رفتن به مطلب

تاثیر مادربرد و خرابی آن در فریم خروجی کارت گرافیک

Amir Jounty
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام من یه مادربرد ایسوس مدل M5A99X  evo R2.0 دارم  از همون اول کارت صداش مشکل داشت و وز وز میکرد فرستادمش گارانتی که تعویض کنن متاسفانه تعویض نکردن و تعمیر کردن هرچی هم سر و صدا  کردم قبول نکردن حالا فرستادنش اما اصلا خوب کار نمیکنه سیستم خیلی دیر بالا میاد نشانگر ماوس دنباله داره ( انگار تصویر جا بمونه ) بین صفحه حات که اسکرول میکنم هم متن ها دنباله دارن تمام قطعات نو هستن و از صحت سلامتشون مطمئن هستم  اما داخل بازی ها مثل GTA V سیستم بیشتر از 30 فریم نمیده گاهی اوقات تا 18 فریم هم افت میکنه مادربرد رو که بررسی کردم دیدم کنار اسلات گرافیک ( همون PCIe x16 ) یه قطعه فنر مانند که نمیدونم یه نوع خازنه یا نه یکی از پایه هاش چیلیده و قطع شده میخواستم بدونم این مشکل فریم بخاطر اینه یا نه ؟ عکسشو میذارم وسط تصویر اون قطعه فنری طلایی رنگ روش زوم کنین

CPU : AMD FX 8350 Eight core

RAM : 12 GB DDR3

GPU : GTX 1050 TI 4GB GDDR5

Power :  Green GP580A-ES 

1699189992__.jpg.4eb117e2d2c9c332f6166c24ac5e04d9.thumb.jpg.c0e7c13bd46a0e60a21b7206247de6ab.jpg

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Amir Jounty گفته است :

دوستان سلام من یه مادربرد ایسوس مدل M5A99X  evo R2.0 دارم  از همون اول کارت صداش مشکل داشت و وز وز میکرد فرستادمش گارانتی که تعویض کنن متاسفانه تعویض نکردن و تعمیر کردن هرچی هم سر و صدا  کردم قبول نکردن حالا فرستادنش اما اصلا خوب کار نمیکنه سیستم خیلی دیر بالا میاد نشانگر ماوس دنباله داره ( انگار تصویر جا بمونه ) بین صفحه حات که اسکرول میکنم هم متن ها دنباله دارن تمام قطعات نو هستن و از صحت سلامتشون مطمئن هستم  اما داخل بازی ها مثل GTA V سیستم بیشتر از 30 فریم نمیده گاهی اوقات تا 18 فریم هم افت میکنه مادربرد رو که بررسی کردم دیدم کنار اسلات گرافیک ( همون PCIe x16 ) یه قطعه فنر مانند که نمیدونم یه نوع خازنه یا نه یکی از پایه هاش چیلیده و قطع شده میخواستم بدونم این مشکل فریم بخاطر اینه یا نه ؟ عکسشو میذارم وسط تصویر اون قطعه فنری طلایی رنگ روش زوم کنین

CPU : AMD FX 8350 Eight core

RAM : 12 GB DDR3

GPU : GTX 1050 TI 4GB GDDR5

Power :  Green GP580A-ES 

1699189992__.jpg.4eb117e2d2c9c332f6166c24ac5e04d9.thumb.jpg.c0e7c13bd46a0e60a21b7206247de6ab.jpg

با سلام

اسم اون قطعه سلف هستش ونباید قطع شده باشه پایه هاش

فکر کنم برای قسمت لن مادربرد باشه

فکر نکنم ربطی به افت فریم  داشته باشه

ویرایش شده توسط alimontazeran
لینک به دیدگاه

چرا ربط داره داره وقتی تو سیستم یه قطعه جریان کشی داشته باشه باعث آسیب به بقیه قسمت ها میشه. حتما بده تعمیر کنن مادربرد را چون ممکن هست حتی چیپ مادربرد بای بای کنه باهات. اگه خواستی بفرست برات تعمیرش میکنم. 

