رفتن به مطلب

درخواست مشاوره خرید کیس تا 11 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام قصد خرید یه کیس دارم تا 10 11 تومن

کارم طراحی با نرم افزارهای فتوشاپ و کرل هست بیشتر و کارهای معمولی دیگه... 

این چطوره:

پردازنده اینتل CORE i5-9400F Coffee Lake

مادربورد ایسوس Prime Z370-P II

کارت گرافیک ایسوس PH-GTX1050TI-4G

رم کورسیر VENGEANCE LPX 16GB 2400MHz CL16

اس اس دی سامسونگ 970Evo Plus 250GB

هارد اینترنال سیگیت SkyHawk 1TB

دی وی دی رایتر ایسوس ASUS 24X

کیس گرین PARS EVO

پاور گرین 530 وات GP530A-EUD

جمعا میشه 10650

چطوره؟ پاور ضعیف نیست؟  فرق پردازنده 9600 با 9400 چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام. کانفیگ پیشنهادی با بودجه 11 میلیون تومان خدمت شما :

CPU : Intel Core i5-9400F Coffee Lake 8th Gen Tray | 2.080.000T

GPU : MSI GeForce GTX 1650 4GB DDR5 Gaming X VGA | 2.850.000T

MB : ASUS TUF B360-PRO GAMING | 1.590.000T

Ram : Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) 2400MHz CL16  | 1.010.000T

PSU : Antec High Current Gamer 650W Gold | 1.100.000T

SSD : Samsung 860 EVO 250GB SSD | 570.000T

HDD : Toshiba DT01ACA200 2TB 7200Rmp 64MB SATA3 HDD | 690.000T

Case : Green Z4 Astiak | 800.000T

CPU Cooler : GREEN Notus400-PWM CPU Cooler | 300.000T

جمع کل : 10.990.000 تومان

چند نکته

1) گرافیک 1050Ti دیگه از رده خارج شده و واسه همین مدل 1650 رو که جایگزینش هست رو در لیست قرار دادم.

2) پاور رو از سری قدرتمند برند Antec برداشتم که در آینده هم میتونید گرافیک و قطعات رو ارتقا بدید بدون مشکل.

3) از اونحایی که نمیخواید اورکلاک کنید پردازنده رو پس خرید مین برد سری Z عملا پول دور ریختنه اما مین بردی که انتخاب کردم برای دمای کاری بالا مناسب هست کاملا و کم نمیاره.

4) کیس هم بخاطر بحث تهویه مناسب خیلی حائز اهمیت هست پس حداقلی ترین پیشنهاد بنده مدل Z4 Astiak هست که 5 تا فن هم همراهش داره.

5) فرق پردازنده 9400F با 9600 در قدرت هسته های اونها هست ولی همین مدل 9400F پاسخ کار شما رو میده به راحتی نگران نباشید.

6) میتونم یه مقداری با قطعات بازی کنم و گرافیک رو تبدیل کنم به 1660 (منظورم اینه که با این بودجه امکان پذیره). ولی خب یه سری از مزایای این کیس رو از دست میدید.

ویرایش شده توسط airoonia
لینک به دیدگاه

دستتون درد نکنه

در 2 ساعت قبل، airoonia گفته است :

چند نکته

1) گرافیک 1050Ti دیگه از رده خارج شده و واسه همین مدل 1650 رو که جایگزینش هست رو در لیست قرار دادم.

2) پاور رو از سری قدرتمند برند Antec برداشتم که در آینده هم میتونید گرافیک و قطعات رو ارتقا بدید بدون مشکل.

3) از اونحایی که نمیخواید اورکلاک کنید پردازنده رو پس خرید مین برد سری Z عملا پول دور ریختنه اما مین بردی که انتخاب کردم برای دمای کاری بالا مناسب هست کاملا و کم نمیاره.

4) کیس هم بخاطر بحث تهویه مناسب خیلی حائز اهمیت هست پس حداقلی ترین پیشنهاد بنده مدل Z4 Astiak هست که 5 تا فن هم همراهش داره.

5) فرق پردازنده 9400F با 9600 در قدرت هسته های اونها هست ولی همین مدل 9400F پاسخ کار شما رو میده به راحتی نگران نباشید.

6) میتونم یه مقداری با قطعات بازی کنم و گرافیک رو تبدیل کنم به 1660 (منظورم اینه که با این بودجه امکان پذیره). ولی خب یه سری از مزایای این کیس رو از دست میدید.

سلام دستتون درد نکنه. 

