رفتن به مطلب

دوستان عزیزی که رایزن تردریپر مخصوصا پردازنده 1900X دارند و از چیپست X399 استفاده می کنند شرکت کنند!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 11 ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

برنامه ها و بازی های جدید دارن میرن سمت استفاده از پردازش های چند خطی و چند هسته ای..

در مورد برنامه ها بله درسته - ولی بازی ها نه هنوز. سازندگان بازی ترجیه میدن بازی هاشون قابلیت بازی بر روی سیستم های قدیمی "کم هسته" هم کار کنه.

رایزن نسل اول از 64 لاین پشتیبانی می کنه در صورتی که حتی نسل نهم اینتل و سوم رایزن همچین مزیتی ندارن!

اون همه Lane برای چه منظوری میخواد استفاده بشه که لازم دارند؟

ممکن کسی الان بیاد بگه SLI و CF منقرض شده ولی من قبول ندارم چون ممکن مصرف انرژی و دما بیشتر بشه لکن از هر 10 بازی معروف حداقل 5 بازی از اون پشتیبانی می کنند! 

نظر شما محترمه ولی منقرض شده، و از هر 10 تا بازی 9 تاشون پشتیبانی نمی کنند.

تازه به غیر از این مسئله بحث رید و استفاده های دیگه هم مطرحه

اگر رید در حد 2 تا NVMe باشه، X570 کفایت می کنه، ولی اگر بخواین تعداد بیشتری RAID کنید، مثلا 4 تا، بله، تردریپر بهتره.

امکانات غنی چیپست x399 علی رغم قدیمی بودنش از جدیدترین های اینتل و ای ام دی  کم و کسری نداره چه بسا سرتر هم باشه!

والا ما "غنایی" ندیدیم. به غیر از امکان نصب پردازنده ترد ریپر و رمهای 4 کاناله، هیچ برتری خاص دیگری نسبت به پلتفرم های Mainstream اینتل و AMD نداره.

لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در در 4 مهر 1398 در 15:20، sm.mosavi گفته است :

گویا 3D max 

برای انیمیشن سازی میخوان

تردریپر اساساً برای رندر طراحی شده 

لکن کاربری گیم چطوره؟ 

بزرگوار بنده در زمینه رندر فعالیت میکنم ومدرس نرم افزار های سه بعدی مایا وسینما فردی و ... و موتورهای رندر مختلف از جمله Arnold Vray Octane Redshift و .... هستم و در فرانش و فرادرس پیج دارم

باید بگم ، اصلا از بیخ تصمیم دوستتون اشتباه هست. جرا ؟ عرض میکنم

دنیا داره به سمتی میره که سرعت در رندر و گرفتن فیدبک سریع و آنی بسیار مهمه و این چزیه که در حال حاضر با GPU داره به دست میاد نه CPU

دوست شما میخاد انیمیشن سازی بکنه

اطلاع داره یک دقیقه انیمیشن چند فریم داره که باید تک به تک رندر بشه ؟ و اینکه قراره با قوی ترین سی پی یودنیا چقدر صبر کنه تا همین 1 دقیقه تموم بشه ؟؟

دوست شما بهتره به جای فکر کردن برای استفاده از CPU در رندر استفاده از GPU رو مد نظر خودش قراره بده.

در نتیجه میبایست هزینه و تمرکز بروی کارت گرافیک داشته باشه نه CPU

بنده هم مدرس هستم و هم رندر کار و تمام صحبت هام از روی تجربه و مستندات و مدارک هست. لذا کسی نیاد در زمینه رندر با من بحث کنه که سی پی یو بهتره و...

توضیحات بییشتری خواستید تلگرام در خدمتم @SMNEN

لینک به دیدگاه

موتور رندر های بنده Vray - Corona 

نرم  افزار های auto cad-3dmax-revite

سیستم بنده 2950x قبلی 1920x بوده (الانم یه 2970x در دست سفارش دارم)

در کل بنده کارم مدل سازی و رندر هست هیچ اطلاعی در باره گیم ندارم 

موتور رندر هایی که cpu base  هستن بیشتر نیاز به تعداد هسته و ترد بالا هستن هر چی بیشترسرعت و عملکرئ بهتر  کلا پرفورمنس بالاتر و کلی بخوام بگم در چند هسته ای الان tr4 نسبت به intel داره بهتر عمل میکنه منظور توی همه مدل ها نیست مثال 2950x دارای 16/32 هسته و ترد هست همین مدل در اینتل باید 2.5 برار پول بدی ولی توی رندر هیچ فرقی بینشون نیست ولی بشخصه اگه مشکل مالی و بودجه محدود نداشتم بازم انتخاب اولم اینتل بود ولی در کل TR4 هم خوبه برای پردازش های سنگین و موتور رندرهای cpu base  و تا اونجایی که سواد بنده جواب میده بیشتر الان موتور رندvهای انیمیشن GPU base هستن نه CPU base 

درباره سوال شما درباره انتخاب 1900 اینم بگم که کلا سی پی یو قوی نیست و بسته به میزان و لول این دوستون توی بحث نرم افزار و میزان سنگینی و حجم فایل های رندرشون هست ولی زیاد ارزش خرید نداره ولی چیپست x399 کلا برای کارهای سنگین و پردازش های بالا هست مشکلی نداره ولی توی انتخاب سی پی یو فکنم تجدید نظر کنن بهتره 

