رفتن به مطلب

این قطعات را برای اسمبل یک سیستم میخواهم تهیه کنم، نظرات کارشناسی شما برام مهمه

Recommended Posts

سلام 

بنده شغلم برنامه نویسی کامپیوتر هست، اطلاعات خیلی دقیق و حرفه ای از سخت افزار ندارم ، به همین دلیل خواستم از دوستان مشورت بگیرم تا بتونم سیستم مد نظر خودم رو تهیه کنم.

اولا  بودجه من برای یک کیس نهایتان 11 میلیون است و ثانیا کاری که با این سیستم میخوام (نرم افزار هایی که استفاده میکنم)انجام بدم عبارتند از:

-unity 3d

-photoshop

-illustrator 

- 3d max

-after effect

- نرم افزار ها و ملزومات کد نویسی همانند : android studio  , ...
-vmware برای لانچ کردن لینوکس و مک
- گیم هم خیلی برام مهم نیست شاید گاهی وقتا 

-و...

سیستمی که من انتخاب کردم به شرح زیر است:

-مادر برد :

asus prime z370-a

-کارت گرافیک:

rog strix gtx 1050ti-o4g-gaming

-پردازنده cpu:

intel i5 8400 coffee lake

-ram:

hyperX fury 8g 2400mhz  DDR4کینگستون CL15 

+

hyperX fury 4g 2400mhz  DDR4کینگستون CL15 

-منبع تغذیه:

گرین نیمه ماژولار مدل 500b-hp plus

-هارد:

ssd samsung evo 860 250gb

+

هارد اینترنال وسترن دیجیتال  مدل wd10ezex blue ظرفیت 1 ترابایتی

این قطعات مد نظر من هست و تو این رنج میخوام ، اگر محبت کنید نظراتتون رو بگید در مورد قطعات و ایا با هم مچ میشن و عملکرد خوبی دارن یا خیر و اگر مشکلی وجود داشت پیشنهاد خودتون رو ارائه کنید .

برای انتخاب کیس هنوز به نتیجه نرسیدم و اون رو هم محبت کنید بهم پیشنهاد بدین .

اگر محبت کنید و وقت بذارید ممنون میشم.

سپاس 

ویرایش شده توسط mohammad.moradi
لینک به دیدگاه

سلام، رم هایی که انتخاب کردین مدل فیکش الان با گارانتی دیجیتال تو بازار پره پس اصلا پیشنهاد نمیکنم  اصلا سراغ کینگستون fury نرین 

کارت گرافیکی که انتخاب کردین هم ارزش خرید خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی پایینی داره  میتونین بجاش rx570 یا rx580 تهیه کنید یا اگر اصرار بر انویدیا دارین gtx1650 تهیه کنید 

ارزش خرید هارد ۱ ترابایتی هم در حال حاضر کمه، با کمی افزایش بودجه مدل ۲ ترابایتی توصیه میشه 

در مورد cpu میتونید با قیمت کمتر i5 9400f تهیه کنید که قدرت بیشتری هم داره و بروز تر هم هست ! 

اگر پردازنده سری k  استفاده نمیکنید پس هیچ نیازی به مادربرد های گران قیمت سری Z ندارین ! حیفه واقعا میتونین با پولش گرافیک قدرتمند تری بگیرین مثل 1660/1660ti یا cpu i7 

پاور هم در حال حاضر پیشنهادم سری eud گرین هست با توجه به قیمت، نیازی به ماژولار بودن نیست

ssd انتخابیتون خوبه :)))

ویرایش شده توسط noname
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، noname گفته است :

سلام، رم هایی که انتخاب کردین مدل فیکش الان با گارانتی دیجیتال تو بازار پره پس اصلا پیشنهاد نمیکنم  اصلا سراغ کینگستون fury نرین 

کارت گرافیکی که انتخاب کردین هم ارزش خرید خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی پایینی داره  میتونین بجاش rx570 یا rx580 تهیه کنید یا اگر اصرار بر انویدیا دارین gtx1650 تهیه کنید 

ارزش خرید هارد ۱ ترابایتی هم در حال حاضر کمه، با کمی افزایش بودجه مدل ۲ ترابایتی توصیه میشه 

در مورد cpu میتونید با قیمت کمتر i5 9400f تهیه کنید که قدرت بیشتری هم داره و بروز تر هم هست ! 

اگر پردازنده سری k  استفاده نمیکنید پس هیچ نیازی به مادربرد های گران قیمت سری Z ندارین ! حیفه واقعا میتونین با پولش قرافیک قدرتمند تری بگیرین مثل 1660/1660ti

پاور هم در حال حاضر پیشنهادم سری eud گرین هست با توجه به قیمت، نیازی به ماژولار بودن نیست

ssd انتخابیتون خوبه :)))

تمامی کامنت دوستمون تایید میشه و پیشنهادشون خیلی خوبه ! 

البته از اونجایی که گیم براتون مهم نیست پیشنهاد من اینه که مبلغ هارو برای اضافه کردن به سی پی یو بزارید و اگر کارت rx دست دوم تهیه کنید خیلی سیستم خوبی میشه و حتی شاید بتونید 8700 هم بخرید !