سرچ کردم گرافیک 1650 خیلی بهتر بود ممنون ولی 1660 6 گیگ خیلی اختلاف قیمت داره 4 5 میلیون بود. منم راستش نیازی ندارم. 

سیستم من برای این کیس سبک نیست؟ چون من زیاد اهل ارتقا دادن نیستم. نمیدونم کیسی که گفتید رو همه تعریف کردن فقط گفتن که بزرگه

رم دو تا هشت از یکی 16 بهتر هست؟ 

هارد سیگیت از توشیبا بهتر نیست؟ 

دستتون درد نکنه واقعا نمیدونستم سری z مادربرد برای اورکلاک هست. اینی که گفتید وای فای داره؟  کم نمیاره؟ قیمتش ازونی که من در نظر داشتم خداروشکر پایینتره

ویرایش شده توسط negarin
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، airoonia گفته است :

چند نکته

بهتر از این نمیشه 👍

مخصوصا گزینه ۱ !! نمیدونم چرا همه به 1050ti گیر دادن درحالی که اصلا ارزش خرید نداره 

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، noname گفته است :

بهتر از این نمیشه 1f44d.png

مخصوصا گزینه ۱ !! نمیدونم چرا همه به 1050ti گیر دادن درحالی که اصلا ارزش خرید نداره 

سپاس از بازخورد مثبتتون.

چون من با این فرض که قرار هست در سالهای بعدی قطعات این سیستم ارتقا پیدا کنن کانفیگ رو پیشنهاد کردم ، پس خرید نسخه دارای باکس پردازنده عملا پول دور ریختن به حساب میاد چون ما از خنک کننده Nutos-400 استفاده کردیم و میشه پردازنده ای مثل 8700 یا 9700 رو هم بدون مشکل با این کولر استفاده کرد. پس نیازی به باکس 9400F نخواهیم داشت.

1050Ti از رده خارج شده و واقعا خریدش هیچ علت عقلانی نداره (البته این یک نظر شخصی هست و لطفا دوستان دچار سوء تفاهم نشوند.) از اونور سری جدید کارت های میان رده AMD هم دارن میان که واسه همین خرید RX570 رو سخت میکنه و به نظرم کسانی که دوست دار AMD هستن صبر کنن تا سری جدید موجود بشه.

البته خود من ترجیحم اینه که کسی که میخواد این سیستم رو خریداری کنه ، حداقل 1660 بخره و تا چند سال خیال خودشو راحت کنه (البته اگر گیمره وگرنه واسه کار گرافیکی  متوسط همین 1650 حداقل تا 3 یا 4 سال بدون هیچ مشکلی پاسخگو هست.)

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، negarin گفته است :

دستتون درد نکنه

سلام دستتون درد نکنه. 

سرچ کردم گرافیک 1650 خیلی بهتر بود ممنون ولی 1660 6 گیگ خیلی اختلاف قیمت داره 4 5 میلیون بود. منم راستش نیازی ندارم. 

سیستم من برای این کیس سبک نیست؟ چون من زیاد اهل ارتقا دادن نیستم. نمیدونم کیسی که گفتید رو همه تعریف کردن فقط گفتن که بزرگه

رم دو تا هشت از یکی 16 بهتر هست؟ 

هارد سیگیت از توشیبا بهتر نیست؟ 

دستتون درد نکنه واقعا نمیدونستم سری z مادربرد برای اورکلاک هست. اینی که گفتید وای فای داره؟  کم نمیاره؟ قیمتش ازونی که من در نظر داشتم خداروشکر پایینتره

خواهش دوست عزیز.

بببینید ، شما گفتید با بودجه 11 تومن پیشنهاد بدم ولی اگر واقعا کارتون با همون فوتوشاپ و کرل در حد متوسط هست و گیم هم زیاد نمیخواید بازی کنید ، میتونم کانفیگ رو ارزون تر کنم. منتهی این کیس تا چند سال به راحتی و بدون مشکل پاسخ کار شما رو میده و پیشنهادم اینه که حالا که پولش واستون جور شده یه کیس در حد بودجتون ببندید و لذتش رو ببرید.

کیس کاملا مناسبه ، ابعادش رو میتونید از سایت شرکت گرین و یا بررسی های کاربران پیدا کنید. کیس خیلی خوبیه و موقع فروش هم سریع فروش میره و بازارش مهیاست.

دو عدد رم هشت بصورت دو کاناله فعالیت میکنن در صورتی که یدونه 16 بصورت یک کاناله کار میکنه. در پیکربندی دو کاناله پهنای باند انتقال دیتا افزایش چشمگیری نسبت به حالت تک کاناله پیدا میکنه.

