رفتن به مطلب

فروش یک عدد ITV723 PEN DRIVE HYBRID TV TUNER

moeino
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز همونجورکه از نام تایپیک معلومه من میخام ITV 723 بفروشم دلیلشم برا اینه که یه دیش کشیدم تا فوتبالارو HD ببینم با کارت برا همین دیگه الان میخام اینو بفروشمش دقیق 1 سال خریدمش و تا الانم خیلی ازش راضی بودم و هستم . هم انالوگ میگیره هم دیجیتال ( بزارین کمی توضیح بدم اگه خالی این دیجیتال بود فقط تو تهران میگرفت ولی من انالوگ دیجیتالشو خریدم تا حتی شهرستانم میبرم اینه بگیره یه انتن کوچیکم داره که اونم هستش بعد اینم بگم این جنس تایوانی اصله همین مدل چینی شم بود ولی من تایوانیشو خریدم . من حتی از کنترلش خدایی استفاده نکرم تا الان نو نو من خودم 1 سال پیش 72 تومن خریدمش و الان به قول دوستان 30 درصدشو کسر میکنم که عرفشم همینه و میفروشمش . یعنی من الان 28 تومن میفروشمش کسیم خواست شهرستان بود براش پستش میکنم .

اینم شماره تماسمه : 09399759184

هرکیم جدا خواست مستقیم زنگ بزنه یا مسیج بدین بگین ITV میخاییم فقط زنگ یا مسیج ، چون من سایت خیلی کم میام .

اینم چنتا عکس از خود جنس تا خیالتون از صلیغمو و خود جنسم راحتشه و ببینین چقد تمیزه.

vjfsyzpr4ia8mbm36r.jpg

h57l1yy3xirt7xpzfd.jpg

xfqnrtchcnw6mql1ykgz.jpg

agxqf829y5pyhj0m04jc.jpg

lsvoyeqbzbge5elhu10r.jpg

ویرایش شده توسط moeino
لینک به دیدگاه

حتی اون کابلو کنترولشو باز نکردم تو عکس کاملا معلومه دیگه .

ویرایش شده توسط moeino
لینک به دیدگاه

اگه تو سایت نیومدم چون امتحان دارم پس همون زنگ یا مسیج بدین دوستان اگه کسی خواست .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

هرکیم جدا خواست مستقیم زنگ بزنه یا مسیج بدین بگین ITV میخاییم فقط زنگ یا مسیج ، چون من سایت خیلی کم میام .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...