رفتن به مطلب

مادربورد و فن برای اینتل 9700k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر اساتید

برای سی پی یو اینتل 9700k چه مادربورد خوش قیمتی سراغ دارید که دوام خوبی داشته باشه و کم نیاره ... واقعیت ظاهر مادربورد اصلا و ابدا برام مهم نیست .... فقط کارایی و دوام حرف اول رو می زنه خودمم بیکار ننشتم و تحقیقاتی کردم بین این موارد گیچ هستم ... ضمن اینکه این مادربورد ها در یک رده قیمتی نیستن ... آیا واقعا قیمت بالاتر نشان کیفیت قطعات بهتر و دوام بیشتر است ؟ من حتی wifi هم برام نیست و یه مادربورد ساده ولی بسیار با کیفیت می خام

ROG STRIX Z390-E GAMING        -----    گیگابایت Z390 AORUS ULTRA     ----- ROG STRIX Z390-H GAMING      ----     گیگابایت Z390 UD    ----     ایسوزPRIME Z390-A          ----        ایسوزTUF Z390-PRO GAMING          ----      ایسوزTUF Z390-PLUS                ASUS Prime Z370-A II

مورد بعدی فن سی پی یو است .... برای این سی پی یو یه فن خوب معرفی کنید که خیالم بابت گرما راحت باشه .... هزینه اضافه بیخود نباشه ولی راحت از پس خنک کاری این سی پی یو بر بیاد .... احتمالا بدم خود لیون برام اسمبل کنه .... فن بادی با دوام تره یا آبی ؟

لینک به دیدگاه

اگر ظاهر واستون اهمیتی نداره سری Prime ایسوس و یا مدل Z390UD گیگابایت موارد خوبی هستن. اگر میتونید مدل Aorus از گیگابایت رو گیر بیارید با این قیمت پیشنهاد اولم اونه.

در خصوص کولر پردازنده هم ایرکولرهای خوبی داخل بازار داریم که به خوبی از پس پردازنده های پرقدرت برمیان ولی واسه مقایسه دقیق بایستی بیشتر بررسی کنم.

لینک به دیدگاه

من سری TUF Z390/Z370  پیشنهاد می دم. قیمت تقریبا مناسبه و امکانات خوبی داره، کیفیتش قابل قبوله و ضمنا ظاهرش هم خیلی ساده نیست  و کمی جذابیت داره.

برای فن CPU مهم ترین نکته کیس شماست. ببیند تا چه ارتفاعی از خنک کننده بادی رو پشتیبانی می کنه یا اینکه محل نصب خنک کننده مایع رو تا چه اندازه ای داره.

انتخاب بین بادی و مایع هم به بوجه و سلیقه شخصی ربط داره. بعضی ها مایع رو دوست ندارن چون همیشه از نشتی می ترسن، بعضی ها هم اندازه بزرگ خنک کننده های بادی حرفه ای رو دوست ندارن.

در کل برای این پردازنده بهتره یه خنک کننده مایع 240 یا 360 بگیرید و 120 براش کمه.

برای خنک کننده بادی هم  از Green NOTOUS 400-PWM   به بالا، هر مدلی که دوست داشتید یا به کیس می خوره. مثلا Thermaltake Frio Extreme - Thermaltake Riing Silent یا  هر مدل دیگه. (خیلی از مدل های خوب توی سایت ها موجود نیست و اگه واقعا بخواهید می شه از سایت های سفارش از آمازون هم گرفت ولی قیمتش جالب نمی شه.)

نکته آخر هم اینه که خنک کننده ضعیف نگیرید که راضی نباشید و بعدا بخواهید به خاطر دمای مناسب تر  یا صدای فن کمتر دوباره هزینه کنید و یه دونه دیگه بگیرید. 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

من سری TUF Z390/Z370  پیشنهاد می دم. قیمت تقریبا مناسبه و امکانات خوبی داره، کیفیتش قابل قبوله و ضمنا ظاهرش هم خیلی ساده نیست  و کمی جذابیت داره.