لینک به دیدگاه

مهندس سی پی یوت همچین جالب نیست ولی دیگه نباید کار به اونجا بکشه بالای 30 فریم نره 

قطعا مادربرد یا گرافیک یا نرم افزاری یه چیزی خرابه

اون تیکه هم که مشکل داره بقول دوستمون مال شبکست

شما اول نرم افزار رو چک کن چون اکثرا مواقع مشکل نرم افزاریه

اول برو تو سیف مود ببین تو سیف مود هم مشکل اسکرول و تکون دادن موس واینا رو داری 

اگه داری

احتمال خیلی زیاد دیگه سخت افزاریه 

با نرم افزار هایی که هست مصرف رم و سی پی یو و گرافیک و اینا رو مانیتور کن بببین همه چی عادیه دما ها و اینا رو هم چک کن مطمعن که شدی حالا برو سراغ سخت افزار 

اون سیم پیچ هم که کنده شده بگیر درست کن 

ذرره ذرره میزنه به جاهای دیگه 

بیرون نده جایی تعمیر کنن همش فقط گند میزنن توش که یاد بگیرن  بعد میگن خودش خراب بود

گارانتی هم تو این خراب شده فقط برای اینکه یه عده واد کننده پول مفت بخورن

چیزی میخوای بدی نمایندگی اول نگاه کن ببین تو انجمن کسی نماینده هست یا اینکه اشنا داره یا نه 

اگه گارانتی نداره بده تو همین انجمن بده بچه ها برات درست کنن

هرکی اینجا تعمیر کاره یعنی حرفه ایه 

همه هم اینجا با اعتبار کار میکنن مثل برادر قابل اعتمادن مثل بیرون نیست که دست به جایی  نرسه

تهش اگه فهمیدی سخت افزاریه و باید تعمیر بشه یه دفعه بده اقا میلاد هم اون سیم پیچ و هم اون مشکل رو برات حل کنه ایشون کارش درسته 

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، alimontazeran گفته است :

با سلام

اسم اون قطعه سلف هستش ونباید قطع شده باشه پایه هاش

فکر کنم برای قسمت لن مادربرد باشه

فکر نکنم ربطی به افت فریم  داشته باشه

پس واسه همین وقتی فرستادمش گارانتی و بعد از تعمیر برگشت  دیگه پورت لن کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد اون تراشه ریل تک که کنار این سلفی که شما میگی هست همون کارت صداس؟ چون ممکنه وقتی داشتن اونو تعمیر میکردن به این صدمه زدن و قطع شده

ویرایش شده توسط Amir Jounty
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

مهندس سی پی یوت همچین جالب نیست ولی دیگه نباید کار به اونجا بکشه بالای 30 فریم نره 

قطعا مادربرد یا گرافیک یا نرم افزاری یه چیزی خرابه

اون تیکه هم که مشکل داره بقول دوستمون مال شبکست

شما اول نرم افزار رو چک کن چون اکثرا مواقع مشکل نرم افزاریه

اول برو تو سیف مود ببین تو سیف مود هم مشکل اسکرول و تکون دادن موس واینا رو داری 

اگه داری

احتمال خیلی زیاد دیگه سخت افزاریه 

با نرم افزار هایی که هست مصرف رم و سی پی یو و گرافیک و اینا رو مانیتور کن بببین همه چی عادیه دما ها و اینا رو هم چک کن مطمعن که شدی حالا برو سراغ سخت افزار 

اون سیم پیچ هم که کنده شده بگیر درست کن 

ذرره ذرره میزنه به جاهای دیگه 

بیرون نده جایی تعمیر کنن همش فقط گند میزنن توش که یاد بگیرن  بعد میگن خودش خراب بود

گارانتی هم تو این خراب شده فقط برای اینکه یه عده واد کننده پول مفت بخورن

چیزی میخوای بدی نمایندگی اول نگاه کن ببین تو انجمن کسی نماینده هست یا اینکه اشنا داره یا نه 

اگه گارانتی نداره بده تو همین انجمن بده بچه ها برات درست کنن

هرکی اینجا تعمیر کاره یعنی حرفه ایه 

همه هم اینجا با اعتبار کار میکنن مثل برادر قابل اعتمادن مثل بیرون نیست که دست به جایی  نرسه

تهش اگه فهمیدی سخت افزاریه و باید تعمیر بشه یه دفعه بده اقا میلاد هم اون سیم پیچ و هم اون مشکل رو برات حل کنه ایشون کارش درسته 

دوست عزیز سلام

در مورد پورت لن بله بعد از تعمیر دیگه کار نمیکرد و در مورد CPU منم در تعجبم البته 8350 برای این گرافیک کاملا کافیه و به راحتی جواب تمام پردازش هارو میده من قبلا با همین پردازنده و گرافیک جی تی ای وی رو رویه کیفیت اولترا و فول اچ دی 55 فریم میگرفتم هیچ مشکلی نبود بعد فرستادن به گارانتی و تعمیر کارت صدا اینجوری شد مشکل قطعا نرم افزاری نیست دماها همه پایینه تو بازی سی پی یو اصلا روش فشار نیست و از 45 درصد بالا نمیره گرافیک هم حداکثر 85 درصد میشه ولی افت فریم خیلی زیاده نمیدونم شاید به قول دوستمون که گفت این قطعه داره جریان کشی میکنه و اختلال ایجاد کرده و باعث این مشکل شده و اینکه در مورد تعمیر دوباره مطمین نیستم و نمیدونم کی معتبره کی نیست میترسم از همینی هم که هست بدترش کنن ولی خب اینجوری که شما  دوستان گفتین قطعا مادربرد معیوب شده و تمام بهم ریختگی سیستم بخاطر مادربرده

