رفتن به مطلب

مورد انتظارترین بازی هایتان تا پایان سال 2019؟  

21 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مورد انتظارترین عناوین برای شما تا پایان سال 2019 چه بازی‌هایی هستند؟ | PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch

• The Legend of Zelda: Link's Awakening
      0
    • Code Vein
      0
    • The Outer Worlds
      2
    • Death Stranding
      5
    • Need for Speed Heat
      6
    • Star Wars Jedi: Fallen Order
      2
    • Shenmue 3
      0
    • Doom Eternal
      5
    • Ori and the Will of the Wisps
      2
    • Gears 5
      1
    • eFootball PES 2020
      1
    • GreedFall
      0
    • Borderlands 3
      1
    • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered
      0
    • FIFA 20
      1
    • Ghost Recon Breakpoint
      3
    • Concrete Genie
      1
    • Trine 4: The Nightmare Prince
      1
    • Call of Duty: Modern Warfare
      9
    • Age of Empires II: Definitive Edition
      1

Recommended Posts

ماد جدید Resident Evil 2 شخصیت پنی‌وایز ار فیلم‌های IT را در قالب Mr.X قرار می‌دهد

pennywise.thumb.jpg.d4f134545c73ba64e6ae2ad0a1b70361.jpg

بازی Resident Evil 2 از طریق مادهای مختلف با حضور شخصیت‌های عجیب و غریب مختلف در خود ناآشنا نیست. اخیرا شاهد جابجایی کلیر با شخصیت 2B از بازی Nier: Automata و همینطور شخصیت‌های CJ و Big Smoke از بازی Grand Theft Auto: San Andreas بوده ایم.

Marcos RC یکی از مادِر های بازی Resident Evil 2 کسی‌ست که این ماد جالب، ترسناک و چندش‌آور را ساخته که به همراه موسیقی این شخصیت چندبرابر نیز ترسناک‌تر خواهد شد. همچنین در ادامه نیز می‌توانید تریلر منتشر شده از این ماد را مشاهده کنید:

لینک تریلر: https://aparat.com/v/wGcLP

لینک به دیدگاه

تاریخ رویداد بعدی PlayStation | State of Play مشخص شد

State-of-Play.thumb.jpg.f2e7fa4ce0b19aa4724d687894c2ae10.jpg

اگر شما هم مثل من منتظر برنامه بعدی State of Play شرکت سونی بودید، بنظر می‌رسد نیاز به انتظار زیادی نیست. صبح امروز شرکت سونی تایید کرد که جدیدترین قسمت برنامه لایو‌استریم State of Play سه‌شنبه هفته آینده در روز ۲۴ سپتامبر (۲ مهر ۱۳۹۸) ۲۰:۳۰ به وقت ایران پخش خواهد شد.

در مورد اینکه چه چیز‌هایی در این قسمت از برنامه State of Play مورد بحث قرار خواهد گرفت باید گفت، طبق پستی که در بلاگ خبری پلی‌استیشن منتشر شده این قسمت بر روی «رونمایی از بازی‌های جدید» استودیو‌های پلی‌استیشن در سراسر جهان و همینطور بروزرسانی‌های برای عناوین فعلی معرفی شده پلی‌استیشن تمرکز خواهد داشت. لازم به ذکر است این استریم زمانی حول و حوش ۲۰ دقیقه خواهد داشت.

چیز دیگری که شاید در این لایو‌استریم شاهد آن باشیم خبر‌هایی از عنوان مورد انتظار The Last of Us: Part II و احتمال رونمایی از تاریخ انتشار آن می باشد.

لینک توئیت: https://bit.ly/2mqupfR

ویرایش شده توسط Ruby
لینک به دیدگاه

بازی A Total War Saga: Troy به همراه انتشار تریلر معرفی شد

A-Total-War-Saga-Troy.thumb.jpg.62a7b0cb0e4e3ac822c0c2e000816175.jpg

پس از لو رفتن اطلاعات فراوان، بالاخره شرکت Sega و استودیو Creative Assembly بصورت رسمی از بازی A Total War Saga: Troy رونمایی کردند. این عنوان در تاریخ نامشخصی در سال ۲۰۲۰ از طریق پلتفرم استیم برای رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد. در ادامه نیز می‌توانید تریلر رونمایی بازی که شامل صحنه‌های سینمایی مبارزه شخصیت‌های هکتور و آکیلیس می‌باشد را مشاهده کنید

همچنین، اولین تصاویر هنری، اسکرین‌شات‌ها و همینطور تریلر از نقشه بخش داستانی بازی منتشر شده که می‌توانید آنها را نیز به همراه تریلر معرفی بازی مشاهده کنید:

