رفتن به مطلب

مشاوره انتخاب گرافیک - سی پی یو - پاور و مادربورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان من تقریبا یک سالی است که قصد دارم کیس جدید ببندم ... نهایتا بتونم 15 تومن هزینه کنم ...نمی دونم چه قطعاتی رو آکبند ببندمو چی رو دست دوم ....  با این سیستم بیشتر بازی خواهم کرد و کارهای روزمره ...  اس اس دی سامسونگ 970 evo plus با 500 گیگ حافظه مد نظرمه و هارد ساتا نمی خام بگیرم کلا چون برای ذخیره سازی هم هارد اکسترنال دارم و هم رو سیستم قبلیم 2 ترا اینترنال دارم

واقعیت برای گرافیک بین این گزینه های 2060 و 1080 و 1070 ti و 1070 و rx580  مردد هستم ... مانیتور فعلیم فول اچ دی است ولی شاید تا سال آینده خاستم مانیتور 4k بگیرم ... دوستان با این بازار خراب گرافیک دست دوم بگیرم بهتر نیست ؟

برای سی پی یو خیلی منتظر نسل سوم رایزن موندم ... می خام ryzen 5 3600 بگیرم ولی از تیر ماه که این سی پی یو به صورت رسمی پخش شد هیچ خبری از پخش انبوه در ایران نیست مگر آنکه بخام از آمازون بگیرم ... تقریبا یکی دو هفته است ryzen 7 نسل سه می بینم داره پیدا می شه اونم با قیمت نجومی ! آیا سی پی یو با همون قدرت و کیفیت و قیمت نسبتا مشابه در اینتل می شه جور کرد ؟ قبلا دوستان 9400f پیشنهاد دادند

مادربورد رو به طبع تا سی پی یو مشخص نشه نمی تونم نظر قطعی بدم

برای پاور گرین 750 یا گرین 650 چطوره ؟ مورد با کیفیت بهتر و همون حدودا چیزی پیدا می شه ؟

برای کیس هم یه کیس می خام با قیمت مناسب و تعداد فن های زیاد ... من اصلا به دنبال زیبایی و رنگ رنگی بودن کیس و فن ها و این جیگول بازی ها نیستم همینکه قطعات داخل کیس مورد نظر خنک باشند برام کفایت می کنه ....  رم هم 16 گیگ با فرکانس 2400

ویرایش شده توسط yebordi
لینک به دیدگاه

سلام

پردازنده 3600 پرفروشترین پردازنده دنیا هستش و به تنهایی از همه سری 9000 اینتل بیشتر فروش داشته .

از طرف دیگه گفته میشه  اینتل به زودی یه سوکت جدید لانچ می کنه و سری 9000 و سوکت 1151 از رده خارج میشه .

یا صبر کن سری 10000 با سوکت جدید بخری یا AM4 بگیر .

...................

rx580 هیچ ربطی به 2060 نداره .

2060 معمولی ارزش خرید کمی داره چون در RT ضعیفه .

کارت 1660 بهتره .

کارتهای ناوی هم خوبن اما باید مثل سری 3000 از آمازون بگیری .

لینک به دیدگاه

هنوز در حد شایعه هستش اما احتمال داره که رایزن 4000 در سال 2020 با ساپورت سوکت AM4 عرضه بشه :

اگر رایزن 4000 هم مثل رایزن 2000 و 3000 با مادربردهای میان رده قدیمی سوکت AM4 ساپورت بشن عالی میشه .

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

پردازنده 3600 پرفروشترین پردازنده دنیا هستش و به تنهایی از همه سری 9000 اینتل بیشتر فروش داشته .

از طرف دیگه گفته میشه  اینتل به زودی یه سوکت جدید لانچ می کنه و سری 9000 و سوکت 1151 از رده خارج میشه .

یا صبر کن سری 10000 با سوکت جدید بخری یا AM4 بگیر .

...................

rx580 هیچ ربطی به 2060 نداره .

2060 معمولی ارزش خرید کمی داره چون در RT ضعیفه .

کارت 1660 بهتره .

کارتهای ناوی هم خوبن اما باید مثل سری 3000 از آمازون بگیری .

نظرت در مورد کارت دست دوم چیه ؟ چه ماین شده باشه چه نشده باشه ؟

ویرایش شده توسط yebordi
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

درود

دوستان من تقریبا یک سالی است که قصد دارم کیس جدید ببندم ... نهایتا بتونم 15 تومن هزینه کنم ...نمی دونم چه قطعاتی رو آکبند ببندمو چی رو دست دوم ....  با این سیستم بیشتر بازی خواهم کرد و کارهای روزمره ...  اس اس دی سامسونگ 970 evo plus با 500 گیگ حافظه مد نظرمه و هارد ساتا نمی خام بگیرم کلا چون برای ذخیره سازی هم هارد اکسترنال دارم و هم رو سیستم قبلیم 2 ترا اینترنال دارم

