و لطف کردن گفتن کس هایی که دوست دارن باهاشون خرید و فروش کنن باید چجوری باشند

سلطان اگه بازم تجربه ای دارید خیلی خوش حال می شیم که استفاده کنیم 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

بحث قیمت فضایی نیست. الان توی دیوار 1060  گذاشتن بالای سه تومن اونم تعداد  دست دو . اونوقت همون کارت رو شخصا آگهی کنی 2500 میان میگن دو میدی؟ الان یه آگهی بزن دیوار از ده نفری که پیام میدن 9 تاشون دلالن.

اره دیوار و شیپور پر اینجور آدم های بیکاره 

برای یه کالا هزارتا زنگ بیخود میزنن 

از دلال و کلاهبردار و نا بلد و مشکل روانی دار و ...

بعضی وقت ها اگه یه کالایی که احتمال داره فروشندش خانم باشه بزارید برای دوست شدن و اینا پیام میدن خخخخخ

سرشون که به تنشون نمیارزه همینه دیگه

چه برسه به وقتشون

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

برو  بخر رک تو چشای طرف نگاه کن بگو هیچی نمیخام بریزی رو گوشی نه پشتیبانی میخام نه فعالسازی .  یکم جای بحث داره اینکه یه فروشنده حقوق بگیر اینقدر گرگ میشه. درحدی ملتو گاو فرض میکنن و میخان بدوشن که رفتم قاب کیس خالی بخرم میگه قاب کیس بدون سیستم نمیفروشیم.

اگه میخواید با آدمی که که کارش چک‌ و چونه کردن و بازی با گرگه خرید و فروش کنید همینه 

اگه نمی خواید بهتره اونجا نرید چون اونا راهش رو پیدا می کنن که چجوری جیبتون رو بزنن

بجاش اخر ساعت کاری برید طبقه بالا مدل گوشی رو بگید کارت تو دستگاه پوز بکشید گوشی رو بگیرید و خوشحال مطمعن باشید که ارزون ترین قیمت کشور رو گرفتید 

ولی اگه ندونید چی میخواید و اهل چک چونه باشید و سوال داشته باشید باید برید طبقات پایین پولش رو بدید 

ویرایش شده توسط HESAM OVERCLOCK HERO
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، o0shahin گفته است :

آقا حسام درست میگن
پرسیدن سوال بیش از اندازه باعث بی رمق شدن طرفین به معامله میشه
اینجا فروم فروش قطعات دست دو هستش نباید انظار داشته باشید دقیقا مثل آکبند باشه
وقتی میبینید یه نفر 50 تا گرافیک پست کرده و قیمتو پایین زده یعنی خودش وقت نداره تک تک تست کنه و دونه دونه بفروشه 

اگه وقتشو داشت قطعا با قیمت بالاتری میفروخت

پس ازش نخواین با فلان نرم افزار تست دما توی فشار 1 اتمسفر و دمای محیط 25 درجه براتون بگیره
یا ازش سوال نکنید این گرافیک با فلان سی پی یو تو فلان گیم چقدر  fps میده
نکته بعدی که به نظرم فقط چندتا سوال جای پرسیدن دارن
آیا از این قطعه به تعداد موجود دارین؟؟
و اینکه بهترین قیمتی که میتونید بدبد چند هستش
بقیش لوس کردن معاملست مثل سوالای زیر
آیا سی پی یو من رو مادر برد شما تا 4.5 گیگا هرتز اوور کلالک میکنه؟؟
1060 و سی پی یو  فلان با  باندل شما  گلوگاه نمیکنه؟؟
این ها  و هزاران سوال دیگه چیز هایی هستن نشون میدن شما به دنیای کامپیوتر تسلط ندارید و اصطلاحا نوب هستید
و تا وقتی از نوب بودن در نیاید بازیتون نمیدن
اگه تاپیک زدید و  20 بار آپ دادین بدونید قیمتتون بالاست
پیشنهادم کاهش قیمت برای هر 3 الی چهار روزی که قطعتون بدون خریدار موند هستش
هستن دوستایی که تو این فروم از سال 97 دارن برای یه سی پی یو  آپ میدن

آخرین نکته هم اینکه سریع اقدام کنید

اگر جنسی رو میخواید سعی کنید حد الامکان سریع خرید رو انجام بدین

چون کش دادن معامله باعث میشه فروشنده فک کنه شما اون جنس رو نمیخوایید و به کس دیگه بفروشه
اینجا قیمتا برای یوزر خیلی خوبه ولی اگر قصدتون خرید و فروش هستش باید از جایی با قیمت پایین تر پیدا کنید تا امکان رقابت داشته باشین
مثلا بنده از دوستان کسی رو می شناسم که Ssd خریدن به قیمت 179 تومن و دارن اینجا 215 میفروشن البته ایشون 10تا یا بیشتر خریدن
خودشم قیمت رو جوری بدین که اگه یکی خواست همون جنسو با همون قیمت به خودتون بفروشه بهش نخندین

بسیار لطف دارید سلطان 

حرف هاتون کاملا درسته

مرسی که وقت گذاشتید و تجربتون رو با ما به اشتراک گذاشتید 

این باعث میشه همه خرید بهتری داشته باشند 

ویرایش شده توسط HESAM OVERCLOCK HERO
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

بسیار لطف دارید سلطان 

حرف هاتون کاملا درسته

مرسی که وقت گذاشتید و تجربتون رو با ما به اشتراک گذاشتید 

این باعث میشه همه خرید بهتری داشته باشند 

دوست  عزیز شما اکانت دیگه هم دارید توی لیون؟یا قبلا داشتین؟

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

دوست  عزیز شما اکانت دیگه هم دارید توی لیون؟یا قبلا داشتین؟

نه جناب 

کسی که اکانت عوض می کنه حتما یه جرمی مرتکب شده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...