رفتن به مطلب

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان حدود دو هفته بود ویندوز 10 نضب کرده بودم و دایما کرش میکرد و فریز میشدت تا امروز متوجه شدم هاردم بدسکتور پیدا کرده ، حالا میخوام عکس و فیلم ها رو کپی کنم از این هارد بدسکتور دار ، تا یه جای کپی میشه بعد یک دفعه سرعت کپی میشه 0 و همین جور میمونه ، چطور میتونم فایل های مهم رو از این هارد بردارم ؟ 

لینک به دیدگاه

درود

راه مطمئن این است که بدهی تعمیرکار خبره هارددیسک را تخلیه کند. با روش معمولی ممکن است حین کار هارددیسک نفس آخر را بکشد.

راه نامطمئن و وقت‌گیر هم کپی پوشه به پوشه و فایل به فایل است. از کپی کردن یک‌باره‌ی پوشه‌های بزرگ بپرهیز. از فایلهایی که کپی‌شان گیر دارد، صرف‌نظر کن.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

راه مطمئن این است که بدهی تعمیرکار خبره هارددیسک را تخلیه کند. با روش معمولی ممکن است حین کار هارددیسک نفس آخر را بکشد.

راه نامطمئن و وقت‌گیر هم کپی پوشه به پوشه و فایل به فایل است. از کپی کردن یک‌باره‌ی پوشه‌های بزرگ بپرهیز. از فایلهایی که کپی‌شان گیر دارد، صرف‌نظر کن.

درود ، قیمتی که تعمیرکار میگیره با خرید هارد نو برابری میکنه ، دو سال پیش هارد دو ترا وسترن سبزم مشکل پیدا کرده بود ، بردم مرکز هارد ایران به من گفتن 300 تومان میگیرن تا اطلاعات رو برگردونن در حالی که اون زمان با 300 میشه همون مدل هارد رو نوش رو خرید

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

درود ، قیمتی که تعمیرکار میگیره با خرید هارد نو برابری میکنه ، دو سال پیش هارد دو ترا وسترن سبزم مشکل پیدا کرده بود ، بردم مرکز هارد ایران به من گفتن 300 تومان میگیرن تا اطلاعات رو برگردونن در حالی که اون زمان با 300 میشه همون مدل هارد رو نوش رو خرید

بسته به مورد ممکن است بیشتر هم بگیرند. 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، dvorah گفته است :

نرم افزار

AnyReader

من any reader رو روی هارد بد سکتور دار تست کردم. بعد از یک روز کامل کپی فایلها با سرعت خیلی کم. سکتور به سکتور.

ایکون فیلم بدون مشکل ایجاد میشد با حجم واقعی بعدا متوجه شدنم تمام فایلهای کپی شده خرابن و فقط 5 ثانیه اولشون پخش میشد.

ولی متاسفانه خیلی دیر متوجه شدم. بعد از فرمت کردن هارد اصلی حدود 50 گیگ فیلم و سریالهام به فنا رفتن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...