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Amir Jounty گفته است :

دوست عزیز سلام

در مورد پورت لن بله بعد از تعمیر دیگه کار نمیکرد و در مورد CPU منم در تعجبم البته 8350 برای این گرافیک کاملا کافیه و به راحتی جواب تمام پردازش هارو میده من قبلا با همین پردازنده و گرافیک جی تی ای وی رو رویه کیفیت اولترا و فول اچ دی 55 فریم میگرفتم هیچ مشکلی نبود بعد فرستادن به گارانتی و تعمیر کارت صدا اینجوری شد مشکل قطعا نرم افزاری نیست دماها همه پایینه تو بازی سی پی یو اصلا روش فشار نیست و از 45 درصد بالا نمیره گرافیک هم حداکثر 85 درصد میشه ولی افت فریم خیلی زیاده نمیدونم شاید به قول دوستمون که گفت این قطعه داره جریان کشی میکنه و اختلال ایجاد کرده و باعث این مشکل شده و اینکه در مورد تعمیر دوباره مطمین نیستم و نمیدونم کی معتبره کی نیست میترسم از همینی هم که هست بدترش کنن ولی خب اینجوری که شما  دوستان گفتین قطعا مادربرد معیوب شده و تمام بهم ریختگی سیستم بخاطر مادربرده

اگه بعد تعمیر اینجوری شده یعنی خدا نشناس ها زدن گند زدن به برد و با اینکه گارانتی بودن برد نو براتون نفرستادن

فقط یه بایوس رو چک کنید ببینید pcie رو حالت pcie 3 و x16 هست یا نه 

بعد دیگه بدید اقا میلاد  براتون مثل نو کنه برد رو

یا از نمایندگی شکایت کنید 

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، zen گفته است :

چرا ربط داره داره وقتی تو سیستم یه قطعه جریان کشی داشته باشه باعث آسیب به بقیه قسمت ها میشه. حتما بده تعمیر کنن مادربرد را چون ممکن هست حتی چیپ مادربرد بای بای کنه باهات. اگه خواستی بفرست برات تعمیرش میکنم. 

یعنی ممکنه باعث افت فریم گرافیک بشه؟ تعمیر این قطعه چقدر هزینه داره و اینکه شما کجا هستین؟

مطمئن هستین مشکل از اینه؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Amir Jounty گفته است :

یعنی ممکنه باعث افت فریم گرافیک بشه؟ تعمیر این قطعه چقدر هزینه داره و اینکه شما کجا هستین؟

درود. بهترین راه همون تماس با نمایندگیه و هماهنگی و ارسال دوباره ی برد بهشون. اگه دفعه ی بعد هم گندشونو درست نکردن برین سمت شکایت. الانم میتونین شکایت کنین. بدین دست تعمیرکار دیگه، بعدا نمیتونی ازینا شکایت کنی اول تکلیفتو باهاشون مشخص کن بعد بفرس تعمیرکار دیگه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir Jounty گفته است :

پس واسه همین وقتی فرستادمش گارانتی و بعد از تعمیر برگشت  دیگه پورت لن کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد اون تراشه ریل تک که کنار این سلفی که شما میگی هست همون کارت صداس؟ چون ممکنه وقتی داشتن اونو تعمیر میکردن به این صدمه زدن و قطع شده

اون ای سی لن هستش ای سی پایین دومی برای صدا هستش

روی این سلف یه کد هستش که خیلی راحت می شه با کدش یه سلف جدید گذاشتش

ویرایش شده توسط alimontazeran
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

اگه بعد تعمیر اینجوری شده یعنی خدا نشناس ها زدن گند زدن به برد و با اینکه گارانتی بودن برد نو براتون نفرستادن

