رفتن به مطلب

انتخاب گرافیک و رم ddr4 برای گیمینگ میان رده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود اساتید ....

احتمال زیاد سیستم جدید من یکی از مادربورد و سی پی یو های زیر رو دارا خواهد بود

AMD ryzen 5 3600 + asus tuf x570

intel i5 9600k + asus tuf z390

حال برای رم من قصد دارم یکی از گزینه های زیر رو انتخاب کنم

16 گیگ رم با فرکانس 3000 و cl15 با قیمت حدود  1400 ( برندش فرق نداره )

16 گیگ رم با فرکانس 2400 و cl15 با قیمت حدود 1 تومن ( برندش فرق نداره )

برای گرافیک هم گزینه های زیر مد نظرمه

rx 580 هشت گیگ آکبند

1070 ti دست دوم

1080 ti دست دوم

لطفا راهنمایی بفرمایید که کدام انتخاب درست تری است

لینک به دیدگاه

اگر i5-9600K رو خواستید بردارید ، پیشنهادم گرافیک 1070Ti هست که کاملا با این پردازنده مچ میشه و بدون هیچ مشکلی همه بازی های روز رو روی رزولوشن 1440 ، با جزئیات بالا 60 فریم میده بهتون (پیشنهاد میشه اگر مانیتورتون 1440p هست قبل از خرید نهایی یه سری به فیلم های یوتیوب بزنید).

گرافیک Rx580 هم با  پردازنده 9600K احتمال ایجاد گلوگاه بالاست. 1080 هم فکر کنم بدون مشکل جواب بده ولی 1080Ti رو مطمئن نیستم گلوگاه نشه ، حالا باز دوستانی که تجربه کاربردی استفاده از این کانفیگ رو داشتن میتونن بهتر کمک کنن بهتون.

در خصوص رم ها هر چقدر فرکانس رم ها بالاتر باشه در واقع سیکل انتقال دیتا هم بالاتر میره. فرکانس 3000 مگاهرتز برای هر دو پلتفرمی که مد نظرتونه کافی هست و مشکلی به وجود نمیاد. اما خب واسه پلتفرم رایزن بایستی با احتیاط بیشتر رم انتخاب کنید که مشکلی با پلتفرم به وجود نیاد. مثلا در نسل اول و دوم رایزن ها هر رمی رو نمیشد با پلتفرمشون استفاده کرد (در خصوص نسل سوم معلوم نیست چون هنوز امتحان نکردم).

من باشم با پلتفرم اینتل یکی از رم های زیر رو برمیدارم :

1) Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16

2) TEAMGROUP VULCAN Z GAMING 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16

و اگر فرکانس 2400 مد نظرتونه (اینم فرکانس خوبیه ولی خب اون یکی بهتره به نظرم) :

1 ) Geil Evo Forza DC 16GB 8GBx2 2400Mhz CL16

2) TEAMGROUP DELTA RGB 8x2(16GB) 2400Mhz CL15

فقط قبل از خرید رم دقت کنید که حتما اصلی باشه چون متاسفانه مدتی هست که رم های تقلبی زیادی وارد بازار شدن و بین اجناس اصل به فروش میرسن و اون پرفورمنسی که باید رو به شما ارائه نمیدن و خراب میشن زود.

واسه پردازنده R5-3600 هم میتونید گرافیک 1070 بردارید که کامل با همدیگه مچ میشن. 1070Ti هم مشکلی پیش نیاد به نظرم. (بازم دوستانی که تجربه عملی دارن میتونن بهتر کمک کنن بهتون).

لینک به دیدگاه

در در 11 مهر 1398 در 16:53، airoonia گفته است :

اگر i5-9600K رو خواستید بردارید ، پیشنهادم گرافیک 1070Ti هست که کاملا با این پردازنده مچ میشه و بدون هیچ مشکلی همه بازی های روز رو روی رزولوشن 1440 ، با جزئیات بالا 60 فریم میده بهتون (پیشنهاد میشه اگر مانیتورتون 1440p هست قبل از خرید نهایی یه سری به فیلم های یوتیوب بزنید).

گرافیک Rx580 هم با  پردازنده 9600K احتمال ایجاد گلوگاه بالاست. 1080 هم فکر کنم بدون مشکل جواب بده ولی 1080Ti رو مطمئن نیستم گلوگاه نشه ، حالا باز دوستانی که تجربه کاربردی استفاده از این کانفیگ رو داشتن میتونن بهتر کمک کنن بهتون.

