رفتن به مطلب

راهنمایی در خصوص Threadripper 2970WX

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. با توجه به کار شبیه سازی خاصی که انجام می دم قصد دارم   Threadripper 2970WX  به قیمت 900 دلار سفارش بدم (بصورت فوری و بودجه محدود مد نظرم هست)

نرم افزار من صرفا به محاسبات عددی و CPU نیازمنده (کاملا مبتنی بر هسته) و کارت گرافیک و رم مورد استفاده نبوده و گلوگاه نیستن.

4 تا رم 8 گیگ GSKill با فرکانس 3200 در نظر گرفتم که بیشتر از نیاز سیستم هست و مشکل تاخیر رم 8 دیم در  سری تردریپر رو ندارم.

سیستم عامل مورد استفاده لینوکس بوده و بحث رگرسیون هسته ها و غیر فعالسازی هسته صفر برای افزایش بازده ویندوز کلا منتفی هست.

مادربورد asrock taichi x399  با قیمت 300 دلار مد نظرم هست با کولر Deep Cool FRYZEN . کولر های مایع به خاطر عدم پوشش دهی کامل و سوختن CPU از گزینه ها حذف کردم.

بین رقبای به بازار نیومده 10980XE از اینتل و نسل سوم تردریپر: فکر میکنم زمان عرضه به بازار و حذف بازار سیاه حداقل 6 ماه زمان میبره که من باید تا اون موقع کار رو تحویل بدم. از 3900X هم کاملا مشخصه AMD توان عرضه با قیمت های اعلامی رو تو نسل های به روز نداره. اینتل هم هنوز داره 9980XE  رو تو بازار 2000 دلار میفروشه چطور می خواد نسل جدیدو بده 1000 دلار  خدا می دونه. پس از گزینه ها عملا حذف می شن.

لطفا اگر تجربه استفاده از این سری و یا  پیشنهاد جایگزین موجود داشتید ممنون می شم به اشتراک بگذارید.

لینک به دیدگاه

با سلام.

طبق تجربه یکی از دوستانم که کارشون رندرگیری + محاسبات سنگین پردازنده محور بود و ایشون هم پلتفرم تردریپر رو انتخاب کردن ، حتما به این مورد توجه داشته باشید که قطعات قابلیت تصحیح خطا ECC داشته باشن.

در نهایت اگر بودجتون میکشه دو تا SSD با فرم فاکتور M.2 بگیرید و بصورت RAID شده استفاده کنید که روی کاغذ دو برابر بهتون سرعت میده (پیشنهاد اول از برند سامسونگ هست بعدش گیگابایت)

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، airoonia گفته است :

با سلام.

طبق تجربه یکی از دوستانم که کارشون رندرگیری + محاسبات سنگین پردازنده محور بود و ایشون هم پلتفرم تردریپر رو انتخاب کردن ، حتما به این مورد توجه داشته باشید که قطعات قابلیت تصحیح خطا ECC داشته باشن.

در نهایت اگر بودجتون میکشه دو تا SSD با فرم فاکتور M.2 بگیرید و بصورت RAID شده استفاده کنید که روی کاغذ دو برابر بهتون سرعت میده (پیشنهاد اول از برند سامسونگ هست بعدش گیگابایت)

موفق باشید.

ممنون از راهنمایی. متاسفانه این ECC ها یه مقدار کمیاب و قیمت گذاریشون هم خیلی درست نیست. برند GSKill که کلا ساپورت نمی کنه تو بقیه هم فقط از kingston و Transcend قیمت مناسب دیدم که خیلی اطمینان ندارم. ظاهرا تو تولیدات جدید این مشکل ارور کاهش پیدا کرده . برای حافظه بودجه فقط به یک عدد 970 evo میرسه که سرعتش واقعا عالیه. 

ویرایش شده توسط habib8624
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...