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

موتور رندر هایی که cpu base  هستن بیشتر نیاز به تعداد هسته و ترد بالا هستن هر چی بیشترسرعت و عملکرئ بهتر  کلا پرفورمنس بالاتر و کلی بخوام بگم در چند هسته ای الان tr4 نسبت به intel داره بهتر عمل میکنه منظور توی همه مدل ها نیست مثال 2950x دارای 16/32 هسته و ترد هست همین مدل در اینتل باید 2.5 برار پول بدی ولی توی رندر هیچ فرقی بینشون نیست ولی بشخصه اگه مشکل مالی و بودجه محدود نداشتم بازم انتخاب اولم اینتل بود ولی در کل TR4 هم خوبه برای پردازش های سنگین و موتور رندرهای cpu base  و تا اونجایی که سواد بنده جواب میده بیشتر الان موتور رندvهای انیمیشن GPU base هستن نه CPU base 

درباره سوال شما درباره انتخاب 1900 اینم بگم که کلا سی پی یو قوی نیست و بسته به میزان و لول این دوستون توی بحث نرم افزار و میزان سنگینی و حجم فایل های رندرشون هست ولی زیاد ارزش خرید نداره ولی چیپست x399 کلا برای کارهای سنگین و پردازش های بالا هست مشکلی نداره داره ولی توی انتخاب سی پی یو فکنم تجدید نظر کنن بهتره 

خیلی ممنون 💐 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، MStreamer گفته است :

بزرگوار بنده در زمینه رندر فعالیت میکنم ومدرس نرم افزار های سه بعدی مایا وسینما فردی و ... و موتورهای رندر مختلف از جمله Arnold Vray Octane Redshift و .... هستم و در فرانش و فرادرس پیج دارم

باید بگم ، اصلا از بیخ تصمیم دوستتون اشتباه هست. جرا ؟ عرض میکنم

دنیا داره به سمتی میره که سرعت در رندر و گرفتن فیدبک سریع و آنی بسیار مهمه و این چزیه که در حال حاضر با GPU داره به دست میاد نه CPU

دوست شما میخاد انیمیشن سازی بکنه

اطلاع داره یک دقیقه انیمیشن چند فریم داره که باید تک به تک رندر بشه ؟ و اینکه قراره با قوی ترین سی پی یودنیا چقدر صبر کنه تا همین 1 دقیقه تموم بشه ؟؟

دوست شما بهتره به جای فکر کردن برای استفاده از CPU در رندر استفاده از GPU رو مد نظر خودش قراره بده.

در نتیجه میبایست هزینه و تمرکز بروی کارت گرافیک داشته باشه نه CPU

بنده هم مدرس هستم و هم رندر کار و تمام صحبت هام از روی تجربه و مستندات و مدارک هست. لذا کسی نیاد در زمینه رندر با من بحث کنه که سی پی یو بهتره و...

توضیحات بییشتری خواستید تلگرام در خدمتم @SMNEN

خیلی خیلی از لطفتون ممنون 💐 

لینک به دیدگاه

درود خدمت همه اساتید محترم

توی این تاپیک همینطور که مشخصه۲ نفر بیشتر در مباحث رندرینگ و کار با موتورهای رندل چون  V-،Ray Cycles,Arnold,,Octane-Corna  و ...  آشنایی  و سرو کارندارند، که باز جای شکرش باقیه و به شخصه فکر نمیکردم  حتی یک متخصص اینجا در این زمینه پیدا بشه  🙂 ،که دیگه یکی از استاد های بزرگ هم خودشون اینجا حضور دارند و مدرس  رشته فوق هستند و بسیار خورسندم.

دوستانی هم نظر شخصی خودشون رو طبق اطلاعات سطحی و غیر تخصوصی خودشون و یه سری شنیدها و بعضا شایعات ارائه دادند و سرو کاری با نرم افزارهای  رندلینگ ندارند و ی به اشتباه سی پی یو های پیشنهادی  بر پایه گیم  پیشنهاد میدهند که ایرادی به ایشان وارد نمیباشد ولی بهتره با اینگونه پیشنهاداتشون باعث سردر گمی بقیه در انتخابشان و باعث از بین رفتن منابع سیستمشان نشوند و اگر اظهار نظری هم برای صحبت های خود دارند با ذکر  اطلاعات ومنابع  معتبر اظهاراتشونو بیان کنند.

به طور کلی همه چیز بسته به مقدار هزینه داره که دوستتان مینونند پرداخت کنند.

نتایجی که بنده اعلام میکنم برحسب بروزترین اطلاعات مال همین چند روز پیش  به تاریخ 28 سپتامبر 2019سایت معتبر cgdirctor میباشد که در زمینه پیکربندی بهترین انتخابهای تخصوصی جهت رندلینگ میباشد و امیدوارم به بقیه دوستانی هم بسته به مقدار بودجه  با توجه به هزینه های بالای سیستم های مبتنی بر رندلینگ بکند که باعث از بین رفتن پولشان و پتانسیل قطعاتشان نشود.

باز تاکید میکنم سیستم های زیر که معرفی میشوند انتخاب  بهترین کامپیوتر های ورک استیشن حال حاظر جهت کاربرد های 3D مدلینگ و رندرینگ میباشند.