برای فن CPU مهم ترین نکته کیس شماست. ببیند تا چه ارتفاعی از خنک کننده بادی رو پشتیبانی می کنه یا اینکه محل نصب خنک کننده مایع رو تا چه اندازه ای داره.

انتخاب بین بادی و مایع هم به بوجه و سلیقه شخصی ربط داره. بعضی ها مایع رو دوست ندارن چون همیشه از نشتی می ترسن، بعضی ها هم اندازه بزرگ خنک کننده های بادی حرفه ای رو دوست ندارن.

در کل برای این پردازنده بهتره یه خنک کننده مایع 240 یا 360 بگیرید و 120 براش کمه.

برای خنک کننده بادی هم  از Green NOTOUS 400-PWM   به بالا، هر مدلی که دوست داشتید یا به کیس می خوره. مثلا Thermaltake Frio Extreme - Thermaltake Riing Silent یا  هر مدل دیگه. (خیلی از مدل های خوب توی سایت ها موجود نیست و اگه واقعا بخواهید می شه از سایت های سفارش از آمازون هم گرفت ولی قیمتش جالب نمی شه.)

نکته آخر هم اینه که خنک کننده ضعیف نگیرید که راضی نباشید و بعدا بخواهید به خاطر دمای مناسب تر  یا صدای فن کمتر دوباره هزینه کنید و یه دونه دیگه بگیرید. 

آیا واقعا مدل های tuf ایسوزدوام لازم داره ؟ البته نباید حساسیت بیخود داشت ولی من می خام بسته به هزینه ای که می کنم بهترین انتخاب باشه برام ... والا نظرات متفاوتی خوندم .... یکی با قاطعیت می گه  tuf نگیر چون کیفیت ضعیفه یکی می گه پرایم نگیر و .... قصد جسارت به هیچ عزیزی رو ندارم و دوستان دارند رایگان راهنمایی می کنند ولی آیا واقعا تجربه عملی پست این پیشنهادات است ؟ آدم واقعا سردرگم می شه ...

کیس که هنوز نگرفتم و دستم بازه که یه کیس جادار بگیرم .... سلیقه برای من مهم نیست ! برای من کارایی بهتر شرطه... حتی اگر قیمت کمی بالاتر باشه ولی کارایی بهتر باشه من هزینه می کنم ... کولر های بادی به نظر بی دردسرتر از مایع هستند ولی آیا واقعا از پس خنک کنندگی این سی پی یو داغ بر میان ؟ در رابطه با نکته آخرتون دقیقا همینه من نمی خام دوباره کاری بشه و بخام خرید مجدد بزنم

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

اگر ظاهر واستون اهمیتی نداره سری Prime ایسوس و یا مدل Z390UD گیگابایت موارد خوبی هستن. اگر میتونید مدل Aorus از گیگابایت رو گیر بیارید با این قیمت پیشنهاد اولم اونه.

در خصوص کولر پردازنده هم ایرکولرهای خوبی داخل بازار داریم که به خوبی از پس پردازنده های پرقدرت برمیان ولی واسه مقایسه دقیق بایستی بیشتر بررسی کنم.

auros زیر 4 تومن پیدا نمی شه

ولی پرایم z390  حدود 3 تومنه اگر تخفیف خفن نخورده باشه مثل این :

https://edbazar.com/electronic/Products/Product/720289/Asus-PRIME-Z390-A-LGA-1151-Motherboard

لینک به دیدگاه

شما الان 9700 رو دارید یا قصد دارید بخرید ؟

اینتل به زودی نسل 9000 و سوکتش رو از رده خارج می کنه .

ضمنن گفته فناوری جدیدش بیشترین پیشرفت رو از اسکای لیک به این سمت داشته .

