رفتن به مطلب

نظر شما در مورد سری کارت گرافیک xfx rx 580 چیست؟

mmmk84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من ندارم ولی مثل اینکه xfx برند با دوام و با کیفیتی نیست،داخل امازون ولی از همه ارزون تره

لینک به دیدگاه

این برند بخصوص با سری کارتهای دوال بایوس مخصوصا بازار ماین رو هدف گرفته بود این اواخر

الان هم بیشتر از هر برند کارت دیگه ای برای فروش در بازار دست دوم موجود هست در کنار برند بایواستار به عنوان ارزونتریت برندها موجود هستن

خودم نظر مثبتی روش ندارم چون تقریبا هیچ گارانتی معتبری ندارن

ولی خیلی ها هم تو سیستم های گیمینگ اقتصادی دارن استفاده میکنن و خب شانسیه

شرکت خدمات پس از فروش خاصی نیست تا جایی که اطلاع دارم

اگر قصد خرید دارید بدون مهلت تست کافی نخرید مثلا الان مقداد هم داره با یک هفته مهلت تست ماین شده میفروشه

https://meghdadit.com/product/64575/xfx-rx-580p8dfd6-radeon-rx-580-xxx-edition-8gb-oc-graphics-card/کارت-گرافیک-ایکس-اف-ایکس-مدل-آر-ایکس-580-xxx-edition-با-حافظه-8-گیگابایت/

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mmmk84 گفته است :

لطفا تجربیات و نظراتتان رو بگید.

سمت xfx نرو همچنین بایوستار...

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، mَd گفته است :

سمت xfx نرو همچنین بایوستار...

ایول داداش چقدر مختصر و مفید نکنه بدجور داغ دار شدی از این برندها؟!؟ 🤣

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali6727 گفته است :

ایول داداش چقدر مختصر و مفید نکنه بدجور داغ دار شدی از این برندها؟!؟ 🤣

نه ولی مشخصه برند خوبی نیست  برای کسی که بخواد روزی 6ساعت استفاده کنه

یا اورکنه 

یا شرایط متوسط تهویه نگهداری کنه

لینک به دیدگاه

یاgigabyte rx470یاevga gtx 1050 ti یا asus r7 360 یا gigabyte 750tiکدومشون بهتره.

لینک به دیدگاه

سلام

بدون قیمت نمیشه نظر داد .

................................

RX 580 از نظر قدرت از همه کارتهایی که تا الان گفتید برتره . در قیمت برابر 100 در 100 صرف خرید با 580 هستش . مگر این که کارت مورد نظر برای مدتی ماین شده باشه یا کلا در سلامت کامل نباشه .

...............................

XFX هم محصولات خوبی رو تولید می کنه و کرده . توی بعضی از سری ها کارش بد نبوده . اما نمیشه با ایسوز و MSI و سفایر مقایسش کرد .

شما سیستم فعلی و هدف از ارتقاء رو بهمراه بودجه مشخص کن تا بهتر بشه راهنمایی کرد . منظورم از هدف از ارتقاء اینه که میخوای گیم بزنی یا نه و اگر گیم میزنی توی چه رزولیشنی و چه فریمی و چه بازی هایی .

لینک به دیدگاه

سیری یو core i 3 9100fبا۸ گی رم dual channelو گرافیک دست دوم که اسم هاشو زدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، mmmk84 گفته است :

یاgigabyte rx470یاevga gtx 1050 ti یا asus r7 360 یا gigabyte 750tiکدومشون بهتره.

قطعا 470 بهتره

در 2 دقیقه قبل، mmmk84 گفته است :

هر گرافیکی که بخواین میتونید به کار بگیرید البته پاور 500 وات میخواین حداقل

580 هم گرفتید از برنده های معتبر بگیرید دست دو ها هم 99% ماین شده هستن 

لینک به دیدگاه

هیچ کدومشون ماین شده نیست و بلاخرهxfx rx 580 کارت گرافیک خوبی برای گیمینگ هست یا نه.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mmmk84 گفته است :

پاور ؟

سعی کن زیر 8 گیگ گرافیک نخری . دیگه 6 عملا شده حداقل .

البته برای کوتاه مدت 4 گیگ هنوز جواب میده اما PS5 و ایکس باکس جدید توی راه هستند و گرافیک بازی ها مجدد افزایش پیدا می کنه . همین الان بازی ها برای اجرای صحیح به بیشتر از 4 گیگ مموری نیاز دارن .

لینک به دیدگاه

هیچ کدومشون ماین شده نیست و بلاخرهxfx rx 580 کارت گرافیک خوبی برای گیمینگ هست یا نه.

مشکل خاصی نداره .

اگر بتونید سفایر بگیرید بهتره .