بهترین انتخاب کاربردی  تا سقف ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان

Screenshot_20191002-113356_Chrome.thumb.jpg.2abb73f817df285b9691905db1b7088e.jpg

بهترین انتخاب تا سقف ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پلتفرم اینتل

Screenshot_20191002-115011_Chrome.thumb.jpg.daba7541875fb5605457c2a7dcfbbb8b.jpg

بهترین پیشنهاد تا سقف ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پلتفرم AMD

Screenshot_20191002-115219_Chrome.thumb.jpg.13d104fa3271a28a4b4fe8c5d3ad3300.jpg

بهترین انتخاب تا سقف ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پردازش سی پی یو 

Screenshot_20191002-115435_Chrome.thumb.jpg.45799e88cda33917b6f916b285f35924.jpg

و نهایتا بهترین انتخاب بالای ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پردازش جی پی یو

(در جواب یکی از یوزرها که گفته بودن ۶۴ لاین پی سی ای که ما چیز خاصی ازش ندیدیم ،باید بگم به کاربرد گیم شما نمیاد که ازش چیزی ببینید یا نبینید)

Screenshot_20191002-121211_Chrome.thumb.jpg.12423cfec3f85e5dd5e962b1364d485c.jpg

در پایان اصل نهایی بر مبنای کاربرد و قیمت نهادینه شده که پی خواهید برد در اینده با اپگرید کدام قطعات نیازی به سوییچ زدن در نسلهای بعدی رو نخواهید داشت.

واما نظر من چون دوستتون از یه کامپیوتر میخواهند هر دو کاربری مختلف و قدرت خریدشون اونقدر بالا نیست، بنده سیستمی مبتنی برپلتفرم اینتل یعنی ۹۹۰۰ رو بهشون  پیشنهاد میکنم.

در در 9 مهر 1398 در 13:20، Naser.Morsali گفته است :

درباره سوال شما درباره انتخاب 1900 اینم بگم که کلا سی پی یو قوی نیست و بسته به میزان و لول این دوستون توی بحث نرم افزار و میزان سنگینی و حجم فایل های رندرشون هست ولی زیاد ارزش خرید نداره ولی چیپست x399 کلا برای کارهای سنگین و پردازش های بالا هست مشکلی نداره ولی توی انتخاب سی پی یو فکنم تجدید نظر کنن بهتره 

با درود فراوان خدمت شما دوست عزیز خودتون بهتر میدونید که موتور های رندرینگ دیگه تو گام پردازشهای جی پی یو دارن قدمهاشونو دارند میزارند و به نظرم  هزینه ها رو صرف آپگرید گرافیک  و توسعه رم ها بکنید که جای خالیشون احساس میشه! سی پی یو شما همین الان چیزی کمو کسر برای ارز اندام ندارد 😍

لینک به دیدگاه

در پاسخ به کاربر Moly :

دوست گرامی ، ابتدا از شما بابت پاسخگویی با صبر و حوصله تشکر میکنم. و در ادامه :

1) اول از هر چیز ، برای رندرینگ گرافیکی (به قول خودتون مبتنی بر GPU) قرار بر این نیست که هر چقدر اعداد و ارقام و تعداد کارت های گرافیک بیشتر باشه ، پس قدرت نهایی ما هم در این زمینه افزایش پیدا کنه!!! به طور مثال در سیستم پنجم که بالای 100 میلیون تومان قیمت زدید براش ، به جای خرید 4 تا 2080TI (!!!!) که به جز هدر دادن سرمایه و راندمان انرژی چیز بیشتری نداره ، میشه یک یا دو عدد NVIDIA Quadro RTX6000 استفاده کرد که همون یدونش در مبحث رندرینگ گرافیکی به راحتی هر چهار تا 2080Ti رو قورت میده!

2) به هیچ وجه به 64 مسیر PCI نیازی پیدا نخواهد شد ، حتی حرفه ای ترین ورک استیشن ها هم به ندرت از دو واحد حافظه جامد SSD با فرم فاکتور M.2 و در حالت Raid شده استفاده میکنن. اگر اصولی سیستم اسمبل بشه و مثل سیستم 100 میلیون تومانی شما کلیه مسیرهای توسعه رو بی جهت اشغال نکرد ، همون 24 و 40 مسیر  PCI هم کاملا کافیه.

3) البته خب قیمت های پیشنهادی این سیستم ها ممکنه با داخل کشور تداخل داشته باشه. مثل کارت های 2080Ti که هر کدوم بالای 20 میلیون تومان قیمت خوردن!!!

4) در خصوص پاورها هم به نظرم مقداری ظرفیتشون برای مواردی که گفتید کم باشه. مخصوصا که مورد استفاده ورک استیشن هست و قدرت پاور خیلی خیلی مهمه.

5) و در نهایت همونطور که خود شما هم گفتید که " اما نظر من چون دوستتون از یه کامپیوتر میخواهند هر دو کاربری مختلف و قدرت خریدشون اونقدر بالا نیست، بنده سیستمی مبتنی برپلتفرم اینتل یعنی ۹۹۰۰ رو بهشون  پیشنهاد میکنم. " پیشنهادتون دقیقا همون چیزی بود که ما هم بهشون گفتیم. یعنی i9-9900K که پلتفرم Z390 با همون 24 مسیر PCI-E کاملا مناسب هست واسه رندرینگ و دیگر موارد.

6) دیگر نکات هم از جمله اینکه خرید نسل های قبلی پردازنده های TR وقتی که نسل جدیدشون در راهه و دیگر توضیحات هم در طول تاپیک داده شده.

با تشکر و آرزوی بهترین ها

لینک به دیدگاه

در در 8 مهر 1398 در 23:10، big VULTURE گفته است :

از نظر قیمت 1920 بهتره .

الان 1920 فقط 200 دلار قیمت داره .

.................................

100 البته با عرضه نسل جدید نسل قدیمی ( عموما ) ارزش خریدش رو از دست میده .

................................

خیلی روی مصرف 95 واتی 9900 حساب نکنید .