اگر هنوز 9700 رو نخریدید بهتره کمی صبر کنید .

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، yebordi گفته است :

آیا واقعا مدل های tuf ایسوزدوام لازم داره ؟ البته نباید حساسیت بیخود داشت ولی من می خام بسته به هزینه ای که می کنم بهترین انتخاب باشه برام ... والا نظرات متفاوتی خوندم .... یکی با قاطعیت می گه  tuf نگیر چون کیفیت ضعیفه یکی می گه پرایم نگیر و .... قصد جسارت به هیچ عزیزی رو ندارم و دوستان دارند رایگان راهنمایی می کنند ولی آیا واقعا تجربه عملی پست این پیشنهادات است ؟ آدم واقعا سردرگم می شه ...

کیس که هنوز نگرفتم و دستم بازه که یه کیس جادار بگیرم .... سلیقه برای من مهم نیست ! برای من کارایی بهتر شرطه... حتی اگر قیمت کمی بالاتر باشه ولی کارایی بهتر باشه من هزینه می کنم ... کولر های بادی به نظر بی دردسرتر از مایع هستند ولی آیا واقعا از پس خنک کنندگی این سی پی یو داغ بر میان ؟ در رابطه با نکته آخرتون دقیقا همینه من نمی خام دوباره کاری بشه و بخام خرید مجدد بزنم

والا من شخصا یه مدل از اون  tuf ها رو نصب کردم که 1 ساله بدون مشکل و عالی داره کار می کنه. به نظر که مادربرد خوبی میاد. خودش هم توی تبلیغات می گه در ساخت اون قطعه ها و بخش های با کیفیت کار شده تا عمرش زیاد بشه و در مقابل اشکال های مقاوم باشه.

نکته اینه که tuf جزو مادربردهای متوسط ایسوس هست. به خوبی و امکانات سری rog یا حرفه ای نیست ولی از مدل های ساده بهتره. به نظر من با توجه به قیمت گزینه خوبیه ولی آخرش انتخاب باشماست. 

برای کیس هم علاوه بر همون نکته ها به کارت گرافیک توجه کنید. اگه کارت گرافیک قوی می خواهید بزارید که داغ می شه باید یه کیس بزرگ  و دارای گردش هوای خوب باشه. اگه گرافیک خیلی قوی نیست، مدل ها ساده هم جواب می ده.

برای خنک کننده بادی هم باید یه مدل قوی و حرفه ای بگیرید.البته به بوجه بستگی داره. مثلا یه گزینه خوب دیگه Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme هستش که حسابی خنک می کنه ولی اندازه اش بزرگه و کلی فضا می گیره و براش یه کیس بزرگ می خواهید. ضمنا خنک کننده های بادی بزرگ ممکنه موقع نصب با رم ها بلند به مشکل بخورن یا اینکه اگه کیس بزرگ نباشه به خاطر حجم زیاد، گردش هوای کیس رو دچار مشکل بکنن.

در کل اگه می تونید هزینه کنید، یه مدل خنک کننده مایع 240 ولی برند خوب و  با کیفیت بگیرید که ریسک خرابی و... حداقل بشه. 

لینک به دیدگاه

ببینید ، خود بنده تجربه استفاده مین بردهای سری TUF ایسوس رو دارم ، و واقعا بردهای با کیفیتی هستن ، حتی در چیپ های میان رده مثل B360 بالاترین بازدهی و امکانات رو به همراه دارن واسه کاربر. در حد سری ROG نیستن ولی خیلی خوبن نسبت به هزینه پرداختی. از اونور مین بردهای Auros هم از انظر استقامت و هم از نظر امکانات و زیبایی تقریبا کم نظیر هستند و همونطور که خودتونم گفتید زیر 4 تومن متاسفانه نیست داخل بازار (هنوزم میگم اگر این سری زیر 3 تومن گیر آوردید روی هوا بردارید چون بهترینه از نظر بنده)

منظورم از Prime مدل Prime-P بود ، ولی خب اون جایی که آف زده واسه Prime-A یکمی آدم وسوسه میشه واسش. ولی خب بردهای Giga Z390UD و یا همین سری TUF Aus هم خیلی انتخاب های جذابی در همین محدوده قیمتی 2.600.000 تومان هستند که میتونید روشون فکر کنید.