..........................

مدل دقیق کارت رو هم بگید .

لینک به دیدگاه

Xfx rx580 gts gaming

ویرایش شده توسط mmmk84
اشتباه بودن یک کلمه
لینک به دیدگاه

Xfx rx580 gts gaming

لینک بده . چنین کارتی رو پیدا نکردم . با چه قیمتی میخوای بخری

در هم اکنون، mmmk84 گفته است :

در ضمن رم چه چیزی بخرم میخوام 2400mhzو کم هزینه باشه

مشخصات سیستم .

میزان بودجه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mmmk84 گفته است :

دست دوم با قیمت ۱.۷ 

بودجه برای رم نهایت ۷۵۰

580 ماین نشده با 1.7 ؟

خوبه ، بخر .

رم هم دسته 2 میخوای ؟

لینک به دیدگاه

سلام 

بیشتر دوستانی که نظر دادن جز 2 نفر مطمعنم اصن این کارت رو از نزدیک هم ندیدن !!!!!!!!!!!!!!

اول معایب رو می گم خدمتتون البته خودم از این مدل کارت حدود 50 عدد داشتم 

1- دمای کاری بالا ! دمای این مدل کارت تو بایوس گیمینگش بسته به شرایط دمای محیط و تهویه کیستون حداقل 80 و تا 85 هم میره 

2- کارتهایی که مموری غیر سامسونگ دارن به صورت قابل توجه ضعیفترن

3-اگر ماین شده می خرین حتما و حتما مهلت تست بگیرین چون این مدل کارت به دلیل کولینگ نامناسب که شرکت براش گذاشته اگر ماینر از بایوس ماین استفاده نکرده باشه احتمال خرابی کارت بالاس چون بعضی از کارتهای حتی اگه بایوس مخصوص ماین نداشته باشن دما زیر 70 هست و برای کارکرد 7/24 مناسبه 

حالا مزایا

1- به راحتی زیر 2 میل کارکردش پیدا می شه که با این قیمت هیچ کارت هم قدرت یا حتی نزدیک بهش پیدا نمی شه !

2-کارتها درسته ارزان هستن و بعضی ها همرده بایواستار قرار دادن اما کیفیتش ساختش واقعا مناسبه خرابی که داره نسبت به تعداد کارتهایی که تو بازار هست از این مدل خیلی کمه ! به قول خودمونی سگ جون هستن واقعا هم هرکارتی از هر برندی اگر تو دمای کاری این کارت باشه 2 ماه هم کار نمی کنه اما خب xfx از قدیم همینطوری بوده

3- مموری سامسونگش فریمی کاملا یکسان با سافایر نیترو سامسونگ داره ! و برق کمتری مصرف میکنه

در کل اگر با دماش مشکلی ندارین کارت مناسبی برای خرید هست البته من خودم یه تعدادی از این کارتها رو به دوستان حرفه ای که فروختم با کمی دسکاری ولتاژ و توان کارت تونسته بودن دمای کارت رو به زیر 70 درجه و بدون افت فریم برسونن البته به نظرم شرکت سازنده رو بایوس وقت نذاشته بوده

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، mmmk84 گفته است :

لطفا تجربیات و نظراتتان رو بگید.

من کارت xfx داشتم. 

بعضی دوستان فرمودن که دمای کاری کارت های این شرکت از اکثر شرکت ها بالاتره ولی خب نرمالشه ظاهرا!

و این شرکت معمولا از مموری های سامسونگ استفاده میکنه. توی چند تایی که من داشتم همشون سامسونگ بودن!

به طور کلی برند با کیفیتی هست هرچند شاید در سطح ایسوس نباشه اما زیاد پایینتر هم نیست ، به نظر من سطحش از بایوستار خیلی بالاتره یکی ندونیدش! اما خب خدمات پس از فروشش تو ایران تو همون مایه های بایوستاره!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mmmk84 گفته است :

من خودم r7 360 دارم ، 1050 rog strix رو جای دیگه غیر از سیستم شخصیم دارم.

750 ti هم استفاده کردم. Rx هم 570 استفاده کردم.

خب اگه بودجه تون میرسه rx بهترینه اگه میخواید نو بخرید چون این کارتا ماین شده زیاد دارن.

اگه یه کارت خنک میخواید که یکمی اورش کنید و مانیتور مدرن دارید 1050.

در غیر اینصورت r7 360 کارت فوق العاده ایه. عملکردش واقعا شگفت زده میکنه آدمو. انتظارش رو نداری نسبت به قیمتش یا حتی بنچمارک هاش. خیلی خیلی هم تفاوت داره با rx 550 و به نظرم از r7 260x بهینه تر و در مجموع قویتره!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...