رفتن به مطلب

دوراهی انتخاب مادربرد Z370 و Z390

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

سر انتخاب مادربرد شک دارم ممنون میشم کمکم کنید.

طبق تحقیقاتی که کردم مادربرد های Z370 و Z390 تنها تفاوتی که دارن ِیکی USB 3.1 نسل 2 هستش و یکی هم قابلیت ساپورت Wifi 802 11ac که نسخه Z390 این 2 آپشن رو بیشتر داره.

میخوام بدونم هیچ تفاوت دیگه ای از نظر کیفیت و عمر مفید ندارن؟چون روزانه 7-8 ساعت قراره کار گرافیکی انجام بدم خیلی این مورد برام مهمه.

و به نظرتون برای من که همه دیوایس هام نهایتا USB 3 هستن و کیس رو هم مستقیم با پچ کورد لن به اکسزپوینت وصل میکنم میارزه که مدل 390 رو بگیرم؟

مشخصات سیستم:

CPU Core i7-9700K

GPU GIGABYTE GeForce GTX 1650 GAMING OC 4G

MainBoard  Gigabyte Z390 UD            or             GIGABYTE Z370 HD3

SSD  GIGABYTE  M.2 NVMe PCIe 512GB

ممنون

لینک به دیدگاه

عزیز تو اون رنج قیمت گزینه بهتر asus z390 tuf  هست. چه مدل پلاس چه مدل پرو.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، _Erfan_ گفته است :

سلام دوستان.

سر انتخاب مادربرد شک دارم ممنون میشم کمکم کنید.

طبق تحقیقاتی که کردم مادربرد های Z370 و Z390 تنها تفاوتی که دارن ِیکی USB 3.1 نسل 2 هستش و یکی هم قابلیت ساپورت Wifi 802 11ac که نسخه Z390 این 2 آپشن رو بیشتر داره.

درود 

روی کیفیت بردهای گیگا شک نکنید جفتشون توی یک رده هستند با اندکی اختلاف Z390  بروز تره اگه اختلاف قیمت براتون مهم نیست همون Z390 انتخاب خوبیه

به هیچ عنوان هم سراغ مین های Asus , msi  نرید چون توی این میان رده ها اصلا کیفیت  ساخت خوبی ندارن  من ی هفته z370  tuf  plus  ایسوس داشتم  اصلا  به هیچ عنوان قابل مقایسه با Z370 ultra gaming Aorus نبوده و نیست  

لینک به دیدگاه

به نظر من توی این بردهایی که شما می گی فرق خیلی خاصی نداره ولی حواست باشه که برد های z370  برای کار کردن با پردازنده نسل 9  باید از قبل آپدیت بایوس بشن که برای اون معمولا به یه پردازنده نسل 8 احتیاج هست. 

می تونی بردهای متوسط z370 مثل tuf z370-plus بگیری که بر خلاف نظر دوستمون برد مناسبیه. درسته قابل مقایسه با بهترین مدل گیگابایت نیست ولی با توجه به قیمت و کارایی برد بسیار با دوام و خوبیه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...