در خصوص کولر پردازنده هم میتونید ایرکولر بردارید و هم واتر کولر. ولی خب از نظر ماندگاری و ریسک نگهداری طولانی مدت تر ایرکولر ها خیلی بهتر هستن و خودمم شخصا اکثر اوقات کیس که اسمبل میکنم ایرکولر واسش برمیدارم. مدلی که دوستمون amir44 گفتن (Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme) خیلی مدل خوبی هست و مدل های دیگه ای که میتونید خریداری کنید هم میشه به ThermalRight Silver Arrow SB-E Extreme Cooler ، Green Nutos-400 ، Enermax ETS-T50A-WVS ، Thermaltake Frio Advanced ، Thermaltake Riing Silent 12 Pro ، اشاره کرد که برای 9700K میتونن مناسب باشن.

یه موضوع مهمی که دوستان اشاره کردن در خصوص ایرکولر پشتیبانی کردن ارتفاعش توسط کیس هست + اینکه شما باید روی مین بردی که میخرید هم نگاه ویژه ای داشته باشید که دچار خم شوندگی در طول زمان نشه (البته معمولا این اتفاق نمیفته ولی خب احتیاط شرط عقل هست) و بهترین انتخاب رو داشته باشید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

صبر برای نسل بعدی اینتل یعنی صبر تا بهار سال آینده!

لینک به دیدگاه

شما اگر 9700k دارین . و اینقدر پول براش هزینه کردین . حتما یه برد شاخ هم میتونین براش بخرین . 

مثل این میمونه که  موتور فراری گرفتی میخوای بزاری رو پیکان !

یه برد توپ بگیر  از همه امکاناتشم خوشت میاد واستفاده میکنی .

((هر چقدر پول بدی آش میخوری  داداش))

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

صبر برای نسل بعدی اینتل یعنی صبر تا بهار سال آینده!

اون 10 نانومتری گور به گور شده رو نمی گم ، 14++++++++++ رو میگم .

اینتل به زودی رقیب سری TR رو وارد بازار می کنه . احتمالا با یه اختلاف زمانی کوتاه پرچمدار های سری دکستاپ هم میان .

..............................................

14 نانومتری های جدید اینتل قرار 10 هسته ای بشن +  افزایش کلی پرفورمنس در برابر دلار . خیلی نمیشه به اینتل اعتماد کرد اما همین که 10 هسته ای میشن خوبه !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

اینتل به زودی رقیب سری TR رو وارد بازار می کنه . احتمالا با یه اختلاف زمانی کوتاه پرچمدار های سری دکستاپ هم میان .

14 نانومتری های جدید اینتل قرار 10 هسته ای بشن +  افزایش کلی پرفورمنس در برابر دلار . خیلی نمیشه به اینتل اعتماد کرد اما همین که 10 هسته ای میشن خوبه !

دوست عزیز ، اینتل در رده HEDT فعلی هم محصولات ده هسته ای داره به طور مثال i9-9900X که پیشنهاد میشه مشخصاتشون رو مطالعه کنید. منتهی قرار هست در پردازنده های سری X جدید بحث عملکرد بر قیمت افزایش پیدا کنه که ایشون هم نمیخوان پردازنده HEDT بخرن.

سری بعدی پردازنده های دسکتاپ اینتل تنها در صورتی که ده نانومتری باشن ارزش صبر کردن داره و در غیر اینصورت با همون معماری Skylake 2015 خرید نسل هشتم و نهم معقول تر خواهد بود که خب احتمال زیاد با لیتوگرافی ده نانومتری معرفی بشن (البته برای سه ماهه اول ۲۰۲۰).