سری Z شامل مین برد هایی با چیپ پرچمدار میشه و معمولا کسانی اول کار مین بردهای این سری رو خریداری میکنن که بخوان در آینده پردازنده ضریب باز خریداری کنن و کسی که اهل اورکلاک نباشه خرید برد سری Z هیچ دلیل اقتصادی نخواهد داشت. این مین برد بصورت پیش فرض کارت شبکه روش نصب نشده ، اگر به کارت شبکه آنبورد نیاز دارید میبایست بیشتر هزنیه کنید واسه مین برد ، معمولا قیمت بردهای WiFi گرون تره.

در مورد هارد هم خود من از وسترن دیجیتال و توشیبا استفاده کردم و راضی بودم و راستش در مورد سیگیت نمیتونم نظری بدم چون تا حالا مصرف کننده محصولاتش نبودم.

لینک به دیدگاه

اگر کارتون غیر از گیم هست برین سراغ 2600x بجای 9400 برای کار شما خیلی بهتر هست 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mitternacht گفته است :

اگر کارتون غیر از گیم هست برین سراغ 2600x بجای 9400 برای کار شما خیلی بهتر هست 

ممنون راستش میخوام زودتر به یک جمع بندی برسم. راجع به amd هیچی نمیدونم متاسفانه بعد مجبور میشم خیلی چیزارو بخاطر این تغییر عوض کنم احتمالا...

در 4 ساعت قبل، airoonia گفته است :

خواهش دوست عزیز.

بببینید ، شما گفتید با بودجه 11 تومن پیشنهاد بدم ولی اگر واقعا کارتون با همون فوتوشاپ و کرل در حد متوسط هست و گیم هم زیاد نمیخواید بازی کنید ، میتونم کانفیگ رو ارزون تر کنم. منتهی این کیس تا چند سال به راحتی و بدون مشکل پاسخ کار شما رو میده و پیشنهادم اینه که حالا که پولش واستون جور شده یه کیس در حد بودجتون ببندید و لذتش رو ببرید.

کیس کاملا مناسبه ، ابعادش رو میتونید از سایت شرکت گرین و یا بررسی های کاربران پیدا کنید. کیس خیلی خوبیه و موقع فروش هم سریع فروش میره و بازارش مهیاست.

دو عدد رم هشت بصورت دو کاناله فعالیت میکنن در صورتی که یدونه 16 بصورت یک کاناله کار میکنه. در پیکربندی دو کاناله پهنای باند انتقال دیتا افزایش چشمگیری نسبت به حالت تک کاناله پیدا میکنه.

سری Z شامل مین برد هایی با چیپ پرچمدار میشه و معمولا کسانی اول کار مین بردهای این سری رو خریداری میکنن که بخوان در آینده پردازنده ضریب باز خریداری کنن و کسی که اهل اورکلاک نباشه خرید برد سری Z هیچ دلیل اقتصادی نخواهد داشت. این مین برد بصورت پیش فرض کارت شبکه روش نصب نشده ، اگر به کارت شبکه آنبورد نیاز دارید میبایست بیشتر هزنیه کنید واسه مین برد ، معمولا قیمت بردهای WiFi گرون تره.

در مورد هارد هم خود من از وسترن دیجیتال و توشیبا استفاده کردم و راضی بودم و راستش در مورد سیگیت نمیتونم نظری بدم چون تا حالا مصرف کننده محصولاتش نبودم.

ممنونم از شما

ببخشید یه سوالی برام پیش اومد که تازه متوجهش شدم، پردازنده 9400f از 8400  قیمتش 370هزار تومن ارزونتر هست! دلیلش چیه؟ اگه همون 8400 بگیرم بهتر نیست؟  پسوند f چه خصوصیتی داره؟!

حقیقتش اگه ارزونتر باشه خوب پرداختش برام راحت تره و خوب پولم خرج چیزای دیگه میکنم ولی خب به قول شما اینطوری آدم تا چند وقت خیالش راحته و لذتشو میبره

اتفاقا بدم نمیاد کیسم ظاهرش متفاوت باشه با کیسای معمولی

در رابطه با مادربرد خب خیلی خوبه که کارت شبکه داشته باشه و یا اگر حتی کارت شبکه وایرلس داشته باشه. من مادربردای قدیمیم هم کارت شبکه روشون آنبرد بود یعنی الان این شبکه روش نیست؟ قیمت همچن مادربردی چقدر بیشتر میشه و اینکه تنها مزیتش همینه؟

