رفتن به مطلب

فروش یا تعویض گوشی ساتیو طرح اصلی با لوازم اصلی نوکیا در حد و دو گوشی چینی دیگر

Recommended Posts

سلام یک گوشی ساتیو طرح اصلی دارم خیلی تمیز با لوازم نوکیا که خودم خریدمشون شارژر اصلی به خدا یک بار هم به برق نزدم و هندزفری نوکیا اصلی و یک عدد کیف اورجینال و یک عدد قلم قلم خودش گم شده فقط مشکلش همینه لمسش خوبه صدا فوق العاده تعمیر به هیچ وجه گوشی در حد هست دو سمکارت تا 16 گیگ رم میکرو میخوره با تمام چینی های دیگه فرق میکنه امکاناتی از لحاظ علامتگذاری فایلها ذخیره اس ام اس ارسال شده ساپورت فارسی کامل و ترجمه درست

قیمت : پیشنهادی

عکس :

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960 and weights 192KB.

ronc9x3k6jsdualtfog.jpg

1

2

3

4

5

6

7

دو عدد گوشی چینی طرح اسپایدر من هم موجوده جعبشون گم شده چون مال خیلی وقت پیش هست هردو سالم یکی در پشت نداره ولی همه چیش سالمه میتونید اونی که سالمه استفاده کنید چیزیش خراب شد از اون یکی ببردارید و تعویض کنید 3 عدد باتری هم داره شارژر و اینا همش گم شده هرچی گشتم نبود بابت گوشی ها هم خیالتون راحت هرچی بخواید امضا میکنم که دزدی نیست مال خودم بوده خودتون قیمت بدید واسشون هم لمسین هم دو سیم و کیفیت صداشون و لمسشون عالیه فارسی هم هست

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960 and weights 200KB.

mhzaebgk9vykp8i9a6y.jpg

عکس :

1

2

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...