رفتن به مطلب

مشکل در ارتباط LAN در آپدیت جدید ویندوز 10 و مادربرد Asus Z170-A

ali_8114
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر تمامی دوستان عزیز

امروز صبح من بدون مشکل از سیستم و اینترنتم استفاده کردم و خاموشش کردم

الان که غروبه دوباره نشستم پای سیستم و همه چی اوکی بود. پینگ 86، همه چی درست، تا اینکه وارد فایرفاکس شدم

دیدم هیچ پیجی باز نمیشه |:

image.thumb.png.3ecf396d4f07e2204a45f037c016a35f.png

در حالیکه اینترنت وصله و سرعتمم خوبه تو گوشی و کانکشن وای فای از همین مودم ADSL

چک کردم دیدم شبکه اینترنتم از خود ویندوز هی داره قطع و وصل میشه. اتصال کابل LAN رو از پشت مودم و نیز سیستم چک کردم و مشکلی نبود. سیستم رو ریستارت کردم مشکلی نبود

در نگاه اول همه چیز درست میاد حتی پینگم که 86 بود

الان هم گوشیم رو با کابل وصل کردم به سیستم و tethr کردم اینترنت رو روی سیستم و کلا اتصال LAN رو قطع کردم

ممکنه راهنمایی کنید؟ مشکل از مودمم فکر نمیکنم باشه چون مودمم چهار LAN هست و از هر چهار کانکتور تست گرفتم و مشکل مرتفع نشد

ممکنه نرم افزاری باشه؟ پس چرا خودشو در طول این هفته که آپدیت کردم ویندوز رو نشون نداد؟

ممنون میشم یه کمک بدید دوستان

لینک به دیدگاه

فکر نکنم به اپدیت ویندوز مربوط باشه چون به قول شما یک هفته پیش اپدیت کردین.

تجربه ی شخصی بنده میگه این جور مشکلها از dns هست. چون خودم وقتی که دستی DNS های زیر رو ست میکنم هیچ سایتی باز نمیشه ولی اینستاگرام و سرورهای گیم مشکلی ندارن و با پینگ عالی میرم بازی میکنم و اینستا چک میکنم

178.22.122.100

185.51.200.2 

بعد که dns هارو بر میدارم سیستم رو ریست میکنم همه چیز اوکی میشه سایت ها هم دوباره باز میشن.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

فکر نکنم به اپدیت ویندوز مربوط باشه چون به قول شما یک هفته پیش اپدیت کردین.

تجربه ی شخصی بنده میگه این جور مشکلها از dns هست. چون خودم وقتی که دستی DNS های زیر رو ست میکنم هیچ سایتی باز نمیشه ولی اینستاگرام و سرورهای گیم مشکلی ندارن و با پینگ عالی میرم بازی میکنم و اینستا چک میکنم

178.22.122.100

185.51.200.2 

بعد که dns هارو بر میدارم سیستم رو ریست میکنم همه چیز اوکی میشه سایت ها هم دوباره باز میشن.

گویا مشکل از همین DNS بود که به خاطر ایکس باکس میزنم

حواسم اصلا بهش نبود. اغلب چکش میکردم

متشکر از شما که یاداوری کردید بهم 🙂

ختم تایپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...