واقعیت برای گرافیک بین این گزینه های 2060 و 1080 و 1070 ti و 1070 و rx580  مردد هستم ... مانیتور فعلیم فول اچ دی است ولی شاید تا سال آینده خاستم مانیتور 4k بگیرم ... دوستان با این بازار خراب گرافیک دست دوم بگیرم بهتر نیست ؟

برای سی پی یو خیلی منتظر نسل سوم رایزن موندم ... می خام ryzen 5 3600 بگیرم ولی از تیر ماه که این سی پی یو به صورت رسمی پخش شد هیچ خبری از پخش انبوه در ایران نیست مگر آنکه بخام از آمازون بگیرم ... تقریبا یکی دو هفته است ryzen 7 نسل سه می بینم داره پیدا می شه اونم با قیمت نجومی ! آیا سی پی یو با همون قدرت و کیفیت و قیمت نسبتا مشابه در اینتل می شه جور کرد ؟ قبلا دوستان 9400f پیشنهاد دادند

مادربورد رو به طبع تا سی پی یو مشخص نشه نمی تونم نظر قطعی بدم

برای پاور گرین 750 یا گرین 650 چطوره ؟ مورد با کیفیت بهتر و همون حدودا چیزی پیدا می شه ؟

برای کیس هم یه کیس می خام با قیمت مناسب و تعداد فن های زیاد ... من اصلا به دنبال زیبایی و رنگ رنگی بودن کیس و فن ها و این جیگول بازی ها نیستم همینکه قطعات داخل کیس مورد نظر خنک باشند برام کفایت می کنه ....  رم هم 16 گیگ با فرکانس 2400

سلام و درود

درمورد کارت گرافیک RX 580 بهتره چون 2060 قیمتش خیلی بالاست و فقط شصت درصد RX 580 کار میکنه.دسته دومش رو هم نگیرین بهتره.(اگه ماین نشده باشه و کم کارکرد باشه)

بنجمارک RX 580 تفاوت چندانی از RTX 2060 نداره.

قیمت ها هم خیلی متفاوت هستن‌.(RX 580=180 دلار و RTX 2060 هم 360 دلار!

تو این وضعیت بحرانی برای جمع و جور کردن سیستم گیمینگ عالی RX 580 بهتر و مقرون به صرفه هستش.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ap70 گفته است :

سلام و درود

درمورد کارت گرافیک RX 580 بهتره چون 2060 قیمتش خیلی بالاست و فقط شصت درصد RX 580 کار میکنه.دسته دومش رو هم نگیرین بهتره.(اگه ماین نشده باشه و کم کارکرد باشه)

بنجمارک RX 580 تفاوت چندانی از RTX 2060 نداره.

قیمت ها هم خیلی متفاوت هستن‌.(RX 580=180 دلار و RTX 2060 هم 360 دلار!

تو این وضعیت بحرانی برای جمع و جور کردن سیستم گیمینگ عالی RX 580 بهتر و مقرون به صرفه هستش.

بین 1080 دست دوم یا 1660 دست دوم  rx580 آکبند الویت با کدومه ؟

1070 و 1080 مدل معمولیش چقدر با rx580 فرقشه

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما.

خودتون انتخاب خیلی عالی کردین 3600 سیپیو بسیار خوبی هست ولی متاسفانه به دلیل اینکه کارایی دربرابر قیمتش خیلی خوب بوده دوباره وارد کننده ها از ترس اینکه کالاهای دیگه بمونه رو دستشون این رو وارد نمیکنند برای تهیه این سیپیو باید از خارج تهیه کنید همچنین مادربرد که قیمتای نادرستی داره درکنارش رم هم همینطور.

درمورد گرافیک شما نمیبایست اصلا 1080 و 580 و 1660 رو باهم مقایسه کنید دوکارت 1660 و 580 میان رده مناسب هستند و 1080 تقریبا بالا ردست هرچند که با این کارای انویدیا الان 580 داره به 1070 هم میرسه ولی درگذشته با 1060 مقایسه میشد که البته اون موقع هم در بعضی موارد پیروز بود.

اگر برای فول اچدی میخواین کارت 580 بهترین گزینست و فکرمیکنم تا یکی دوسال خیالتون از بابت گرافیک راحت باشه ولی خودتون فرمودین که قصد تهیه مانیتور 4 کی دارین که گرافیک بالاتری میطلبه برای 60 فریم ثابت با تمام تنظیمات به 2080TI نیاز دارید که با اون قیمتش باید کل بودجتونم بدین پاش نمیشه خریدش .

پیشنهاد بنده خرید 1080TI هستش به صورت دسته دوم چون قیمت نو اینکارتم سربه فلک کشیده!

برای مادربرد بنظرم نیاز زیادی به تهیه 570 ندارین و میتونید همون 470 رو تهیه کنید که قیمتش هم خیلی مناسبتر هست هم بروز میشه گفت تنها تفاوتش PCI E 4.0 هستش که هیچکدوم از قطعاتتون از این رابط استفاده نمیکنند و در اینده هم نسخه 5ش مدت کمی دیگه عرضه میشه و احتمالا این نسخه 4 یجورایی برای ما بی معنی هست ولی درخارج اس اس دی و گرافیک ناوی موجوده میتونن تهیه کنن.

