رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید کیس بدون محدودیت مالی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یه کیس میخواستم ببندم بدون محدودیت مالی جهت کارهای انیمیشن و رندرهای سنگین و تا چند وقتی (سالbiggrinsmiley.gif) نیاز به ارتقا نداشته باشیم

فقط مادربوردی که معرفی میکنید لطف کنید مادر بوردی باشه تا حداکثر اون مقداری که واسه رم میگرو ساپورت کنه گویا 32 گیگ هست

پس لطفآ رمش 32 گیگ باشه فقط برندش و سرعتش رو مشخص کنید

هارد نیز 2 ترا برام مناسب هست

پ.ن:اهل اورکلاک نیز نیستم و روی این سیستم اصلآ گیم سوار نخواهد شد و مخصوص کار میباشد.

سپاس

لینک به دیدگاه

Cpu : intel core i7-990x Extreme edition 1,030$

MB : asus sabertooth x58 195$

RAM : corsair vengeance 24GB (6x4GB) 138$

VGA: quardo 6000 6GB GDDR5 384bit 4,000$

SSD : ocz Vertex 2 120GB 156$

HDD : western digital caviar black 240$

ODD : LG Black Blu-ray Drive 60$

PS: cooler master silent pro 850W 140$

CASE : GREEN X9 100$

6,059 دلار

انتخاب شما در مورد رم 32 گیگ بود که در این صورت باید مادر بورد هایی مبتنی بر دو چیپ ست intel z68 یا amd 990FX انتخاب کنید که در این صورت باید از cpu های سوکت 1555 intel یا AMD AM3 استفاده کنید که قویترین cpu های ای دو گروه قدرتی کمتر از یک چهارم cpu بالا را دارد (intel i7-990x)

و همچنیین پلتفرم x58 تا الان تنها پلتفرمی است که از رم های سه کاناله پشتیبانی میکند (در محاسبه پهنای باند رم در حالت دو کاناله فرکانس کاری را در 2 ضرب میکنیم و در حالت سه کاناله در 3 )

در انتخاب مادر بورد از سری نظامی ایسوس انتخاب شده است که برای منظور شما بهترین انتخاب است .

در انتخاب کارت گرافیک quardo 6000 با 6 گیگ رم DDR5 بسیار قدرتمند است همچنین در صورت نیاز میتوانید دو عدد از این کارت را در مادربورد مذکور قرار دهید .

http://www.newegg.co...k=quadro%206000

اگر هم مایلیید کمتر هزینه کنید میتوانیید AMD firepro v9800 را انتخاب کنید .

http://www.newegg.co...N82E16814195102

توصیه میکنم به سراغ مدل های پایین و ارزان quardo و firepro نروید و اگر میخواهید کم هزینه کارت کنید به سراغ کارت های گیمینگ nvidia بروید چون پهنای باند خوبی دارند و از رابط 348 بیت استفاده میکنند.

ویرایش شده توسط D@rk
لینک به دیدگاه

سپاس

ببخشید این sdd باید حتمآ باشه؟اگه حذف بشه چی میشه؟

بعد این موارد تو بازار ایران هست؟چون شما به دلار فرمودین واسه این پرسیدم

لینک به دیدگاه

Cpu :

MB : EVGA SR3 Super Record 3

RAM : corsair vengeance 32GB 8x4GB

PS:

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

کی گفته 2600K یک چهارم 990x قدرت داره ؟ این لینک رو ببینید : http://www.anandtech...duct/444?vs=287

در اکثر موارد 2600K سرتره و فقط در چند مورد 990x قدرت بیشتری داره .

به نظر من اگر عجله ای ندارید برای خرید ، منتظر پردازنده های سری X سندی بریج بمونید . اگر هم عجله دارید باز هم سندی بریج اولین و آخرین انتخابه . چون گفتید محدودیت مالی ندارید من قطعات رو بدون قیمت مینویسم . قیمتها رو باید همون روز خرید از بازار بگیرید .