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

خیر از دیشب تا حالا 180 درجه نظرم عوض شد .... رایزن 5 3600 ایکس پیدا کردم دبی حدود 900 درهم .... قیمتش از سایت های رابط کمتر می شه و حدود 2 ملیون و 700 می شه ! به نظرم که قیمت خوبیه و می گیرمش ... تا 1 هفته دیگه انشالا دستمه

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

خیر از دیشب تا حالا 180 درجه نظرم عوض شد .... رایزن 5 3600 ایکس پیدا کردم دبی حدود 900 درهم .... قیمتش از سایت های رابط کمتر می شه و حدود 2 ملیون و 700 می شه ! به نظرم که قیمت خوبیه و می گیرمش ... تا 1 هفته دیگه انشالا دستمه

مبارکتون باشه دوست عزیز

واسه مین برد میتونید مدل Gigabyte B450 Aorus که زیر دو تومن هست رو از همین لیون سفارش بدید.

رم هم پیشنهادم از برند Geil که مخصوص پلتفرم رایزن هاست AMD Edition انتخاب کنید ولی خب فکر کنم در نسل سوم رایزن با هیچ رمی مشکل نداشته باشه ولی خب طبق تجربه خواستم کمک کنم.

ویرایش شده توسط airoonia
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، airoonia گفته است :

دوست عزیز ، اینتل در رده HEDT فعلی هم محصولات ده هسته ای داره به طور مثال i9-9900X که پیشنهاد میشه مشخصاتشون رو مطالعه کنید. منتهی قرار هست در پردازنده های سری X جدید بحث عملکرد بر قیمت افزایش پیدا کنه که ایشون هم نمیخوان پردازنده HEDT بخرن.

سری بعدی پردازنده های دسکتاپ اینتل تنها در صورتی که ده نانومتری باشن ارزش صبر کردن داره و در غیر اینصورت با همون معماری Skylake 2015 خرید نسل هشتم و نهم معقول تر خواهد بود که خب احتمال زیاد با لیتوگرافی ده نانومتری معرفی بشن (البته برای سه ماهه اول ۲۰۲۰).

سلام داداش .

منظور من از 10 هسته ای شدن پردازنده های سری دکستاپ بودند .

این طور که به نظر میرسه سری 10000 پردازنده های اینتل برای دکستاپ با همون فناوری 14 نانومتر ساخته میشن اما تعداد هسته ها از 8 عدد به 10 عدد در پرچمدار میرسه .

ایشون قصد خرید 9700 رو با 8 هسته و 8 ترد داشتند . اگر 14 نانومتری های جدید اینتل به 10 هسته سویچ کنند یه پردازنده 8 هسته ای با قدرتی در حد 9700 میشه 10600 یا یه چیزی توی همین مایه ها و میشه امیدوار بود که قیمتش پایینتر از 9700 باشه . ضمن این که خود 9700 هم به خاطر لانچ نسل جدید کاهش قیمت خواهد داشت .

................................

طبق آخرین اخباری که منتشر شده :

پردازنده 10980XE مثل پردازنده 9980XE دارای 18 هسته و 36 ترد هستش با این وجود نتنها فرکانس بوست افزایش داشته بلکه ضمن ثابت بودن مقدار مصرف قیمت پردازنده بیش از 50 درصد ( معادل 1000 دلار ) کاهش داشته . اگر یک سوم این مقدار کاهش قیمت شامل سری دکستاپ 10000 بشه هم خوبه .

لینک به دیدگاه

در در 9 مهر 1398 در 23:10، big VULTURE گفته است :

سلام داداش .

منظور من از 10 هسته ای شدن پردازنده های سری دکستاپ بودند .

