رفتن به مطلب

مشاوره تخصصی درباره راه اندازی گیم نت

Mahdi8063
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز میلیون ها نفر در کل دنیا از نظر اقتصادی در تنگنا هستن بخاطر کرونا یکیش هم ما. دیگه بلایی که اومده. باید تحمل کرد.

چندتا کلیپ از افراد مبتلا به کرونا که سیستم ایمنی بدنشون موفق به دفع ویروس نشده دیدم. راضیم تا دو سال نون خالی بخورم اما به این ویروس مبتلا نشم. چرا که اگه سیستم ایمنی بدنمون نتونه از پس ویروس بر بیاد مرگ دردناکی خواهیم داشت. پس از کیفیت زندگی کم کن و این شرایط رو تحمل کن.

اجاره سیستم هم باعث گسترش کرونا میشه مگه یه هزینه کنی و سیستم رو ضدعفونی کنی که به دردسرش نمیرزه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• ارسال 166
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام

اگر قصد اجاره دادن دارید هفتگی اجاره بدید .

برعکس کنسول PC کلی متعلقات داره که جا به جایی رو سخت تر می کنه از طرفی توی این اوضاع هم هرچی آدم بیرون نیاد بهتره . ضمنن کنسول یه وسیله مشخصه که قیمت مشخصی هم داره . سیستم شما در چه حدی هستش ؟

اگر 5700XT داشته باشه روزی 150 تومن هم کمه اگر HD5450 باشه 50 تومن هم زیاده !!!

راستی قطعه اجاره نمیدی ؟ توی همین فروم ؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، jj-191 گفته است :

سیستم کارکرده 2-3 تومنی  میخرم

فک کنم چند سالی هست از بازار قیمت نگرفتین!

لینک به دیدگاه

پی سی با کنسول فرق داره...اینو در نظر بگیر ک هیچکس مث خودت از مالت مواظبت نمیکنه..فک کن طرف بدون قصد تو خونه به کیس آسیب بزنه و مثلا هاردت بپره!...قیمت هارد رو نگا کن ببین چنده!

اصلا ارزش همچین ریسکی رو نداره

ولی اگه میخوای اینکارو بکنی بنظرم نصب و جم کردنش با خودت باشه..پلمپ بکنی..طرف هم آشنا باشه

ویرایش شده توسط H.Salimi96
لینک به دیدگاه

به نظر من ریسک نکن روی پی سی.مخصوصا تو این شرایط.ممکنه یه ایرادی بگیره بعد از دو هفته برات معلوم بشه.پی سی ها نگه دار و کنسول ها رو اجاره بده.به قول دوستمون کی مال و سرمایه یکیدیگه رو خوب نگه میداره.طرف اجاره میکنه و میگه روز 150 تومن مییدم واسه اجاره میزنه سیستمو بیچاره میکنه که سالم نمیمونه

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، jj-191 گفته است :

چرا اینقدر گرون؟ 

من اگه کسی برای هر24 ساعت پی سی 50 تومنم ازم بگیره بازم کرایه نمیکنم. شاید یه سریا باشن ولی من اینکارو نمیکنم چون با توجه به تعداد بالای گیم ها اجاره کمتر از یه ماه اصلا فایده نداره برای لذت بردن از بازی ها. که تازه با حساب 50 تومن میشه 1.5 پول!. من به شخصه بخوام همچین کاری کنم یه سیستم کارکرده 2-3 تومنی  میخرم یه سال استفاده میکنم بعدش بخوام بفروشم نهایت 500 تومن افت کنه که اونم فکر نکنم توی کارکرده اونقدر افت کنه.. البته خودمم میخواستم یه سیستم اجاره کنم به خاطر اینکه هنوز سیستم نتونستم جمع کنم ولی نه با این گونه قیمتا.