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم مصرفی که اینتل اعلام می کنه حاصل کارکردن همه هسته ها روی فرکانس پایه هستش . به همین دلیل پردازنده 9900K در واقع یه پردازنده با مصرف 165 الی 170 وات هستش . چون در لود کامل به فرکانس بوست میره و مصرفش هم افزایش پیدا می کنه . صد البته 1920 هم میتونه مصرفی بیشتر از مقدار اسمیش داشته باشه .

................................

مصرف کمتر موجب کاهش هزینه برق و کاهش دما میشه . اولی در ایران اهمیتی نداره اما دومی مهمه . هرچه دما پایینتر باشه طول عمر بیشتره . الان ای ام دی لانچ یه 12 هسته ای با 65 وات مصرف رو در دستور کار داره .

کما اینکه گفته شما تا حدودی درسته اما دقیق نیست!

طبق چیزی که بررسی های (LTT و Gamer nexus) نشون داده اینتل TDP رو بر اساس 2 استیج میسنجه

1- پردازنده تو لود کامل قرار بگیره

2- پردازنده بعد از تراتل کردن روی فرکانس معقولی بالاتر از فرکانس بیس قرار بگیره

با محاسبه این دو مقدار اینتل TDP لازمه از نظر خودش رو اعلام میکنه که نه با TDP حالت ایده آل برابره نه با TDP لود، در واقع مقداری میان این دو حالت هست

البته AMD کلا از روش متفاوت تری استفاده میکنه

در 21 ساعت قبل، moly گفته است :

درود خدمت همه اساتید محترم

توی این تاپیک همینطور که مشخصه۲ نفر بیشتر در مباحث رندرینگ و کار با موتورهای رندل چون  V-،Ray Cycles,Arnold,,Octane-Corna  و ...  آشنایی  و سرو کارندارند، که باز جای شکرش باقیه و به شخصه فکر نمیکردم  حتی یک متخصص اینجا در این زمینه پیدا بشه  🙂 ،که دیگه یکی از استاد های بزرگ هم خودشون اینجا حضور دارند و مدرس  رشته فوق هستند و بسیار خورسندم.

دوستانی هم نظر شخصی خودشون رو طبق اطلاعات سطحی و غیر تخصوصی خودشون و یه سری شنیدها و بعضا شایعات ارائه دادند و سرو کاری با نرم افزارهای  رندلینگ ندارند و ی به اشتباه سی پی یو های پیشنهادی  بر پایه گیم  پیشنهاد میدهند که ایرادی به ایشان وارد نمیباشد ولی بهتره با اینگونه پیشنهاداتشون باعث سردر گمی بقیه در انتخابشان و باعث از بین رفتن منابع سیستمشان نشوند و اگر اظهار نظری هم برای صحبت های خود دارند با ذکر  اطلاعات ومنابع  معتبر اظهاراتشونو بیان کنند.

به طور کلی همه چیز بسته به مقدار هزینه داره که دوستتان مینونند پرداخت کنند.

نتایجی که بنده اعلام میکنم برحسب بروزترین اطلاعات مال همین چند روز پیش  به تاریخ 28 سپتامبر 2019سایت معتبر cgdirctor میباشد که در زمینه پیکربندی بهترین انتخابهای تخصوصی جهت رندلینگ میباشد و امیدوارم به بقیه دوستانی هم بسته به مقدار بودجه  با توجه به هزینه های بالای سیستم های مبتنی بر رندلینگ بکند که باعث از بین رفتن پولشان و پتانسیل قطعاتشان نشود.

باز تاکید میکنم سیستم های زیر که معرفی میشوند انتخاب  بهترین کامپیوتر های ورک استیشن حال حاظر جهت کاربرد های 3D مدلینگ و رندرینگ میباشند.

بهترین انتخاب کاربردی  تا سقف ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان

Screenshot_20191002-113356_Chrome.thumb.jpg.2abb73f817df285b9691905db1b7088e.jpg

بهترین انتخاب تا سقف ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پلتفرم اینتل

Screenshot_20191002-115011_Chrome.thumb.jpg.daba7541875fb5605457c2a7dcfbbb8b.jpg

بهترین پیشنهاد تا سقف ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پلتفرم AMD

Screenshot_20191002-115219_Chrome.thumb.jpg.13d104fa3271a28a4b4fe8c5d3ad3300.jpg

بهترین انتخاب تا سقف ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پردازش سی پی یو 

Screenshot_20191002-115435_Chrome.thumb.jpg.45799e88cda33917b6f916b285f35924.jpg

و نهایتا بهترین انتخاب بالای ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان مبتنی بر پردازش جی پی یو

(در جواب یکی از یوزرها که گفته بودن ۶۴ لاین پی سی ای که ما چیز خاصی ازش ندیدیم ،باید بگم به کاربرد گیم شما نمیاد که ازش چیزی ببینید یا نبینید)

Screenshot_20191002-121211_Chrome.thumb.jpg.12423cfec3f85e5dd5e962b1364d485c.jpg

در پایان اصل نهایی بر مبنای کاربرد و قیمت نهادینه شده که پی خواهید برد در اینده با اپگرید کدام قطعات نیازی به سوییچ زدن در نسلهای بعدی رو نخواهید داشت.

واما نظر من چون دوستتون از یه کامپیوتر میخواهند هر دو کاربری مختلف و قدرت خریدشون اونقدر بالا نیست، بنده سیستمی مبتنی برپلتفرم اینتل یعنی ۹۹۰۰ رو بهشون  پیشنهاد میکنم.