Cpu : intel core i7-2600K

MB : Asus P8Z68-V PRO

RAM : ADATA XPG Gaming Series DDR3 1333 (8GB*2)*2

VGA: PNY quardo 6000 6GB GDDR5 384bit

SSD : S511 ADATA 120GB R:550

HDD : western digital caviar black 2TB

ODD : PLEXTOR Blu Ray Writer

PS : cooler master silent pro 850W

CASE : Cooler Master Haf X

رم 8 گیگ کم پیدا میشه . شمل به 4 ماژول 8 گیگ نیاز دارید . این رم تو لیست ساپورت مادربورد هست . چون شما کارهای ویدئویی سنگین انجام میدید احتیاج به بلوری رایتر پیدا میکنید . اگر سوالی بود در خدمتم .

لینک به دیدگاه

حامد جان 2600k با 2600 خالی فرقش چیه تو سی پی یو؟

این ssd رو هم میشه بگی جیه اصلآ ؟

سری x کی میاد ؟

پ.ن:از دوستان خواهش میکنم حدود قیمتی رو هم واسه هر قطعه اعلام کنن چون خواستم تهیه کنم حداقل نکنن تو پاچمون از لحاظ قیمتی

سپاس از دوستان

ویرایش شده توسط AniuS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز SSD یک نوع هارد میباشد که تفاوتش با هارد های معمولی در سرعت بسیار بالا و کارایی در سیستم میباشد!

سرعت SSD ها چیزی حدود چندین برابر هارد های مکانیکی هستند!

گرچه قیمتشون هم بالاتر هست!

بطور مثال مدل S511 از شرکت Adata با ظرفیت 60 گیگ بالای 200 میباشد!

فرق سری هایی که پسوند K با آن هایی که پسوند K ندارند در باز بودن ضریب افزایش کارایی یا اورکلاک میباشد که برای شما پیشنهاد نمیشه زیرا فرمودین اورکلاک انجام نمیدهید!

برای قیمت روز از حامد عزیز یا جناب حسینی بپرسین!

ویرایش شده توسط Danitondar
لینک به دیدگاه

سپاس

ببخشید این sdd باید حتمآ باشه؟اگه حذف بشه چی میشه؟

بعد این موارد تو بازار ایران هست؟چون شما به دلار فرمودین واسه این پرسیدم

استفاده نکردن از هارد ssd در سیستم با این مشخصات و سرعت اصلا منطقی نیست .

هارد ssd سرعتی تا 10 برابر هارد معمولی دارند و شما میتوانید آن را به عنوان هارد اصلی

استفاده کنید و از هارد مهمولی برای آرشو .

اکثر قطعات بالا در بازار پیدا میشود اگر قطعه ای رو پیدا نکردید با من تماس بگیرید راهنماییتون کنم.

لینک به دیدگاه

در مورد SSD و پردازنده K دوستان توضیح دادن . من سری K رو پیشنهاد کردم ، چون برای اورکلاک کردن تا یک اندازه ای اصلا نیازی به کار خاصب نداری . فقط با یک دکمه و تنظیم کوچک اور میشه . این مفدار اور هم تو کار شما تاثیر میذاره . در مورد قیمت من قیمت حدودی این قطعات رو میگم . چون با وضع فعلی بازار نمیشه قیمت درست داد . بهترین کار اینه که روزی که میخوای خرید کنی بری تو بازار از چند تا فروشگاه بپرسی . میتونی از خود فروشگاه لیون و آقای حسینی سوال کنی . قیمت ایشون منصفانه هست . قیمت حدودی قطعات شما 7800000 تومان هست . البته 4800000 تومان رو برای کارت گرافیک گذاشتم . اگر قکر میکنی زیاده ، محدوده قیمت مشخص کن . این قیمت حدودیه . ممکنه بالاتر و یا پایینتر باشه .

لینک به دیدگاه

سپاسگزار میشم چند تا کارت گرافیک دیگه هم واسم مشخص بفرمایید زیر 2 تومن هم باشه عالی میشه

لینک به دیدگاه

AMD FirePro V7900 با قیمت حدود 1300000 هست . PNY - NVIDIA Quadro FX 4800 هم هست که 2500000 قیمت داره .

لینک به دیدگاه

کی گفته 2600K یک چهارم 990x قدرت داره ؟ این لینک رو ببینید : http://www.anandtech...duct/444?vs=287

در اکثر موارد 2600K سرتره و فقط در چند مورد 990x قدرت بیشتری داره .

به نظر من اگر عجله ای ندارید برای خرید ، منتظر پردازنده های سری X سندی بریج بمونید . اگر هم عجله دارید باز هم سندی بریج اولین و آخرین انتخابه . چون گفتید محدودیت مالی ندارید من قطعات رو بدون قیمت مینویسم . قیمتها رو باید همون روز خرید از بازار بگیرید .