دوست عزیز شما مثل اینکه از وضع موجود خبر ندارین، اول اینکه هیچ گیمنتی در کل کشور باز نیست وگرنا خودم هم باز میکردم،دوم شما با ۳تومن نهایت کارکرده ای که بتونین بخرید بشه باهاش کانتر بازی کرد

در 4 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

دوست عزیز میلیون ها نفر در کل دنیا از نظر اقتصادی در تنگنا هستن بخاطر کرونا یکیش هم ما. دیگه بلایی که اومده. باید تحمل کرد.

چندتا کلیپ از افراد مبتلا به کرونا که سیستم ایمنی بدنشون موفق به دفع ویروس نشده دیدم. راضیم تا دو سال نون خالی بخورم اما به این ویروس مبتلا نشم. چرا که اگه سیستم ایمنی بدنمون نتونه از پس ویروس بر بیاد مرگ دردناکی خواهیم داشت. پس از کیفیت زندگی کم کن و این شرایط رو تحمل کن.

اجاره سیستم هم باعث گسترش کرونا میشه مگه یه هزینه کنی و سیستم رو ضدعفونی کنی که به دردسرش نمیرزه.

بله درست میفرمایید اگر فقط به نون خوردن بود خوب بود ولی با بدهی ها چیکار میشه کرد 

قطعا سیستمی که اجاره بخوام بدم تمام اقدامات بهداشت رو رعایت میکنم حتی سیستمی که تازه از اجاره برگشته رو تا چند روز به کسی  بگری نمیدم

در 3 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

اگر قصد اجاره دادن دارید هفتگی اجاره بدید .

برعکس کنسول PC کلی متعلقات داره که جا به جایی رو سخت تر می کنه از طرفی توی این اوضاع هم هرچی آدم بیرون نیاد بهتره . ضمنن کنسول یه وسیله مشخصه که قیمت مشخصی هم داره . سیستم شما در چه حدی هستش ؟

اگر 5700XT داشته باشه روزی 150 تومن هم کمه اگر HD5450 باشه 50 تومن هم زیاده !!!

راستی قطعه اجاره نمیدی ؟ توی همین فروم ؟

بله قطعا کسی هم برای یکی دوروز اجاره نمیکنه حداقل باید ۵روزی باشه

سیستم ها گرافیک 1050ti و rx 580 هستن برای بازی های انلاین پرطرفدار این روزها کاملا مناسب، البته بیشتر مشتری های ما رینبو بازی میکنن

راستش اجاره دادن تو شهر خودم اونم به مشتری های ثابت و ۱ساله خودش کلی ریست و استرس داره چه برسه به یکی که ادم نمیشناسه تو شهر دیگه البته قصد جسارت ندارم 

در 54 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

به نظر من ریسک نکن روی پی سی.مخصوصا تو این شرایط.ممکنه یه ایرادی بگیره بعد از دو هفته برات معلوم بشه.پی سی ها نگه دار و کنسول ها رو اجاره بده.به قول دوستمون کی مال و سرمایه یکیدیگه رو خوب نگه میداره.طرف اجاره میکنه و میگه روز 150 تومن مییدم واسه اجاره میزنه سیستمو بیچاره میکنه که سالم نمیمونه

بله فعلا تنها نگرانی بنده هم‌ همینه هرچند به هر کسی اجاره نمیدم و فقط افراد خاص ولی سیستم حتی با رعایت تمام موارد هم میتونه خیلی شانسی و تصادفی مشکل دار بشه اونم مشکلی که چند روز بعدش مشخص بشه

لینک به دیدگاه

اوکی البته قصد جسارت نداشتم. منم میخواستم با هم تبادل تجربه و اشتراک نظر بشه تا این که بخوام به استارتر جسارتی کنم. بازم عذرخواهی میکنم.