در خصوص رم ها هر چقدر فرکانس رم ها بالاتر باشه در واقع سیکل انتقال دیتا هم بالاتر میره. فرکانس 3000 مگاهرتز برای هر دو پلتفرمی که مد نظرتونه کافی هست و مشکلی به وجود نمیاد. اما خب واسه پلتفرم رایزن بایستی با احتیاط بیشتر رم انتخاب کنید که مشکلی با پلتفرم به وجود نیاد. مثلا در نسل اول و دوم رایزن ها هر رمی رو نمیشد با پلتفرمشون استفاده کرد (در خصوص نسل سوم معلوم نیست چون هنوز امتحان نکردم).

من باشم با پلتفرم اینتل یکی از رم های زیر رو برمیدارم :

1) Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16

2) TEAMGROUP VULCAN Z GAMING 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16

و اگر فرکانس 2400 مد نظرتونه (اینم فرکانس خوبیه ولی خب اون یکی بهتره به نظرم) :

1 ) Geil Evo Forza DC 16GB 8GBx2 2400Mhz CL16

2) TEAMGROUP DELTA RGB 8x2(16GB) 2400Mhz CL15

فقط قبل از خرید رم دقت کنید که حتما اصلی باشه چون متاسفانه مدتی هست که رم های تقلبی زیادی وارد بازار شدن و بین اجناس اصل به فروش میرسن و اون پرفورمنسی که باید رو به شما ارائه نمیدن و خراب میشن زود.

واسه پردازنده R5-3600 هم میتونید گرافیک 1070 بردارید که کامل با همدیگه مچ میشن. 1070Ti هم مشکلی پیش نیاد به نظرم. (بازم دوستانی که تجربه عملی دارن میتونن بهتر کمک کنن بهتون).

یک ویدیو در یوتوب دیدم که سه پردازند 9900 و  8700 و 9600 رو با کارت 1080ti تست گرفته بودند در 7 بازی .... جالب بود که اختلاف i5 9600 در فریم دهی بسیار بسیار ناچیز بود در حد 5 عدد مطمئن شدم که i5 9600 هم قطعا از پس 1080 بر میاد

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

یک ویدیو در یوتوب دیدم که سه پردازند 9900 و  8700 و 9600 رو با کارت 1080ti تست گرفته بودند در 7 بازی .... جالب بود که اختلاف i5 9600 در فریم دهی بسیار بسیار ناچیز بود در حد 5 عدد مطمئن شدم که i5 9600 هم قطعا از پس 1080 بر میاد

پردازنده قدرتمندی هست و در قدرت تک هسته ، دو هسته و چهار هسته تفاوتی با نمونه های i7 نداره و از این نظر کاملا برای گیم مناسبه و با کارت 1070Ti هم به خوبی مچ میشه و کارت 1070Ti هم که قدرتش خیلی به 1080 نزدیکه.

ولی شما هم همیشه فیلم های یوتیوب رو ملاک صد در صدی قرار نده و سعی کن چندجای دیگه هم پرس و جو کنی. البته خب در خصوص این مورد مشکلی وجود نداره و بخواد گلوگاه بشه هم نهایتش ۱۰ درصد بشه که اونم فکر نکنم ...

لینک به دیدگاه

اگه محدودیت بودجه ندارید قطعا 1080 ti همراه رم فرکانس 3000 (کی بدش میاد قطعات قدرتمند تر داشته باشه)

رزلوشن هم مهمه اگه مانیتور fhd دارید و قصدی برای عوض کردنش ندارید انتخاب 1080ti عاقلانه به نظر نمیاد میتونید یه کارت ضعیف تر بگیرید و بودجتون و روی چیزای دیگه بذارید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 11 مهر 1398 در 16:23، yebordi گفته است :

درود اساتید ....

احتمال زیاد سیستم جدید من یکی از مادربورد و سی پی یو های زیر رو دارا خواهد بود

AMD ryzen 5 3600 + asus tuf x570

intel i5 9600k + asus tuf z390

حال برای رم من قصد دارم یکی از گزینه های زیر رو انتخاب کنم

16 گیگ رم با فرکانس 3000 و cl15 با قیمت حدود  1400 ( برندش فرق نداره )

16 گیگ رم با فرکانس 2400 و cl15 با قیمت حدود 1 تومن ( برندش فرق نداره )