با درود فراوان خدمت شما دوست عزیز خودتون بهتر میدونید که موتور های رندرینگ دیگه تو گام پردازشهای جی پی یو دارن قدمهاشونو دارند میزارند و به نظرم  هزینه ها رو صرف آپگرید گرافیک  و توسعه رم ها بکنید که جای خالیشون احساس میشه! سی پی یو شما همین الان چیزی کمو کسر برای ارز اندام ندارد 😍

دوست عزیز لازم به ذکره جز اندک بردهایی که تعداد اونها از انگشتان دست فراتر نمیره باقی بردهای موجود در بازار حتی با وجود 64 لاین PCIe پردازنده به هر کدام از گرافیک ها 16 لاین اختصاص نمیدهند. در وبسیاری از موارد گراف های شکاف سوم و چهارم (گاهی دوم و سوم) در حالت 8x فعالیت میکنند که اونها رو اصلا محدود نمیکنه. در ضمن پردازنده TR1900 میتونه 16 لاین برای فقط 2 کارت گرافیک تامین کنه و دو کارت بعدی هرکدوم 8 لاین میگیرن 

درضمن رید کردن بیش از 2 NVMe هم ایده خوبی نیست چون وابسته به اینکه چه سیستم عاملی و چه فایل سیستمی با چه کنتینری روی اون پیاده میشه میتونه منجر به کاهش سرعت پردازشی بشه به جای افزایش اون!

درسته بازار به سمت چند گرافیکی پیش رفته و میره(اولین بار اوایل سال 93 برای کانورت فیلم از گرافیک بهره گرفتم که اون موقع با پردازنده میشد فیلم رو حدود 12 دقیقه کانورت کرد و با گرافیک 20 دقیقه طول کشید اما درگیری پردازنده تو این حالت 10-15 درصد بود یعنی میتونستی همزمان کار دیگه انجام بدی) اما بحثهایی هم هست.

هر گرافیکی برای رندر گرفتن مناسب نیست. مثلا اولین مورد کودا کور های سری گرافیک های کوادرو را مد نظر قرار بدید تا متوجه بشید نمونه های گیمینگ اونها یا به عبارتی جی فورس و ار تی ایکس ها کارایی لازمه رو ندارند.

مورد بعدی که شما اصلا به اون توجه نکردید ECC مربوط به حافظه های کارتهای کوادرو هست که کوچکترین ایرادی در استریم اطلاعات میتونه کار چند ماهه و حتی چندساله شما رو به راحتی بر باد بده(این نوع حافظه ها کند تر هستند ولی دقیق تر هستند)(ضمنا با RAM های ECC اشتباه نگیرید)

اما پیشنهاد بنده برای استارتر عزیز:

اگر محدودیت زمانی ندارید حدود 1 ماهی تحمل کنید تا نسل جدید پردازنده های هر دو شرکت عرضه بشوند چون هم قدرت اونها مشخص میشه و هم اینکه نسل قدیم هم معمولا به علت خالی کردن انبار برای نسل جدید به شدت افت قیمتی خواهند داشت شاید با قیمت 1900x بتونید یک عدد 2920x یا 2950x خریداری کنید!

درهر صورت کمی تحمل کردن به نظر شخصه من بهترین کار ممکنه هست.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، MojArch گفته است :

اما پیشنهاد بنده برای استارتر عزیز:

اگر محدودیت زمانی ندارید حدود 1 ماهی تحمل کنید تا نسل جدید پردازنده های هر دو شرکت عرضه بشوند چون هم قدرت اونها مشخص میشه و هم اینکه نسل قدیم هم معمولا به علت خالی کردن انبار برای نسل جدید به شدت افت قیمتی خواهند داشت شاید با قیمت 1900x بتونید یک عدد 2920x یا 2950x خریداری کنید!

درهر صورت کمی تحمل کردن به نظر شخصه من بهترین کار ممکنه هست.

بله خیلی نظر خوبی خودم میخواستم یه AMD 2970wx بگیرم ولی وقتی دیروز خبر نسل دهم اینتل سوکت 2066 دیدم با قیمت هاش که قرار تا چند روز اینده معرفی بشه خیلی هیجان زده شدم مثلا توی خبر گفته شئه بود که 18 هسته ای اینتل قرار قیمت 999 دلار رو بخوره یا 14 هسته ای قیمت 800 دلار رو  و گفتم صبر میکنم ببینم  شاید بتونم از نسل جدید یا قیمت های نسل قبل میاد با قیمت مناسب تر بگیرم 

ولی امیدوارم هم قیمتاش میاد توی بازار داخل مناسب باشه و وگرنه مجبوریم از سایت های خارجی خرید کنیم بازم متاسفانه ....! 

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

در در 10 مهر 1398 در 16:00، airoonia گفته است :

در پاسخ به کاربر Moly :

دوست گرامی ، ابتدا از شما بابت پاسخگویی با صبر و حوصله تشکر میکنم. و در ادامه :

1) اول از هر چیز ، برای رندرینگ گرافیکی (به قول خودتون مبتنی بر GPU) قرار بر این نیست که هر چقدر اعداد و ارقام و تعداد کارت های گرافیک بیشتر باشه ، پس قدرت نهایی ما هم در این زمینه افزایش پیدا کنه!!! به طور مثال در سیستم پنجم که بالای 100 میلیون تومان قیمت زدید براش ، به جای خرید 4 تا 2080TI (!!!!) که به جز هدر دادن سرمایه و راندمان انرژی چیز بیشتری نداره ، میشه یک یا دو عدد NVIDIA Quadro RTX6000 استفاده کرد که همون یدونش در مبحث رندرینگ گرافیکی به راحتی هر چهار تا 2080Ti رو قورت میده!