برای کارت گرافیک بدم نمیاد چند تا بازی نصب کنم حالشو ببرم ها ولی خب گیمر نیستم فکر میکنم همین 1650 خوب باشه اگر بقیه مشخصات الکی بالاست و به اصطلاح گلوگاه شده گرافیک بقیه کانفیگو بیزحمت بیارید پایینتر که منم راحت تر بتونم از پس هزینش بر بیام

بازم دستتون درد نکنه زحمت دادم

لینک به دیدگاه

نقل قول

ممنونم از شما

ببخشید یه سوالی برام پیش اومد که تازه متوجهش شدم، پردازنده 9400f از 8400  قیمتش 370هزار تومن ارزونتر هست! دلیلش چیه؟ اگه همون 8400 بگیرم بهتر نیست؟  پسوند f چه خصوصیتی داره؟!

حقیقتش اگه ارزونتر باشه خوب پرداختش برام راحت تره و خوب پولم خرج چیزای دیگه میکنم ولی خب به قول شما اینطوری آدم تا چند وقت خیالش راحته و لذتشو میبره

اتفاقا بدم نمیاد کیسم ظاهرش متفاوت باشه با کیسای معمولی

در رابطه با مادربرد خب خیلی خوبه که کارت شبکه داشته باشه و یا اگر حتی کارت شبکه وایرلس داشته باشه. من مادربردای قدیمیم هم کارت شبکه روشون آنبرد بود یعنی الان این شبکه روش نیست؟ قیمت همچن مادربردی چقدر بیشتر میشه و اینکه تنها مزیتش همینه؟

برای کارت گرافیک بدم نمیاد چند تا بازی نصب کنم حالشو ببرم ها ولی خب گیمر نیستم فکر میکنم همین 1650 خوب باشه اگر بقیه مشخصات الکی بالاست و به اصطلاح گلوگاه شده گرافیک بقیه کانفیگو بیزحمت بیارید پایینتر که منم راحت تر بتونم از پس هزینش بر بیام

بازم دستتون درد نکنه زحمت دادم

1) پردازنده های سری F فاقد واحد گرافیکی مجتمع هستن. یعنی بدون کارت گرافیک نمیشه ازشون تصویر گرفت. علت قیمت پایین ترشون همینه وگرنه در پرفورمنس هیچ فرقی با مدل های دارای گرافیک داخلی ندارند.

2) میتونم رم رو هشت و پردازنده رو 4 هسته ای بزارم و حافظه داخلی رو کم کنم ولی با این کار قدرت سیستم به شدت کمتر از کانفیگ فعلی میشه ها. شما مانیتور دارید یا نه ؟

3) بردهایی که کارت شبکه آنبورد دارن در قدرت و امکانات هیچ فرقی با نمونه های فاقد کارت شبکه ندارن. تنها فرقشون همینه. من چک کردم الان مدل WiFi همین بردی که پیشنهاد دادم در بازار موجود نیست ، اگر برد با کارت شبکه بخواید ناچارا باید چیپ پرچمدار بردارید که قیمتش میره بالای 2 میلیون تومان. (دوستان دیگه اگر برد ارزونتر با امکانات شبکه سراغ دارن به دوستمون معرفی کنن.) چرا یه کارت شبکه PCI بصورت جداگانه خریداری نمیکنید؟

4) الان واسه کار شما (چیزی که اول تاپیک گفتید) همین گرافیک اوکی هست. منتهی شما میتونی کارت دست دوم اما ماین شده ای مثل 1070 یا 1070Ti رو از همین انجمن تهیه کنی که قدرتش خیلی خیلی بیشتر از 1650 هست. قیمتشم همونقدره! ولی خب دسته دوم هست دیگه. (واسه کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک های موجود در انجمن مراجعه کنید البته اگر تا حالا خرید دست دوم نداشتید پس پیشنهاد میکنم همون مدل آکبند رو تهیه کنید.)

ویرایش شده توسط airoonia
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، negarin گفته است :

ممنون راستش میخوام زودتر به یک جمع بندی برسم. راجع به amd هیچی نمیدونم متاسفانه بعد مجبور میشم خیلی چیزارو بخاطر این تغییر عوض کنم احتمالا...

فقط باید مادربرد تغییر کنه به b450 نیازی به تغییر دیگه نیست 

چون تو کار شما 2600x از 9400 خیلی بهتره بخاطر داشتن تعداد ۲برابر رشته 

الانم 2600x قیمت هاش خیلی اومده پایین ارزش خرید خیلی بالاتری داره 

ویرایش شده توسط mitternacht
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...