فقط یه بایوس رو چک کنید ببینید pcie رو حالت pcie 3 و x16 هست یا نه 

بعد دیگه بدید اقا میلاد  براتون مثل نو کنه برد رو

یا از نمایندگی شکایت کنید 

تو بایوس همچین گزینه ای ندیدم ولی مادربردم کلا اسلاتش نسخه 2 هست و نسخه 3 نیست

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود. بهترین راه همون تماس با نمایندگیه و هماهنگی و ارسال دوباره ی برد بهشون. اگه دفعه ی بعد هم گندشونو درست نکردن برین سمت شکایت. الانم میتونین شکایت کنین. بدین دست تعمیرکار دیگه، بعدا نمیتونی ازینا شکایت کنی اول تکلیفتو باهاشون مشخص کن بعد بفرس تعمیرکار دیگه

همین کارو کردم گفتن مادربرد و سی پی یو رو با هم بفرستین میترسم بفرستم یه بلایی سر سی پی یو بیارن کلا بدبختم کنن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Amir Jounty گفته است :

تو بایوس همچین گزینه ای ندیدم ولی مادربردم کلا اسلاتش نسخه 2 هست و نسخه 3 نیست

روم به دیوار احیانا گارانتیش گرین! نیست؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir Jounty گفته است :

وقتی مادربرد یه قطعه خراب باشه جران کش ایجاد میشه بخاطر همین شاید باعث افت فریم بشه. بنده سمنان هستم. شما بده دوباره نمایندگی اگه قبول نکردن برو شکایت اگه وقت شکایت کردن را نداری بفرست برات ردیفش کنم. البته اون سلف آسیب دیده شده و گارانتی میتونه بگه چون آسیب فیزیکی هست گارانتی محصول را باطل کنه. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir Jounty گفته است :

همین کارو کردم گفتن مادربرد و سی پی یو رو با هم بفرستین میترسم بفرستم یه بلایی سر سی پی یو بیارن کلا بدبختم کنن

شکر خوردن. فقط مادربوردو بفرست. وظیفشونه تعمیر کنن. قبول نکنن شکایت کن

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

روم به دیوار احیانا گارانتیش گرین! نیست؟

نه چطور ؟ گمونم گرین بهتر باشه گارانتی ماتریکسه 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، zen گفته است :

وقتی مادربرد یه قطعه خراب باشه جران کش ایجاد میشه بخاطر همین شاید باعث افت فریم بشه. بنده سمنان هستم. شما بده دوباره نمایندگی اگه قبول نکردن برو شکایت اگه وقت شکایت کردن را نداری بفرست برات ردیفش کنم. البته اون سلف آسیب دیده شده و گارانتی میتونه بگه چون آسیب فیزیکی هست گارانتی محصول را باطل کنه. 

باطل کنه ؟ خودشون خرابش کردن من وقتی مادربرد رو فرستادم پورت لن سالم بود بعد که فرستادن پورت لن خراب شده بود و اصلا کار نمیکرد !!!!!!! باطل کنن ؟ مگه پارکه میرم آبروشونو میبرم 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir Jounty گفته است :

باطل کنه ؟ خودشون خرابش کردن من وقتی مادربرد رو فرستادم پورت لن سالم بود بعد که فرستادن پورت لن خراب شده بود و اصلا کار نمیکرد !!!!!!! باطل کنن ؟ مگه پارکه میرم آبروشونو میبرم 

مدرک داری که سالم فرستادی و شرکت گارانتی این کار را کرده. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، zen گفته است :

مدرک داری که سالم فرستادی و شرکت گارانتی این کار را کرده. 

آره من قبل از اینکه بفرستم برای گارانتی از تمام قطعات و زوایای مادربرد عکس گرفتم 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zen گفته است :

اگه ایراد ظاهری داشته باشه تمام خدمات تعمیری خارج از گارانتی هستش؟ یا صرفا اون ایراد . درمورد مادربرد این دوستمون اگر اون سلف رو بخان بدون گارانتی و با هزینه تعمیر کنن مشکل کارت صداشون هم خارج از گارانتی محسوب میشه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amir Jounty گفته است :

اینا بی ابرو تر این حرف هان

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

اگه ایراد ظاهری داشته باشه تمام خدمات تعمیری خارج از گارانتی هستش؟ یا صرفا اون ایراد . درمورد مادربرد این دوستمون اگر اون سلف رو بخان بدون گارانتی و با هزینه تعمیر کنن مشکل کارت صداشون هم خارج از گارانتی محسوب میشه؟

ایارد ظاهری چی دوست من من کارت صدا مشکل داشت فرستادم تعمیر کردن و رایگان هم شد 88 هزار تومان من هیچی ندادم اما الان خودشون زدن کارت شبکه رو از کار انداختن و به گفته دوستمون این باعث جریان کشی و در نتیجه کندی سیستم شده باید قبول کنن امروز ایمیل زدم به پشتیبانی امیدوارم مسخره بازی در نیارن

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...