رفتن به مطلب
  • 0

وارد کردن چه گوشی و فروش با چه قیمتی؟

indianboy
 اشتراک گذاری

سوال

با سلام خدمت دوستان

حقیقت امر این هست که یه فرصتی برام پیش اومده که میتونم یه چند تا گوشی از خارج برام بگم بیارن. حالا سوال من از دوستان این هست که اگر به قصد فروش گوشی ها اونها رو وارد کنم به نظرتون چه قیمتی برای فروششون مناسب هست؟ 

مثلا برای گوشی redmi note 7s که نسخه جدیدتر note 7 هستش نسخه 32 یا 64 رو با چه قیمتی میتونم بفروشم که نسبت به قیمت های داخل مناسب برای مصرف کننده و منصفانه باشه؟ امکان رجیستر کردنش هم فراهم هست یه تعدادیش رو...

ویرایش شده توسط indianboy
لینک به دیدگاه

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

سلام

redmi note 7 نسخه چین همون redmi note 7s نسخه هند هستش چون اول ورود ب بازار هند، شیائومی این گوشی رو با دوربین 12 مگاپیکسلی معرفی کرد ولی در چین 48 . هردو گوشی هم یک اسم دارن فقط پک هند و چین و گلوبال دارن. ک بعد 7s رو برای هند دوباره معرفی کرد. فقط مدنظرتون باشه همین دوربین 48 هم با دو ماژول سونی و سامسونگ عرضه شده. سونی بهتره ب نظر من. این در مورد note 7s

در مورد وارد کردن اگر بتونید با قیمت پایین تر از سایت هایی مثل بست چاینا وارد کنید خب جا برای سود خودتون هم هست. البته وارد کردن از طریق پست مثل مسافری نیاز ب پاسپورت نداره ولی جدیدا میگن این راه هم ب مشکل خورده

مدل گوشی رو هم بنظرم اگه بتونید redmi k20 / k20 pro یا نسخه گلوبال رو mi 9t/9t pro با قیمت پایین تر وارد کنید بهتره تا note 7 چون احتمالا note 8 این ماه معرفی میشه

کف قیمت رو هم من تو ال دیجیتال قسمت فروش کاربرا دیدم مثل k20 نسخه پایه ریجستر شده حدود 4400 شده. چند روزی هم هست قیمتا اروم داره میاد پایین. هفته پیش 4700 بود

لینک به دیدگاه

• 0

درود.

اگر بتونید samsung note 10 plus هم وارد کنید با اینکه تازه اومده سود مناسبی میکنید همچنین خریدار هم چون تازه اومده داره رنگ ابی و aura اگر اشتباه نکنم.

لینک به دیدگاه

• 0

الان این سایت بست چاینا قیمتایی که زده با هزینه رجیستر کردن هستش؟ بعد زده ارسال بین المللی رایگان واقعا رایگان درمیاد؟

چون یکی از دوستان از طریق یه سایتی وارد کرده بود و در نهایت 400 500 تومن اضافه ازش گرفته بودن بابت هزینه ارسال و گمرکی و نمیدونم چی بود دیگه...

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، indianboy گفته است :

الان این سایت بست چاینا قیمتایی که زده با هزینه رجیستر کردن هستش؟ بعد زده ارسال بین المللی رایگان واقعا رایگان درمیاد؟

چون یکی از دوستان از طریق یه سایتی وارد کرده بود و در نهایت 400 500 تومن اضافه ازش گرفته بودن بابت هزینه ارسال و گمرکی و نمیدونم چی بود دیگه...

ارسال رایگان نیست علاوه بر پرداخت پول گوشی پول گمرگ هم هنگام تحویل باید به مامور پست بدی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...