رفتن به مطلب

کمک در مشکل پردازنده

ParsaEs
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه لپ تاپ اچ پی دارم که سی پی یوش بوست نمیشه و توی بایوس هم ادونس اپشن نداره که بتونم کنترلش کنم چی کار میشه کرد؟

مدل سی پی یو i7 8750h

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ParsaEs گفته است :

سلام یه لپ تاپ اچ پی دارم که سی پی یوش بوست نمیشه و توی بایوس هم ادونس اپشن نداره که بتونم کنترلش کنم چی کار میشه کرد؟

مدل سی پی یو i7 8750h

سلام دوست عزیز فرنکانس بوست اتوماتیک هستش در حالت بیکار تو بیس هست اما وقتی بازی میکنی خودش بوست میشه اتوماتیک

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ParsaEs گفته است :

مدل سی پی یو i7 8750h

ضمنا هر پردازنده ای رو نمیشه دستکاری کرد به غیر از سری k

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

سلام دوست عزیز فرنکانس بوست اتوماتیک هستش در حالت بیکار تو بیس هست اما وقتی بازی میکنی خودش بوست میشه اتوماتیک

بوست نمیشه 

روی 2.21 گیر میکنه

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، ParsaEs گفته است :

بوست نمیشه 

روی 2.21 گیر میکنه

دوست عزیز بایوس رو ریست کن خودت پیداش می کنی. و اگر بازم حل نشد ویندوز رو عوض کن

ریست کردن بایوس منظورم تنظیمات پیشفرض هستش 

یه راه دیگه خیلی کار سازه تو یوتیوب زیاد دیدم بایوس رو اپدیت کن به احتمال 90 درصد مشکل شه

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mohammad osmani گفته است :

یه راه دیگه خیلی کار سازه تو یوتیوب زیاد دیدم بایوس رو اپدیت کن به احتمال 90 درصد مشکل شه

اما قبلش یه چیزی قبل از اپدیت بایوس حتما باتری لبتاب پر باشه و ضمنا به شارژر وصل کن تا خدایی نکرده لپتابت خراب شه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...