رفتن به مطلب

رم2666

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه سیستم جم کردم.

سی پی یو:i5 7400

کارت گرافیک:1050 2 گیگ زوتک

مادربرد:b250f

الان دوتا رم کروشیال 8 گیگ 2666 خریدم میخواستم بدونم این رمو بندازم روی سیستمم خوب کار میکنه ؟مشکلی پیش نمیاد بعد مادر بردمم xmp ساپورت میکنه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، RezAir گفته است :

سلام من یه سیستم جم کردم.

الان دوتا رم کروشیال 8 گیگ 2666 خریدم میخواستم بدونم این رمو بندازم روی سیستمم خوب کار میکنه ؟مشکلی پیش نمیاد بعد مادر بردمم xmp ساپورت میکنه.

سلام.

نه داداش مشکلی پیش نمیاد. شما در حالت عادی، فرکانس رمتون 2133 ست میشه، میتونین با فعال کردن ایکس ام پی فرکانس رو تا 2666 بالا ببرین. البته با ازمون و خطا باید انجام بشه و اگه ناسازگاری پیش نیاد بمونه رو همون فرکانس خود رم.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام.

نه داداش مشکلی پیش نمیاد. شما در حالت عادی، فرکانس رمتون 2133 ست میشه، میتونین با فعال کردن ایکس ام پی فرکانس رو تا 2666 بالا ببرین. البته با ازمون و خطا باید انجام بشه و اگه ناسازگاری پیش نیاد بمونه رو همون فرکانس خود رم.

مرسی داداش گلم از راهنماییت .یعنی من این رم 2666 رو روی سیستم بندازم .به حالت عادی خود یعنی از فرکانس 2400 استفاده میکنه؟ ترسیدم گفتم شاید کار نکنه

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، RezAir گفته است :

مرسی داداش گلم از راهنماییت .یعنی من این رم 2666 رو روی سیستم بندازم .به حالت عادی خود یعنی از فرکانس 2400 استفاده میکنه؟ ترسیدم گفتم شاید کار نکنه

رو اینتل من قبلا سری 6000 داشتم 2133 میشناخت دیفالت سری 7000 نداشتم دقیق نمیتونم بگم 2400 بشناسه یا 2133 ولی قطعا اگه مادربوردتون فازبندی مناسبی داشته باشه میتونین در صورت داشتن قابلیت xmp فرکانس رو روی 2666 هم ست کنین بدون مشکل. خیالت ازون بابت راحت باشه اینتل کلا با همه رما سازگاره.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، RezAir گفته است :

درود 
گرامی شما پروفایل XMP رو فعال کنی خود مادربرد در صورت نیاز اورکلاک میکنه فرکانس رو نیاز نیست شما دستی اورکلاک کنی 

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

سلام.

سلام داداش میخوام برای این سیستم یه اس اس دی بخرم با یه پاور میتونید راهنماییم کنید چه مدلی بخرم 

کیس کامپیوتر گرین مدل Z4 Astiak

فن کیس کولر مستر Hyper 212 LED Turbo

؟

لینک به دیدگاه

اس اس دی سعی کن سامسونگ بگیری 250 گیگ یا اگه تونستی 500

پاور فعلیت چیه؟

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

اس اس دی سعی کن سامسونگ بگیری 250 گیگ یا اگه تونستی 500

پاور فعلیت چیه؟

نمیدونم داداش  الان من برای این سیستم هیچ پاوری نخریدم ولی میخواستم بدونم چه نوع پاوری بخرم وچند وات برای این سیستم خوبه؟

من که این دونوع پاورو انتخاب کردم پاور گامدیاس ASTRAPE-M1-650W 80PLUS

یاپاور گامدیاس ASTRAPE-M1-550W 80PLUS

ولی نظر شما خیلی برام مهمه.باتشکر

لینک به دیدگاه

والا من با برند گامادیاس اشنایی ندرام پس در موردش نظری نمیدم. ولی توصیه میکنم اگه پاور میخرین از برندای نام اشنا خرید بکنین مثل کرسیر کولرمستر یا همین گرین خودمون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...