Cpu : intel core i7-2600K

MB : Asus P8Z68-V PRO

RAM : ADATA XPG Gaming Series DDR3 1333 (8GB*2)*2

VGA: PNY quardo 6000 6GB GDDR5 384bit

SSD : S511 ADATA 120GB R:550

HDD : western digital caviar black 2TB

ODD : PLEXTOR Blu Ray Writer

PS : cooler master silent pro 850W

CASE : Cooler Master Haf X

رم 8 گیگ کم پیدا میشه . شمل به 4 ماژول 8 گیگ نیاز دارید . این رم تو لیست ساپورت مادربورد هست . چون شما کارهای ویدئویی سنگین انجام میدید احتیاج به بلوری رایتر پیدا میکنید . اگر سوالی بود در خدمتم .

پهنای باند حافه در 990 یک و نیم برابر 7600 است و 990 دارای 6 هسته فیزیکی در حالی که 7400 دارای 4 هسته است.

بنا به فرمایش شما باید به سایت اینتل اطلاع دهیم که نام 990x را به عنوان قویترین cpu دسکتاپ به 7600 بدهد.

البته من خودم دل خوشی از 990 به علت قیمت بالای آن ندارم و با توجه به ورود x79 عملا نسل آن منقرض میشود .(باید ببینیم cpu هایی که حافظه چهار کاناله را پشتیبانی میکنند چه قیمتی دارند --به عقیده من تا amd از این تکنولوژی استفاده نکند قیمت آن ها همینقدر بالا خواهد ماند )

به عقیده من اگر نمیخواهید از x58 استفاده کنید و 3-4 ماه منتظر x79 بمانید از پلتفرم AMD 990FX استفاده کنید چون نسبت به سیستم دوستمون دو ویژگی دارد :

1. از cpu های جدید بلدوزر amd که چند ماه دیگر میآید پشتیبانی میکند

2.دارای دو دو خط باس x16 برای PCIe برای گرافیک میباشد در حالی که در p8z68-v pro دارای یکی است

این یعنی در z68 وقتی از دو کارت استفاده میکنید pci x16 تبدیل به x8x8 می شود ولی در 990FX در حالت x16x16 کار میکند .

لینک به دیدگاه

پهنای باند حافه در 990 یک و نیم برابر 7600 است و 990 دارای 6 هسته فیزیکی در حالی که 7400 دارای 4 هسته است.

بنا به فرمایش شما باید به سایت اینتل اطلاع دهیم که نام 990x را به عنوان قویترین cpu دسکتاپ به 7600 بدهد.

البته من خودم دل خوشی از 990 به علت قیمت بالای آن ندارم و با توجه به ورود x79 عملا نسل آن منقرض میشود .(باید ببینیم cpu هایی که حافظه چهار کاناله را پشتیبانی میکنند چه قیمتی دارند --به عقیده من تا amd از این تکنولوژی استفاده نکند قیمت آن ها همینقدر بالا خواهد ماند )

به عقیده من اگر نمیخواهید از x58 استفاده کنید و 3-4 ماه منتظر x79 بمانید از پلتفرم AMD 990FX استفاده کنید چون نسبت به سیستم دوستمون دو ویژگی دارد :

1. از cpu های جدید بلدوزر amd که چند ماه دیگر میآید پشتیبانی میکند

2.دارای دو دو خط باس x16 برای PCIe برای گرافیک میباشد در حالی که در p8z68-v pro دارای یکی است

این یعنی در z68 وقتی از دو کارت استفاده میکنید pci x16 تبدیل به x8x8 می شود ولی در 990FX در حالت x16x16 کار میکند .

من تو پست بالا یک لینک از مقایسه 2 پردازنده از سایت معتبر آناندتک گذاشتم . تو اون مقایسه 2600 تو اکثر موارد سرتر از 990 بود . به جز چند مورد . ولی شما گفتی که قدرتش یک چهارم 990 هم نیست .

پردازنده های بولدوزر بسیار ضعیفتر از انتظار ظاهر شدن . قویترینشون حتی از پردازنده های Ci5 سری سندی بریج ضعیفتر عمل کرد و عملا برای AMD یک شکست بود .

