رفتن به مطلب

sli دو کارت گرافیک متوسط یا خرید کارت گرافیک قوی ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دورد

اساتیدی که تجربه sli کردن دو کارت گرافیک رو دارند .... لطفا به من توضیح بدید مثلا من 2 یا 3 کارت rx580 رو sli کنم بهتره یا یک گرافیک قوی تر مثل 1080ti به صورت واحد استفاده کنم ؟ آیا تاثیر sli ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟ فرضا استفاده از دو کارت 8 گیگی به منزله داشتن 16 گیگ گرافیک است ؟

لینک به دیدگاه

اولا که کارتای ۵۸۰ کراس فایر میشن 

و دوما هم کراس و هم اس ال ای دیگه مردن و هیچ تاثیری توی بازی های روز ندارن و اصلا پیشنهاد نمیشن 

سوم موقعی کراس یا اس ال ای میکنید فقط از حجم کارت اول استفاده میشه 

لینک به دیدگاه

ببین داداش شرکتها راحت میتونن کاری کنن که دو عدد کارت قدرت 2 برابر داشته باشن . ولی این کا رو نمیکنن چون در این صورت محصولات جدید رو کسی نمیخره.

مثلا دوتا 1060 قدرتش از یک 1080 بیشتر میشه . قیمتش هم کمتر در میاد.

فقط یک کارت قوی بخر شک نکن.

لینک به دیدگاه

صد در صد یه کارت قوی تر !جدا از بحثی که دوستان مطرح کردن بحث پاور قوی تر هم پیش میاد و حتی بازی های قدیمی که کراس فایر یا اس ال ای پشتیبانی میکردن دقت کنید فریم تایم ۲ تا کارت بیشتر از یه کارت هست، fps بالاست ولی تجربه آنچنان روانی نداشتن ...

لینک به دیدگاه

به دلایل متعدد مثل مصرف برق بالا

حرارت زیاد

نویز زیاد

دردسر زیاد

عدم پشتیبانی بسیاری از بازی ها

و...

اصلا سمت sli نرید

و قویترین کارتی رو که میتونید تهیه کنید

لینک به دیدگاه

طبق تجربه شخصی خرید یک کارت گرافیک قدرتمندتر از هر نظر بهتر از SLI دو کارت گرافیک هست.

کلا SLI  رو یکبار تجربه کردم و خیلی زود هم به دست فراموشی سپردمش ، چون غیر از هدر رفت سرمایه و انرژی و دردسرهای دیگه چیز خاصی نداشت واسم.

یک کارت 1060 شش گیگ خیلی بازدهی بهتری نسبت به دو تا کارت 1050Ti اس ال آی شده خواهد داشت.

ویرایش شده توسط airoonia
لینک به دیدگاه

قطعا یک کارت قوی بهتر هست همونطور که دوستان گفتن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...