با دو-سه تومن هم میشه سیستمی بست که بازی های روز رو تا حد قابل قبولی بازی کرد ولی یه سری قطعات رو من کسر کردم گفتم. مثلا قاب کیس و مانیتور و اسپیکر رو حساب نکردم چون دیگه توی خونه اکثر افراد تلویزیون هست که اتصال hdmi داشته باشه و کیفیت تصویرشم فول اچدی باشه. رم 8 ddr4 کارکردش مگه چنده؟ 500. پردازنده g5400 یا 200 g کارکرده ش چنده؟ 600 مادربرد کارکرده am4 یا نسل نهم بالای 700 تومنه؟ گرافیک 7770 کارکرده ش بالای 600 میشه؟ 100 تومن بالا پایین جمعشون میشه 2.5 پونصدم برای هارد و پاور و غیره میشه سه تومن. حالا ddr3 از اینم حتما کمتر میشه جمع کرد.انتقاد از این پست هم هیچ اشکالی نداره.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

با سلام  و عرض ارادت خدمت تمام دوستای گل فروم همون طور که مشخصه قصد راه اندازی گیم سنتر رو دارم در یکی از شهرتان های مازندران را دارم و بودجم هم فعلا 180 میلیون تومان است 

خدمت شما ارز کنم قصد من اینه که با این 180 میلیون خرج بوفه و یخچال و دستگاه PS4 و xobox one s و تلویزیون کنیم . ( مغازه خودم دارم 140 متر هست تقریبا نزدیک مرکز شهر هست ولی زیر زمینه )

حالا سوال هایی که از شما عزیزان و واردان در این حوضه میخواستم بپرسم اینه :

1 . چه تعداد دستگاه خریداری بشود با توجه به بودجه و چه مدلی و اینکه نو تهیه شود یا کارکرده ؟

2 . تلویزیون نو تهیه شود یا کارکرده و اینکه چه سایزی و چه رزولوشنی ؟

3 . مبل راحتی  چه طور با چه قیمتی بگیرم خوبه ؟

4 . به نظر شما علاوه بر PS4 آیا سرگرمی دیگری میتونه وجود داشته باشه که قرار بدم مثلا بیلیارد ؟

5 . درآمد میانگینی که یه گیم سنتر به جیب میزنه چنده  ؟

6 .  آیا اینکار فعلا عاقلانه هست یا نه و اینکه آیا کار بهتری میشه کرد با 180 تومن که بتونی هرماه درآمدش رو برداری ؟

7 . و درنهایت اگه بخوام گیم سنتر بزنم چه پیشنهاد هایی دارید و راهنمایی که بتونه کمک کنه درآمدش بیشتر بشه و گیم سنتر محبوبی بشه به عنوان مثال چه دکوراسیونی داشته باشه و یا استیکرهای گیمینگ و ...

ممنون میشم بنده حقیر رو در این مورد راهنمایی بفرمایید تا هرچه سریع تر اقدامات لازم رو انجام بدم 

یا علی

لینک به دیدگاه

درود

یکی از دوستان برای گیم نت و اجرای بازی DOTA 2 و کانتر استرایک قصد خرید سیستم داره. اگه دوستان اطلاعاتی دارن راجع به سیستم مناسب لطفا نظر بدن. ترجیحا با کمترین بودجه. سیستم کامل با پاور و مونیتور.

سپاس

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، mostafa-b گفته است:

درود

یکی از دوستان برای گیم نت و اجرای بازی DOTA 2 و کانتر استرایک قصد خرید سیستم داره. اگه دوستان اطلاعاتی دارن راجع به سیستم مناسب لطفا نظر بدن. ترجیحا با کمترین بودجه. سیستم کامل با پاور و مونیتور.

سپاس

سلام بودجه چقدر هست . حداقل اجرا بازی dota به سیستم زیر نیاز داری .

البته سیستم خواستی میتونم برات باکیفیت بالا تهیه کنم. 

fujitsu p400

I3 2120

H61

6gb ram 

Vga gt1030 نو 

Hdd 1tr نو 

Monitor 19inch

هر سیستم با کیبرد و ماوس حدود ۹ میلیون درمیاد.