درسته که چیپ 990FX به ما 2 خط 16x میده ، ولی تا جایی که فقط برای کارتهای گیم کاربرد داره . کارتهای ورک استیشن از این قابلیت استفاده نمیکنن . اصلا ایشون از 2 کارت نمیخوان استفاده کنن .

لینک به دیدگاه

من تو پست بالا یک لینک از مقایسه 2 پردازنده از سایت معتبر آناندتک گذاشتم . تو اون مقایسه 2600 تو اکثر موارد سرتر از 990 بود . به جز چند مورد . ولی شما گفتی که قدرتش یک چهارم 990 هم نیست .

پردازنده های بولدوزر بسیار ضعیفتر از انتظار ظاهر شدن . قویترینشون حتی از پردازنده های Ci5 سری سندی بریج ضعیفتر عمل کرد و عملا برای AMD یک شکست بود .

درسته که چیپ 990FX به ما 2 خط 16x میده ، ولی تا جایی که فقط برای کارتهای گیم کاربرد داره . کارتهای ورک استیشن از این قابلیت استفاده نمیکنن . اصلا ایشون از 2 کارت نمیخوان استفاده کنن .

بله دوست من من یک ایمیل میدم به مهندسین اینل که از اشتباه در بیارمشون .

شما اون لینکی که من در مورد کارت QUARDO قرار داده بودم رو مشاهده کردید و این کارت را در لیست خود قرار دادید .

لطفا یک بار دیگر به لینک مراجعه کنید و قسمت بالای کارت را با دقت نگاه کنید .

لینک به دیدگاه

سپاسگزار میشم چند تا کارت گرافیک دیگه هم واسم مشخص بفرمایید زیر 2 تومن هم باشه عالی میشه

به شما توصیه نمیکنم که مدل های قدیمی کارت های حرفه ای را خریداری کنید چون به علت نایاب بودن قیمت بالایی دارند ولی به راحتی یک کارت گیمینگ 300 تا 400 تومنی آنها را پشت سر میگذارند

NVIDIA Quadro 4000

http://www3.pny.com/NVIDIA-Quadro-4000-P2903C365.aspx

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد انتخاب قطعات دوستان را هنمایی کردند.به نظر من به جای یدونه هارد با ظرفیت بالا چندتا هارد با ظرفیت پایین تر به صورت رید استفاده کنید.

به جای خرید یک سیستم high endبا قیمت بالای 5 میلیون .سیستمی با قیمت مناسب تر و کارایی بالا بخرید و سال آینده سیستم را عوض کنید .به این صورت هم همیشه سیستم نسبتا به روزی دارید هم هزینه کمتر میشه.یک قطعه کامپیوتر مثلا cpuشاید قیمتی 2 برابر مدل دیگر را داشته باشد .اما از لحاظ کارایی فقط 40درصد قوی تر باشد .پس به نظر میرسه اگر در انتخاب قطعات کارایی و قیمت را هم زمان در نظر بگیرید انتخاب معقول تری است.

لینک به دیدگاه

بله دوست من من یک ایمیل میدم به مهندسین اینل که از اشتباه در بیارمشون .

شما اون لینکی که من در مورد کارت QUARDO قرار داده بودم رو مشاهده کردید و این کارت را در لیست خود قرار دادید .

لطفا یک بار دیگر به لینک مراجعه کنید و قسمت بالای کارت را با دقت نگاه کنید .

دوست عزیز نیازی نیست که شما ایمیل بزنید . اونها هم اشتباه نکردن . تو یک سری تست خاص 990 سریعتره که همون رو برای جنبه تبلیغی بزرگش کردن . من لینک مقایسه رو دادم خدمتتون . اون رو خوب مطالعه کنید .

در مورد ساپورت SLI در کرتهای ورک استیشن گفتم که اطلاع دقیقی ندارم . ممنون که روشنم کردید در این مورد . ولی با این حال میگم ایشون نمیخوان همچین کاری کاری رو انجام بدن . چرا باید براشون مهم باشه ؟ قیمت این کارتها رو خودتون دیدید . بسیار بالاست . حالا 2 تا از اونها کنار هم دیگه چی میشه .

لینک به دیدگاه

در مورد انتخاب قطعات دوستان را هنمایی کردند.به نظر من به جای یدونه هارد با ظرفیت بالا چندتا هارد با ظرفیت پایین تر به صورت رید استفاده کنید.