این طور که به نظر میرسه سری 10000 پردازنده های اینتل برای دکستاپ با همون فناوری 14 نانومتر ساخته میشن اما تعداد هسته ها از 8 عدد به 10 عدد در پرچمدار میرسه .

ایشون قصد خرید 9700 رو با 8 هسته و 8 ترد داشتند . اگر 14 نانومتری های جدید اینتل به 10 هسته سویچ کنند یه پردازنده 8 هسته ای با قدرتی در حد 9700 میشه 10600 یا یه چیزی توی همین مایه ها و میشه امیدوار بود که قیمتش پایینتر از 9700 باشه . ضمن این که خود 9700 هم به خاطر لانچ نسل جدید کاهش قیمت خواهد داشت .

................................

طبق آخرین اخباری که منتشر شده :

پردازنده 10980XE مثل پردازنده 9980XE دارای 18 هسته و 36 ترد هستش با این وجود نتنها فرکانس بوست افزایش داشته بلکه ضمن ثابت بودن مقدار مصرف قیمت پردازنده بیش از 50 درصد ( معادل 1000 دلار ) کاهش داشته . اگر یک سوم این مقدار کاهش قیمت شامل سری دکستاپ 10000 بشه هم خوبه .

برای اینکه این اتفاقات بیفته باید حداقل 3 الی 6 ماه صبر کرد .... من عید سال قصد بستن سیستم داشتم تا الان صبر کردم

لینک به دیدگاه

در در 9 مهر 1398 در 14:22، airoonia گفته است :

والا منم برنامم دقیق مشخص نیست .. مجددا خرید اینتل رو دارم بررسی می کنم

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

والا منم برنامم دقیق مشخص نیست .. مجددا خرید اینتل رو دارم بررسی می کنم

البته خب از عید نوروز به اینطرف قیمتا خیلی بالا پایین شدن ، مثلا ماژول های رم یا هارددیسک اینترنال ارزون تر شدن ولی از طرف دیگه کارت گرافیک ، کیس و پاور و مانیتور به نسبت گرون تر از قبل شدن.

چی شد مگه ؟ فکر کنم قرار بود R5-3600 رو سفارش بدید از دبی براتون بیارن. ولی اگر توان خرید اینتل دارید و طرفدار AMD نیستید ، پردازنده های اینتل اولین پیشنهاد هر کسی به حساب میاد. ساپورت بهتر نرم افزاری و قدرت تک هسته ای بالا + اپتیمایز شده برای گیم و نرم افزار های سنگین گرافیکی. البته خب منظورم این نیست که AMD خوب نیست ، نه اتفاقا اونم خوبه ولی اینتل پیشنهاد اوله همیشه.

حالا که نخریدید ، به نظرم بیشتر بررسی کنید ولی اگر مدام دو دل باشید هیچوقت نمیتونید سیستم خریداری کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، airoonia گفته است :

البته خب از عید نوروز به اینطرف قیمتا خیلی بالا پایین شدن ، مثلا ماژول های رم یا هارددیسک اینترنال ارزون تر شدن ولی از طرف دیگه کارت گرافیک ، کیس و پاور و مانیتور به نسبت گرون تر از قبل شدن.

چی شد مگه ؟ فکر کنم قرار بود R5-3600 رو سفارش بدید از دبی براتون بیارن. ولی اگر توان خرید اینتل دارید و طرفدار AMD نیستید ، پردازنده های اینتل اولین پیشنهاد هر کسی به حساب میاد. ساپورت بهتر نرم افزاری و قدرت تک هسته ای بالا + اپتیمایز شده برای گیم و نرم افزار های سنگین گرافیکی. البته خب منظورم این نیست که AMD خوب نیست ، نه اتفاقا اونم خوبه ولی اینتل پیشنهاد اوله همیشه.

حالا که نخریدید ، به نظرم بیشتر بررسی کنید ولی اگر مدام دو دل باشید هیچوقت نمیتونید سیستم خریداری کنید.