حالا حداکثر بودجه برای هر سیستم را بگید. تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

15743_11956269-2026.jpg

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۷/۱ در ۱۵:۱۹، zen گفته است:

سلام بودجه چقدر هست . حداقل اجرا بازی dota به سیستم زیر نیاز داری .

البته سیستم خواستی میتونم برات باکیفیت بالا تهیه کنم. 

fujitsu p400

I3 2120

H61

6gb ram 

Vga gt1030 نو 

Hdd 1tr نو 

Monitor 19inch

هر سیستم با کیبرد و ماوس حدود ۹ میلیون درمیاد.

حالا حداکثر بودجه برای هر سیستم را بگید. تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

15743_11956269-2026.jpg

سلام هنوزم همون 9 تومن میشه ؟ : )) برای دوتا 2 و سی اس گو ؟ 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، ahmadreza_mo گفته است:

سلام هنوزم همون 9 تومن میشه ؟ : )) برای دوتا 2 و سی اس گو ؟ 

سلام الان این مدل زیر را میتونم برات بگیرم رو رنچ 10000 تا 10200 درمیاد

fujitsu p420

i3 4130

6gb 

1tr 

gt1030

monitor 19

با کیبرد و ماوس.

الان یکم مانیتور گرون تر شده نصب به اون موقع کیس هم یه مدل بالاتر هست نسل4

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

دوستان بنده به تازگی گیمنتم رو جمع کردم به غیر از سیستم ها تمامی لوازم مورد نیاز موجوده و حتی میزهای با کیفیت 

اگر کسی برای راه اندازی گیمنت چیزی خواست درخدمتم 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام الان این مدل زیر را میتونم برات بگیرم رو رنچ 10000 تا 10200 درمیاد

fujitsu p420

i3 4130

6gb 

1tr 

gt1030

monitor 19

با کیبرد و ماوس.

الان یکم مانیتور گرون تر شده نصب به اون موقع کیس هم یه مدل بالاتر هست نسل4

اره دقیقا من چندین ماه قبل برای پسرخالم یه مانتیور گرفتم حدود 1.8 میل الان دیدم شده 4.5 چرا :| ایکس ویژن که ایرانیم هست :|

کارکرد یا خود شما اسمبل میکنید ؟ کیس و فن و اینا از برند تسکو یا گرین استفاده میکنید ؟

ویرایش شده توسط ahmadreza_mo
لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، ahmadreza_mo گفته است:

اره دقیقا من چندین ماه قبل برای پسرخالم یه مانتیور گرفتم حدود 1.8 میل الان دیدم شده 4.5 چرا :| ایکس ویژن که ایرانیم هست :|

کارکرد یا خود شما اسمبل میکنید ؟ کیس و فن و اینا از برند تسکو یا گرین استفاده میکنید ؟

کیس ها تاور و اسمبلی شده خود شرکت فوجیتسو هست که بسیار بسیار با کیفیت هست دوست عزیز و مرگ ندارن. مانیتور هم استوک هست ولی کیبرد و ماوس و هارد و گرافیک نو می‌باشد.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، zen گفته است:

کیس ها تاور و اسمبلی شده خود شرکت فوجیتسو هست که بسیار بسیار با کیفیت هست دوست عزیز و مرگ ندارن. مانیتور هم استوک هست ولی کیبرد و ماوس و هارد و گرافیک نو می‌باشد.

دوست عزیز CPU یکم ضعیف نیس ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ahmadreza_mo گفته است:

دوست عزیز CPU یکم ضعیف نیس ؟

عزیز کانتر و dota حتی GTA v را هم به راحتی اجرا می‌کنه. در ضمن چون سیستم‌ ارزان برای گیمنیت می‌خوام بسیار کافی هست در ضمن ۱۰۳۰ کارت قوی نیست که بخواد با سی پی یو گلوگاه بشه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...