2) به هیچ وجه به 64 مسیر PCI نیازی پیدا نخواهد شد ، حتی حرفه ای ترین ورک استیشن ها هم به ندرت از دو واحد حافظه جامد SSD با فرم فاکتور M.2 و در حالت Raid شده استفاده میکنن. اگر اصولی سیستم اسمبل بشه و مثل سیستم 100 میلیون تومانی شما کلیه مسیرهای توسعه رو بی جهت اشغال نکرد ، همون 24 و 40 مسیر  PCI هم کاملا کافیه.

3) البته خب قیمت های پیشنهادی این سیستم ها ممکنه با داخل کشور تداخل داشته باشه. مثل کارت های 2080Ti که هر کدوم بالای 20 میلیون تومان قیمت خوردن!!!

4) در خصوص پاورها هم به نظرم مقداری ظرفیتشون برای مواردی که گفتید کم باشه. مخصوصا که مورد استفاده ورک استیشن هست و قدرت پاور خیلی خیلی مهمه.

5) و در نهایت همونطور که خود شما هم گفتید که " اما نظر من چون دوستتون از یه کامپیوتر میخواهند هر دو کاربری مختلف و قدرت خریدشون اونقدر بالا نیست، بنده سیستمی مبتنی برپلتفرم اینتل یعنی ۹۹۰۰ رو بهشون  پیشنهاد میکنم. " پیشنهادتون دقیقا همون چیزی بود که ما هم بهشون گفتیم. یعنی i9-9900K که پلتفرم Z390 با همون 24 مسیر PCI-E کاملا مناسب هست واسه رندرینگ و دیگر موارد.

6) دیگر نکات هم از جمله اینکه خرید نسل های قبلی پردازنده های TR وقتی که نسل جدیدشون در راهه و دیگر توضیحات هم در طول تاپیک داده شده.

با تشکر و آرزوی بهترین ها

سلام

در کلیت با شما موافق هستم اما 3 نکته هم وجود داره .

1. قیمت یه گرافیک مثل Quadro RTX 6000 در سایت لیون :

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/pny/pny-nvidia-quadro-rtx-6000-778157.html

برابر هستش با 77.5 تومن .

قیمت کارتی که دوستمون کاربر @moly پیشنهاد دادن حدود 20 تومنه . به عبارت دیگه قیمت یه RTX 6000 به اندازه تقریبا 4 تا 2080Ti هستش . ( البته همین کارت رو اگر از آمازون پیشنهاد بدن فکر نکنم بیشتر از  55 تومن هزینه داشته باشه )

2. فروش 2080Ti در آینده راحتتره .  چند سال دیگه که نیاز به ارتقاء بود 4 تا 2080 راحتتر فروش میره .

3. اگر اتفاقی برای یکی از گرافیک ها بیفته سایر کارتها پروژه رو ادامه میدن تا کارت معیوب بره گارانتی و .... . اما در حالت تک کارت مشکل خیلی جدیتره .

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/pny/pny-nvidia-quadro-rtx-6000-778157.html

قیمت کارتی که دوستمون کاربر @moly پیشنهاد دادن حدود 20 تومنه . به عبارت دیگه قیمت یه RTX 6000 به اندازه تقریبا 4 تا 2080Ti هستش . ( البته همین کارت رو اگر از آمازون پیشنهاد بدن فکر نکنم بیشتر از  55 تومن هزینه داشته باشه )

2. فروش 2080Ti در آینده راحتتره .  چند سال دیگه که نیاز به ارتقاء بود 4 تا 2080 راحتتر فروش میره .

3. اگر اتفاقی برای یکی از گرافیک ها بیفته سایر کارتها پروژه رو ادامه میدن تا کارت معیوب بره گارانتی و .... . اما در حالت تک کارت مشکل خیلی جدیتره .

۱) قیمت هر کارت ۲۰۸۰ تی آی بالای ۲۰ تومنه ولی خب همون ۲۰ رو در نظر بگیریم میشه ۸۰ میلیون تومان.

۲) همون که دوستمون MojArch هم گفتن ، در صورت استفاده از چهار عدد گرافیک فقط یک یا نهایتا دوتاشون روی حالت X16;و با تمام پهنای باند دیتا انتقال میدن و بقیه روی حالت X8 یا کمتر ست میشه.

۳) شما که قرار نیست صرفا بخاطر اینکه بعدا ممکنه جنست بهتر و راحت تر فروش بره ، قید قابلیت های تخصصی رو بزنی که!!! کارت RTX6000 مخصوص رندرینگ تصویری ساخته شده و از قابلیت های مهمی مثل اصلاح خطا (ECC) بهره میبره. حالا هر وقت موقع فروش شد ، مشتریش هم پیدا میشه.

۴) در مورد کارت های مخصوص رندر هم در صورتی که از سایت های واسط خریداری بشه قیمتشون خیلی کمتر از بازار داخلی در میاد.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

درود، بدون شرح...

screenshot-egerd.com-2019.10.03-22_44_07.png

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

۱) قیمت هر کارت ۲۰۸۰ تی آی بالای ۲۰ تومنه ولی خب همون ۲۰ رو در نظر بگیریم میشه ۸۰ میلیون تومان.

۲) همون که دوستمون MojArch هم گفتن ، در صورت استفاده از چهار عدد گرافیک فقط یک یا نهایتا دوتاشون روی حالت X16;و با تمام پهنای باند دیتا انتقال میدن و بقیه روی حالت X8 یا کمتر ست میشه.