والا بزرگوار انتخاب من قطعا یا amd ryzen 5 3600 است یا intel i5 9600k می دونم الویت با AMD است ولی پیدا کردنش برام سخت تره .... در حال رایزنی هستم ولی وقتی فکرش رو می کنم که دارم اینقدر اذیت می شم و دیگران رو درگیر می کنم اونم برای فقط یک cpu خودم شرمسار می شم .... لنج در دبی آشنا دارم .... به دنبال یکی هستم در دبی بره از کامپیتور پلازا خرید کنه بده دست صاحب لنج تا برسه دست من ....

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

والا بزرگوار انتخاب من قطعا یا amd ryzen 5 3600 است یا intel i5 9600k می دونم الویت با AMD است ولی پیدا کردنش برام سخت تره .... در حال رایزنی هستم ولی وقتی فکرش رو می کنم که دارم اینقدر اذیت می شم و دیگران رو درگیر می کنم اونم برای فقط یک cpu خودم شرمسار می شم .... لنج در دبی آشنا دارم .... به دنبال یکی هستم در دبی بره از کامپیتور پلازا خرید کنه بده دست صاحب لنج تا برسه دست من ....

صحیح ...

ولی خب اگر بودجتون میرسه پیشنهاد میکنم از سری i7 پردازنده بردارید (بستگی به مورد استفاده شما داره بیشتر).

از نظر قدرت تک هسته ، دو هسته و چهار هسته 9600K تفاوت چندانی با 8700 و یا 9700K نداره ولی اگر میخواهید کارهای گرافیکی سنگین انجام بدید و یا نرم افزارهای رندرینگ سی پی یو محور رو روی سیستمتون لانچ کنید ، پیشنهاد میشه سری i7 انتخاب کنید (هر چند قدرت 9600K واقعا بالاست و قیمتشم یه تومن کمتر از اون دوتای دیگست که این ما به تفاوت رو میشه برای خرید کولر پردازنده کنار گذاشت.)

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

صحیح ...

ولی خب اگر بودجتون میرسه پیشنهاد میکنم از سری i7 پردازنده بردارید (بستگی به مورد استفاده شما داره بیشتر).

از نظر قدرت تک هسته ، دو هسته و چهار هسته 9600K تفاوت چندانی با 8700 و یا 9700K نداره ولی اگر میخواهید کارهای گرافیکی سنگین انجام بدید و یا نرم افزارهای رندرینگ سی پی یو محور رو روی سیستمتون لانچ کنید ، پیشنهاد میشه سری i7 انتخاب کنید (هر چند قدرت 9600K واقعا بالاست و قیمتشم یه تومن کمتر از اون دوتای دیگست که این ما به تفاوت رو میشه برای خرید کولر پردازنده کنار گذاشت.)

کاربری مورد نظر فقط گیم است

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

اگه کاربری مد نظرتون صرفا گیمه ، i5-9600K پردازنده قابلی هست و کاملا مناسب.

میتونید با یه برد z390  یا z370 بردارید که در آینده قابلیت ارتقای پردازنده و رم رو داشته باشه. (بیشتر آینده نگری هست.)

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، yebordi گفته است :

سلام

جای شما باشم 3500 رو میزارم انتخاب اول :

و

و

گفته میشه این پردازنده از 9400 ارزونتره و سریعتره ( حتی گیمینگ ) .

چند روز تا لانچ این پردازنده ها بیشتر زمان باقی نمونده .

بنچمارکهاش که بیاد بنده توی همین تاپیکی که لینکش رو گذاشتم بازتاب میدم ( ان شاء الله ) .

لینک به دیدگاه

در در 9 مهر 1398 در 14:04، big VULTURE گفته است :

و احتمالا اینقدر گرون هستن تو کشور که قابل خرید نباشه یا بهتر بگم ارزش خرید نداشته باشن حداقل در چند ماه اول

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...