تریلر معرفی: https://www.aparat.com/v/yPC47

تریلر نقشه بخش داستانی: https://www.aparat.com/v/wi9oj

495115d80ee63c92291.thumb.jpg.b3bbb5740ce3b80df79475f4e254167a.jpg 495115d80ee64bb3501.thumb.jpg.a7b6360e385928270538bd4a581d59df.jpg 495115d80ee645efc37.thumb.jpg.01721bd61436747fd63e912e3f009841.jpg 495115d80ee63464e78.thumb.jpg.e0d0827507a76ec488382746dc1ed3e2.jpg 495115d80ee65435592.thumb.jpg.3b77138df61ece7af2b9f8e05746e958.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ruby گفته است :

جزئیات جدیدی از صداپیشه‌های ژاپنی بازی Genshin Impact، نسخه بتای بازی و همچنین نمایش‌هایی از گیم‌پلی منتشر شد

استودیو MiHoYo دو تریلر جدید از بازی Genshin Impact جدیدترین عنوان جهان باز، اکشن نقش آفرینی خود منتشر کرده است. همچنین این استودیو اعلام کرد که در کنار زبان اصلی بازی که چینی می‌باشد شاهد عرضه نسخه‌ای از بازی با دوبله ژاپنی نیز خواهیم بود. همانطور که می‌توانید در لیست زیر نیز مشاهده کنید نام برخی از صداپیشه‌های معروف و محبوب صنعت انیمه نیز به چشم می‌خورد:

• Paimon: Koga Aoi
  • Traveler (female version of the protagonist): Aoi Yuuki
  • Traveler (male version of the protagonist): Shun Horie
  • Venti: Ayumu Murase
  • Amber: Manaka Iwami
  • Lisa: Rie Tanaka
  • Jean: Chiwa Saitou
  • Diluc: Kensho Ono
  • Kaeya: Kousuke Toriumi
  • Razo: Koki Uchiyama
  • Barbara: Akari Kito
  • Xiangling: Ari Ozawa
  • Kamisato Ayaka: Saori Hayami

با این که قصد نداشتم جز قرار دادن خبر توی این تاپیک حرف دیگه ای بزنم با این وجود این یه خبر مانع از این تصمیم شد .

تعدادی از صدا گذارانی که استارتر عزیز اسم بردند در دنیای خودشون واقعا نابغه هستند . من 10 ها انیمه سریالی رو تموم کردم و باید بگم افرادی مثل خانوم Saori Hayami و بانو Aoi Yuuki واقعا کم نظیر هستند . به شخصه این بازی رو دانلود و اجرا می کنم فقط به خاطر زبان ژاپنی بازی !

.......................................

اصل مطلب رو یادم رفت بگم :|

اگر بازی مثل RE2 میخواهید میتونید برید سراغ Daymare 1998 . گفته میشه این بازی با الهام از RE2 ساخته شد .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

با این که قصد نداشتم جز قرار دادن خبر توی این تاپیک حرف دیگه ای بزنم با این وجود این یه خبر مانع از این تصمیم شد .

تعدادی از صدا گذارانی که استارتر عزیز اسم بردند در دنیای خودشون واقعا نابغه هستند . من 10 ها انیمه سریالی رو تموم کردم و باید بگم افرادی مثل خانوم Saori Hayami و بانو Aoi Yuuki واقعا کم نظیر هستند . به شخصه این بازی رو دانلود و اجرا می کنم فقط به خاطر زبان ژاپنی بازی !

سلام وحید جان

حرف زدن توی تاپیک که موردی نداره :D

اولش که دیدم بازی فقط با زبان چینی قراره منتشر بشه یکم ضد حال خوردم، هرچند که تا الان چنتا انیمه چینی عالی هم منتشر شده و از دیدنشون لذت بردم ولی واقعا زبانشون نسبت به ژاپنی یکم غیر قابل درکه. اما وقتی دیدم توی نمایشگاه TGS نسخه ژاپنی بازی هم معرفی شد واقعا خوشحال شدم.

بدون شک یکی از بازی‌هایی هست که سعی می‌کنم نسخه فیزیکیش رو برای کنسول تهیه کنم و ازش لذت ببرم حیفه همچین بازی‌ای رو آدم توی آرشیو نداشته باشه :x

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ruby گفته است :

سلام وحید جان

حرف زدن توی تاپیک که موردی نداره :D

اولش که دیدم بازی فقط با زبان چینی قراره منتشر بشه یکم ضد حال خوردم، هرچند که تا الان چنتا انیمه چینی عالی هم منتشر شده و از دیدنشون لذت بردم ولی واقعا زبانشون نسبت به ژاپنی یکم غیر قابل درکه. اما وقتی دیدم توی نمایشگاه TGS نسخه ژاپنی بازی هم معرفی شد واقعا خوشحال شدم.

بدون شک یکی از بازی‌هایی هست که سعی می‌کنم نسخه فیزیکیش رو برای کنسول تهیه کنم و ازش لذت ببرم حیفه همچین بازی‌ای رو آدم توی آرشیو نداشته باشه :x

سلام

اومده بودم یه خبر دیگه رو بزارم این خبر رو خوندم خبر خودم یادم رفت 🤣

البته یه دقیقه پیش ویرایشش کردم ! واقعا عاشقی بد دردیه !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...