به جای خرید یک سیستم high endبا قیمت بالای 5 میلیون .سیستمی با قیمت مناسب تر و کارایی بالا بخرید و سال آینده سیستم را عوض کنید .به این صورت هم همیشه سیستم نسبتا به روزی دارید هم هزینه کمتر میشه.یک قطعه کامپیوتر مثلا cpuشاید قیمتی 2 برابر مدل دیگر را داشته باشد .اما از لحاظ کارایی فقط 40درصد قوی تر باشد .پس به نظر میرسه اگر در انتخاب قطعات کارایی و قیمت را هم زمان در نظر بگیرید انتخاب معقول تری است.

سخنتون متین هست

میشه ازتون خواهش کنم شما نیز سیستم پیشنهادیتون رو اینجا قرار بدید

سپاس فراوان از تمامی دوستان واقعآ به بنده محبت دارید بابت پاسخ هاتون :wub:

ویرایش شده توسط AniuS
لینک به دیدگاه

در مورد رید کردن هاردها ، با توجه به SSD دیگه نیازی نیست تا از رید برای بالابردن سرعت استفاده کنیم . چون هارد برای آرشیو استفاده میشه و نیازی به اون مقدار سرعت نداره . در مورد سیستم من هم موافقم که الان یک سیستم ارزانتر بسته بشه و در آینده با توجه به نیاز ارتقاء پیدا کنه . در این صورت میشه از مقدار رم کم کرد و مادربورد رو ارزونتر برداشت ، کیس رو هم میشه ارونتر انتخاب کرد .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نیازی نیست که شما ایمیل بزنید . اونها هم اشتباه نکردن . تو یک سری تست خاص 990 سریعتره که همون رو برای جنبه تبلیغی بزرگش کردن . من لینک مقایسه رو دادم خدمتتون . اون رو خوب مطالعه کنید .

در مورد ساپورت SLI در کرتهای ورک استیشن گفتم که اطلاع دقیقی ندارم . ممنون که روشنم کردید در این مورد . ولی با این حال میگم ایشون نمیخوان همچین کاری کاری رو انجام بدن . چرا باید براشون مهم باشه ؟ قیمت این کارتها رو خودتون دیدید . بسیار بالاست . حالا 2 تا از اونها کنار هم دیگه چی میشه .

حق با شماست دوست من من هم روی 990 یا اینتل و AMD تعصب خاصی ندارم در سیستمی که من پیشنهاد دادم خواستم بگم که جمع کردن سیستم بدون محدودیت مالی تا کجا می تواند برود

در مورد قیمت 990X همانطور که گفتم بسیار بالا است.

لینک به دیدگاه

Cpu : Phenom IIX6 1100T -- 250

MB : asus SABERTOOTH 990FX -- 330

140 -- (RAM : g.skill ripjaws 1600 (4x2GB

VGA: sapphire HD 6870 X2-- 550

HDD : western digital caviar black 500 -- 150

30 -- ODD : pionner

PS: Green 685W -- 170

CASE : GREEN -- 40

منظورتون از RAID کردن هاردها برای افزایش سرعت چیست؟

در RAID 0 اگر ما چهار هارد دیسک 500 داشته باشیم سرعت نوشتن 4 برابر حالت معمولی افزایش می یابد و سرعت خواندن یک چهارم میشود یعنی فقط خواندن سریعتر میشود , و ظرفیت همان 500 است در حالی در SSD سرعت خواندن و نوشتن اختلاف چندانی ندارند .

با توجه به قیمت هارد استفاده از RAID را اصلا توصه نمی کنم.

در سیستم بالا دو کارت گرافیکی گیم را به صورت کراسفایر انتخاب کردم .

ویرایش شده توسط D@rk
لینک به دیدگاه

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128505&Tpk=gigabyte%20z68xp-ud3-issd

البته این مادربرد که قیمتی حدود 450 تومان دارد خودش یک درایو SSD با ظرفیت 20 گیگ دارد که که با تکنولوژی جدید INTEL با هارد شما RAID میشود و سرعت هارد را افزایش میدهد .

ولی با توجه به قیمت آن به نظر من به صرفه نیست و خریدن یک SSD با توجه به سرعت آن به صرفه تر است

ویرایش شده توسط D@rk
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...