برای گرافیک هم گزینه های زیر مد نظرمه

rx 580 هشت گیگ آکبند

1070 ti دست دوم

1080 ti دست دوم

لطفا راهنمایی بفرمایید که کدام انتخاب درست تری است

سلام

برای بازی اینتل بهتره با ثبات تره فریم بهتری میده

رم هم فرکانس بالاتر بهتر

گرافیک 1080ti دست دو یا 1070ti

index.php?ct=articles&action=file&id=52775index.php?ct=articles&action=file&id=52777

https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_5_3600_review,23.html

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

اگه محدودیت بودجه ندارید قطعا 1080 ti همراه رم فرکانس 3000 (کی بدش میاد قطعات قدرتمند تر داشته باشه)

رزلوشن هم مهمه اگه مانیتور fhd دارید و قصدی برای عوض کردنش ندارید انتخاب 1080ti عاقلانه به نظر نمیاد میتونید یه کارت ضعیف تر بگیرید و بودجتون و روی چیزای دیگه بذارید

والا انتخاب 1080 ti برای من از چند نظر مهمه .... والا دلم می خواد یه مانیتور 20 اینچ 4k در آینده بگیرم ولی اگر از قضیه 4k صرفنظر کنیم این گرافیک 11 گیگ حجم گرافیکشه و قطعا در آینده دیرتر نیاز به آپگرید پیدا می کنم .... غیر از اینه ؟ آینده rx580 روشن تره یا1080 ti ?

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

برای بازی اینتل بهتره با ثبات تره فریم بهتری میده

رم هم فرکانس بالاتر بهتر

گرافیک 1080ti دست دو یا 1070ti

index.php?ct=articles&action=file&id=52775index.php?ct=articles&action=file&id=52777

https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_5_3600_review,23.html

,اختلاف فریم i5 9600k و ryzen5 3600x خیلی کمه ولی حدود 700 تومن اختلاف قیمتشونه و خنک کردن رایزن هم ساده تره ....  آدم کاری بغیر از گیم داشته باشه ( بر فرض مثال بخام یه فیلمی تبدیل کنم ) فکر کنم رایزن قوی تر باشه ....جالبه که مادربورد چیپست قوی رایزن ( 570 ) هم ارزون تره حدود 500 تا 1 تومن از اینتل ها ( z390 )  تنها مشکل رایزن در دسترس نبودنشه و فقط اگر مجبور بشم و نتونند از دبی برام بیارند اینتل رو تهیه می کنم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، yebordi گفته است :

والا انتخاب 1080 ti برای من از چند نظر مهمه .... والا دلم می خواد یه مانیتور 20 اینچ 4k در آینده بگیرم ولی اگر از قضیه 4k صرفنظر کنیم این گرافیک 11 گیگ حجم گرافیکشه و قطعا در آینده دیرتر نیاز به آپگرید پیدا می کنم .... غیر از اینه ؟ آینده rx580 روشن تره یا1080 ti ?

مانیتور 20 اینچ 4k که نداریم

ولی از نظر آینده نگری فرق خاصی با هم ندارن 

rx580 روی fhd حدود یکی 2 سال دیگه درست و حسابی جواب میده 1080 ti همین مقدار و برای 4k جواب میده

اون حرف وقتی درسته که بخوای تنظیمات گرافیکی و رزلوشن تا جایی که میشه بیاری پایین 

سال های بیشتری هم که بگذره ارزش کارت بیشتر میاد پایین و به قیمت کمتری فروش میره پس باید بودجه بیشتری برای خرید کارت بعدی در نظر بگیری

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

مانیتور 20 اینچ 4k که نداریم

ولی از نظر آینده نگری فرق خاصی با هم ندارن 

rx580 روی fhd حدود یکی 2 سال دیگه درست و حسابی جواب میده 1080 ti همین مقدار و برای 4k جواب میده

اون حرف وقتی درسته که بخوای تنظیمات گرافیکی و رزلوشن تا جایی که میشه بیاری پایین 

سال های بیشتری هم که بگذره ارزش کارت بیشتر میاد پایین و به قیمت کمتری فروش میره پس باید بودجه بیشتری برای خرید کارت بعدی در نظر بگیری

بله منظورم همینه قطعا 1080 دیرتر ضعیف می شه و دیرتر رزلوشن ها رو مجبور می شم کمتر و کمتر کنم ... من خیلی در قید و بند فریم ریت گرفتن بالا نیستم فقط راحت و بی دردسر بتونم چند سال بازی کنم ... پدر 36 ساله هستم و دو قلو هم دارم با یه جوان 18 ساله انتظاراتم فرق داره خیلی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...