رفتن به مطلب

افزایش رزولیشن مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.رزولیشن استاندارد مانیتور من 900در 1600 هستش.و بالاتر از این رزولیشن نداره.من دوتا رزولیشن دیگه از طریق انویدیا کنترل پنل اضافه کردم به مانیتور یکی 1080 و اون یکی 1440 اما رزولیشن بالاتر رو قبول نکرد.(هر موقع این دوتا رو انتخاب میکنم آیکن های دسکتاب خیلی کوچیک میشن مخصوصا 1440)

میخوام بدونم اگه الان بازیا رو در رزولیشن 1080 یا 1440 بازی کنم به مانیتور فشارزیادی میاد یا چون این مقادیر رو قبول کرده پس میتونه بدون مشکل و افزایش فشار کار کنه؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، fernas گفته است :

سلام.رزولیشن استاندارد مانیتور من 900در 1600 هستش.و بالاتر از این رزولیشن نداره.من دوتا رزولیشن دیگه از طریق انویدیا کنترل پنل اضافه کردم به مانیتور یکی 1080 و اون یکی 1440 اما رزولیشن بالاتر رو قبول نکرد.(هر موقع این دوتا رو انتخاب میکنم آیکن های دسکتاب خیلی کوچیک میشن مخصوصا 1440)

میخوام بدونم اگه الان بازیا رو در رزولیشن 1080 یا 1440 بازی کنم به مانیتور فشارزیادی میاد یا چون این مقادیر رو قبول کرده پس میتونه بدون مشکل و افزایش فشار کار کنه؟

سلام

غیر از تاثیر aa بهتر یا گرفتن اسکرین شات ،روی بازی هیچ مزیتی نداره روی رز بالاتر بازی کنی

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام

غیر از تاثیر aa بهتر یا گرفتن اسکرین شات ،روی بازی هیچ مزیتی نداره روی رز بالاتر بازی کنی

یعنی کیفیت بافت ها و وسعت دید افزایش پیدا نمیکنه؟یا چون مانیتورم قبلا این رزولیشن رو نداشت الانم خیلی تاثیر نمیزاره بهش؟

منظورتون از تاثیر aa بهتر چی بود؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، fernas گفته است :

یعنی کیفیت بافت ها و وسعت دید افزایش پیدا نمیکنه؟یا چون مانیتورم قبلا این رزولیشن رو نداشت الانم خیلی تاثیر نمیزاره بهش؟

منظورتون از تاثیر aa بهتر چی بود؟

نه فرقی نمیکنه 

خودم دارک سولز رو زدم رو 4k

AA همون anti aliasing رو میگم که هرچی ببریش بالاتر تصویر شفاف تر میشه و حالت خط خطی نداره،رزولوشن هرچی بره بالاتر کمتر نیاز به aa داره در حدی که برا 4k اصلن چه خاموشش کنی تو بازی چه بزاریش رو x8 هیچ فرقی نداره 

اما این رزولوشن بالاتر یه خوبی داره که اسکرین شات که میگیری همون مثلا 4k یا fhd ثبت میشه کیفیت بالا در میاد

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

نه فرقی نمیکنه 

خودم دارک سولز رو زدم رو 4k

AA همون anti aliasing رو میگم که هرچی ببریش بالاتر تصویر شفاف تر میشه و حالت خط خطی نداره،رزولوشن هرچی بره بالاتر کمتر نیاز به aa داره در حدی که برا 4k اصلن چه خاموشش کنی تو بازی چه بزاریش رو x8 هیچ فرقی نداره 

اما این رزولوشن بالاتر یه خوبی داره که اسکرین شات که میگیری همون مثلا 4k یا fhd ثبت میشه کیفیت بالا در میاد

البته سوال اصلیم این بود که حالا من رزولیشن رو زیاد کنم به مانیتورم فشار میاد یا نه؟چون که خودمم اضافه کردم رزولیشن برای این میپرسم.

لینک به دیدگاه

فشار نمیاد چون مانیتور شما اصلا نمیتونه اون رز هارو اجرا کنه و فقط شما ست کردی.در حقیقت همون 1600*900 هست وupscale شده

ویرایش شده توسط Daniel Stark
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Daniel Stark گفته است :

فشار نمیاد چون مانیتور شما اصلا نمیتونه اون رز هارو اجرا کنه و فقط شما ست کردی.در حقیقت همون 1600*900 هست وupscale شده

یعنی  من  از داخل بازی رزولیشن رو روی 1080 بزارم هیچ تاثیری در کیفیت بازی نداره؟(چون مانیتورم پیشفرض 1080 رو نداره)

من اگه از یه کارت گرافیک  خوب مثلا 2060 استفاده کنم و همه تنظیمات رو روی الترا قرار بدم  رزولیشن هم همین 1600 در 900 بمونه بازم تغییر محسوسی در بازی ایجاد نمیشه؟روی 1080 هم بزارم بازم فرقی نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، fernas گفته است :

یعنی  من  از داخل بازی رزولیشن رو روی 1080 بزارم هیچ تاثیری در کیفیت بازی نداره؟(چون مانیتورم پیشفرض 1080 رو نداره)

من اگه از یه کارت گرافیک  خوب مثلا 2060 استفاده کنم و همه تنظیمات رو روی الترا قرار بدم  رزولیشن هم همین 1600 در 900 بمونه بازم تغییر محسوسی در بازی ایجاد نمیشه؟روی 1080 هم بزارم بازم فرقی نمیکنه؟

فرقی نداره فقط مثل این میمونه که aa رو از ۴x بزنی روی 8x

لینک به دیدگاه

شما مانیتورت x تا پیکسل داره حتی رزولوشن رو پایین تر حد یا بالاترین حد ببری بازم xتا پیکسل میمونه فقط داری scale رو تغیر میدی 😄

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...