سوال دیگه بود درخدمتم.

لینک به دیدگاه

یک نکته هم که لازم به ذکر بود بهتره برای رایزن رم 2400 تهیه نکنید و برید سراغ رم های حرفه ای چون در رایزن رم تاثیر خوبی داره برخلاف اینتل که فرق انچنانی نداره همچنین رمهای ساپورت شده توسط مادربرد و قبل از تهیه چک بفرمایید که البته اکثر رمهای جدید و شرکت های معروف مثل جی اسکیل و کورسیر با رایزن سازگار هستند.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

نظرت در مورد کارت دست دوم چیه ؟ چه ماین شده باشه چه نشده باشه ؟

نظر شخصیم :

حیف پول برای کارت ماین شده .

دسته 2 خوبه . البته به خاطر بازار داغ ماین نمیشه خیلی روی دست 2 حساب کرد اما در صورت داشتن گارانتی معتبر اشکالی نداره .

لینک به دیدگاه

چندتا نکته .

1. اولا که تکلیف 4K رو مشخص کنید . به نظرم فعلا در موردش فکر نکنید بهتره . فعلا در حد فول اچ دی سیستم ببند اگر آینده خواستی 4K بازی کنی همون موقع دنبال کارت خوب بگرد .

2. اگر میتونی از آمازون و ... خرید کنی بهتره سراغ یه مین میان رده با یه پردازنده در حد 3600 باشی .

3. در بازار داخلی ایران بهتره دنبال دسته 2 باشی .

4. توی سری RTX بهتره به کمتر از 2070 سوپر به چیز دیگه ای فکر نکنی .

5. تا کل سیستم رو مشخص نکردی برای پاور تصمیم نگیری .

6. بهتره گرافیک با مموری 8 گیگ بگیری .

7. رم رو بر اساس پلتفورم ( اینتل یا ای ام دی ) بگیر .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

چندتا نکته .

1. اولا که تکلیف 4K رو مشخص کنید . به نظرم فعلا در موردش فکر نکنید بهتره . فعلا در حد فول اچ دی سیستم ببند اگر آینده خواستی 4K بازی کنی همون موقع دنبال کارت خوب بگرد .

2. اگر میتونی از آمازون و ... خرید کنی بهتره سراغ یه مین میان رده با یه پردازنده در حد 3600 باشی .

3. در بازار داخلی ایران بهتره دنبال دسته 2 باشی .

4. توی سری RTX بهتره به کمتر از 2070 سوپر به چیز دیگه ای فکر نکنی .

5. تا کل سیستم رو مشخص نکردی برای پاور تصمیم نگیری .

6. بهتره گرافیک با مموری 8 گیگ بگیری .

7. رم رو بر اساس پلتفورم ( اینتل یا ای ام دی ) بگیر .

حیف که رایزن تو ایرن نیست وگرنه تفاوت زیادی بین قیمت رم در ایران و آمازون نیست

همچنین شما فکر کن من بخام رایزن ببندم رم 16 با چه فرکانسی مناسبه ؟

برا رایزن چه مادربورد میان رده ای خوبه ؟ چون قصد sli ندارم و در مورد کراس فایر هم اطلاعاتم کامل نیست ...

قیمت مادربورد در آمازون و ایران نزدیک به همه

برا آمازون واقعا من نمی دونم می شه یه چیز به این حساسی رو از یه کشور دیگه تهیه کرد و اونم با پست بخاد ارسال بشه !  کمی سر این قضیه دل چرکم وگرنه مشکلی با خرید از مالتینا یا سایت های مشابه ندارم ... یه آشنایی هم دبی دارم و می تونم تقریبا روش حساب کنم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 14 شهریور 1398 در 20:01، yebordi گفته است :

حیف که رایزن تو ایرن نیست وگرنه تفاوت زیادی بین قیمت رم در ایران و آمازون نیست

همچنین شما فکر کن من بخام رایزن ببندم رم 16 با چه فرکانسی مناسبه ؟

برا رایزن چه مادربورد میان رده ای خوبه ؟ چون قصد sli ندارم و در مورد کراس فایر هم اطلاعاتم کامل نیست ...

قیمت مادربورد در آمازون و ایران نزدیک به همه

برا آمازون واقعا من نمی دونم می شه یه چیز به این حساسی رو از یه کشور دیگه تهیه کرد و اونم با پست بخاد ارسال بشه !  کمی سر این قضیه دل چرکم وگرنه مشکلی با خرید از مالتینا یا سایت های مشابه ندارم ... یه آشنایی هم دبی دارم و می تونم تقریبا روش حساب کنم

مدلشو انتخاب کنید به اشناتو بگید مسافرتی اومد بیاره ۲۴ درصد گمرکی فقط میدید خیلی مناسبتر در میااد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...