رفتن به مطلب

فروش هارد 2TB توشیبا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب

بنده قصد فروش یه عدد هارد 2 ترابایت توشیبا رو دارم 

لینک کالا https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/hard-disk-drive/toshiba/toshiba-dt01aca200-2tb-7200rmp-64mb-sata3-hdd-2.html

کالا با شرایط زیر به فروش میرسه :  

گاهی صدای تیک تیک ریز میده که از یه متخصص پرسیدم گفتن ممکنه که هِد هارد خراب شده باشه یا در حال خراب شدن باشه

سرعت کپی کردن از این هارد به هارد دیگه بین 40 تا 140-150 مگابایت هست

کالا در تاریخ ۲۰۱۸/۴/۱۳ خریداری شده 

قیمت : با توجه به مشکلی که عرض کردم پیشنهادی ! ولی حداقلی که خودم مد نظرمه 200 تومن هست

244038859_WhatsAppImage2019-10-14at03_01.44(1).thumb.jpeg.0c6dc8a739fc9591cb1fa45249336639.jpeg

547722463_WhatsAppImage2019-10-14at03_01_44.thumb.jpeg.ad6c9cee0e98c3aaf901105d4556653a.jpeg

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، PishtazCafe گفته است :

تست داخل نرم افزار 

hd tune

بزارید من خریدارم

پیوی ارسال کردم براتون 

ولی خب تو تست همه خونه ها سبز میشه ولی مثلا 60 تا خونه پر میشه یهو چند ثانیه تست متوقف میشه و بعد دوباره ادامه میده 100 تا خونه پر میشه و دوباره چند ثانیه متوقف میشه و دوباره ادامه میده

ویرایش شده توسط Dantek199
رعایت کردن قوانین
لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، PishtazCafe گفته است :

200 

خریدارم

سلام عزیز . شرمنده من نتونستم پست اول رو ادیت کنم 
قیمت حداقلیم 300 هست چون هارد رو پیش دوستم بردم و از چیزی که فکر میکردم خیلی سالم تر هست 

لینک به دیدگاه

عزیز اگه قصد فروش کالایی داری باید به حرف های خودت پایبند باشی و قیمتی که مدنظرت هست رو تغییر ندهی اسم شرعی هم براش میزارن میگن غش در معامله که این کار شرعا هم مردود و ناجایز است

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، PishtazCafe گفته است :

عزیز اگه قصد فروش کالایی داری باید به حرف های خودت پایبند باشی و قیمتی که مدنظرت هست رو تغییر ندهی اسم شرعی هم براش میزارن میگن غش در معامله که این کار شرعا هم مردود و ناجایز است

عزیز این چه حرفیه اخه ؟ من مجازم کالایی که دارم رو به قیمتی که میخوام بفروشم حالا من روز اول با عجله پست کردم چون فکر میکردم وضعیتش خیلی خراب هست حالا که میبینم وضعیت خوبی داره چرا باید با قیمت خیلی پایینتر بدم ؟

اگه خریدار دیگه ای پیدا نشد تا 24 ساعت آینده معامله میکنیم 

لینک به دیدگاه

2 minutes ago, Dantek199 said:

عزیز این چه حرفیه اخه ؟ من مجازم کالایی که دارم رو به قیمتی که میخوام بفروشم حالا من روز اول با عجله پست کردم چون فکر میکردم وضعیتش خیلی خراب هست حالا که میبینم وضعیت خوبی داره چرا باید با قیمت خیلی پایینتر بدم ؟

اگه خریدار دیگه ای پیدا نشد تا 24 ساعت آینده معامله میکنیم 

بسیار عالی

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، PishtazCafe گفته است :

بسیار عالی

غش در معامله یعنی گول زدن یا فریب مشتری به این معنا که صاحب کالا جنس معیوب خود را به‌عنوان سالم عرضه کند و به‌نوعی قالب مشتری کند. آنچه برای تاجران، صنعتگران، پیشه‌وران، کشاورزان و در حوزه کسب و کار مهم به نظر می‌آید امانت داری و دوری از هرگونه خیانت و خلاف آنچه ظاهر جنس است به شمار می‌رود.

تاجری که صداقت و امانت را پیشه و روش خود قرار دهد، سعادت و زیادت و برکت در مال و همچنین پایه علو درجات و امیدواری را برای خود به ارمغان خواهد آورد.

اگر جنس ایراد کاملا واضحی دارد که به صورت عادی قابل فهم است، اگر توسط فروشنده ابراز نشود، غش نیست حتی اگر مشتری در آینده از آن مطلع شود، خیار غبن یا عیب خواهد داشت.

خیلی هم ممنون از شما که بدون هیچ بر و برگشتی تهمت میزنی !!! 

لینک به دیدگاه

غش تا جایی که اطلاع دارم اینه که بنده با شما به یک عددی توافق کنم حین یا پس از معامله جنسی را کم و زیاد کنم یا اینکه قیمت را بدون اطلاع تغییر بدهم در حالی که روی چیز دیگه ای توافق شده باشه

به هر حال قصد جثارت خدمتت نداشتم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، PishtazCafe گفته است :

غش تا جایی که اطلاع دارم اینه که بنده با شما به یک عددی توافق کنم حین یا پس از معامله جنسی را کم و زیاد کنم یا اینکه قیمت را بدون اطلاع تغییر بدهم در حالی که روی چیز دیگه ای توافق شده باشه

به هر حال قصد جثارت خدمتت نداشتم

خب اخه شما میگی حین یا پس از معامله . من تو پخ هم به شما گفتم قیمت مد نظرم فلان قدر هست پس حین یا پس از معامله نبوده !!! 

بعدم اینکه من در انتخاب مشتری اختیار دارم شما فقط یه قیمت اعلام کردی 

بنده هم قصد جسارت نداشتم بهرحال اگه حرف بدی زدم عذرخواهی میکنم همینجا

لینک به دیدگاه

فروخته شد به دوست عزیز اقای پرهیزگار 

@PishtazCafe

لینک به دیدگاه

هارد تحویل وتست گردید متشکر ازبرخورد خوب شما و پدر عزیزان آقای برجی حلال بفرمایید بابت مسایل که پیش اومد

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، PishtazCafe گفته است :

هارد تحویل وتست گردید متشکر ازبرخورد خوب شما و پدر عزیزان آقای برجی حلال بفرمایید بابت مسایل که پیش اومد

مبارکتون باشه آقای پرهیزگار ♥

مشکلی نیس بهرحال سوتفاهم ها پیش میاد :D 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...