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

کیس

MasterTech ATIS Glass

630,000 تومان

پردازنده

INTEL CORE i5-9400F Tray

2,120,000 تومان

مادربرد

GIGABYTE B360M HD3

1,399,000 تومان

حافظه رم

Crucial 16GB 2666MHz CL19

850,000 تومان

منبع تغذیه

SilverStone ST60F-ES230 600W WHITE

789,000 تومان

هارددیسک اول

WESTERN DIGITAL BLUE 1TB SATA HDD

485,000 تومان

حافظه جامد

HP S700 500GB M.2 2280

315,000 تومان

درایو نوری اینترنال

PIONEER 24X DVD-Writer DVR-S21L

325,000 تومان

کارت و دانگل Wi-Fi

D-Link DWA-121 Wireless N Pico USB Adapter

78,000 تومان

خنک کننده پردازنده

GREEN NOTUS 200 PWM

224,000 تومان

نورپردازی داخلی

DEEPCOOL RGB 100 WHITE LED STRIP

69,000 تومان

فن های جانبی کیس

GREEN GF120-FSB

42,000 تومان

نمایشگر

ViewSonic VA2261 22inch FullHD

1,650,000 تومان

کارت گرافیک

MSI GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 Gaming X

2,850,000 تومان

قیمت نهایی :
11,996,000 تومان

لینک به دیدگاه

باتشکر از پاسخ شما دوستان

این سیسیتم رو با نظر کارشناسان  و مشاوران لیون که تلفنی صحبت کردم به مواردی که بالا نوشتم تغییر دادم . به نظر شما دوستان عزیز که محبت کردید وقت گذاشتید  این موارد با هزینه هایی که انجام میشه اوکی هست ؟؟؟

لینک به دیدگاه

با سلام. استارتر عزیز ابتدا چند نکته :

1) گفتید کارتون برنامه نویسی هست ولی نرم افزار های رندرینگ و کارهای گرافیکی زیادی رو نام بردید. ببینید طبق تجربه شخصی اگر قرار هست به شکل حرفه ای طراحی انجام بدید بایستی گرافیک قوی تری بردارید و مطمئن باشید کارهای گرافیکی با یک کارت خوب بسیار بهتر از پردازنده بهتون جواب میده. همچنین اگر سطح طراحیتون بالا و حرفه ای هست میبایست کارت از سری Quadro استفاده کنید. برای چنین مواردی پیشنهاد اول ما بستن یک کیس HEDT هست.

2) همه قطعات انتخابیتون باید با همدیگه مچ باشن تا مشکلی از هیچ نظری واستون پیش نیاد. گرافیک 1050Ti گرچه خوبه اما برای استفاده شما کافی نیست و میبایست مدل قدرتمندتری رو انتخاب کنید(البته اگر سطح کار گرافیکتون حرفه ای هست وگرنه برای طراحی PSD قالب و ساخت بنرهای دو بعدی GIF همین 1050Ti هم خوبه منتهی مدل جدیدتر 1650 به بازار اومده و عملا خرید 1050Ti اشتباه هست تو این زمان)

3) اگر قرار هست در آینده قطعاتتون مثل پردازنده ، رمها و گرافیک رو ارتقا بدید میبایست توجه ویژه ای به پاور و چیپست انتخابی مین برد داشته باشید (که این موضوع رو شما مشخص نکردید و پیشنهاد دادن رو سخت میکنه)

پیشنهاد بنده با توجه به شرایط شما این سیستم هست :

CPU : Intel Core i7-8700 Coffee Lake 8th Gen Tray | 3.800.000T

GPU : GV-RX570GAMING-4GD-MI | 2.090.000T

MB : ASUS TUF B360-PRO GAMING | 1.590.000T

Ram : Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) 2400MHz CL16  | 1.010.000T

PSU : Antec High Current Gamer 650W Gold | 1.100.000T

SSD : Samsung 860 EVO 250GB SSD | 570.000T

HDD : Toshiba DT01ACA200 2TB 7200Rmp 64MB SATA3 HDD | 690.000T

Case : Green Z4 Astiak | 800.000T

CPU Cooler : GREEN Notus400-PWM CPU Cooler | 300.000T

جمع کل : 11.950.000 تومان

1) این سیستم گرچه یک میلیون تومان از بودجه شما میزنه بالاتر اما پردازنده فوق العاده قدرتمندی داره. هر چند اگر پردازنده رو به i5-9600K Tray تغییر بدید حدودا 700 هزار تومان از قیمت نهایی کم میشه و تقریبا میشه همون 11 تومن بودجه خودتون.

2) پاور رو از سری قدرتمند برند Antec برداشتم که در آینده هم میتونید گرافیک و قطعات رو ارتقا بدید بدون مشکل.

3) از اونحایی که نمیخواید اورکلاک کنید پردازنده رو پس خرید مین برد سری Z عملا پول دور ریختنه اما مین بردی که انتخاب کردم برای دمای کاری بالا مناسب هست کاملا و کم نمیاره.

4) کیس هم بخاطر بحث تهویه مناسب خیلی حائز اهمیت هست پس حداقلی ترین پیشنهاد بنده Z4 Astiak هست که 5 تا فن هم همراهش داره.

هر سوالی بود در خدمتم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...