رفتن به مطلب

راهنمایی برای لب تاب ایسوس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز 
من یک لب تاپ n 550 jx ایسوس دارم ک به دلیل استفاده نشدن طولانی مدت باطریش مرخص شده ولی کاملا سالمه _ مشخصاتشم رم ۱۲ cpu i7 4720 و گرافیک 950 nvidia geforce 4gb _ میخواستم ببینم آیا به نظرتون ارزش داره که نگهش دارم و باطری بگیرم براش جواب میده تا چند سال ؟؟_ یا بفروشمش ؟؟؟ و بعدا یه لب تاپ دیگه بگیرم _ 
در صورت فروش میتونید برای قیمت فروش راهنماییم کنید _ ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام و درود. 

برادر من توی این وضع گرونی قطعات دیجیتال و لپ تاپ کسی نمیفروشه.. بفروشی نمیشه به این راحتی چیز خوب جایگزینش کنین. 

بفروشی باید با مبلغ بالا لپ تاپ دیگه جایگزین کنین. 

ولی الان با یک خرج کمتر برای باتریش راحت میتونین استفاده کنین. 

لینک به دیدگاه

دوست گرامی ، گفتید که به مدت طولانی ازش استفاده نشده ؟

خب اگه به لپ تاپ نیازی ندارید و افتاده گوشه خونه داره خاک میخوره ، به نظرم بفروشیدش و وسیله ای که مورد نیازتونه تهیه کنید (مثل PC)

اگر هم به لپ تاپ جدید نیاز دارید ، الان همرده این خیلی قیمتش بالاست و پیشنهاد میکنم با تعویض باتری ، همینو استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

خیلی وقته استفاده نکردم _ اگر قیمت فروشش بالا باشه چون کامپیوتر دارم میخواستم بفروشمش

قیمت این چنده تقریبا برای فروش 

ویرایش شده توسط hassanbwa
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، hassanbwa گفته است :

خیلی وقته استفاده نکردم _ اگر قیمت فروشش بالا باشه چون کامپیوتر دارم میخواستم بفروشمش

قیمت این چنده تقریبا برای فروش 

حداقل ۵ تومن فکر کنم فروش بره با توجه به مشخصاتش. ولی برای قیمت دقیق فروشش باید پرس و جو کنید تو بازار و سری هم به بازار لپ تاپ های استوک بزنید.

لینک به دیدگاه

در در 14 مهر 1398 در 13:13، hassanbwa گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز 
من یک لب تاپ n 550 jx ایسوس دارم ک به دلیل استفاده نشدن طولانی مدت باطریش مرخص شده ولی کاملا سالمه _ مشخصاتشم رم ۱۲ cpu i7 4720 و گرافیک 950 nvidia geforce 4gb _ میخواستم ببینم آیا به نظرتون ارزش داره که نگهش دارم و باطری بگیرم براش جواب میده تا چند سال ؟؟_ یا بفروشمش ؟؟؟ و بعدا یه لب تاپ دیگه بگیرم _ 
در صورت فروش میتونید برای قیمت فروش راهنماییم کنید _ ممنونم

دوست عزیز حیفه بفروشی.

خیلی هم حیفه.البته از دید من که فیلم زیاد میبینم و کار اداری دارم لپ تاب یه چیز کار راه اندازه.به نظر من باتری براش تهیه کن و استفاده کن 

لینک به دیدگاه

با باتری میشه 5000 تومن فروخت بدون باتری 4800 میتونی رد کنی بره. و اگه بی استفاده شده رد کن بره چون نسل 10 بیاد میخوره تو سرش. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...