۳) شما که قرار نیست صرفا بخاطر اینکه بعدا ممکنه جنست بهتر و راحت تر فروش بره ، قید قابلیت های تخصصی رو بزنی که!!! کارت RTX6000 مخصوص رندرینگ تصویری ساخته شده و از قابلیت های مهمی مثل اصلاح خطا (ECC) بهره میبره. حالا هر وقت موقع فروش شد ، مشتریش هم پیدا میشه.

۴) در مورد کارت های مخصوص رندر هم در صورتی که از سایت های واسط خریداری بشه قیمتشون خیلی کمتر از بازار داخلی در میاد.

1. گفتم که تقریبا میشه 4 برابر .

صد البته 2080Ti زیر 20 تومن هم گیر میاد:

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gigabyte/gigabyte-geforce-rtx-2080-ti-gaming-oc-11g.html

2. بله این مشکل وجود داره . البته در اکثر موارد مقدار 8X هم کافیه .

3. حق با شما هستش .  گفتم که کلیت حرفهاتون رو قبول دارم . منظورم این بود که استفاده از کارتی مثل 2080 با وجود ضررهاش سودهایی هم داره . به قول معروف ( عیب می جمله چو گفتی هنرش نیز بگو )

4. بله بنده هم اشاره کردم که قیمت این کارت با سفارش از آمازون باید حدود 55 تومن بیفته .

................................................

الان خرید یه RTX 6000 نکات مثبت زیادی داره . مثلا زمان ارتقاء میشه یه RTX 6000 دیگه گذاشت کنارش . با این وجود خرید 2080 هم ضرر خالص نیستش .

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Nsm1000 گفته است :

درود، بدون شرح...

screenshot-egerd.com-2019.10.03-22_44_07.png

سلام

من فکر میکردم حدود 55 در بیاد . می بینم که زیر 52 دراومده .

...................................

@Hamed

قیمت RTX 6000 توی لیون برچه مبنایی هستش ؟

به خاطر گارانتی قیمتش بالاس یا دلیل دیگه ای داره ؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

من فکر میکردم حدود 55 در بیاد . می بینم که زیر 52 دراومده .

...................................

@Hamed

قیمت RTX 6000 توی لیون برچه مبنایی هستش ؟

به خاطر گارانتی قیمتش بالاس یا دلیل دیگه ای داره ؟

مهندس گارانتی؟ تفاوت 20 میلیونی؟ چه خبره

لینک به دیدگاه

عزیزان.. 

بحث از اصل هدف دور شده

این بنده ی خدا مطالب شما رو خوانده و استفاده کرده

لکن بودجه ی ایشون محدوده و باندلی که پیدا کرده با قیمت مناسب 4 میلیون و 500 تومان که شامل همین پردازنده و برد میشه

ایشون هم برای رندر گیری مختصر میخوان و گاهی هم  گیم بزنن

دوتا کارت 1070 هم داره و 32 گیگ حافظه رم

با چند عدد هارد

مشکل اساسی ایشون الان بحث تهویه و کنترل دما و مصرف بالای پردازنده است لذا باید پاور مناسب تهیه کنند

لکن نکته ی مهم اینجا بحث قیمت و قیمت و قیمت! 

در این باب اگر پیشنهادی دارید بفرمایید 

بازم تأکید می کنم بحث آزاد و می تونید هر مطلبی رو خواستید بفرمایید چرا که امید این تاپیک بدرد سایر دوستان هم بخوره🌹

لینک به دیدگاه

سیستم رندری که الان دارند به شدت مزخرف تر و بی خود تر از اینی که الان هدف بحث ماست و خیلی راحت باهاش کنار اومده 

به عبارتی برای کار تخصصی به اون صورت نمیخواد و نداره که هزینه کنه! 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

لکن نکته ی مهم اینجا بحث قیمت و قیمت و قیمت!

آره ما اینو می دونیم، منتها این مطلب رو به کاربر @moly بفرمایید که همه بی سواد فرض می کنند. تمام بحث سر قیمته. وگرنه همه میتونیم 400 میلیون تومن هم سیستم پیشنهاد بدیم. چون پیشنهاد نمیدیم دلیل بر بی سوادی یا عدم آشنایی نیست.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

سیستم رندری که الان دارند به شدت مزخرف تر و بی خود تر از اینی که الان هدف بحث ماست و خیلی راحت باهاش کنار اومده 

به عبارتی برای کار تخصصی به اون صورت نمیخواد و نداره که هزینه کنه! 

ای کاش این موارد رو از ابتدا میگفتید که خب بهتر بشه راهنماییشون کرد.

میشه لطف کنید مشخصات سیستم فعلیشون رو بگید ؟ بالاخره هر چی نباشه حتما تا حدی قدرت داره که بتونه دو تا 1070 رو بکشونه.

شما گفتید باندل 4.5 میلیونی پیدا کردند ، اگر اینطوره که خب قیمتش مناسبه منتهی بایستی به فکر کولر پردازنده باشن که واسه سوکت TR4 انتخاب چندانی در دسترس نیست. (حداقل در بازار داخلی)

در خصوص پاور هم پیشنهاد بنده 950 الی 1050 وات هست. باید یک پاور مرغوب که از متریال عالی ساخته شده انتخاب کنید که حین کار به مشکل برنخوره. پیشنهاد بنده از برندهای Evga ، Enermax و Corsair هست.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

آره ما اینو می دونیم، منتها این مطلب رو به کاربر @moly بفرمایید که همه بی سواد فرض می کنند. تمام بحث سر قیمته. وگرنه همه میتونیم 400 میلیون تومن هم سیستم پیشنهاد بدیم. چون پیشنهاد نمیدیم دلیل بر بی سوادی یا عدم آشنایی نیست.

