رفتن به مطلب

خریدار انتن وای فای و بلوتوث مادربرد X99Deluxe Asus هستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان 

تو اسباب کشی کارت وای فای مادربردم گم شده 

و الان هم خیلی لازمم هست 

مادربرد همانطور که تو عکس میبینید Asus x99 Deluxe هست که رنگش سفیده و دارای کارت وای فای و بلوتوث هست که با 3 تا سیم به مادربرد متصل میشه 

اگه انتنی هم سراغ دارین که بهش بخوره سه تا میخوام درصورتی که مطمعن هستین کاملا بهش متصل میشه حتما میخوام

اگه خود انتن اصلیش باشه هم میتونم مبلغ خوبی بابتش تقدیم کنم 

تماس 09379027791 امیری

039f9440-ab1e-4c1e-9030-6bd00c2ae366.jpg

6628219_1570439612_343.jpg

ویرایش شده توسط King Cyrus
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، amir1155 گفته است :

نمایندگی ایسوس هست یا گارانتی بهشون بگید تهیه می کنن براتون 

سلام شما مطمعن هستین که میتونن تهیه کنن برامون شماره ای ندارین ازشون ممنون

لینک به دیدگاه

همه نوع انتن وای فای تو بازار هست چرا نمیری یه سر بزنی من مودم ایرانسل خریدم داخلش انتن نداشت رفتم بازار انتن جدا واسش بخرم همینجوری مادگی هم بود البته من نری میخواستم در نهایت اگه پیدا پیدا نکردی که احتمالش کمه انتن رومیزی وافای برندهای دلینک و تی پی لینک هست بگیر اگه مادگی نبود از پاساژ امجد واسش مادگی بخر عوض کن واسه من استریکس هست دو انتن وگرنه بهت میفروختم با توجه به پول خوبی که گفتی

لینک به دیدگاه

در در 28 مهر 1398 در 19:18، King Cyrus گفته است :

سلام شما مطمعن هستین که میتونن تهیه کنن برامون شماره ای ندارین ازشون ممنون

ببنید شرکت ایسوس 4 نمایندگی گارانتی رسمی داره و سازگار لایف و حامی و تابا هستن شمابرید سریا دستگاه روبدید در خواست بدید بهتون وای فای و مودم بلوتوث بهتون می دن حتی اگر گارانتی تموم شده باشه ولی هزینه رو ازتون می گیرن  و اینکه من با لایف و سازگار بیشتر کار کردم تا تابا 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، amir1155 گفته است :

ببنید شرکت ایسوس 4 نمایندگی گارانتی رسمی داره و سازگار لایف و حامی و تابا هستن شمابرید سریا دستگاه روبدید در خواست بدید بهتون وای فای و مودم بلوتوث بهتون می دن حتی اگر گارانتی تموم شده باشه ولی هزینه رو ازتون می گیرن  و اینکه من با لایف و سازگار بیشتر کار کردم تا تابا 

سلام ممنون امیرجان لطف کردین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...