آرمین جان ازشون ناراحت نشو ، قصدشون بد نبود ، منتهی چون اطلاعاتشون رو بر مبنای صرفا یک سایت قرار داده بودن که صد البته کانفیک پیشنهادی اون سایت هم به درد نمیخورد (دلیلش رو در پست های قبلی ذکر کردم) دچار سوء تفاهم شدن و راهنمایی های ما رو مبنی بر بی اطلاعی ما فرض کردن.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

ای کاش این موارد رو از ابتدا میگفتید که خب بهتر بشه راهنماییشون کرد.

میشه لطف کنید مشخصات سیستم فعلیشون رو بگید ؟ بالاخره هر چی نباشه حتما تا حدی قدرت داره که بتونه دو تا 1070 رو بکشونه.

شما گفتید باندل 4.5 میلیونی پیدا کردند ، اگر اینطوره که خب قیمتش مناسبه منتهی بایستی به فکر کولر پردازنده باشن که واسه سوکت TR4 انتخاب چندانی در دسترس نیست. (حداقل در بازار داخلی)

در خصوص پاور هم پیشنهاد بنده 950 الی 1050 وات هست. باید یک پاور مرغوب که از متریال عالی ساخته شده انتخاب کنید که حین کار به مشکل برنخوره. پیشنهاد بنده از برندهای Evga ، Enermax و Corsair هست.

عزیز دل دو تا 1070 جدا خودش خریده گذاشته کنار . تک تک قطعات رو خریده

الان یه پاور مونده با خود باندل

پاور رو هم یه 1000 وات کولر مستر یا گرین بهش پیشنهاد کردم . کورسیر و غیره گران!

از سیستم فعلی میگم یه عکس بگیره بفرسته خدمتتون ارسال می کنم ولی همین کافیه بدونید 1155 هستش!!!!

ویرایش شده توسط sm.mosavi
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است :

عزیز دل دو تا 1070 جدا خودش خریده گذاشته کنار . تک تک قطعات رو خریده

الان یه پاور مونده با خود باندل

پاور رو هم یه 1000 وات کولر مستر یا گرین بهش پیشنهاد کردم .

از سیستم فعلی میگم یه عکس بگیره بفرسته خدمتتون ارسال می کنم ولی همین کافیه بدونید 1155 هستش!!!!

حرفتون سنده مشکلی نیست از این نظر.

بسیار خب ، پس میمونه کولر پردازنده که با سوکت TR4 همخوانی داشته باشه (اگر اینم همراه باندل بتونن از فروشنده خریداری کنن با قیمت مناسب عالی میشه چون انتخاب ها محدوده در این زمینه)

کیس خیلی مهمه ، حتما یک کیس با سیستم تهویه درجه یک تهیه کنن. روی این مورد کمی حساسیت نشون دادن بد نیست چون کیس مناسب واسه سیستم رندرینگ از نون شب واجبتره به نظر بنده.(البته میتونن از مدل های به خصوص هم استفاده کنن ولی خب قیمتش فضایی میشه)

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

حرفتون سنده مشکلی نیست از این نظر.

بسیار خب ، پس میمونه کولر پردازنده که با سوکت TR4 همخوانی داشته باشه (اگر اینم همراه باندل بتونن از فروشنده خریداری کنن با قیمت مناسب عالی میشه چون انتخاب ها محدوده در این زمینه)

کیس خیلی مهمه ، حتما یک کیس با سیستم تهویه درجه یک تهیه کنن. روی این مورد کمی حساسیت نشون دادن بد نیست چون کیس مناسب واسه سیستم رندرینگ از نون شب واجبتره به نظر بنده.(البته میتونن از مدل های به خصوص هم استفاده کنن ولی خب قیمتش فضایی میشه)

ممنون از لطفتون

اتفاقا به نظر من هم کیس مهم

میخواد گرین z4 آستیاک بخره ولی من میگم فقط کولر مستر master case pro 5 یا گرین z8

نظرتون؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است :

میخواد گرین z4 آستیاک بخره ولی من میگم فقط کولر مستر master case pro 5 یا گرین z8

master case pro 5 این مورد که نو نداره و مگر کار کرده گیر بیاری 

ولی در مورد گرین زد 4 یا ز 8 هر دوتاشون هم خوبه و تهویه مناسبی میتونی ازش بکیری .... 

من خودم الان AMD 2950x توی یه  master case makre 5  هست و خنک کننده ام هم corsair h115i pro rgb هست دماش توی فول لود از 60-65 بالاتر نمیره در حالت بیکاری ام روی 30-32 هست 

کلا TR4 بر خلاف core i9 های اینتل خنک تر هست بیشتر بخاط سطح die هست که solder یا همون لحیمی هست 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است :

ممنون از لطفتون

اتفاقا به نظر من هم کیس مهم

نظرتون؟

هر سه تاشون کیس های خوبی هستن ولی بین ایناها من Master Case Pro 5 رو بیشتر میپسندم ، اگر با قیمت مناسب گیر بیارید واسش جالب تره.

ولی پیشنهاد اولم استفاده از یک کیس فول تاور هست. چون همه این موارد کیس های Mid-Range هستن البته هر سه تاشون قابلیت های کولینگشون خوبه مخصوصا مدل کولرمستر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...